Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joki19
tag
Teljes Multiplayer Statisztika: Itt
-
bim
veterán
nv.8800GTS 320 megásra melyik a legjobb driver?a mostaniban amit használok 169.44 tele van durva texturahibákkal.

-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
en ugy tudom hogy a 4magot nem hasznaljaki xp n.vistan meg 30%os a lassulas ultran.szoval szvsz.kihajtja 2 magot intelbol 3.6ghz en.persze gx2 n.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Zsozso.
üzenetére
a két magos felállás sem rossz HA tuninngolsz, bár a Crysisnál ez nélkülözhetetlen... pl. E8400 3,0GHz és felhúzod 3,6ra az nem rossz, ha jobban értesz a tuninnghoz akkor mehetsz feljebb is picit...
Egy ilyen profi VGa-nak viszont - lássuk be - nem jönne rosszúl 4mag, de abból is valami erőset! vagy tuninng egy Q6600at, 2,4Ghz-ről 3-3,2Gzr-re. Mindez csak pénz és tuningolni tudás kérdése... -
Blood Mage
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
hmmm... ezt nem tudom megérteni... "A játék ajánlott gépigénye"
Intel Core 2 DUO, 2.0 GB RAM, 8800 GTS/640 vagy egyenértékűAjánlott!? és ilyen géppel milyen beállításokkal lehet nyomni a játékot?! medium-on okés, de a high-oz már eléggé kevés... a very highról szó sem lehet és akkor mi van az ultra high-al??
Ezt sosem értettem miért ajánlanak ilyeneket, amivel össze vissza akadna a játék ha kicsit is feljebb akarjuk tolni a grafikát....

Igaz kinek mi az ajánlott... nézőpont kérdése... a fejlesztőkenek "igen jó" humorérzékük lehet... de ezt tényleg nem értem hogy miért írják hogy "ajánlott"??

-
mad1
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
tri sli t is?
-
mad1
veterán
valaki probalta mar 9800gx 2 n?vagy extremben 6 gpu val?kivancsi lennek exoduson visszaesik e az fps...
-
HDR renderin
senior tag
Amugy meg ez az igazi:
Minimum gépigény:
* OS – Windows XP vagy Windows Vista
* Processzor – 2.8 GHz vagy gyorsabb (XP) / 3.2 GHz vagy gyorsabb* (Vista)
* Memória – 1.0 GB RAM (XP) / 1.5 GB RAM (Vista)
* VGA –256 MB**
* Szabad hely – 12GB
* Hangkártya – DirectX 9.0c kompatibilis
* Támogatott Processzorok: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz Vista alatt) vagy gyorsabb, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz Vista-hoz) vagy gyorsabb, AMD Athlon 2800+ (3200+ Vista-nál) vagy gyorsabb
** Támogatott videókártyák: NVIDIA GeForce 6800 GT vagy jobb; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro Vista-nál) vagy gyorsabb.A játék ajánlott gépigénye:
* OS – Windows XP / Vista
* Processzor – Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz vagy AMD Athlon 64 X2 4400+
* Memória – 2.0 GB RAM
* VGA – NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 vagy egyenértékű -
Skyhunter
őstag
Most mondják itt a többiek hogy mit kérdezzek még meg...de ezt csak nagyon halkan
Nincs mindenkinek meg originálban,szóval warez game-mel lehet egyáltalán csatlakozni egymáshoz LAN-ban? -
Skyhunter
őstag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségünk.A baráti körrel rendszeresen LAN-olunk (kb 10-12 fő),és szeretnénk végre a Crysis-t tolni.Többen gépfejlesztés előtt állnak,kérdés milyet vegyenek,hogy ennyi fővel 1024X768-ban High Graphon (de élsimítás nélkül) szaggatás nélkül tudjunk LAN-t játszani...? A Core2Duo a kiindulópont,de milyet...gyengébbet tunningolva,vagy alapból nagyobb órajelűt?? Kérdés természetesen a VGA és a RAM is. Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
-
rucinho
tag
Hali!
Lenne egy kérdésem!
Felraktam a natural mod-ot de az elejéről kezdi a gémet....
Van ami megoldás hogy a régi mentéseket betegyem? -
Drizzt
nagyúr
válasz
HDR renderin
üzenetére
Zöldszerű izéből már kinyírtam vagy 8-at. A végefelé vagyok a helynek szerintem. Egyszerűen fogalmam nincs merre kell menni.
-
HDR renderin
senior tag
válasz
Drizzt
üzenetére
ott talákoztál egy zöldszerű lénnyel?
Mert ahol bementél akkor ott veled szemben van egy folyoso és ott lesz még egy zőld micsoda!
Ott inkább láthatatlan modban menj!
Kicsit sokan vannak ott.
Utána elvileg egy nagyon nagy folyosóhoz érsz!
Ahol valami pajzsal védenek valamit!
És amikor a pajsz kinyilik akkor tipli van a folysó végére!(persze sorba ki kell várni a pajzsnak a kinyilását)
Utána menj bele a gravitácios folyosóba-ami automatikusan müdödik,igy neked nem kell csinálni semmit! Csak gyönyörködj a tájban!
Utána elvileg találsz egy nagy térképet(a barlang térképjét,persze ott a csávó pofázik is valamit,arra is kell figyelni!)Vagy inkább ugy kérdezem hogy nagyon az elején vagy még vagy már a vége fele érzed?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
HDR renderin
üzenetére
Hát, már kb. összevissza megyek fel alá, tudod nincsen gravitáció, van olyan hely, ahol megfelelő tempóban lehet átmenni, van nagy terem, van terem két kis tárolóval, ahol lőszerek voltak, meg bútorok, etc. Fogalmam nincs hogy lehet kijutni.
-
Drizzt
nagyúr
Amikor a térkép nem működik az idegeneknél a barlangban, mit kell csinálni? Már egyszer kiírta, hogy megvan a kijárat, csak valamit ki kéne iktatni. Keringek már egy ideje, de nem tudom mi merre miért.
-
Lateralus
csendes tag
Nálam egy 3,1GHz-en ketyegő core2 duo-val és egy szénnéhúzott 8800GT-vel is hajlamos néha beszaggatni a játék 1280*1024 high-on (szűrők nélkül), ez normális ? Helikopteres részeknél vagy egy-egy durvább akció közben simán lezuhan hirtelen 20 fps környékére, miközben máshol 45-50 fps-el is megy, kicsit sokallom ezt a sebesség ingadozást.

-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
elcímeztem a hsz-t

-
Blood Mage
senior tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Ha nem fut a program akkor nem dob ki, csak ha megy az fps mérő is. még nem volt időm teszetleg hogy mitől/mikor fagy le, de mind1 max újra telepítem vagy letöltöm még 1x.
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
ha crysisba mérsz fps-t console-ba írd be: r_displayinfo 1
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Blood Mage
üzenetére
És akkor is errorokat ír ki, ha uninstallálod?
Nekem jól mér! -
Blood Mage
senior tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
őőőőő figyu! van egy ksi probléma! letöltöttem, telepítettem, elindítottam és kezdtem a Far Cry-t tolni... a gond az ott van hogy 1-2percenként befagy a gép meg minden féle errorokat ír ki nekem

pl. " A VPU Recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót, mivel az nem válaszolt a grafikus illesztőprogram parancsára" blabalba... "Kérjük értesítse az ATI Technologises-t a problémáról"
Most mit csináljak???????

Amúgy jó kis cucc (lenne). hát ez a 30fps határ ami fölött tükörsimán mennek a játékok valahogy nem tűnik túl igaznak nekem... pedig még 25ös hatáttól is hallottam...
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Blood Mage
üzenetére
Szívesen!
Jó kis progi! Mielőtt elkezdenél játszani előtte indítsd el a Fraps-t különben nem mér! -
Blood Mage
senior tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nagyon köszi!!
megyek is tesztelni.... -
(Darkwood)
őstag
válasz
Blood Mage
üzenetére
Fps mérő: [Fraps]
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
Gondolom 98gt, viszont 4aa-val a játszhatóságon sztem kívül esik

-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
DVD-n van egy sandbox mappa azt kell instalálni, és a bin mappában lévő Editort elindítod, itt lehet új mapot csinálni, egy crytek mapon modosítgatni stb
-
Blood Mage
senior tag
Amúgy szerintetek mivel menne jobban a game 1280x1024en high 4xAA-val?
9800GT ez úgy 4-5fps-el többet tudhat mint a 88GT
vagy 9600GT SLI?
(megközelítőleg egy árban lesznek)Amúgy hogy lehet az fps értékeket mérni?? vmi külön progi kell hozzá??
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
hogy hoggy mivan? nem mükszik, vagy nemértesz hozzá?

-
feka007
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
Proci jól visszafoghatja azt a 9600GT-t.

-
Arbiter
tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
szerintem very high-on is bőven tudnál vele játszani..persze elsímítások nélkül.
-
Arbiter
tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
és 1gb ram-al meg is mozdult a játék?
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
simán..
-
Blood Mage
senior tag
Üdv!
Szerintetek el tudom vinni a Crysist egy ilyen géppel 1280x1024, High grafikán?
Gigabyte P35 - DS3
Intel Core2 Duo E8400
- Hyper TX2
9800GT 512MB--- tom hogy még nem jelent meg de vegyétek úgy hogy kb. pár fps plusszt jelent(het) a 8800GT-hez hépest
2x1GB 1066Mhz KingmaxMég egy kérdés: láttam pár videót pl amit itt mutatot vki: #14035) HDR renderin
ilyeneket hogy lehet csinálni?? ez vmi pályaszerkeztő?? -
feka007
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
Milyen gépen próbáltad ki ultrán?
-
ToBeY
nagyúr
A hajó fedélzetén van ez a löveg mert ahol a zöld pont mutatja nem találok semmit.

-
ToBeY
nagyúr
válasz
HDR renderin
üzenetére
Szóval akkor le kell menni a feldélzetről,vissza a hajóba?
-
7600 GS
addikt
Ti multiban melyik szerón nyomjátok?
-
ToBeY
nagyúr
Az a TAC canon merre van mert azzal kéne szétlőnöm egy bazinagy szörnyet de nem találom sehol ezt a TAC löveget
-
Pocak89
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Durca

-
mad1
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
es kell neki3?neked mennyi van?2 nem eleg???

-
fpeter07
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
mekkorát kapott

-
HDR renderin
senior tag
kiprobáltam a crysis-t ultrán,és nagyon cool graf van benne!
Kicsit feldaraboltam a fát: LOL -
HDR renderin
senior tag
-
Pocak89
senior tag
Leszedtem vmi 1.3 Ultra módot ez pontosan mire is jó?
-
fpeter07
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
elég az 1.2-t feltelepíteni
-
tatamama
tag
Szasztok!
Felraktam az ujabb 1.1 Crysis Benchmarkot de játék közben a
jobb felsö sarokban sok számláló meg adat fut amit nem birok
kikapcsolni pedig már a Benchmarkot is leszedtem.
Köszi a segitséget
-
feka007
veterán
Ha multiztok akkor szedjétek le vhonnan a Crysis 1.2 unlocker cuccot, nekem tesóm küldte át, nagyon komoly, teljes DX10 pompában ragyog, nem olyan mint a szar very high tweak, van a menüben rendes vh opció, tehát multiban is dőlnek a fák meg az épületek, változnak a napszakok (éjjel, nappal, reggel, este), vannak tornádók, a felhők árnyékot vetnek, nagyon jó. És támogatja a játék a widescreen módot, úgyhogy a 32"-os tv-n még többet is látok a képből mint 4:3-ban.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
fpeter07
veterán
Ez nagyon tetszett, hasalok egy ház tetején odadobnak egy gránátot, beomlik az egész, nemtudok felállni és kikúszok egy résen.
otánna mondták ám hogy dead
bugok: fogja az mg-t, 2m magasan a levegőben ül
másik: gugol a koreai, max speedel tolom arréb, de nem nagyon tűnt fel neki
-
keIdor
titán
-
Arbiter
tag
én most raktam föl az ultra high mod-ot.
hát ez vmi hihetetlen.szerintem sokkal szebb lett tőle a játék, és még gyorsabb is valamivel. -
aya
addikt
Van már megoldás az autók eltünt hátsó kerekére?
-
Shodan
őstag
válasz
Bundás22
üzenetére
Úgy emlékszem magától is megtalálja, hogy hol van a crysis és oda teszi.De ha nem akkor állísd be kézel a crysis könyvtárat. Az ultra config cfg fájlokat ez felül fogja írni, tehát egyszerre a kettő nem megy.Vagy ez vagy az.
A mod menüpon alatt nem fogod látni a natural modot, de ez nem baj.
Ha indítasz egy új gamet és a sötétben ilyen nightvison szerű, szemcsésedős effekt van, akkor biztosra veheted hogy működik. -
Bundás22
őstag
#13990-re? valaki?

-
Mosqu!to
addikt
válasz
//Crouch//
üzenetére
Na végül videónézegetés és bármiféle trainer nélkül megtaláltam magamtól a TAC-ot és ugyan vagy 5. nekifutásra, de sikerült végigvinnem a játékot

Köszi a segítséget! -
Topa00
tag
sziasztok!
ott tartok a játékban ahol a nagy hajón vagyok és kijött a vízből valami
na most annak kilövöm a lövőkéjeit aztán meg azzal a TAC vagy milyen fegyverrel kellene behatolnom a bázisba, de egyből becsukódik a kapu ahol be kellene lőnöm. mit csinálok rosszul vagy hogy kell ezt a részt megcsinálni?
köszi előre is a választ!
üdv mindenkinek! -
DroneZ^
őstag
válasz
mindfreak
üzenetére
Nekem mindig a tűzfallal vacilál, ha megnyitok 1 winampinstall.exe-t 15 perc néha, mire elöjön tudjátok az a kis ablak hogy engedélyezem-e a program futtatását... (SP2 része). Addig lenyomok 1 pasziánsz partit vagy elugrok a közértbe... nemtudom miért csinálja a kis rohadék...

-
mindfreak
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
A configod szerintem jó úgy, ahogy van, csak a Crysis miatt felesleges bármit is cserélni rajta perpill. Az e8400 helyett én már valami négy magosra gyüjteném a pénzem, mert idővel egyre több program fogja kihasználni őket.

Igen a vinyo is okozhat lassulást, én is nemrég cseréltem a régit, és érezhetőbben gyorsabb lett a rendszer.

-
DroneZ^
őstag
válasz
mindfreak
üzenetére
NEM! arra a help re gondoltam h a configombol mi a leggyengébb és azt cserélném idővel. én az e6750-et valami e8400 és e felettiekre gondoltam.. 4 giga (nemszar) ram is elég kell legyen, VGA meg maradjon már... szal azé volt a tipp a procira, viszont a vinyom nagyon szar, legalábbis mark-okban... vista is 5,2-pontocskát adott rá, mer lassu meg mittudomén, sata2-es samsungom van, hangos mint a nyavaja és haldoklik is, pedzegeti a lemezeket a vinyo meg mintha szikrázgatna is

... vinyó is okozhat lassulást 
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum I. - [link]
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

amúgy tényleg elég a 2mag is 3,6on, de a jövőre tekintettel nem jön rosszúl 4mag se... aki 98GX2-t vesz annak gondolom van bőven pénze... 

Nincs mindenkinek meg originálban,szóval warez game-mel lehet egyáltalán csatlakozni egymáshoz LAN-ban?