Új hozzászólás Aktív témák
-
Főcske
tag
válasz
Jakab66[hun] #20607 üzenetére
Az első oszlop VID/bios az mindenképpen alulfeszelés lessz ha kikapcsolod az LLC-t.
-
Főcske
tag
válasz
Jakab66[hun] #20469 üzenetére
Prime jó az FX-re Linx Sandy-re való a BULL amugy is melegedős.
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #20307 üzenetére
Csak szerencsém volt sima bolti vétel nem pretested cpu. Intel FX-4100 és 6100 árkategoriájába nem árul tuningolható procit
kop8:Nézd meg a feszültséget
folyt köv.
-
Főcske
tag
Megvannak a kisBull-os tesztek pörög ez az Ájemd rendesen
[VID bios] [1,37V] [Max bus speed] [Max Oc] [CB R10]
-
Főcske
tag
Intel elvette a játékomat a bclk zárolással
, tehát váltottam Bull-ra az AMD tudja mivel lehet engem elcsábitani [VIDalatt 0,01V-al] és [Max bus speed]
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #19006 üzenetére
+0.015V-ért +1.33Ghz teljesenjó
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #19004 üzenetére
Szia. Kéri a kakaót a 4GHz-hez rendesen. Mennyi az alapfesz?
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #18897 üzenetére
Csak azt nemértem hogy miért pont 1.15V-on volt jobb a tied mikor az enyémnél alacsonyabb a VID az ember azt gondolná hogy pont kis feszen jobban megy fönt + hamarabb elfogy de pont forditva mükszik.
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #18889 üzenetére
-
Főcske
tag
Üdv mindenkinek.
Csak óvatosan, nem eszik olyan forrón a Sandy-t.
P67-es lappal van tuning nincs IGP , H67-es lappal van IGP nincs tuning, év vége felé Z67-es lappal IGP-t és a procit is tuningolhatjuk egyszere.
Egyébként én simán járathatnám 4.7Ghz-en 24/7 az i3.540-et tehát attól a +7%-tól nem ájulok be.
-
Főcske
tag
Üdv. Mutatok kedvcsinálót Zalmann ZNPS-10X Extreme hütőhöz, a teljesitményéről elég hogy 20C-os szobában 4400Mhz-es tuning és alacsony ventifordulat (1200RPM) mellett mindössze 5C-os a hátránya a vízhütéshez képest
.Mondjuk sajna van hátránya is a ventije eltakar 1 ramfoglalatot úgy hogy a hátlap felé mehetne akár 2centit is azegész hütő semmit nem zavarna.
(Csókoltatom a tervező urakat!)
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #14333 üzenetére
Utolérhetetlen vagy 1.15V-on.
Kimi:4.4Ghz-et jósolok neked valós 1.376V-on.Max bicikli megy jobban, tiednél gyérebb procival is ment a 220.
Bzs73:Futtatnál a procival egy membenchet a kedvemért? Biostaron erőssen tünődöm.
-
Főcske
tag
Na látom megvan az új cucc.Az első tesztedre irtam volna hagyd az időzitést a ramok sebessége többet hoz, de látom hamar rájöttél
Tudtam én hogy nemlehet olyan nagy különbég i5 és i3 között memsebességbe nálad hamar kiderült
Nálam 1.1V az alap vtt. A giga lapok is visszaveszik a feszt idle.( tuningnál is) Most igy használom 24/7:
-
Főcske
tag
válasz
DroiDMester #13388 üzenetére
P45-ben tuningban asus csak kúlogott a giga ud3r után ha nem tévedek, P55 újdonság, legalábbis nekem ígyhát nemcsoda hogy elsőre a gigát választottam de nem vagyok elfogult volt P35-be asus lapom is ha sok ilyen eredményt látok váltani fogok
Talma 9-edik lett az első futamon de volt 6-odik is ez az év tán jobb lessz mint tavaly
-
Főcske
tag
válasz
DroiDMester #13265 üzenetére
Már miért dobnám ki, 1 nekem 996696es ramjaim vannak nem ugyanazok mint johniee kollégának. 2 az általad linkelt képen is látható hogy te is asus deszkát használsz. Ha netán arra céloztál hogy a gigáról asus-ra kéne váltanom hát szóba se jöhet amig nem linkelsz egy erős max bclk-t.
( biostártól már láttam lizakatillától azon gondolkodom)
-
Főcske
tag
válasz
makraipeter1 #13256 üzenetére
A print screent úgy csináld hogy még fut a primeblend teszt mert igy az idle feszt látjuk a cpu-z-be mi pedig a táblázatban megadott terhelt fesz értékeken tesztelünk és ne 29perc legyen hanem min30.
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #12974 üzenetére
Vegyed mégvisszább 3.0Ghz-re az is elég mindenre és azt már feszültség nélkül is vinni fogja!
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #12886 üzenetére
Ez az eredmény is befér a 2-es opcióba, általában azokon a feszeken tesztelek amik ide jók, de gondolom mostmég sok dolog van a táblázat költöztetésével.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest