- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
egyik fél a másik másfél éves.....valami gond lenne, h nem kerülnek fel?
-
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
válasz
Borokafa #18657 üzenetére
arról volt szó h hasonló tudásut akarunk összehasonlítani ...
az athlon abszolut nem az a kategória.
most adtam el i7-es procit 38K-ért, lapot 22K-ért, ramot meg lehet venni 25K-ért (3x2Gb)(ha 3x1 kell az 15K). Ez összesen 75 vagy 85K.
Az i7 h nem jobb. Legyen neked igazad, csak tényleg azt nem tudom kit akarsz meggyőzni vagy becsapni? mást vagy magadat?Az már más kérdés, h az erőfölényt hol lehet kihasználni és mivel, ezzel inkább lehetne érvelni nem a nyers erejét firtatni az i7-nek.
-
kulerr
őstag
válasz
Rider74 #16269 üzenetére
abba jó lesz...igazából a procinak semmi baja nem kell megijedni. Nálam is volt hogy csúszott de max 1 perc volt...arra tudok gondolni h nem egyszerre kezdte el a prime terhelni mindkét magot.
Én olyannal találkoztam h alaplapi VGA-val elindítottam a prime-ot és majdnem 1 perc volt mire mindkét mag 100%-on futott (a coretemp kiírja), pedig a géppel oké volt minden, majd raktam bele egy vga-t és utána egyszerre terheli ahogy elindítom.
-
kulerr
őstag
Hi!
tettem be ide is és mail-ban is egy 5300-as eredményt...az felkerül valamikor? -
kulerr
őstag
válasz
DroiDMester #15815 üzenetére
ne vedd magadra...csak vicc volt, nem komoly.
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #15754 üzenetére
E3900?? az meg mi a szösz??
a wolfi egyenlőre csak jön, az ára majd később alakul. Remélem én tudom alakítani mert akkor qrva szar lesz
Te figy! szerinted ha 2x1 Gb 800-as A-data extreme-t meg 2x1Gb 1066-os Mushkint rakok egy gépbe ki fog akadni?
itt a ganged-unganged-re gondolok....
-
-
kulerr
őstag
...nekiestem a kis 2140-nek. 1,296-on most fut az orthos 3140Mhz-en. Nem is rossz sztem. egy P5K lappal meg 2x1 Gb 800 A-data rammal meg ezzel a pöcs hűtővel.
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #15246 üzenetére
Jó az i7
most egy 955-ös C3-as van birtokomban az i7 azért erősebb.
Jó-jó persze nem neten meg filmenviszont videószerkesztésnél nagyon ott van...A 955 meg simán elég egyébként egy átlagfelhasználónak játék+net film, és nem brutál a lemaradása az i7-el szemben, de van ez tény....ez a 955 érzésre olyan 9550-es intelre emlékeztet.
-
kulerr
őstag
...mikor még megvolt tudta a nálam lévő is.
...most egy X4 955-ös van nálam...na az sem rossz. Gyurka büszke lenne sztem.
Te! ha mégegyszer zöld képet kell néznem megöngyilkolom magam....öngyi hullám indult a látvány miatt.
-
kulerr
őstag
ha minden igaz dobok be én is valamiket.
-
kulerr
őstag
nyugi srácok egy hónapig meglesz
...és ahogy bzs kollégánk is mondta jön a változás
-
kulerr
őstag
Krami!
Ha már így belejöttél már kétszer kértem de valahogy mindig elsiklottunk felette. Ezt rakjuk már be a listába.
A cuccok ugyanazok mint a C0-ásnál csak a proci lett D0 és FPO: 3910A617 -
kulerr
őstag
válasz
krammerka #13316 üzenetére
jaja tudom...én most szerencsés helyzetben vagyok. Rövid időn belül már a 3-ik gépet rakom össze megbízásból, és azokkal kiélem magam egyenlőre. Ha ez nem lenne már tuti vettem valamit a DQ6/E3200 helyére valamit. Első körben egy i3-as volt a láthatáron de mint mondtam jöttek a megkeresések.
-
kulerr
őstag
válasz
lipi67 #12720 üzenetére
mielőtt engem is ide sorolnál te lator hangsúlyozom, h nekem nincs és nem kell az AMD...neked előbb lesz saját részre AMD-d mint nekem
olyannyira h lehet hamarabb lépek a következő szintre Intelnél mint te, ellenben ha a biznisz azt kívánja jó pénzért összerakom másnak a hőn áhított PC-jét abból amiből akarja.
Az agyam eldobom én egyszer rakok össze egyet és AMD-s vagyok te meg nap mint nap leülsz egy elé de INTEL ős vagy
-
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
na ezen 10 percig röhögtem...
-
kulerr
őstag
lemaradtam valamiről...Jorus adja a helyet? akkor THX neki. Én még ott tartottam h átköltöztettétek az oldalt.
Én meg eladom a brutál párosom..de lesz helyette másik -
kulerr
őstag
válasz
lizakattila #12256 üzenetére
jól olvastam és értelmeztem, h az 1155-be érkező procik simán berakhatóak lesznek az 1156-os lapokba?
-
kulerr
őstag
válasz
Sziszifeca #12127 üzenetére
mindenképpen a duallal gyorsabb.
-
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
válasz
lizakattila #11773 üzenetére
1,58-on.....
, nem akarom 1800-on járatni mert nincs rajtuk még hűtőborda sem.
az eredeti időzítés cl6...ezen megy simán 1200-1250-et
-
kulerr
őstag
válasz
lizakattila #11771 üzenetére
nekem a 3x2Gb 1066-os micronjaim mennek 1600-on cl8-ban
-
kulerr
őstag
válasz
lipi67 #11708 üzenetére
nem ...tuti h nem inkább azonos Vcore-nál van - lehet különbség...de most mit nem értesz a 3200-nél? tudom nálad 1,36 4,2Ghz, nálam 1,36-on 4176 ha jól emlékszem, viszont alig kell valami és 4250 meglehet talán, 1,4-ig pedig a 4300 közelébe lehetne kerülni...egyébként még nem pasztáztam...az ezüst kecemice van rajta még.
-
kulerr
őstag
ezt már Sárpac is pedzegette és ha jól emlékszem méregette és valóban valami ilyesmit mondott ő is....az alacsony vides proci előnye h kisebb feszen tudja az adott órajelet, és ha azonos feszen megy a két proci a magasabb vides kevesebbet eszik , na de nem is fog ott tartani mint az alacsonyabb órajelben(meg ott a melegedés is egyébként...) de olvasok tovább ha valaki már leírta ezt sorry
-
kulerr
őstag
komolyan nem bírom 10 perc és könnyezek...meg egyébként is a fáradt szemmel már villog az egész...ezek szerint ennyit fogok itt lenni naponta . 10 perc és kész.
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #11577 üzenetére
nyílt egy topic neki...be is írtam már cca egy órája. Én nem vagyok szemüveges de tuti az leszek
de komolyan nem kell szemüvegesnek lenni h zavarjon, kb 10 perc olvasás után elkezdtem könnyezni. ha így marad nem fogok tudni sokat itt lenni, mert a könnytől nem tudok olvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest