-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
#97716736 #27642 üzenetére
Már 120hz is bőven jobb mint 60 vagy 75.
A kidobálásról meg annyit hogy a játék nem válogat. MM-ből és Faceiten is kidobált az előző verzióval, volt hogy meccs közben 3x. Most 2 Faceitet toltam és nem vágott ki pedig az egyik Overpass volt és azon a legérzékenyebb minden hibára.
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #27642 üzenetére
VA panel. Nincs több kérdés.
(#27640) orichalcos: Íme a cfg-om. Ettől jobban cfg-ban nem lehet butítani (tele van szeméttel is szóval nem kell mindent nézni).
Felbontást lerántod 800x600-ra, vagy 1024x768-ra, indítási opciók közé kerüljön be a -high -nod3d9ex és a -threads (magok száma/feldolgozási szálak a prociban). -
Nyx89
aktív tag
válasz
#97716736 #27324 üzenetére
Nem feltétlen jó megoldás hogy leveszed 400/800-ra, mivel lehet adott szenzornak más a natív felbontása. Onnantól kezdve pedig ha úgy tetszik, mondhatjuk hogy "torzít". Általában ez az a DPI érték, amit driver és minden egyéb módosítás nélkül, "gyári új" állapotban tud az egér. Nyílván vannak esetek, ahol több érték, illetve bizonyos DPI-lépcső mind natívan támogatott.
-
-
Elemental
addikt
válasz
#97716736 #27328 üzenetére
Én meg ezt
A két érték szorzata
Nah, szerintem rászánom magam. -
mepet
addikt
válasz
#97716736 #27275 üzenetére
30 körül szerintem azért még talán belefér elektronikus zenét vagy rap zenét hallgatni, divatosan öltözködni, fesztiválokra járni, és csézni.
Én se sokkal vagyok ifjabb az említett játékosnál, de példának okáért én a fentiek mindegyikét küldöm...Néha szoktam mondani egyes visítozó piciknek, hogy régebb óta csézem, mint ahogy ők megszülettek. Általában nem hiszik el. A múltkor mondtam az egyiknek, hogy nézze meg a profilom, hátha akkor elhiszi, erre azt mondta, hogy én is biztos loptam a steam accot, mint ő.
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #27055 üzenetére
Egy freki azért több értékből alakul ki. Ha valami nem teljesen pontos az egyik oldalon, akkor lehet, hogy meggajdul az elektronika és nem tud mit kezdeni a helyzettel. Nyilván ez driverben állítható, de kellően macera.
Nekem is csak pontos értékeknél működik a 80Hz.
-
Vismajor01
addikt
-
phenomHUN
senior tag
-
Skilly
aktív tag
válasz
#97716736 #26392 üzenetére
Nem kell, hogy repuljon rajta az eger.
Hat az egeren nincs kulon tappancs, gyari SS Kinzu V2. Vagy az ugy nem jo, lama vagyok?
Kulonbseg ez az, ugyan ugy megy rajta nekem az eger. Neztem, hogy ugyan olyan kis suru szovetes es gumis az alja nekem is. Csak a minta kopott meg, plusz egy ket helyen mar fenyes ahogy az elobb is irtam.
Arkennys: Na ez az. Berakom en a mosogepbe, de aztan egybe jojjon ki.
marcusa: Lehet, hogy most ismerkedik a pc-vel.
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #26341 üzenetére
Nem. Így csökkenni fog az ár szerintem, bár ezen most mi is sokat spekuláltunk.
Amúgy mai utolsó meccs. Csapattársat idézve: Ezek csak MW lookos sasok voltak.
btw: T oldalon agyfaszt kaptam. Lőttem pár entryt és annyi. Kb 9 killem volt. Aztán CT oldalon beindult a wp gőzhenger.
-
Arkennys
addikt
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #26239 üzenetére
Nekünk minden gáz volt vele.
Aztán Drávanet, az korrekt volt. Utána Tarr, az még túl is teljesítette a sebességet, a pingem elérte Xero digis pingjét is. Most ADSL T-home, Szekszárdon, és stabil, csak az alacsony feltöltés miatt mindig 50 körül a ping, de rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged