- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz raskolnikoff #10095 üzenetére
Van olyan játék aminél én is kikapcsolom az árnyékokat
WOT: kissio
-
raskolnikoff
őstag
nekem ilyesmi problémáim voltak a 8800 GTSel amíg le nem vettem az árnyékokat. persze ez nem a crysis alatt volt, de több játékban is ez volt a "gond".
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Nagy nehezen sikerált meg szereznem a Crysis-t és erre mikor játszanék vele akkor fekete foltok villognak benne és alig látok valamit
X1950GT 256MB 7.7 display driver-t használom.
Elöre is kösziWOT: kissio
-
Laraxior
titán
Kár hogy a single részben nem lehet többi fegyvert meg tankot előszedni... a demoban volt sokféle ha tettem be a sandboxszal...mert így nem sok választás van Egy atomot lövő fegyvernek örülnék mondjuk korábban vagy az atomot lövő tanknak
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Syz
senior tag
Nem jön be az a link ami a cikk elején van,amivel Very high beállításokra lehet rakni a játékot.Valaki help
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
losi73
senior tag
válasz Sirandrish #10044 üzenetére
ja ja
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
laci666
senior tag
Na kivégeztem.
Nekem be jőtt bár lehetett volna izgalmasabb is mert nagyon egyhangú volt a játék.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
twollah
nagyúr
Crysis repulo rak itt.
-
Mans20
addikt
Hiztok
Tornádó meg földrengés meg ilyenek mikor lesznek a játékban? Mert már a végénél járok
de eddig nemvolt semmi természeti csapás. -
Arnold2
őstag
Helló!
Ahogy a játék betölt (még a töltési képernyőn) még van hang, utána egy kissebb kattanás s ahogy már a játékban vagyok tök néma minden, abszolut. S utána már a menüben sincs hang.
Mi lehet gond? -
Rusher
őstag
válasz Stalker-2572 #10059 üzenetére
Nekem is a 169.09 van fent és néha azt csinálja, hogy kék képernyő (kb.2-4 óra játék után) nv4display dll leállt.......nem csak a Crysis-nál.....béta.....szinte majdnem mindegyik bétánál előfordul nálam, whql-nél nem......amúgy meg az, hogy hozott-e javulást hát nemtudom...
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Már régebben is volt vmi erről, de mostmár biztos, hogy lesz folytatása, nem is egy, hanem kettő, ugyanis trilógia lesz [link]
Gondolom nem írnak majd minden részhez új motort, inkább csak legyen gyorsabb és gyúrjanak rá a játékmenetre, és jöjjön két éven belül.
Mod: hsz-eket ne tessék elolvasni, nem tehetnek róla, hogy hülyék, gso...[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz raskolnikoff #10068 üzenetére
miért is nem kellett volna feltennem?
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Thom!
veterán
hány pálya van?
Assultnál tartok
-
stigma
addikt
hi.valaki hasonló problemával találkozott már, felteszem rendesena játékot(Razor 1911es verzió), és utánna grakkifka minden belőve, játék indít realisztikuson,kiugrás a gépből, majd semelyik gomb nem müködik csak az ESC.nem tudok az elején éjjellátót feltenni sem és körbenézni sem, mintha nem reagálnia bill.Normálisan be van dugva, mert más játékoknál nem csainálja ezt.Ötlet?
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
athomi
veterán
Állítólag az új ati driverrel Crysis alatt vki egy DDR2-es 2600pro-val 50% gyorsulást mért!
Bratyónál be fogom majd vizsgálni én is az új drivert. -
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mi a gépigyénye ennek a csodának? Tudom vannak hivalatosak is de azokon általába csak elindul, de élvezhető sebesség az nincs. Szval a leglowabb graf beállítások mellet mi az a konfig amin elmegy? Köszönöm
Oda mentem, ahol vagyok!
-
Mozso26
senior tag
válasz Stalker-2572 #10059 üzenetére
Az uj driver sokkal jobb nem mértem konkrét adatokat de érzem hogy sokkal jobban hasajt.Simábban megy a gyilkolás és kevésbé laggol.
-
feka007
veterán
válasz Stalker-2572 #10053 üzenetére
Nekem a full egyszer sem fagyott még ki, csak a demó egyszer-kétszer very highon.
-
Rusher
őstag
válasz Stalker-2572 #10053 üzenetére
Én nem találkoztam ilyen problémával Sztem inkább az új béta forceware nem kóser...
-
-
Stalker-2572
veterán
Tényleg instabil a game very high beállításokkal XP alatt 20 percenként fagy Nyugodtan várhattak volna a kiadással
All Black...
-
bim
veterán
a kikötőben a cirkáló elsülyesztése után mi a feladat?
jön 3 saját gép az egyik leszáll és hoz pár cimborát de a másik kettő csak köröz fennt és semmi nem történik.zöld pontnak az egyik gép van kijelölve a radaron.
-
DigitXT
nagyúr
válasz BobChemistry #10046 üzenetére
kinyírnak állandóan
Soha ne állj meg, nézz körül, figyeld a hangokat, légy pontos...
(Igaz, csak normál szinten nyomtam, de soha nem nyírtak ki ott.) -
Szemi82
tag
Egy pici érdekesség itt![link]
-
BobChemistry
őstag
na hello
amikor bekerülök az űrhajóba és a súlytalanság közben ki kellene menekülni onnan, akkor merre kell menni?
ott akadtam el, amikor egy nagy csarnokon kell keresztül-lebegni, egyszercsak hirtelen sötét lesz, utána ujra világosság + meg egy csomó idegen...
és kinyírnak állandóanBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Sirandrish
legenda
-
DigitXT
nagyúr
válasz maskimx #10038 üzenetére
Már csak a gauss gunba kéne sorozatlövést rakni
Amúgy ez a fegyver pontosan mire jó? A gépek ellen a végén hatékonynak néz ki, de amúgy? (Csak mert jóval korábban fel lehetett szedni, aztán hurimásztam egy darabig, mint a jó gyerek, végül úgyis elvettek mindent, szóval nem volt sok jelentősge...)predatoros
Na igen, erre én is gondoltam: cloak + maximum strenght + maximum armour (+ night vision igény szerint), mindezt idő/energia korlátozás nélkül = Predator. Már csak Arnold hiányzik ellenfélnek. Pontosabban nem is, mert akkor ő győzne. -
losi73
senior tag
üdv nekem max 10p de még annyisem volt,ott valami gebasz lesz vagy nem ja és megoldodott az inditás is igaz hogy 64-es vistán van de a 32-es bin ben lévö exe-vel indul és egyböl ment a multi rész is
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
válasz Sirandrish #10030 üzenetére
kösszi, jó volt a magyarázat igy már vágom is
-
maskimx
senior tag
Azért ha nem mindig az úton mentek, elég sok dzsungelharc lehetőség van. Kicsit játszottam a minigun xmljével, sikerült egész predatoros erősségűre megcsinálni, mert eddig elég puhány volt
Már csak a gauss gunba kéne sorozatlövést rakniwww.tacticalgamer.com
-
ent
őstag
Nektek mennyi idő volt, a full telepítés? Lassan 20-25 perce csak tólja a vinyóra.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
DigitXT
nagyúr
válasz Sirandrish #10029 üzenetére
Régebben nem nagyon néztem a topikot, de akkor vissza fogok keresni. Amúgy a leírt jelentetekről én is lőttem egy pár shotot, bár talán annyira nem lettek jók.
-
pisti
őstag
válasz DigitXT #9963 üzenetére
Lehet a trilogóia miatt spóroltak az alienekkel. Egyébként összesen azért van legalább 5 fajta ami eszembe jut, bár ebből 2 főellenség, 1 meg csak az idegen hajó belsejében fellelhető, szóval tényleg volt olyan rész ahol összesen 2 féle "ufó" jött ellenünk.
Nemtudom mennyire számít, hogy öli-e az ember a koreaiakat, ehhez szníki módszerrel kéne végigtolni az egészet, ami nem lehetetlen végülis. Majd 1x megpróbálom úgy is. Egyelőre Deltán romboltam mindent és jóvolt!
A befejezés kicsit fura ez igaz, meg az egész kissé rövid, nameg ha csak a dzsungelharcos részt nézem azis rövid. Érdekes egyveleg a játék, mert szerintem abszolúte lenyűgöző a nagy halom hibája ellenére is.
-
Hack3er
őstag
Azt mondjátok meg nekem hogy miért akad meg recseg a hang vista alatt pedig a legujabb hangszoftvert használom, dx10 és dx9 alatt is csinálta, meg nagyon szaggat is. , de csak vista alatt xp alatt tökéletes volt.
VALAKI ADJON TIPPET HOGY MIT CSINÁLJAK!! -
Sirandrish
legenda
válasz losi73 #10028 üzenetére
páran már elakadtak ott...és sajna senki nem tud pontos utasitást adni hogy merre kell menni.
Annyit tudok mondani hgy ahol vannak a falak ott várj amig eltünnek akkor tvább tudsz menni aztán ahogy haladsz előre fogsz látn két oldalt egy egy lyukat ahonnan kifele jön az "áramlás" ezért nemtudsz bemenni..nah onnan picit viszább középen is lesz egy lyuk ahva be tudsz menni tt ussz felfele és lassan a pálya végén is vagy ahol meg kell várni amig a sok "áramfejtő" (vagy mi a sz*r) müködésbe lép..ajálatos közbe láthatatlannak lenni...aztá kinyilik egy ajtó és kész
sajna értelmesebben nemtudom leirnii...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz DigitXT #10027 üzenetére
hát ha visszatekersz néhány ldalt és megkeresed a demos időszakot köztük az én képeimet akkor rájössz hogy tőlem több baromságot kevesen csináltak
de szerintem vannak még itt akik emlékeznek a képeimreEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
losi73
senior tag
üdv a lebegös barlangos részben hogy kell tovább jutni,azon a résszen ahol vannak azok a reaktor szerüségek és egy csomo szirén szerü ufo
-
DigitXT
nagyúr
válasz Sirandrish #10024 üzenetére
Én a demoban elég sok hülyeséget kipróbáltam: pl. "elkötöttem" a fehér csónakot, aztán meglátogattam egy kisebb szigetet, ahol szerencsésen fenn is akadtam a parton. Visszaúszni nem volt kedvem, de lőszerem volt, pálmák voltak... Egy kis favágás, törzsdarabolás, majd a már felvehető darabokat sorban a hajóhoz vagdosva ismét vízre szálhattam. Ja, hogy miért nem lehet kézzel tolni a csónakot? Nagy kérdés. A másik szerintem marha mókás cucc az volt, amikor visszakommandóztam egy Hummerrel egészen addig, ahol a legelső koreai katonával találkoztunk még az éjjel: a kocsival fellöktem az addig fejenálló csónakot, majd beleugorva először csónakmotor dobálással, majd géppuska-meghajtással, végül ököllel ütögetve kiladikioztam a csatahajókig. Jah, egyébként Jester egész végig ugyanott marad, ami elég kiábrándító (pláne, hogy lámpával a puskáján gyalogol fényes nappal, valamint semmit nem reagál arra, hogy ott vagyunk, de pl. elütni a Hummerrel nem igazán lehet), már csak azért is, mert ha ehelyett a mászkálás helyett a következő checkpointhoz mentem volna, azonnal ott termett volna. Szerk: természetesen a piros "jelzőfény" is bőven ég még fényes nappal is, ami elég érdekes, hogy addig bírja... Jah, és persze nézegettem + tesztelgettem a fizikát is, meg minden: nagyon ütős, csak néha mókásan (néha meg idegesítően) bugos.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #10022 üzenetére
jah az jó is volna..bár a demoban már azt untam mikorminden fát rámboritottak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
veterán
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #10016 üzenetére
Dzsungelharcolós, lopakodós, fakidöntögetős. Szerintem.
-
Laraxior
titán
Meghalt végre...the end a game-nek...szétvertem fél asztalt mire kész lett....
-
orspapa
csendes tag
Sziasztok,
Ki szerettem volna próbálni a demót Vista alatt, de azt üzeni, hogy "a ...Crysis.exe párhuzamos konfigurációja helytelen"
Többször is próbűltam telepíteni, de mindig ebbe futottam bele, ill már a játékok mappához sem tudta hozzáadni...
Tunátok segíteni, hogy lehet ezt megoldani?
Köszi előre is! -
Sirandrish
legenda
válasz Szemi82 #10017 üzenetére
szerintem ez az idegen UFO téma még kiforratalan..nem kéne erőltetni..főleg nem ilyen járékoknál..hagyják a kicsiknek a témát..figyeljék a visszajelzéseket aztán csinálják de ugy hogy az frankó legyen..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szemi82
tag
válasz Sirandrish #10015 üzenetére
Azért lehetett volna ezzel az idegenes dologgal is mit kezdeni de ez így ebben a formában nem jó!
Egy dolgot kellene elérni az életben:
Cryengine2 + Infinity ward
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Szemi82 #10012 üzenetére
lehet az 2000is csak ne legyenek benne idegenek meg hasonlók
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #10011 üzenetére
Hát én nem tudom, de nekem az az afrikai környezet nem tetszik, Crysisbe kellett volna beletenni dzsungelfightokat, és simán év játéka lehetne...
-
Szemi82
tag
válasz Sirandrish #10011 üzenetére
1945-ben is karaj vagyok csak élvezzem a dolgot!
Könyörgöm hagyjuk már az idegeneket meg a világűrt meg a lézert meg az ufókat
-
Sirandrish
legenda
-
Szemi82
tag
válasz Sirandrish #10008 üzenetére
A hírek szerint sokkal földhözragadtabb lesz ami már nagy előny.
De ha csak olyan lesz mint az első volt én már boldog leszek! -
Sirandrish
legenda
válasz Szemi82 #10007 üzenetére
hát ezek utén énis a Far Cry 2-t várom..csak félek hogy tul nagyk lesznke az elvárások és olyan dolgokat is beletsznek amiket nemkéne..mint a Crysisbe..
-
Szemi82
tag
válasz Sirandrish #10002 üzenetére
Nagyon jól mondod!
Ez valóban az eagames sajátossága hogy rátelepedik egy jó fejlesztőgárdára és ott ahol tartanak összeb*sszák az egészet.
A Farcry idején szerintem az ubisoft egy remek játokot hozott a világra aminek az utódja picit haza lett vágva!
Részemről várom a cryengine2-t használó Farcry2-t!
Az nem eagames kiadás lesz ha jól tudom -
Laraxior
titán
Ehh kilőttem a lövegtornyait...mennyi van neki? 4? :S mert mg mindig nem fogja be a célpontot...
-
feka007
veterán
Én csak egyet hiányolok a játékból. Miért nincsen rendes dzsungelharc, ha már az egész játék ott játszódik? Pedig képek meg videók is voltak ilyen részekről, erre nincs?! Még csak most fagyasztották le nekem a szigetet, de szerintem már nem lesz, pedig olyan jó rámbós részeket ki lehetett volna hozni ezzel a motorral...
Mindegy, legalább lesz téma a modkészítőknek, Far Cryhoz is nagyon jókat tudtak csinálni. -
Sirandrish
legenda
válasz Szemi82 #10001 üzenetére
vagy pedig az EA morfondirozik hogy "hu nemis kelett volna beleugatni a Crytek dolgába..amig szabad kezet kaptak mindenki dicséri" vagy
"jólvan fiuk majd legközelebb...addig adjunk ki egy Fifat 2002es graffal és egy NFS-t irányithatatlanul aztán sz*rjunk a világra..a lóvé megvan az a lényeg"..
valahogy így képzelemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szemi82
tag
válasz Sirandrish #10000 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest