- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz
takessz #46724 üzenetére
Szerencse kérdése, meg egy kis matek
Régen pokerben nem egy 98%os allint buktam, de ha van elég bankroll nem számit. Itt csben ez csak arra jó hogy szerencsejátékfüggöket nevel a fiatal játékosokból
Csak egy valakinek éri meg, aki az oldalt üzemelteti. De ez nagyon off már. -
Elemental
addikt
válasz
takessz #27306 üzenetére
Nekem ss sensei raw van. Lézer A9500-as szenzorral. Az egeres topikban erre mondják, hogy a lézer szenzorok közül az ajánlott.
2100-as cpi, 0.55 sens. 180° 18cm. Épp most mértem le
Olyat még nem tudtam rántani, hogy csődöt mondjon.Engem érdekelne ki milyen cpi-sens-zel játszik.
-
lemusz
addikt
válasz
takessz #27300 üzenetére
Szia! XL-750BH-m van, ami kb majdnem ugyan az, mint amit linkeltél. Előtte volt optikaisban is X7-esem még 1.6-ban. Bátran ajánlom mert nem kerül sokba, ár/tudás tekintetében pedig nagyon is jók. Szerintem max akkor kell X7-esnél jobb szenzorral rendelkező egér, ha profi szinten akarsz játszani, de nem hiszem hogy te lanokra fogsz járni és megnyerni azokat, szóval tök jó lesz ez neked, hidd el. Sas-sas2 vagyok, sok órával, 1.6-os tapasztalattal.
-
törölt tag
válasz
takessz #27304 üzenetére
Én IME 3.0-t használok, egyedi festéssel, és világit a vége, de az összes IME 3.0 is világit pirosan. Ebayről rendeltem Takasatol, nem tudom hogy van-e még neki, de sok megbízható Top seller van Ebayen, és ingyenes a szállítás is. 6-7-8k körül tudsz is venni, csak a szállítási időt kell kivárnod.
Amit tud az egér 400DPi 125-500-1000Hz. -
Xero
nagyúr
válasz
takessz #27302 üzenetére
Ne haragudj, de a 3.3 - 800 minden csak nem low sens.
Láttam, hogy jártál az egér topicban és az ajánló linkjét is megkaptad. Abból válogass. A formavilág alapján egy Logi G400s-el jársz jól ebay-ről. Esetleg egy IME 3.0.
(#27306) takessz: Ez marhaság. Simán bírja a nagy rántásokat egy sensei is. A nagy lod és a prediction ami probléma.
-
törölt tag
-
Vismajor01
addikt
válasz
takessz #27300 üzenetére
Az, hogy valakinek milyen egere van és milyenk rankja, zéró összefüggést mutat.
Ha lenne A egerem és vele global rankom, majd fél évig B egerme és konstans LEM rangom, még akkor sem lehetne bizonyosan állítani, hogy az egyik egérrel ilyen a másikkal meg olyan rankom van. Lehet csak "sors" kérdése is.sokkal többet számít az, hogy TE milyennek érzed amikor kézbe veszed. Ezek a mai egerek(a jobb minőségűek persze) már mindent tudnak ami ahhoz kell, hogy hamarabb fejbe lődd az ellenfeled mint ő téged, a többi csak rajtad múlik.
-
bager13
aktív tag
válasz
takessz #21888 üzenetére
És mi lesz, ha nagyobb szintre kerülsz? Miért lesz az jó neked? Arra akarod hegyezni a cerkát? A rangrendszernek nagyon nem ez a lényege.
Én múltkor a NIP-eseket LAN-on egy tálca sör után 1v5-ben aláztam, de mégsem tudok dupla AK-ról elmozdulni... hiába ezek a beragadt accountok...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
takessz #21592 üzenetére
Én sheriff vagyok, de dupla kala sheriffben is sűrűn meg van a 40, miről beszélünk kedves barátom?
Arról nem is beszélve, hogy a sheriff a legalja, ahova leszoktak bukni jó játékosok, vannak supreme szintű játékosok is sheriff-en (igaz nem sokáig, de előfordul), akik global elite, supreme, dupla sas szinten is meglövik amit meg kell.
-
po1son
addikt
-
törölt tag
válasz
takessz #21568 üzenetére
Tessék nekem "elhíni", hogy én a nova 2 rangommal global elitekkel játszom, és 4 pro team akar engem a soraikba. Ja elfelejtettem mondani, hogy késsel adok headshotot 300m-ről. Nagyon pró vagyok csak azok a rohadt peruiak mindig elrontják a játékomat, hallom ahogy mekeg a kecske a háttérben és nem hallom a trappot, ezért mindig megölnek.
-
Xero
nagyúr
válasz
takessz #21564 üzenetére
Giftekkel nem foglalkozom, csak megjegyeztem, hogy ebbe kb senki sem fog belemenni.
Egyébként ne vedd sértésnek, de ránéztem az accountodra és ha jól láttam ss-ok alapján silver elite rangon mozogsz. Minek a smurf?
Farmolni ok, de a smurf dolgot nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged