- Piacon a Galaxy S25 család
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
7Heads Drago #29 üzenetére
“Most írtam hogy nem ment. Még a telefonálás is gond volt vele. A hívások kb 30-40%-át eldobta és csak percekkel később kaptam meg az sms-t is.” -eddig olvastam a hsz-t. Olyan dolgokat írsz le amikről ordít hogy csak fikázni akarsz és semmi valóságalapja nincs.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #46 üzenetére
Updateről volt szó nem szoftverről.
Nem értem, hogy egy update-n mit érdemes használni. Nem feltétlen hoz funkcionális változást, hanem javítja a meglévő hibákat és foltozza az ismert sérülékenységeket.
Persze sajnos ezek a dolgok össze vannak mosva és néha a funkcionális frissítések nem mindenkinek tetszenek vagy esetleg új problémákat hoznak be.
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #44 üzenetére
Te csapkodsz itt a levegőbe az updatekkel kapcsolatban.
Az hogy kapsz updatet nem azt jelenti hogy érdemes is használni úgy.
- ez nem is értem. Mit kell egy updaten használni?Nem érdekel mit csinál a userek döntő többsége. Nem fog hatással lenni rám amikor egy terméket választok.
Az updatek leginkább a tervezett avultatás miatt vannak.
- marhaság. 3 éve használom az iPhone-t. Már 3 major update-t kapott. Semmit nem érzek használhatóságban, sőt iOS 18 nagyon jó lett. Sok évig tervezem még használni, ha szükséges akkut is cserélek benne, de egyelőre nincs vele problémám[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Ne is! Inkább csak csapkodj a levegőbe.
Az hogy kapsz updatet nem azt jelenti hogy érdemes is használni úgy. A userek döntő többsége 2-3 év után cseréli. Az akku is ennyit bír ki általában és elég ritka hogy megéri cseréltetni. Sokkal valószínűbb hogy újat vesznek, a GSM bolt meg belemókol valamit eladás előtt. A sokéves telefon hassználat meg nem az Apple, Goggle, vagy a Samsung
egyedisége. Nálunk a Honor 8 tavaly halt meg. Felpukkadt az akkuja. Nem érte meg cseréltetni se. A feleségem azóta is emlegeti. És felébe került mint egy iPhone, jó kamerája volt és fizetni is tudtunk vele. De hozhatnék még jó pár márkát ami a userek szerint nekik bírta. Az updatek leginkább a tervezett avultatás miatt vannak. Ha a kiadás utáni 1 évben nem javítják pl a kamera hibát, később sem fogják. (gyártó függetlenül)[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #42 üzenetére
Az érdekes az hogy azt állítottad hogy van ilyen, épp csak példát nem tudsz hozni.
- én nem fogok egy fórum miatt googlizgatni, de keress nyugodtan, biztos találsz. Nem mintha a te hozzászólásaid minőségibbek lennénekFogyasztói társadalomnak az a lényege hogy vásároljál
- Ennek ellenére az Apple rég óta kb 8 évig támogatja a készülékeit és a Google és a Samsung jelentősen megtolta a támogatási időket. Azért ez nem feltétlen ilyen egyszerű, hogy az a lényeg, hogy vásárolj. Ezeknek a cégeknek szolgáltatásaik is vannak, nem kevés bevétellel. Azzal is kell számolniuk, hogy rengeteg működőképes eszköz legyen a felhasználóknál, s ne is nagyon gondolkodjanak el rajta, hogy esetleg váltanak.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Az érdekes az hogy azt állítottad hogy van ilyen, épp csak példát nem tudsz hozni. Ez így minősiti az összes hsz-edet.
Sztem meg jól érthető hogy egy kalap alá veszem az összes szoftver fejlesztőt. Az Ios-nak a zártsága miatt van némi előnye, de ez 2025-re minimálisra olvadt össze. Update tekintetében meg egyetlen OS és hardver gyártónak se érdeke az hogy a user túl sokáig jól érezze magát az eszközével. Fogyasztói társadalomnak az a lényege hogy vásároljál, akkor is ha semmi értelme. Lásd S24 váltás S25-re vagy I15 váltás I16-ra... stb.[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Az ilyen bulvár cikkekkel nem tudok mit kezdeni. Főleg a pcfórum-os. Az nyilvánvaló, hogy mivel az apple termékek és chipek nagy mennyiségben értékesített termékek, így mind a kutatóknak és az újságíróknak érdekük rájuk ugrani, vizsgálni s minden problémát túlragozni.
De ez nem jelenti azt, hogy a 26. középkategóriás Mediatek vagy Qualcomm chipsetben nem lennének ilyen problémák csak a kutyát se érdekli.
Másrészt az ilyen jellegű hibákat nehezebb is javítani, de nehezebb is kihasználni, mint a szoftveres eredetűeket, szóval én örülök, hogy naprakész rendszert használhatok még sok évig, amiben azért az ismert hibák jelentős része javítva van. Gondolom a Google sem véletlen ad ki folt csomagokat több android verzióhoz is és bocsátja a gyártók rendelkezésére, amit azok vagy kiadnak a telefonra vagy nem.Nem is értem hogy-hogy élnek még az Apple userek.
- köszi megvagyunk, de értékelem az aggódást.Parasztvakítás az updatek jelentős része.
- akkor te jól választottál egy olyan gyártóval, amelyik ezen tekintetben igénytelen -
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #38 üzenetére
teljesen hidegen hagynak az ilyen uptime-ok. Az hogy 3-4 hetente újra indul a telefon frissítés miatt nem nagy cucc, főleg csak ha annyit veszek észre belőle, hogy reggel nem elég a faceID, hanem be kell írni a passcode-ot.
De majd ránézek pár hónap múlva.
- ne fárazd magad. nem érdekelÉrdekelne melyik az az androidos telo amit pár naponta újra kell indítani.
- nem állítottam, hogy van ilyen, de érdekes, hogy egyből a platformra vetted. -
7Heads Drago
veterán
[link]
Kiemelem neked: iPhone 13, 14, 15 és 16 sorozatát érinti a probléma
Vagyis 3,5 éves probléma és nincs megoldva. Marha nagy biztonságban vagy.
Ez meg javíthatalan: [link]
Nem is értem hogy-hogy élnek még az Apple userek.
Parasztvakítás az updatek jelentős része.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Zsír.
Akkor az én telom a jobb kérlek.
Poco F5 622 órája fut jelenleg, neked meg janurár 27 jött az update szóval sehol se vagy.... ha már ez a mércéd. Volt ez már emlékeim szerint 2-3000 is. De majd ránézek pár hónap múlva.
Érdekelne melyik az az androidos telo amit pár naponta újra kell indítani. Mert mostanság tényleg nem olvastam ilyent sehol se. Persze aki mindig updatel annak újraindul.[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #36 üzenetére
Úristen, mit nem lehetett ezen érteni. Úgy értettem, hogy havi egyszeri újraindítás frissítés miatt az kb a nem számít kategória. Az a gáz, ha valamit pár naponta kell, hogy egyáltalán használható maradjon.
Sehol nem tagadtam le semmit. Egyértelmű volt az állításom.
-
7Heads Drago
veterán
Az a nem kell újraindítani kategória. Nincs okom kipróbálni mi van ha fél évig nem indítom újra.
Ezek szerint te update után csak kikapcsolod a telot.Halkan jegyzem meg hogy az update végén kis is írja a telo a képernyőre hogy "újraindítás". De szerinted a tiednek az nem kell.
A másik fontos tény hogy az összes létező OS-nél amit eddig láttam és update történt és kérte az újrainditást és tegyük fel hogy a user ezt nem teszi meg. Ez esetben a rendszer nem fog megint frissíteni, ha jön egy újabb update, csak restart után. Szóval ha te minden updatet felraksz azt is jelenti hogy mindig újra is indul a telod különben nem rakná fel a következőt.
Ez valami kísérleti ios verzió ami a futás közben is tudja a rendszer fájlait cserélni. Na ezt én már fanatizmusnak tartom amikor az orrunk előtt lévőt is letagadjuk. Ez már paródia.
Bocs a sok off-ért, de úgyis döglött a topik. Ejtem is a témát.[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #34 üzenetére
Mint mondtam itt a folyamatos foltozás a lényeg, a sebezhetőségek szinten tartása. Ha soha nem updatelsz, akkor azok száma folyamatosan növekedni fog. Nincs tökéletes szoftver, de legfrissebbről mondható el, hogy abban a legkevesebb az ismert biztonsági rés.
Nekem ha már valamit havonta egyszer kell újraindítani, azt is csak amiatt mert frissített. Az a nem kell újraindítani kategória. Nincs okom kipróbálni mi van ha fél évig nem indítom újra.
-
7Heads Drago
veterán
Na kapsz egy updatet. És mi van azzal a réssel amire jövő héten jön az update? És az is köztudott hogy még az Applenél is ment a tervezett elavulás.
Na meg ha épp meg is csinálnak valamit, közben máshol meg csinálnak bakit. Nem is egy update volt ami többet ártott, mint használt. Persze ez igaz a droidra is nem vitatom.
nem kell újraindítani,
??? Akkor hogy updatelsz? Mert nekem csak úgy ment fel hogy utána újra indult. Nem igen volt olyan hogy a 2 hónapon belül ne lett volna update. [link]
A legutóbb bő 1 hónap volt, előtte meg szűk 2 hónap.
Így felesleges az újra indítás tényleg.[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #32 üzenetére
Nem véletlenül sem user error volt. Ismert hiba, hogy egy adott verzió asszem (13.0.16 volt) többé nem talált új updatet.
-
hapakj
őstag
válasz
Az update nálam kikapcsolva. Majd akkor frissítek ha kell valami vagy problémám van.
- Hát ez Xiaomin nem működött, mert én akartam frissíteni, csak úgy elbarmolták a rendszert, hogy nem ment -
hapakj
őstag
válasz
Nem érdekel az éjszakai update, reggel nem arra akarok ébredni hogy be kell lépni és semmit se látok a kijelzőn. Na meg ugye ilyenkor pár percig a rendszer még fagyogat is.
- hogy mi?A biztonsági rések meg mindig is voltak és 30 év múlva is lesznek.
- Így van, ezért kell a frissítés, hogy legalább a számuk szinten legyen tartva.Még hogy nem kell újra indítani egy iPhonet... (a városi legendák szerint)
- nem kell újraindítani, van hogy 2 hónapig nincs újraindítva. Nem tudom androidon mi a helyzet, de mindig jót mosolygok, amikor erre dedikált gomb van a menüben -
7Heads Drago
veterán
Nálunk még egy 13T van. Mindkettővel megy a fizetés gond nélkül még. Az update nálam kikapcsolva. Majd akkor frissítek ha kell valami vagy problémám van.
Hát iPhone-ra egyrészt szoftverfrissítés van sok évig, másrészt működik is
Most írtam hogy nem ment. Még a telefonálás is gond volt vele. A hívások kb 30-40%-át eldobta és csak percekkel később kaptam meg az sms-t is. A simeket, meg a szolgáltatót is hiába cseréltük. És ez lenne az etalon?
Egy simmel soha semmi baj nem volt vele a hívással. Talán annyi hogy sz@rabb volt a térereje, mint a P30-nak. De ezt nem mértem sose.
Minek is updatelünk amúgy? Amikor kellene a telo biztos hogy épp nem ér rá. Nem érdekel az éjszakai update, reggel nem arra akarok ébredni hogy be kell lépni és semmit se látok a kijelzőn. Na meg ugye ilyenkor pár percig a rendszer még fagyogat is. Ha kell valami vagy gondom van majd én eldöntöm mikor updatelek. A biztonsági rések meg mindig is voltak és 30 év múlva is lesznek. Van aminek a befoltozása az Applenak is évekig tart.
Sajnos volt idő amikor nem volt kikapcsolható az update és egymásután jöttek a kritikus updatek. Még hogy nem kell újra indítani egy iPhonet... (a városi legendák szerint) Persze mert olyan sűrűn updatel hogy tök felesleg. Most akkor az enyém egy eszköz vagy a szoftver fejlesztőé?[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #27 üzenetére
Hát iPhone-ra egyrészt szoftverfrissítés van sok évig, másrészt működik is
Xiaomi-ra nekem manuál kellett gépről felrakni a frissítést, mert egyiket úgy elbarmolták, hogy többet nem tudott frissítést fogadni a telefon.
Jah igen, és Xiaomi-val a fizetés is gyakran eldobta magát, pedig gyakran használom és iPhone-nal semmi ilyen nem volt.
A többi probléma mit említettél nem tapasztaltam, s töltéssel se akkuidővel sincs problémám 3 év után sem.
-
7Heads Drago
veterán
Érdekelne hogy miben marad el? (Xiaomi)
Gyorsabban tölt, nagyobb az akkuja, és lényegesen több a háttértár, és kevesebbet töltöt újra a memória droidon... nekem a Poco F5 113-ba fájt. És ez ugye töltővel, tokkal, fóliázva ennyi, igaz Kínából szóval nem kell gariztatni. Ha az országban veszem meg aszem 163-al nyitott hivatalosan. Ennyiért szart se kapnék Apple vonalon.
Attól nagyobb gáz ami iPhoneon van a hivásinfóban? Nekem egy évig volt meg az I11. Bő fél évig még úgy használtam hogy csak 100-as volt a hívás infója. 2024-ban cseréltem is.
Persze tudom most 2000 a lista, de még mindig ott tartunk, hogy semmit se lehet rajta állítani, szűrni.
Senki nem tudta megmondani hogy miért dobálta el random a hívásokat 2 simmel használva. 1 simmel semmi baja se volt. De keres rá nyugodtan az iPhone topikban a nevemre, mert több bajom is volt vele. A válasz az volt hogy ez ilyen. A P30, de előtte már a Honor 8 is dual simmel ment és semmi bajuk se volt.
A kijelzőn volt pár hajszálkarc. Pesten voltam vele személyesen 2 hivatalos szervizben és csak akkor cseréltek volna akkut meg hangszórót ha kijelzőt is. Több lett volna az egész mit amit a telo ért. Mostanában nem lesz iPhoneom az biztos.
De hogy pozitívumot is mondjak: kiváló volt vele a fizetés és a legjobb volt a töréstesztje nálam.
Majd ránézek hogy mennyivel tölti az iPhonet a Xiaomi töltő. Sztem max 10 watt.[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #24 üzenetére
Miért töltené a Xiaomi töltő 5W-al az iPhone-t? Akkor ott a Xiaomi töltő a gázos. Nekem ilyennel még nem volt gondom. Bármelyik gyors töltő szépen tölti az iPhone-ot és Macbook-ot is.
Amúgy meg kb csak Xiaomi-ra jellemző, hogy gyorstöltőt pakolnak a telefon mellé, s azok más paraméterekben maradnak el a többi telefonhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
hegedus001
aktív tag
válasz
7Heads Drago #24 üzenetére
Én a kábel rengetegről beszéltem, de sry, nem fogalmaztam egyértelműen.
Amúgy ha jól értem, akkor neked adapter bajod van, hogy bizonyos adapter csak 5W-al tölti a telódat.
Nem tudom, nekem ilyen bajom sosem volt, az ezer éves adapterek is gyorsabn töltenek, de amúgy azokat nem ahsználom mert bevásároltam 3-5 portos GaN adapterekből. (usb A + C 65 ill 100W-os) Azzal töltünk mindent. most vettem őket, szerintem a következő 10 évre megvagyunk velük.
-
7Heads Drago
veterán
Nekem a Xiaomihez 67 wattos van az neked budget? 15-20.000 attól függ hol veszed. És ezt mivel nem a telohoz kapod igenis a telo árán felül van. Az más kérdés kinek mennyit bír ki, illetve az elavulás miatt mikor lesz cserés. Nálunk pl a Honor 8, P30 adapterrével semmire se megyek egyik telonál se. Gyártó specifikus, mintahogy a Xiaomi töltője is csak 5 wattal tölti az iPhonet. És az elmúlt 4-5 évben egyéb eszközökhöz csak kábelt kapok. Fogalmam nincs hogy lesz ebből otthon adapter dömping.4-5-6000 mah akkukat 5 wattal tölteni nekem nagyon nem logikus. Sőt ha jól tudom a Gan töltők kisebb veszteséggel töltenek és kevesebb hőt termelnek vagyis gazdaságosabb is.
[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
Most ha jól értem az a baj, hogy nem csomagolnak ugyanolyan szar töltőt az iPhone-hoz, mint amilyet a többi telefonhoz? Tehát így is úgyis venni kell egy budget gyorstöltőt?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hegedus001 #19 üzenetére
Milyen töltővel tudsz te dunát rekeszteni otthon? Nálunk is van töltő, de csak mert kaptam a telohoz. És mire megyek a Xiaomi töltővel az iPhonenál? Meg egy akármilyen C kábellal? 5 wattal tudod tölteni és ehhez tapsolsz?
Mihez kapsz olyan adaptert amivel érdemben is lehet tölteni? A páromnak és nekem Xiaomi telonk van, a lányomnak meg I16. A lányom Airpadjéhez van egy 10 wattos töltő régről. Viszont mivel a telohoz kaptam a töltőt jó eséllyel így is adom el. A feleségemnek a Honor 8-asa meghalt annak az adapterre 5 wattal töltené a Xiaomit. Bocs de több mint 10 éve gyorstöltőket használok, ha nem baj nem megyek vissza a kőkorszakba. Mellesleg pontosan azért írtam ezt mert ez történik az fórumokon a telefon megvásárlása után.
Vettem neki egy Baseust meg egy Ikea-st. Az I11 4 évig volt meg. Meg is ette az adaptert, sőt ki se bírta. A Baseust ezért vettük. Az Ikeast meg hogy legyen egy a táskában.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Nekem mindegy mi vagy. Akkor írogass azon a nyelven. Nekem nem szokásom arra az asztalra kakantani ahol eszem. Itt mindenért a kormányt kell szidni, és mindegy melyik párt van hatalmon... és ez sose volt másképp.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
Valszeg nem értetted amit leírtam így olyan dolgokra reagálsz amiről szó nem volt.
Én a Fold telefonomat nagyon szeretem. Szerintem a Fold mint megoldás nagyon jó dolog. Én konkrétan a rendszereket említettem és ott sem szaroztam hanem leírtam hogy sokkal szívesebben használom az iOS-t mint a doridot ha választhatok. Remélem így már érted. Ha nem megy akkor leírom majd újra.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
hegedus001
aktív tag
válasz
7Heads Drago #16 üzenetére
váó, nem gondoltam volna, hogy ez a jack téma még létezik bárkinél is.
A töltő adapter hisztit sem értem. Annyi van belőle minden háztartásban belőle, hogy dunát lehetne vele rekeszteni.Mi ez a kábeles alma logó? Bármilyen C kábellel tud tölteni. Mi kell még ezen felül? Btw, jó, hogy több kábeled van mint adaptered, szerintem mindenki másnak is a világon.
Ft-$ mi az, hogy mit érdekel téged? Engem igen is érdekel, nameg nagyon sokan másokat is. Nonszensz ami itthon megy a fortinttal kapcsolatban. Fáj nézni is és sokakat abszolút hidegen hagy....
-
nozs23
addikt
válasz
Annyi minden baromsagot irtal, hogy nincs erom se kedvem darabokra szedni. A "hat magyarok vagyunk, nem?!", pedig igazi kis cseresznye volt vegere.
-
hapakj
őstag
válasz
Én ft kapom a fizut és azzal is fizetek.
- lololol. Ezt a demagóg szöveget. Csak az benne a lényeg, hogy a forint árfolyamért s az itteni drágulásért a Fidesz felelős nem pedig az Apple -
7Heads Drago
veterán
Régen 2 modell volt, aztán 3 lett, most meg 4. És ha a csúcsot akarod megvenni, akkor a pro vagy pro maxot veszed mivel ezekben a soc is erősebb, meg a kamera is, sőt eddig a ram is több volt a pro-kban. A fülesek meg a töltők nem részei a csomagnak, jack sincs. Meg kell nézni mi megy a telo topikokban: első körben megrendelik a telot aztán egy töltőt. Jah lehet hogy 2-öt mert kell egy vezeték nélküli is ami most sokat gyorsult. Most vettem épp új kábeleket a type-c iPhonehoz, tavaly meg töltőt. Nagyon durván elszálltak az árak. És nagyon szomorú hogy a droidos gyártók is ezt hájpolják. A userek meg bevesznek mindent. És hiába lett type-c az iPhone, szart se ér hozzá kábel ha nincs rajta az alma logó. (köszi EU) Érdekes hogy a kábelek szabványosítása senkinek se jutott eszébe. Nekem pl kábelből sokkal több van itthon, mint adapterből.
Dollár vs Ft: egy magyar fórumon mit érdekel engem a tengerentúli ár? Én ft kapom a fizut és azzal is fizetek. Mellesleg az amcsiknál hiába olcsó a telo ott más a drága, a vége ugyanaz az állambácsi meg a multik ugyanúgy megeszik a pénztárcáját a hétköznapi embernek. Ezt csak úgy a margóra írom.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Olyan telefonokra nincs böngésző amikkel egy átlag user még simán elszörfözik a weben.
Miért az Edge böngészőt sokan dícsérik (Firefox,Brave val egyetemben) jó üzemidő miatt az Apple noti (M1-M2 Soc) totyikban. Chrome, Safari rossz ilyen téren az utóbbi meg beveri magának az összes Ramot is.
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #5 üzenetére
Pontosan milyen arakra gondolsz? Mert az iPhone arak 6-7 eve valtozatlanok az tuti. Azt, hogy itt a forint tovabb supped a pocegodorben nem az Apple fogja beszopni.
-
ultrasound
tag
Majd ha Trump utasítására az USA-ban gyártják majd termékeiket, egyből nem lesz olyan vidám az a nyereségi kimutatás. Ennyi!
-
hapakj
őstag
Mindig ez a probléma, hogy nem tudják felkötni USB-n pendriveként és felkopizni a warez mp3-at
A böngészők nyugdíjba küldését én se értem. Nem mintha a Safari motorja nem lenne jó. Az is webkit és igazából a Chromium is onnan ered. Másrészt ma már ha jól tudom lehet saját böngésző motrot is használni.
-
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
"Nem igaz."
Helyesebben: szerinted nem igaz, ellenben például jacis és én viszont egyaránt így gondoljuk, azaz szerintünk igaz. Nem baj, hogy nem egyformán éljük meg, így kerek a világ.
-
"Androidot többmindenre lehet használni, pl nehéz, zenéket, (youtube, ) videókat menteni telóra."
Mire gondolsz vajon, amikor a "nehéz" szót használod? Nálam ez úgy működik mindkét rendszeren, hogy megérintem a "mentés" vagy "letöltés" gombot [kép] és készen is van. Android és iOS esetén egyaránt ennyi, nem gondolom, hogy nehéz dolog volna.
"Üzemidő pocsék egy középkategóriás Arm Soc processzorhoz képest."
Ezt a felhasználói szokások, körülmények jelentősen befolyásolják, így merész dolog (pontosabban: értelmetlen) általánosítanod.
"Böngészők is hamarabb mennek nyugdíjba"
Ebből egy szót sem értek, hogy mit szerettél volna kifejezni...
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Nem igaz. Ha ez így lenne a világ nagyobbik fele nem droidot használna.
Mellesleg irreleváns a két telot hasonlítgatni, mivel teljesen más a kettő. Vagy van már széthajtható iPhone? A sot-ja meg az ereje nyilván az iPhonenak jobb. Mindkét telonak megvannak az előnyei meg hátrányai. Te ezek szerint a Fold-ot nem használod ki és jobban bejönnek az iPhone előnyei. Én is használtam iPhonet. Nekem nem jött be. És 6 ökrös szekérrel se térnék vissza rá. Viszont ettől még nem szarozom le a másik oldalt.
Nálam egy gyártó akkor lép szintet ha figyelembe veszi a userek visszajelzéseit. Az Apple meg híres arról hogy pont a userek véleményére nem adnak.
Mindkét oldalnak vannak erőségei és gyengeségei. Minőséget tud gyártani mindkettő. Elég csak megnézni hogy az Applenak kik a beszállítói. Az Applenak mindig is a szoftveres előnye volt az ami bevonzotta az embereket. Már akinél ez előny volt... nálam pl hátrány.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
zoltanz
nagyúr
Androidot többmindenre lehet használni, pl nehéz, zenéket, (youtube, ) videókat menteni telóra. Üzemidő pocsék egy középkategóriás Arm Soc processzorhoz képest.
Böngészők is hamarabb mennek nyugdíjba, igéret van, hogy lesz Safari motor mellett más is. -
jacis
nagyúr
Én nagyon nem voltam Apple fan sőt nem értettem miért jó az iOS mint oprendszer. Aztán mikor kíváncsiságból vettem az iPhone-om és nem kenyszerből használtam hanem amikor akartam mert van mellette egy Fold-om is akkor azt vettem észre hogy ahogy telt az idő egyre kevésbé vágytam az androidra mint rendszerre. Manapság 10 napból kettő Fold a többi iPhone. Az Apple ki lehet jelenteni hogy lényegesen minőségibb telefonokat gyárt mind szoftveresen mind hardveresen mint a konkurencia. Amíg ez nem változik az eredményeik miatt sem kell aggódniuk.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
7Heads Drago
veterán
Érdekesek ezek a cikkek. Jól látszik a számokból hogy a telefonokból való bevétel esik, csak épp ezt nem firtatja. A 47% haszonkulcs pedig mindent elmond, hogy miért nem panaszkodnak az Applenél. 2022-ig mentek szépen. A növekvő árak miatt meg azt gondolom hogy ez visszaeső db-ot takar.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
RasztaCsubi #2 üzenetére
Akkor nincs miért aggógni, a pénznyomda jól működik.
-
ParmaBoy
junior tag
Az árbevétel önmagában még nem jelent semmit, oké, hogy nő, de a költségek is nőnek, kérdés, hogy a kettő milyen relációban áll egymással.
Ha az eredmény is nő (kétlem) reálértéken, akkor van (lenne) ok örülni.Diffidati Con Noi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jól reagált a részvénypiac a mutatókra, Kínában viszont van hely a javulásra.
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Synology NAS
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akku!
- Samsung Galaxy A41 4G 4GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, AKCIÓS ÁRON!
- Motorola Moto G14 VADIÚJ 128GB 4GB RAM kártyafüggetlen + dual, 2-év gyári garanciával-
- Samsung Galaxy A12 4GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON
- Keresek A52 vagy A52s mobiltelefont
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest