- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Green
tag
-
spyduck
nagyúr
directx 10 és 9 között nagy különbség van?
amúgy az én x1950-en borzalmasna megy a game! -
Laraxior
titán
Deltában nyomom Splinter Cell módon,fegyver egyes lövésre állítva,be a bokorba aztán 1 golyó egy halott
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
NRG
tag
válasz Johnny Cage #11493 üzenetére
Addigra már csak 1-2 van azokat pedig leütöm jól (mert addigra már a tár is kifogy)
-
NRG
tag
válasz Bencus88 #11490 üzenetére
Delete
SzentségtörésAmúgy ez nem az az észnélkül darálok és kész típus. Itt átgondoltan kell mindenkit lekommandózni ügyesen használni a terepet és persze a suitot pl ha jól van beállítva a controlsban nagyon feelinges mikor rárontassz 5-10 enemyre coalkból speeddel majd strenght!
Nah most megint rámjött a játszahtnék
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Enyi volt a Crysis 3 map után delete anyira nem jött be a járék
-
-
NRG
tag
Hali!
Medium és High-on átlag mennyi FPS-el megy dzungelben 8800GT-vel?
Nekem 3870-el M:38 H:20Amúgy nagyon tuti a game nem bírom abbahagyni
-
djtoomi
addikt
válasz bbchris #11483 üzenetére
Igen konténerből kiszedtem a cuccokat,de azokkal sem tudom leszedni az "embereimet"...
klambi: a trainer használata nélkül is megmaradt ennyi élet,cfg-be kell turkálni kicsit,és akár 1000-re feltornázható,meg annyi fegyvert vihetsz magaddal ami kell,semmi enm fogy ki,stb...Idegenek ellen kell sajnos.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
bbchris
senior tag
válasz djtoomi #11480 üzenetére
Nekem úgy volt pontosan hogy elősző mikor odaértem nem jött senki sem , majd leugrottam a prófétához és dumált hogy orssz a rahuhája stb . De van ott egy konténer ahol vannak cuccok !! Pont majdnem szemben a Prófétával . És miután odaértem a Prófétához utána jöttek nemsokkal a csáposok .
Klambi : Mint már sokszor írtam 10796 hsz , elég részletesen írtam le . Kemény harc lesz .
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
azt az utolsó bazimagy izét mi a vízből száll ki azt hogy szedem le??
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
djtoomi
addikt
válasz fpeter07 #11479 üzenetére
Hát nem úgy tűnik mintha sebződnének,lövöm őket,akkor szikráznak,meg ilyen kék áramizéket csinálnak,mintha rövidzárlatot kapnánnak,de semmit több.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz fpeter07 #11477 üzenetére
Nem tom,pedig jöttem le a hegyről,és megyek le a völgybe,és ott a proféta,emberek jéggé fagyva,elmegy egy ilyen nagy alien,kidob pár kisebbett,proféta elkezdi szórni őket a saját stukkerjével,én meg az enyémmel lövöm őket,és semmi.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz Sirandrish #11472 üzenetére
És az hol van?Nekem csak shotim van,meg scar,meg gránát.Másom nincs.?
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #11472 üzenetére
ja énis, egy sorozat elég neki
-
Sirandrish
legenda
-
djtoomi
addikt
Nekem mikor a gts-em ment,8-os élsimitással géemltem végig,high/medium mellett... 169.02-vel próbáld ki,az a whql driver,azzal tuti megy!
-
Pompi
MODERÁTOR
Vissza olvastam (kerestem), de nem lettem okosabb, most akkor tényleg nem lehet G80-on (8800 GTS) bekapcsolni az élsimítást (AA)? 169.09-es driver van fent, és akár a játékban, akár a driverben próbálom állítani, nem megy.
Feel Good Inc.
-
feka007
veterán
válasz Stalker-2572 #11461 üzenetére
Jó lenne, televan bugokkal a multi.
-
Ragnar_
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz Sirandrish #11465 üzenetére
De télleg hogy lőjem őket sz@rrá?
-
-
Sirandrish
legenda
válasz djtoomi #11463 üzenetére
a Próféta ha jófele lőne se érne sk sz*rt a kemény kispityujával
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
djtoomi
addikt
válasz bbchris #11462 üzenetére
Vagy 10 tárat belelőttem mikor ott vagyok mellette,de nem döglik be,gránát,shotgun semmi neki. Proféta meg összevissza lő.
-
Stalker-2572
veterán
Mikor lesz patch / új driver?
All Black...
-
djtoomi
addikt
Itt mit kell csinálni:[link]?
Hiába lövök azokat a szarokat,nem halnak meg nekem nincs olyan profi stukkerem.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Ragnar_
addikt
válasz DigitXT #11444 üzenetére
Azért csak lehet kisebb felbontáson is hajtani a monitort nem csak 1440*900-ban. Driverben pl. van 1280*768 , mint 16:9 és kb. ugyanúgy kellene futnia , mint 1152*864-ben. Ez a monitor natív felbontásának kb. 90%-a. Ha natív fölbontás közelében hajtom akkor azért gondolom nem vészes. Nem láttam még LCD monitort játékra használva. A Mostani CRT-mnek még mindig elég jó a képminősége , csakhát 19" 1600*1200 felbontású. Tehát egy 1440*900 as monitoron 1280*768-as felbontáson jobb kellene , hogy legyen a képminőség , mint 1600*1200as monitoron 1152*864-ben. Nem?
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
klambi
addikt
nem tud valaki játékmenet leírást adni mert eléggé elakattam...
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
csellosi
tag
válasz Zsolti0609 #11449 üzenetére
En kellemeset csalodtam a jatekban, mert c2d 3ghz 2gb ram passive 7600gt vel 1280x1024 Kozepes beallitasokkal es AA/AF off-al epp hogy megvan a folyamatossag
Szerintme ui. beallitasokkal neked is menni fog.
Az teny, hogy amikor mindent maxra vettem (par fps) akkor tenyleg szep volt a grafika.
Igaz csak proba kepp raktam fel, de rogton god mode meg unlimted ammoval megyek Az a sok taktik mar nem nekem valo[ Szerkesztve ]
- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
-
fpeter07
veterán
válasz Zsolti0609 #11453 üzenetére
nekem a low a rossz, a medium/high már jó, a veryhigh meg király
-
djtoomi
addikt
válasz Zsolti0609 #11453 üzenetére
Nem vészes,de ezt ne 1280x1024-ben várd,hanem maximum 1024x768-ban.
-
RazoR_45
tag
Hát fél HIGH és Fél MEdium beállitás melett jól fog menni
-
djtoomi
addikt
Go to #1 hsz...
-
Zsolti0609
tag
Hello!Holnap meg lessz a Crysis ,és szerintetek milyen grafikára számitsak a gépemen?Msi 8600gts OC 256MB,LG 20'monitor,2gbram,x2 AMD 4800-EZ A GÉPEM!
-
szinesz.bob
senior tag
TCA Ujrakezd megvan!!!!
A végén vissza vettem e grafikát mert iszonyt kevés volt az fps. Jó kis game volt!!!! -
ssolitude
őstag
válasz .:Kristian:. #11439 üzenetére
Na az az egyik legjobb rész, szerintem.
Egyébként én se estem seggre. Alig több, mint a FarCry, hihetetlen grafikával és fizikával. A nanoruha nagyon kúl, az tetszik. Még Delta szinten sem kihívás. Az a nullagravitációs barlang, meg a végén az anyahajó kimondottan komolytalan. A tankcsata jó móka, meg helyenként a helikopterezés is.''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
AddyKing
tag
Szerintetek menne a Crysis a gépemen??
A konfigomat megtaláljátok az adataim között!!! -
djtoomi
addikt
Mi lehet a baja hogy szerver hitelesítése sikretelen?ki akartam próbálni a ultit de nem engedi,a demo nincs fent,nem is volt soha.
-
fpeter07
veterán
Ha az árnyékokat mediumra rakom akkor, már kiabál a gép..
-
Vistaboy
veterán
Az első Crysis Patch "Semmi fontos" javítást nem tartalmaz, csupán a teljesítmény növelése és a multiplayer kiegyenlítése van benne.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
feka007
veterán
válasz Johnny Cage #11429 üzenetére
Nekem csak a mozgás nem tetszett annyira.
-
ssolitude
őstag
válasz .:Kristian:. #11434 üzenetére
Van az iskolában az egyik teremben egy csomó rakétavető. Azzal adj nekik.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
.:Kristian:.
addikt
Kiszabadítottam az első túszt, jöttek a tankok, hogy semmisítsem meg őket?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
én 1152*864-en 0AA 0AF, Shader,postrocessing,volumetric effects veryhigh , textures objects,phisics,sounds high , shadow medium beállításokon játszottam többnyire játszható FPS-el 25-40 (a core , és a havas pályán 1024*768-ra vissza kellett venni a felbontást ) kb. CF 2900 vagy 8800GT SLI-n lehet maxon játszani. 1280*1024-ben 2*AA/16AF szerintem. LCD monitort szeretnék venni én is 19" 1440*900-as felbontásút.
Azon a 1152*864 még oke , vagy már nagyon pixeles lenne?Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ragnar_
addikt
válasz .:Kristian:. #11424 üzenetére
Ahogy haladsz a játékban szerintem meg fog változni a véleményed. Másrészt a konfigodon nem is igazán tudod highon hajtani , és nem úgy harangozták be , hogy mediumon is hasra lehet esni tőle. A Crysis játékélményéhez nagyon sokat tesz hozzá a grafika és a fizika. Az első pályák alapján először én is azt hittem hogy csak egy grafikailag felturbózott Far Cry lesz , de szerintem több annál.
Én kijátszottam már , szerintem utóbbi idők egyik legjobb FPS-e. A gépigénye valóban nem gyenge , de a látvány se semmi , szal szerintem korrekt. Meg ha jól tudom adnak majd ki hozzá patch-t nemsokára ami teljesítményjavulást is eredményez majd.[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
yoid
tag
Reg voltam itt , azota mar megy full maxon a crysis ?
22" lcd-m van , 800X600 felbontasban jatszani nem vidam dolog.[ Szerkesztve ]
-
pisti
őstag
válasz Johnny Cage #11429 üzenetére
Na igen meg ez kompromisszum "dolog", viszont hiányzik sok játékosból/emberből.
1900-as felbontásokba teszik egyesek a játékot aztán csodálkoznak, hogy lassú, vagy beállítja úgy hogy jól menjen azon felbontáson, akkor meg az a baj, hogy nem olyan húdeszép a grafika. Az ilyen embereket nem tudom sajnálni vhogy. -
Johnny Cage
addikt
válasz feka007 #11428 üzenetére
Mindenki ezt az optimizálást erőlteti: mit takar ez a ti olvasatotokban? Mert az enyémben az optimizálás KOMPROMISSZUMOT jelent. Egy technológiai nagyágyúnak beharangozott játék meg ugyan hogyan köthetne már grafikailag kompromisszumokat? Ez a motor egyszerre hatalmas pályarészeket tölt be, milliónyi fát és falevelet mozgat, amihez hasonlóval mostanában nem nagyon találkoztam (optimizálást akartok? töltsétek be a HL2-t, meg lehet nézni milyen minőségű textúrái vannak, hogy a két lépésenkénti pályatöltögetésről már ne beszéljek).
(A Crysis elfogadhatóan fut medium/high vegyes beállításokon egy 7300GT-n. Most játszok a Company of Heroes: Opposing Force-al - ez a játék teljes részletességen bezzeg folyton megakad, amikor fele annyi textúrát és háromszöget nem számol, mint a Crysis.)
-
feka007
veterán
válasz .:Kristian:. #11426 üzenetére
A legtöbb fps-ben ez van, csak még lineáris is, ebben legalább lehet szabadon mozogni (kivéve az alienes pályát, mert ott barlangba megyünk).
Bár a karakterek animációját megcsinálhatták volna jobban is ilyen grafika mellé, meg ami még nem tetszett az a falombok szögletessége, és jó lenne ha a havas pályákat minél jobban lerövidítenék a második részben, és lenne inkább vmi normális dzsungel, addigra talán az optimalizálást is sikerül úgy megoldani, hogy képes legyen normális sebességgel megjeleníteni egy sűrű dzsungelt. -
mad1
veterán
-
djtoomi
addikt
válasz .:Kristian:. #11424 üzenetére
Hát azzal a karival nem is lehet csodára számítani.
-
.:Kristian:.
addikt
nah.. végre ki tudtam próbálni a játékot.
Eléggé az elején tartok, ezért véleményt nem is nagyon tudok mondani, de eddig nem vagyok hasra esve a játéktól (meg lehet kövezni) amennyire behartangozták annyira nem sikerült jól, nagyobb a füstje mint a lángja. Persze lehet, hogy változik a véleményem a játék menete alatt, majd kiderül.
Egyenlőre így látom.. -
Kareszovics
addikt
válasz Johnny Cage #11421 üzenetére
Roger, Sir!!!
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Johnny Cage
addikt
válasz Kareszovics #11420 üzenetére
Tedd fel a 169.09-et.
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz Arnold2 #11415 üzenetére
Köszike,próbáltam trainer nélkül,hogy a cfg-be írtam ami kell belőle,de akkor sem,a tetőn lévő emberkét leszedtem,sőt mind a 4 tetőn volt egy-egy ember és leszedtem,miután láttam hogy sz@rrá lőnek.De amit kaptam mentés,azzal sem megy,nekem textúraizéim trainer nélkül is vannak de nem tom miért,így az egészbe különböző csíkok,meg minden sz@rok jelennek meg.
-
Arnold2
őstag
Véleményem szerint a trainer lesz a ludas.Én is azt a trainert használtam mert az egyik pálya végén bebugozódott a játék és nem akartam előről szívni.Viszont onnantól kezdve olyan hibák jöttek elő,hogy csak néztem (a textúrákon átmászkálkástól kezdve hogy mikor kiszáltam a járműből ülő pozicióba maradt a karakter lába...)
Tipp,hogy ne kelljen itt mentésekért kunyizni:felejtsd el a trainert. S ezt most tényleg mint jótanács adom. Valamiért nem szereti a játék a trainert. Ráadásul úgy még inkább nem fogod megtalállni az ellent hogy ha nem is lő rád...
Nem akarok geci lenni,de magadnak köszönheted.
Amúgy a bányás pályán nekem is nyitva volt az ajtó. Előtte, meg volt egy álcázott nanoruhás a tetőn, s csak a radar mutatta,de az istenért sem találtam. Jó tipp megint,ha tudod hogy kell legyen még ellen a páylán, s nem találod akkor hívd fel magadra a figylemet (lövöldözz kis sorozatokat erre arra,esetleg pár gránát ide-oda).
Sok sikert -
Dotn
aktív tag
Sziasztok az utolso palyan ahol azt a kicseszett urhajot kene elpusztitanom,hol tudok ott talalni TAC fegyvert? Ugyanis a 4 agyut mar kilottem,de a spinko allandoan azt hajtogatja,hogy a TAC fegyverrel kene befognom az agyukat vagy mit. Nalam a legerosebb fegyver most a raketaveto. Ezzel is meg lehet oldani?
-
djtoomi
addikt
válasz dinka.86 #11408 üzenetére
Köszike,megvannak,de kifagy tőle a játék. Ilyen nincs bazze.ÁÁÁÁÁÁÁ
Megvan mért fagy ki,mert csak azokat tudja használni,amik abban az xml fájlban vannak,mert oda be vannak írva melyikeket mentettem el,és azért nem nyitja meg ezt a 3-at,szal az az xml is kéne.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz dinka.86 #11406 üzenetére
Hát azt is megköszönném ha végigjátszanád,amúgy én olyan típus vagyok,aki szereti nézni hogy a másik játszik,főleg ha profi,és nem amatőr. Köszike előre is őket.
-
djtoomi
addikt
válasz dinka.86 #11404 üzenetére
Köszike előre is.De esetleg oda nem tudsz mentést küldeni,ahol már a havas részen vagyok? És hova kell tenni a mentést?
-
djtoomi
addikt
válasz dinka.86 #11402 üzenetére
Hát azt is megköszönném.Amúgy tuti enm felejtettem el.Most az előbb visszamentem a táborba,egy koreai ott lövöldözött az őrtoronyból kilőttem,tábort körbejártam,autóval is,de semmi. De megmondom öszintén,crysis.hu képekből ítélve,én itt abbahagyom a játékot.
-
djtoomi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest