- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NRG
tag
válasz
Bencus88 #11490 üzenetére
Delete
SzentségtörésAmúgy ez nem az az észnélkül darálok és kész típus. Itt átgondoltan kell mindenkit lekommandózni
ügyesen használni a terepet és persze a suitot pl ha jól van beállítva a controlsban nagyon feelinges mikor rárontassz 5-10 enemyre coalkból speeddel majd strenght!
Nah most megint rámjött a játszahtnék
-
-
-
-
maskimx
senior tag
válasz
Bencus88 #10367 üzenetére
Az jó nagy kínzás, én is így raktam össze anno a gépemet, ott figyelt a szekrényben az x2 3800 meg a 7900gt, én meg szoptam a 2.4 cerkával meg 9800proval, mert nem volt még lóvém alaplapra. Akármivel játszottam, nehéz volt nem arra gondolni, hogy mennyivel lenne gyorsabb a szekrényben rohadó karin
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #7182 üzenetére
azthiszem 1. hsz-ben van linkje
Vizont héj...az engem is érdekelne hogy hogy müködik pontosan,
Tehát bemásolom.az ok..felülirm az eredetit..aztán a Gameba ha valamit HIGH-ra veszek az olyan mintha VH-ra raknám? a gépet is ugy eszi? és ez egyesével is müködik vagy csak ha az összeset felnyomom HIGH-ra?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #7157 üzenetére
Antialiasing (élsimítás, AA)
Az élsimítás célja. a ''recés'' vonalak széleinek láthatatlanná tétele. Többfajta élsimítás létezik, az ATI kártyák az ún MSAA változatot használják, melynek lényege a több pontos mintavételezés. Ezt általában 2x és 6x között állíthatjuk, 2-es lépésekben. Általánosságban elmondhatjuk, hogy minál nagyobbra állítjuk, annál nagyobb memóriasávszélességre van szüksége a kártyának. Ezért a 128 bites memóriavezérlővel szerelt kártyák teljesítménye fokozottan visszaesik az élsimítás bekapcsolásával. Természetesen minél nagyobbra állítjuk, annál szebb képet kapunk, de a 4x már a legtöbb esetben nagyon szép képet ad.
High Quality Anisotropic Filtering (magas minőségű anizotropikus szűrés, HQAF)
Talán a legkevésbé látványos mind közül. Mivel a standard AF nem minden szögben tudja élesíteni a textúrákat, a HQAF-el ezt orvosolták. Ezt nem igazán használtam még, szóval nem tudom, hogy mennyire terheli a kártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HBO Max
- Androidos tablet topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest