- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Johnny Cage #11510 üzenetére
Hát én kicserélgettem a fájlokat...egy darabot írt ki a beállításoknál egyénire, a többi maradt highon,mellesleg az FPS visszaesett 20 körülre
-
NRG
tag
válasz
Johnny Cage #11493 üzenetére
Addigra már csak 1-2 van azokat pedig leütöm jól
(mert addigra már a tár is kifogy)
-
feka007
veterán
válasz
Johnny Cage #11429 üzenetére
Nekem csak a mozgás nem tetszett annyira.
-
pisti
őstag
válasz
Johnny Cage #11429 üzenetére
Na igen meg ez kompromisszum "dolog", viszont hiányzik sok játékosból/emberből.
1900-as felbontásokba teszik egyesek a játékot aztán csodálkoznak, hogy lassú, vagy beállítja úgy hogy jól menjen azon felbontáson, akkor meg az a baj, hogy nem olyan húdeszép a grafika. Az ilyen embereket nem tudom sajnálni vhogy. -
Kareszovics
addikt
válasz
Johnny Cage #11421 üzenetére
Roger, Sir!!!
-
djtoomi
addikt
válasz
Johnny Cage #11379 üzenetére
Kipróbáltam dzsippel is,mint írtam,és ha gyalog vagyok nem lőnek rám(hála isten trainer
),de ha autóba akkor mindenképp lőnek,visszamentem a másik helyre is,a növényzetben is mászkáltam,sőt mindkét úton mentem,az erdőben és a vasút mellett is,dee sehol senki már télleg.
-
djtoomi
addikt
válasz
Johnny Cage #11377 üzenetére
Minden nanoruhást kinyírtam,de mikor már a bányánál vagyok,akkor megérkeztek a katonák!Amúgy ők elkisérnek a bányáig,vagy meddig jönnek?És akkro mit javasolsz?Amúgy egyébként az egész awakening pályát újra kezdtem már,2-szer is,és ott akkor sem száll le a gép.
-
djtoomi
addikt
válasz
Johnny Cage #11348 üzenetére
Tetökön lévőket midnet lelőttem már,de nem is jelzi őket,meg akkor engem is lőnének.De télelg körbejártam az egészet,és sehol egy lélek.
-
fpeter07
veterán
válasz
Johnny Cage #11348 üzenetére
hál'isten nekem nem volt semmi bug
-
djtoomi
addikt
válasz
Johnny Cage #11345 üzenetére
Jah,ha lenne dzsipp.Mindet kilőttem,hátha az a baja.
A másik tábornál van két pirsonyíl,de itt ahol vmost vagyok a tab-os térkép is jelez vagy 10 embert,pont ott ahol állok,pedig sehol senki.A nanoruhásak meg észrevehetőek,a kék hullámok miatt.
-
djtoomi
addikt
válasz
Johnny Cage #11328 üzenetére
Hát azért látszik hogy nem low grafika 800x600-ban -4es élsimitással.fpeter07-nek linkeltem többek között ilyen állásból,ha a másik képen leesett az álla,akkor zen is kéne.
-
mfranky
őstag
válasz
Johnny Cage #11132 üzenetére
Akkor nincs ötletem mi ez a sok error...
Mindenesetre elkélne már egy patch a játékhoz szvsz... -
Laraxior
titán
válasz
Johnny Cage #11091 üzenetére
Már kínomban töltögetek vissza,azért van pár kemény diós rész,mondjuk a temetős, a barlangos (közvetlen a core előtt),aztán amikor megyek az ásatáshoz és alőtte van a tábor,meg ugye amikor a túsz csajt kell kiszabadítani..nah ezek tetszenek
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Johnny Cage #11060 üzenetére
Hmm... akkor ki vagy mi?
-
Zsolty
tag
válasz
Johnny Cage #11022 üzenetére
akkor úgy fogalmazok, nagyobb az előnye...
de full aa-val meg max-on minden ,magas felbontáson az 512mb memória kevés neki. -
Zsolty
tag
válasz
Johnny Cage #10958 üzenetére
nem aztmondtam, hogy gtx-el erős, de azért ne 1280x10244-et nézd.
ő a 1680x1050 felbontást kérdezte, amibe én is nyomom, és abban már nagy előnye van a gtx-nek. -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Johnny Cage #10980 üzenetére
Ezek azok azok a "nextgen" játékok amelyeket majd a jövőben megjelenő hardverek visznek csak teljes pompájában!
Emlékezzünk mikor durván 2 éve megjelent az Oblivion az is mindent a padlóra küldött. -
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
Johnny Cage #10980 üzenetére
Ez az!..Hogy én is VH-ról álmodozom, ha nem is teljesről, de shader szinten mindenképp
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
Johnny Cage #10976 üzenetére
Hm..bárcsak ilyen egyértelmü lenne
..Attól tartok kevés lesz a kari, meg DJTomi fentebbi eredményeit elnézve a proci is..
Tartok a kép torzulásától is, mivel nem natívban használnám a moncsit..
-
feka007
veterán
válasz
Johnny Cage #10961 üzenetére
Ilyen felbontásban nincs, de ne felejtsük el, hogy van élet az 1280*1024-en túl is, nagyobb felbontásban, magas szűrőkkel pedig a sokkal nagyobb mem sávszélű GTX igencsak elhúz a GT-től.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #10958 üzenetére
Nincs számottevő különbség...
-
debut12
aktív tag
válasz
Johnny Cage #10924 üzenetére
Szóval ami felhozható negatívumnak, az hogy rossz a rendezés, és egyelőre kicsit magas a gépigény. Tehát várjuk a modokat, és a fizuemeléseket!
Amúgy kíváncsi vagyok, hány év múlva lesz a következő hasonló kaliberü durr, amitől sokan leseggelnek. Ha már ez is foto realisztikusnak mondható! -
debut12
aktív tag
válasz
Johnny Cage #10911 üzenetére
Van benne valami...
-
debut12
aktív tag
válasz
Johnny Cage #10892 üzenetére
ha az uccsó pályára gondolsz, lődd ki a 4 ágyut, hogy közelebb mehessen a csaj a repcsivel, és akkor leszedi a pajzsot, majd be tudod fogni, és bumm, adhatsz neki!
-
Laraxior
titán
válasz
Johnny Cage #10565 üzenetére
Call of Duty,Crysis,Gears of War..ez 3 játék... Már nem sokáig férnek el a sima DVD-n
-
T.Peter
őstag
válasz
Johnny Cage #10150 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de haky ipavlidu!-nak nem a mostani gépére írta, hanem a következőre, amiben q6600 proci lesz (feljebb írta le a következő konfigját ipavlidu!). Ezért válaszolta ezt rá.
-
feka007
veterán
válasz
Johnny Cage #9446 üzenetére
De az, kerestem kicsit a különbségeket, továbbvinni sajna ma nem volt sok időm, második pálya közepén tartok kb....
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Johnny Cage #9161 üzenetére
ez durva, haverom játszik vele a 2, legkönnyebb fokozaton nála hallottam. na ha megjön GT-m akkor deltán nyomom majd
-
Winner_hun
félisten
válasz
Johnny Cage #8934 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kutya topik
- Légies iPhone halvány színei
- ASUS ROG Ally
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest