- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kulerr #20001 üzenetére
Ha elküldted akkor fent kell legyen a listán.
Legalábbis amit én olvastam el leveleket az felkerült.Az e-mail beküldése 2010-ben kezdődött.
Megnéztem az első levél 2010.05.30.-án érkezett.
AMD-s beküldés,ebből következtetek arra,hogy amikor elindult az amd-s lista akkor lett bevezetve az e-mail beküldés.A linkelt postok közül az első,az 2010.08.13.
ekkor már élt az e-mail-es beküldés.
Mindjárt átnézem a a 8. havi beküldéseket. -
DRB
senior tag
válasz
kulerr #18986 üzenetére
Várjál, egyelőre csak írta mennyin megy a proci, cpu-z kép vagy valid nincs róla.
Nekem meg némi kétségem támadt ezzel kapcsolatban...hmm némi?
Ezért kértem, hogy dobjatok valami oldalt ahol össze vannak gyűjtve az eredmények, hadd lássam már annak a procinak mennyi a rekordja.
-
Borokafa
őstag
válasz
kulerr #18658 üzenetére
Hú de félreértettél. Szövegértés, akkor újra, az i7 egyértelmüen jobb.
Azért is nem írtam árat az athlonhoz, mert tényleg nem az a kategória, de azért az is egy 4magos proci.
A használt árak is mérvadóak lehetnek, én direkt bolti árakat írtam, mert azok tükrözik igazán a gyártók árait.
És 2 hsz-el ezelőtt kb. én is azt írtam, hogy hol is lehet ezt a plusz tudást kihasználni.
Szerintem ne is ragozzuk ezt tovább -
xward
tag
válasz
kulerr #18499 üzenetére
Szia !
oké akkor holnap tesztelek a 70 fok az nem folyamatos általába 70 fok alatt marad
de töbször beleugrik a 70 / 72 fokba
és kérnék egy szakmai tanácsot is asusp5q alaplapról és e7400 as prociról
mi lenne a max amit kilehet hozni ebből a gépből láttam teszteket 4 GHz ről is
e7400 el
válaszod előre is köszi szia
-
h.adam.92
őstag
válasz
kulerr #16270 üzenetére
nekem is ugy van ezt most, h mire mind a 4 mag 100%on jár letellik vagy 3 perc, ráadásul lemegy minden teszt, de mindenféle error massage-t írogat felülre h nem tudja rögzíteni az adatokat, de viszont a teszteken átmegy...
IBT-vel megy egyből 100%on teker a proci, ráadásul kb azonos hőmérsékleten, ezzel a prime-al az első mag kb 6-7 fokkal melegebb mint a többi... -
válasz
kulerr #15809 üzenetére
Aztán már mé lennék Ausztrál?
aza teszt 1.éve készült (még a legelső Q9550.procim volt) azóta volt már 4db Q9550.em a jelenlegi még annyira sem melegszik! csináltam ma egy friss ropogós tesztet vele
És aza pláne benne hogy a tavalyi tesztemnél egy Xigmatek Achilles S1284W volt hűtve a procim a mai tesztél a kistesó HDT-SD964W el hűtöttem csak a procit (ami méretre kb olyan pici mint egy Hyper TX2.es hűtő) és láthatod az eredményt!
-
-
válasz
kulerr #15759 üzenetére
Tudod milyen vagyok,nekem nem jók a mezei cuccok.
én is vmi E7 - E8 procit gondoltam,de vmi nagyon brutált.
nem a 4GHz-es tesztre gondolok amikor brutált irok.a Ninja 3-at is várom,hogy végre piacon legyen,
azt sztem kapásból venni fogok előtesztelésre.
de láttam az új Prolimatech hűtőt is,naggyon beteg -
válasz
kulerr #15757 üzenetére
sztem nagyon sokan kipróbálnák és lehet hogy használják is (átalakitva),
csak nem tudnak róla.amugy E3400 van már boltban 14-15k-ért.(itt 2k-val több)
sokat nem veszithet vele az user.az öszvérség sztem nem lesz akadály,inkább a 4 modul,
ami terhelheti a lapot és kevesebb jut a procinak.
azt használd majd az erősebb tuninghoz,ami kvesebb feszt kér és tud menni a procival szinkronban is.én is elmaradtam
csak egy netezős gépem van,emlitésre sem méltó.
már alakul a kép,lesz majd megint tuning.
már találtam helyet ahonnan kihozzák a szárazjegetlenne több jelölt is,csak pénz kellene hozzá.
össze kellene rakni egy 775 alapokra épülő,ütős lap+ram kombót.
lehet beszerzek megint egy Biostar-t,ahhoz viszont csak a Team Xtreem való -
válasz
kulerr #15755 üzenetére
nem tudom honnan szerezték,de ES a procika.
17-es szorzóval
sztem túl jól sikerült az a proci és átalakitották.
300-as fsb-t sztem az összes celeron tudja,
szorozd csak be 17-elkiakadnia nem kell.
sztem le fog menni az 1066-os 800-ra.
az is szempont lesz majd,milyen FSB-s proci kerül majd bele. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
kulerr #15546 üzenetére
jahogy modem is van...
mindig diginetben gondolkodom
#15547) hackeeeee szolgáltatoval volt már problémám...még anno UPCvel...felhívtam őket, mondtam vmi szar...aztmondták felőlük jo minden...mondtam felőlem is...de mégse jo vmi...erre kijöttek és modemcsere...csodák csodájára jo lett....0FTba került.
-
bzs73
őstag
válasz
kulerr #13518 üzenetére
Jó reggelt!
Fentebb írtam hogy most lenne egy cserelehetőségem corei3-ra.Inkább pénz miatt mennék bele a dologba,de amugy egyre jobban azon vagyok hogy maradok én ezen.Tudom hogy visszalépés lenne,de kíváncsi is vagyok,meg pénz is maradna.Ha nem lessz jó ajánlat hétvégéig akkor marad az biztos.
Most reggelre nem kevés pü fogadott a procival kapcsolatba,de hát csak érdeklődés szinten.13521) subaruwrc:Tényleg nagyon jó lett az avatarod.
Kéne már nekem is valamit csinálni,de nem tudom mit. -
Chaser
legenda
válasz
kulerr #13373 üzenetére
Csak win stabil, primeot erre ráengedni?
valid nem jött össze, screen viszont van
bzs73: Hogy lenne már stabil
4440-nél volt stabil. Viszont nem fagyott eddig, fox is vígan megy. Viszont az 1.35-ös stabil eredményt talán 4.5G fölé is vihetem a feles szorzóval.
Ezt kérem max OC-nak, ha elég a screen is.
-
bzs73
őstag
válasz
kulerr #13371 üzenetére
Hát egy régebbi komolyabb vga igen.Én amiket írtam, mikor az e5200-t teszteltem ugye 4770-el,ami azért már nem lassú vga,főleg kicsit húzva, fullhd-ba megy minden szépen átlag 55-60fps-el,és bírta a 250w-os táp.Persze azért ami nekem volt az hp szerver táp volt,és nem egy névtelen valami.
-
bzs73
őstag
válasz
kulerr #13362 üzenetére
Amugy az e5200-t én is 250w-os hp szerver táppal teszteltem,és láthattad 4260mhz-n is nyomtam tesztet.Semmi gond nem volt.Túl van ez a táp mizéria is lihegve.
Eggyik haveromnak ugyanilyen HX450 van,amit most raktam be én is,és neki corei7 húzva-2db hdd,4-5venti,dvdrom,4gb ram,gtx 285 húzva,és megy lazán.Semmi hangoskodás.Azért a 250w-os táppal már nem mertem volna most nekivágni a 4magosnak én se.Azért is szereztem hx450-t. -
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12408 üzenetére
Hát még ha tudnád a terveimet!!! Vííííged lesz ha bejön. Ugyan a feleségemmel nem ok, de ..na majd meglátjuk. Ha bejön, közel leszünk 1máshoz (Nem, nem testileg
)
(#12409) sz.j : Hát akkor bróbáld Tweakelni jobban, hátha... Nézd meg a háttéralaklmazásokat, lődd ki őket, hangold tutira a gépet. Ilyen, hogy vga driver, vírusírtó, net sose fusson.
(#12410) hackeeeee : Megint pontatlan voltam! Én nem azt mondtam, hogy win alól jó, s bevallom: a Blendet csak a táblázatok miatt futtatom, ramra-procira kvra alkalmatlan .
Szóval win alól persze nem ok, hisz A win a proci is lefoglal ramot és abszurd, hogy a saját magát is tesztelje. Nem is ezt akartam mondani, s nem azt, hogy memóriát igy kell tutira tesztelni. Nekem kb olyan a memtest mint az ET6!!
Értem így: Nem biosozok X MHz-enként folyton, hanem win alól elkezdem futtatni, s ha látom, hogy megy mint az ágybaszarás akkor kikapcs és új (magasabb) MHZ és Go. Mikor elérek egy olyan MHZ-et aminél már kvra belassul, tudom, közel a végNa, ilyenkor BootCD és dos alól futtatom. Persze, hogy úgy, csak az mérvadó.
Viszont ez csak magamnak és magamért. Bár messze nem optimális a memtest win alól, de bevallom, nálam jó ha 1x volt úgy az elmúlt pár évben, hogy memtest win alól 200-300% Ok, majd később mégis kékhalál.. -
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12350 üzenetére
Jaja! Csak..ballisztikai célokra. A gépből fogom nyaralni lőni a törpéimet.
-hűtök bakker, hűtök-
Visszaadni? 70k-ért viheted a dobozt, papírjait meg a szűz hűtőjét, s a prociról kapsz egy "életnyagyságu" grafit rajzot Kiss Pistike "maci csoport" középső csoportos mesterművét!(#12352) hackeeeee : Látom, Te is a légierőt részesíted előnyben. Mi lesz az, helikopter?
(#12354) darál0w : Sajna késő..Rajtad már nem lehet változtatni!!!
(mekkora poén, nagyon büszke vok most magamra..)Össze bizony! Jön a jó idő lassan, kéne valami "hasznosat" is tenni!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12296 üzenetére
Ha az is meglett volna..emlékeznél!!!!
(#12301) bzs73 : Talán csütörtöktől lesz időm saját magamra is és akkor meglesem, egyelőre marad még az F12.
(#12304) hackeeeee Menni fogok..S ha megyek, tudni fogsz róla!!!!
(#12314) kimi02: Nekem időhiány miatt maradt még el, de asszem auz lesz itt is. Azért elpőbb kiderítem a kékhalált..(99%, hogy memfesz volt kevés neki) -
-
lizakattila
senior tag
válasz
kulerr #12259 üzenetére
Hát nem tudom. Én olvastam már azt is, hogy kompatibilisek lesznek, meg olyat is, hogy az új (talán 2011-ben megjelenő) 1155-ös foglalatú, Sandy Bridge-s processzorokhoz már új, 6?? sorozatú chipkészletes lapokra lesz szükség.
Úgyhogy számomra ez még rejtély, hogy mi lesz. -
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #11859 üzenetére
Megkaptad a privit meg a mailt Te átok? Legalább rám írhattál volna.
Aggregátor: Jogos!!!!Valóban jó lenne valamit kitalálni a melegebb napokra (tuning). Vagy..borulni fog az egész tuningeredmény (ez tuti), teljesen más eredmények születnének. Kellene egy, a "legizmosabb nyári beállításom" rész, fesztől függetlenül.
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #11807 üzenetére
Mármint a 4870-et?
Én meg 1 hónap múlva eladom az egészet. Veszek 1x1 giga gagyi ramot, a legszarabb alaplapot és max egy 2180-at. Ezzel simán elhúzom valameddig. i3-i5 nem kell, i7-kell a fenének olyan cucc ami meleg mint a fene, ki se használom, s ha nem "olyan" alkalmazást futtatok, észre se veszem, hogy az van..
Ha már vennék 1x, akkor csak bika lappal, brutal sok és gyors ramokkal stb..az meg kva drága lenne. Ahogy a p4-et is kihagytam (1 hónapig volt egy 2,8as ausus p4p800 deluxe-ban) ezt az i-s szériát is ki fogom. Esetleg megtarthatnám a cuccot, vennék vagy 3 u.olyan hdd-t raidbe, meg 16giga ram, proci 4,5GHz-en és jelenthet az I-s széria. Csak..kva drága lenne a ram.
Gyurka??? -Te ! Ez nem az offolósunk!!!hackeeeee: Szuper! Kíváncsi leszek, mit tud majd a CellShock
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #11698 üzenetére
Nem tudlak követni! Nálam 1,36-on 4,2 lett pontosan: [link]. Sajna 3 prtájmolás vagy mennyi ment le, mert 2,5 órám volt tesztelni a procit....Tudod, ott Szhely környékén egy zsuk-zsivány megvette. Még a paszta se melegedett fel rajta..
Ha netán linkekkel is bemutatnád, talán érteném is
-pasztád már van, ha jól sejtem..-
(#11699) darál0w: q9300-as van, de reagáltál is rá. Nem?
-
bzs73
őstag
válasz
kulerr #11494 üzenetére
Hát ha 22 k körül kapok akkor igen kell.
11495) krammerka:Hát azért az is megy mind 4ghz körül lazán,és azok legalább mennek 450-500fsb-t is.Nekem az a lényeg mert elég jó corsair ramok vannak,de így alacsony fsb-vel nem sokat ér.4ghz-nél nem kell nekem több,csak fsb legalább 450 körül menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged