- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
válasz
DroiDMester #15860 üzenetére
Ez durva!
amd-nél még nem láttam ilyet. -
kop8
őstag
válasz
DroiDMester #15855 üzenetére
Szép eredmény majdnem vettem én is ilyen lapot, csk aztán nem jött össze..
Az miért van hogy a cpu-z és a 3dmark-ban külümböző cpu órajelek vannak
-
Arkar
aktív tag
válasz
DroiDMester #15855 üzenetére
Benhill-t próbáltam rávezetni arra a problémára , hogy sok lesz az a 3870-en 1.4 volton q6600-nak azért kapcsol ki terhelés alatt, szerintem a tuningot úgy tanulja meg ha magától ismeri fel a dolgokat magától ismeri meg a lapját persze véleményel lehet őt segíteni ezért nem értem mi köze ehez az ASUS Maximum 2-nek ?
Ja tényleg dropolnak, az MSI-is, meg a P5B, de , hogy 60-70ezres kategóriában vagy 15-25 ezer Ft-os kategóriában, szerintem nem mindegy! P35 Asusról én nem nyilatkozok , láttam érdekeségetet közép katos lapoknál, de minden gyártónál van hiba rendesen -
echterion
nagyúr
válasz
DroiDMester #15851 üzenetére
Nekem is DS3-as lapom van, igaz P35. Viszont iszonyat drop-ja van.
-
kop8
őstag
válasz
Én nem arcoskodnék az asus lapommal
Benhill:
Vagy a proci nem birja vagy a lap, mindenkinek ezt csinálja ha már a határon van a gép és nem bírja már a terheléses tesztet és kikapcsol.
A táp tutira elég. -
F e Z o
veterán
válasz
"hát igen az én lapom nem DS3"...ez gondolom nagyon kellett....
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #15823 üzenetére
nemtudom...vmi akkor sem klappol...de mint mondtam csak érdekesség. igazábol nem érdekel
-
sz.j
nagyúr
válasz
DroiDMester #15825 üzenetére
Ezt valóban nem írtad, de egy tuninggal foglakozó topikban bátorkodtam feltételezni, hogy azzal kapcsolatban írod .....
-
sz.j
nagyúr
válasz
DroiDMester #15823 üzenetére
"... de hálisten hamar sikerült eladnom azt a übergagyi UD3R lapot!"
Nem szeretnék vitatkozni, de ....
Lehet, hogy kifogtál egy "rossz" lapot, vagy esetleg nem tudtad kellően beállítani ..., de ezzel a lappal sokan "kimagasló" eredményeket értek el. Legyen az akár Q9xxx, akár E8xxx proci.Íme az én tapasztalatom.
4005MHz: P35-DS4 lappal csak 1,088V core feszen ment, míg az UD3R lapommal mindez már 1,072V-on.
Vagy
1,200V core feszen a P35-ös lappal "csak" 4419MHz tudtam elérni, míg UD3R-el 4500MHz-et.Persze ez csak az én véleményem, amit természetesen nem kell elfogadni ....
-
kulerr
őstag
válasz
DroiDMester #15815 üzenetére
ne vedd magadra...csak vicc volt, nem komoly.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #15818 üzenetére
te miről beszélsz?
ismered a coretempet? vagy csak dísznek tetted oda?
miért ne lenne érdekes a high hő...nemértelek.
mind1 amugy...nem érdekel mivel csináltad...felőlem jegelheted is
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #15816 üzenetére
1.26V 4000mhz. mégis itt a magasabb a hőfok. nekem csak ez szurt szemet
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #13717 üzenetére
Na szóval ki is próbáltam melóhelyen.Lazán megy a 3 kit dualba itt is.Annyi hogy ugye ha 1 alkalmazás több mint 2gb ramot használna,akkor belassulna,mert akkor leváltana single-be,de hát ez ugye 32bit-es oprendszeren kizárva.Így szépen megy a 3gb,és dualként van kezelve.Nem is lepődtem meg ezen,mert mint írtam p45-be is használtam így 3x1gb-ot,és ott se volt semmi gond,lassulás sose.
-
subaruwrc
félisten
válasz
DroiDMester #13717 üzenetére
3db is megy benne max single channel.
-
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #13588 üzenetére
Az, hogy 64biten gyorsabb, értelmetlen 32 vs 64 biten futtatva összehasonlítani. Köszi!!!
(#13589) subaruwrc : Értem. Akkor..egy kalappal!
-
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #13585 üzenetére
4GHz-en mit mutat(na)
légyszi..
_engem érdekelne_ -sajna 32biten vok, én nem tudok..(#13548) Chaser: Most láttam csak! Szuper!!! Teszem is fel a 2 NB-t..
Majd azért adj számlaszámot..bár kedves gesztus, de ingyér nem fogadhatom el.. -
kimi02
őstag
válasz
DroiDMester #13583 üzenetére
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #13505 üzenetére
Hát igen.Ezen filózok én is.Biztos hogy visszalépés lenne megint,de nem sokkal,és nem hogy ráfordítás nélkül,hanem nyernék rajta,mert lap + ram csere lenne 1:1-be,procit meg 18k-ba venném,az enyém meg az apróba menne.Szerintem felrakom,és a hetet megvárom.Ha elmegy norm árba akkor csere lessz,mert több mint 20k maradna.Ha meg nem megy el akkor marad,mert nagyon teccik ez a proci.Most csak a pénz miatt cserélnék,mert nem jönne rosszul.
13506) lipi67 : Hát ha teszem,leginkább pénz miatt teszem,mert nyernék rajta,ha elmenne a proci norm árba.
-
Főcske
tag
válasz
DroiDMester #13388 üzenetére
P45-ben tuningban asus csak kúlogott a giga ud3r után ha nem tévedek, P55 újdonság, legalábbis nekem ígyhát nemcsoda hogy elsőre a gigát választottam de nem vagyok elfogult volt P35-be asus lapom is ha sok ilyen eredményt látok váltani fogok
Talma 9-edik lett az első futamon de volt 6-odik is ez az év tán jobb lessz mint tavaly
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #13318 üzenetére
A fogyasztás a vid-től is függ.A tiednek 1.26 akármennyi,akosé meg 1.15v.Vid felett nincs alulfeszelés.Ott már tuning van.Alapfesz alatt kevesebbet eszik az övé mint a tied,az biztos.Az már más kérdés hogy az ő procijának valamivel jobban kéne menni,mert alacsony vides,de az s verziók nem tuningra lettek tervezve.A másik meg az hogy a 2 proci fogyasztását ugyanolyan lapba kéne megnézni,mert a lap érzékelők nem egyformák.Ezt láthatod is az everestbe az érzékelő tipusa feliratnál.
Amugy az a legrosszabb ha nagyon alacsony a vid,és nem megy jól,mert akkor tényleg sokat eszik a proci.Én láttam már személyesen műszeres mérést q9550 és q9550s között,ahol lap is és vid is megeggyezett direkt,és 10-15w közt van valósan a külömbség,de más hozzáértőktől is ezt hallottam.Mármint a 10-15w-ot,ami igazából nem sok,de aki ilyet vesz hidd el nem a fogyasztás miatt veszi,hanem azért hogy neki s verzió legyen és kész. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #13345 üzenetére
Annyit akkor sem csal sztem... Mindegy végülis. Sok vizet nem zavar. Akitől van, Ő már rég kidobta volna, ha sz@r lenne. Elég ennyi lényegében, hogy olyané, aki ténylegesen tudja mit vásárol, használ.
De nem lényeg mint mondtam, mert úgyis el van adva a régi platform, és jön az új..
Mellesleg sztem az i3/i5 értelmesebben fogyaszt mint pl. az E8400... Na de mindegy, ezt itt hagyjuk, sztem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #13332 üzenetére
Najó, akkor a lentebb írt cuccok, + még 3 vinyó, optika, procihűtővel 1ütt 3 venti..
Jah, tápegység írtó szar Corsair VX550., először kérdeznék, mielőtt szaroznék.
A mérő meg annyi, hogy nem mai, de ettől függetlenül meg tökéletesen mér... Mivel pl. a notit jól méri, meg minden más kütyüt is leméregettem vele..+ olyan embertől van, aki nem sz@rral gurigázik ilyen téren, szal nem vásáról tré minőségű cuccokat, csak hát már mai gyerek a cucc.
@főcske: Hát, köszi, akkor talán majd legközelebb. Most akkor nemlesz hybrid CF..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #13326 üzenetére
100/1000-ren megy 2D-ben.. Szal ez már lefutott kör.
Csak ettől függetlenül az E8400-al 3GHz-n 0,9V-vel, EIST/C1E-vel is ~140W körül fogyasztott a gép IDLE-ben. Szal elszórakoztam ezzel már épp eleget. Csak meguntam azt, hogy netezés közben 140-150W-t fogyaszt a gép, amikor ugyanez notival 50-60W, és itt írta épp Gorneck is, hogy most az Ő asztali cucca is 60W körül jár idle-ben. Namegpersze nem használtam az asztali gépet nagyon semmire, alig volt benyomva. 5K-s radeon kéne a maga ~20W körüli 2D-s fogyasztásával, me ez a 4800-as széria ez halál.
Mellesleg, a hybrid rendszereknek (hybrid SLI/CF) épp ez volt a lényege, csak ugye jött velük a kavar, meg lett is belőle gond, hogy ugye a win7 asszem nem is támogatja.
-
Főcske
tag
válasz
DroiDMester #13265 üzenetére
Már miért dobnám ki, 1 nekem 996696es ramjaim vannak nem ugyanazok mint johniee kollégának. 2 az általad linkelt képen is látható hogy te is asus deszkát használsz. Ha netán arra céloztál hogy a gigáról asus-ra kéne váltanom hát szóba se jöhet amig nem linkelsz egy erős max bclk-t.
( biostártól már láttam lizakatillától azon gondolkodom)
-
johniee
senior tag
válasz
DroiDMester #13265 üzenetére
Na, nekem is sikerült beindítani a Windowst, hogy a ramok 2000-en menjenek
Screenshot | Everest memteszt
Ezek szerint az i3 nem nagyon bírja meghajtani a ramokat -
Aryan
senior tag
válasz
DroiDMester #5862 üzenetére
Déli hidat szedtem csak le, igen fura szövetes cucc van paszta helyett, de nem paztáztam át, ennyit bír a deszka ez van. Köszi az infót!
akoska07: én csak kíváncsi voltam, látom problémát is okozott minimálisan, bocsi Biostar deszkával jön össze az eredmény? -
válasz
DroiDMester #5795 üzenetére
1. nem kellene erőltetni ezt az összehasonlitást,mert nincs értelme.
2. hol szerepel az hogy 1 venti ment ?
3. nálam kb annyit mutatott az everest
4. nem keresek kifogásokat.
5. nem egyformák a kupakok a procin
6. 2 különböző procinak más a hőtermelése
7. nálad a leirtak szerint polirozva van a hütő,a procit még nem láttuk.
8. ahogy tom_tol is irta...
9.tényleg nincs értelme.
10. ne sz@rjuk tele a topicot ezzel. -
tom_tol
addikt
válasz
DroiDMester #5781 üzenetére
két hűtőt összehasonlítani szvsz. csak ugyanabban a konfigban érdemes (alaplap, cpu)
ha nem így van csak elmélet az egész -
válasz
DroiDMester #5789 üzenetére
hát sajna már nem tudom megnézni hány fokos lenne 8*400-on.
igy nem is nagyon hasonlitgatnám össze a kettőt.
és mivel nem egyértelmü,hogy mi mutat jó hőfokot (azért is raktam ki annyit,-kár hogy nem néztem biosban) ezért pláne nem tudom összehasonlitani.
az,hogy mi mitől hány fokos,kár lenne találgatni.azt a szempontot nem is vetted figyelembe,
hogy mivan akkor ha az everest mutatta jól ?
-ami szerinted teljességgel lehetetlen-
akkor is kellene kicsit próbálni összehasonlitgatni.
akkor a te kevesebb feszed,és mellé a 2 venti...Aryan :
-
válasz
DroiDMester #5781 üzenetére
most pont rossz példát hoztál.
mert én sem tudtam eldönteni mi mutatja jól a hőfokot.
le kellett volna fényképeznem mit mutat biosban.
ráadásul nem egyformák a feszek sem a képeken.
nálad 2 venti,nálam 1 venti. -
krammerka
őstag
válasz
DroiDMester #5716 üzenetére
Jó reggelt!!
Azta qrva,az nem semmi
Ha sikerül bepréselni a házba,biztosan jól fog teljesíteni,ha ez nem,akkor mi
Vmit vennem kell nekem is már................ -
válasz
DroiDMester #5714 üzenetére
hát ammeg mi a r@k azon a procin ?
és az milyen házban tud elférni ?
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #5514 üzenetére
Hát te se bíztad a véletlenre,de hát nem is így ismerlek.
(#5515) akoska07 : Hát az igen jó lett akkor.Igazából nem is hallottam panaszt még erre a hűtőre.
-
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #5471 üzenetére
Ok! Köszi , nézem és teszem.
-
F.B.I.
veterán
válasz
DroiDMester #5445 üzenetére
Én csak a számla alapján tudok nyilatkozni. Itt Miskolcon nekem egyéni szerződés lett aláírva az ÉMÁSZ-al és ezen bruttó 26Ft szerepel. Külön sorban vannak szarságok ebből osztják szorozzák, a paraszt számára érthetetlen módon. A lényeg: leszarom mennyit fogyaszt a PC de amit kell azt megfelelően csinálja és ne kelljen egy videóvágás miatt 5 órát felette ülnöm. Most, hogy megállapítottam, hogy nem sokat tesz latba a fesz, mivel ngyrészt csak alapon megy.
Tehát: 1 projektoros TV, 1 LCD tv, 2 db X360, 1 db PC, 1 db 82cm katód TV, mosógép, mikró stb. 8500,-Ft bruttó havonta. Mennyi lenne ha cigiznék és lemenne 4 üveg sör naponta, 50K?
Akkor még1x lexarom mi mennyit fogyaszt, amíg 50K-án belül vagyok!
Az ÉMÁSZ is bekaphatja, veszek még 5 PC-t és nagyfogyasztó leszek!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5445 üzenetére
Lehet nagy fogyasztó, és B kategóriában van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5439 üzenetére
Én ilyennel mértem. Ez sem az olcsóbb (2000 Ft-os) kategória...
-
krammerka
őstag
válasz
értelek
Az E1200 most 8x400-at megy 24/7-be.
Alapon ez lenne 8x200Mhz.
Ezért is lennék kiváncsi a fogyasztási adatokra.
De ha berágok,kap 2V-ot és 8x500-at 24/7-be -
F.B.I.
veterán
válasz
Bocs, most számoltam ki a számla alapján 26FT bruttóra jön ki 1 KWatt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
DroiDMester #5433 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy nem cigizel, nem iszol mint állat a gép a szórakozásod, napi szinten 6-8 órát ülsz előtte, netezel, sokat nem játszol 4 óránként elmegy 20Ft/kwatt, szerintem belefér. Kit érdekel 20-30W ide vagy oda? Bekapcsolod az 1100W-os mikrót a konyhába naponta 5-10 alkalommal vagy 3 órát megy a 2000W-os villanysütő, az igen. Én most azért hoztam a mérőt, hogy az asszonynak megmutassam nem a gép a nagyfogysztó a házban.
-
krammerka
őstag
válasz
DroiDMester #5433 üzenetére
fogalmam nincs mit fogyaszthat a gépem
Az alulfeszeléssel sem igazán foglalkoztam,csak kiváncsi lennék pontosabb adatokra,mindenféle extra tápok stb nélkül,hogy alulfesz--->alapfesz--->emeltfesz alatt mekkorát változik a fogyasztás egy adott gépen,jelen esetben F.B.I. kollega gépénNem kötekszem,nem vitatkozom,érdeklődök
-
krammerka
őstag
válasz
DroiDMester #5420 üzenetére
vitatkozni eszem ágában sincs
,pusztán a saját tapasztalatomra hagyatkozok,és az nem Asus felé húz
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5423 üzenetére
Én nem kérnék DPD-vel semmit... Van velük negatív tapasztalatom... Mondjuk kifizették a csomagbiztosítást, de akkor is....
-
lizakattila
senior tag
válasz
DroiDMester #5423 üzenetére
Tényleg nem dolgozik rossz árakkal, azért a legtöbb helyen 1500-2500Ft között szokott lenni a kiszállítás.
Hát majd meglátjuk, még 4-5 nap múlva lesz aktuális a dolog - addig meg gyűjtöm az infokat. -
lizakattila
senior tag
válasz
DroiDMester #5421 üzenetére
Természetesen az általad linkelt példa nem ezt bizonyítja.
Én az itteni körülményeket néztem meg (Debrecen, egyik jóbarátom szátechboltban dolgozott és netto áron lehetne szerezni lapot) de itt még így is borzasztó árak vannak.
Pl: Asus P5Q 27k, EP45-ds3 23k, és ezek lennének a nettó árak. És ezek még csak nem is a felsőbb kategóriás lapok. Úgyhogy maradok inkább a használt, de még bőven garis lapnál. -
krammerka
őstag
válasz
DroiDMester #5410 üzenetére
Jó reggelt!
Az hogy fapados és buta.............,hát nem tudom,az azért erős egy kicsit
UD3R után volt egy P5Q lapom,és ugyanazon E8400-as,ugyanazon fesz mellett -150MHz-t produkált,bármit is csináltam vele............
Aztán lehet csak mellényultam,nemtudomde volt már P5E lapom is,az meg droppolt akkorát hogy csak na........... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5257 üzenetére
Nekem a VID-em 1,225V... Próbálkozom vmi normális üzem órajelet összehozni magamnak, kisebb nagyobb sikerrel...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5254 üzenetére
Itt azt a tanácsot kaptam, hogy ne nagyon adjak neki 1,36V felett, főként üzemben. Mert vmi max üzem frekit akarok belőni, ami normális fesszel megy.
Config az adatlapon...
-
Sárpac
nagyúr
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #5019 üzenetére
igaz igaz
[B(#5020) akoska07][/B] persze persze -
Zsubi
őstag
válasz
DroiDMester #4706 üzenetére
Párszor szoktam a lapom 2 VGA-val használni és majdnem 10-12 fokkal több az alaplap hőmérséklete ha két kari van benne
Most 1 karival 40-42fok körül van 2 karival pedig 50fok felett szokott lenni kicsivelHol lehet ilyen deszkát venni
-
válasz
DroiDMester #4574 üzenetére
nem tudom miért,de amd-s deszka ugrott be róla
azoknak van ilyen neve.hackeeeee :
-
válasz
DroiDMester #4572 üzenetére
nem asus M2F-ről volt szó ?
-
válasz
DroiDMester #4545 üzenetére
az 780 -as deszka
csak amiatt nem adom fel az intel chipset-et.
ezért nem járt még nálam olyan lap ami tudna winben minuszt.
a lapok többsége biosban tud minuszt mutatni.
a mostani lapom elveszti a fonalat 0-nál
utána átvált 212 fokra -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #4545 üzenetére
Najóóóóóóóóóvanmár....
ákoska: Ment az FPO priviben.
Ha lesz kis szabad időm, próbálkozom.
Akkor terhelve max 1,36V, okés
-
válasz
DroiDMester #4531 üzenetére
frissitve...
egyik kedvenc proci táblázatom is bővült ezáltal
-
válasz
everestben mire mutat minusz fokokat ?
nekem ezidáig nem sikerült elérni hogy winben vmi progi is minuszt mutasson.
pedig igencsak minuszban voltak a procik.most nézem... a quad 1.5v-on fogyaszt rendesen
-
válasz
hopppácska
van ám teszt rendesen,ez igen dícséretes.
x38-ra felmegy az x48 bios ?gyári hűtő visszafogja nálad is a procit.
átnézem őket
köszönjük... legalább nem leszek munkanélküli
-
válasz
DroiDMester #4436 üzenetére
kiváncsi leszek...
remélem FPO is lesz.1.2v és 1.35v teszt ami megmutathatja mit tud a kicsike.
-
válasz
DroiDMester #4434 üzenetére
a válasz is ... ----->
-
válasz
DroiDMester #4429 üzenetére
frissitve...
Letöltési funkció szintén frissitve/bővítve... használjátok őket
everest egyenlőre maradt ugyanaz,
mert csak "próbaverziót" tudnék felrakni4431 DroiDMester : várom a következő konfig eredményeit.
-
válasz
DroiDMester #4429 üzenetére
-
kulerr
őstag
válasz
DroiDMester #4362 üzenetére
a fesz határ nélküli max OC van már régóta...a másikban van ráció, mint írtam én is fix órajeles tuningra gondoltam, de ez csak a VID-est vátsa ki, mert az adott fesznél tök mindegy mekkora a vid az elért órajel a lényeg
-
válasz
DroiDMester #4279 üzenetére
frissitve...
mostmár jöhetne BMW001 is a kemény Quad-al
#4351 lipi67 : nekem nem fontos,mint opció.
csak kiváncsi vagyok mit mutat a quad a winrar-ban.
személy szerint a superpi-t támogatnám#4352 pokol ura : magas vid,odab@sz
mi lenne ha vmi erősebb deszkába kerülne...
vagyis a vid-es opcióba szeretnéd ?Lenne egy kérésem:
amig nem lesz 100% hibátlan az 1.52 Cpu-z,
addig jó lenne,ha 1.51-t használnátokkicsit mennem kell. gyerek belázasodott,viszem az ügyeletre.
-
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #4281 üzenetére
Valóban nagyon szép!
-
szeva000
addikt
válasz
DroiDMester #4051 üzenetére
Akkor ki fogom próbálni
(még 1.0 rev. a lapom)
-
szeva000
addikt
válasz
DroiDMester #4030 üzenetére
hali!
Ez a béta bios az UD3P bármely revíziójára jó?
A 4GHz az F9-el is megvan,de nagyon kínlódni kellett vele -
keIdor
titán
válasz
DroiDMester #4035 üzenetére
Jaja, nekem is Maximus II Formula van. UD3P-t is láttam már tuning tudása kb. egyforma, de az M2F azért szebb, meg okosabb.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Akkor 1000%, hogy jobb?
Most az F6 -os van fent.
Csak találnám meg a szar pendrive -om.bzs73: Azért nem akarom, mert elég drága.
És azért választottam ezt a lapot, mert állítólag tényleg ebben megy a legjobban a York, nekem most minden v számít.
És majd utána eldöntöm, hogy akarok e i7 -et, vagy nem. De lehet az i5 -re készülök, elválik még.
Kezd betegség lenni, Szilveszter óta ez az 5. lapom, 3. procim, 4. VGA -m. -
MPowerPH
félisten
válasz
Tapasztalat?
Köszönöm.
Első körben, ez egy tiszta primitív lap az RE -hez képest.
-
sz.j
nagyúr
válasz
DroiDMester #3966 üzenetére
Mivel nem szeretnék flamet indítani, csak egy megjegyzésem lenne.
Sajnos minden gyátó terékei között előfordul egy-egy rossz/hibás termék. Te a gigánál fogtál ki egy ilyent, más meg misik gyártónál. Ennyi ....Amúgy használd sok síkerrel és örömmel az Asus lapodat, én, mivel sajnos már nincs Abit, maradok a gigánál. (Mondom ezt úgy, hogy az egyik gépemben Asus lap van)
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #3957 üzenetére
Hát még eldöntöm mi lesz.
-
krammerka
őstag
válasz
az a "Nem gyengén ment benne",azért kis túlzás,szerintem a Giga lapok 35-ös fronton odaverik az Asust(az Abitot nem)
-
sz.j
nagyúr
válasz
Nem szabad így általánosítani ...
Lehet, hogy kifogtál egy gyengébb/rosszabb lapot.
Nekem például P35-DS4 van és nem panaszkodom rá.
Igaz nem csak a lapon múlik, de pl. nekem 1,36V-on ment 4,5G
Ha érdekel a #3952-ben lévő linken láthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest