- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Ilyen is rengetegszer előfordul velem is, társaimmal is, tehát teljesen valós, sőt velem olyan is minden nap megtörténik, hogy 1-2m-rel mellé lövök, és beadja. Elképesztően gagyi az egész hitreg a játékban. A 11 évvel öregebb 1.6 sokkal fejlettebb volna ebben, pedig az közel sem volt ilyen sűrűn frissítve. Nekem igazából csak ezzel az egy dologgal van bajom. A többi problémáról csak és kizárólag a gyökér játékosok tehetnek. Nem mindenki gyökér, de a többség igen, sajnos. Más generáció van itt, mint 1.6-ban.
-
MarioAna
senior tag
"Pl: Bukunk 5 kört zsinórban, és már feszült a csávó, mert bukja a rankját...
"
Sajnos nagyon sok embernél van mentalitásbeli probléma in-game (akik csalóznak az első 1 hites kapott fejesnél). Amint egy ember elkezdi ezt a csapatból hajtani, a többi is rááll egy idő után és a teljesen alap dolgokat is elrontják emiatt (rossz szögben peakelnek, füstök-flashek használata, használható infózás helyett csak ragelés és fölösleges okoskodás, szétesik a kommunikáció stb...).
A profi sportolói mentalitás hiányzik egyébként egy átlag casual gamertől, de ettől marad az.
Ez a "magyar" dolog pedig megint ebből adódik, hogy mivel nincs normális nemzetközi szinten elismert CS:GO csapat itthon, nincsenek példaképek, akik mondanának néha egy-két okosságot, hogy a fiatalabb generáció tudjon velük hasonulni.
Most a több ezer néző előtt c*gányozó rml-re nézzenek fel, vagy a fél évente csapatot szétforgató flashre? Persze, hogy a 12 éves vérpistike is azt a viselkedés fogja gyakorolni, hogy megtanul DM-en jól lőni, aztán ha valaki mégis jobb nála, akkor az csal, mert ezt látja az általa legmagasabban elérhető szinten...
5 olyan embert kellene találni itthon, akik rendelkeznek az alázattal párosult kellő skillel, hogy globálisan is legalább említésre méltóak legyünk és mégsem megy (jah +1 edzőt, aki nyakonbassza őket, ha másra fókuszál, mint amire kellene).Engem is de borzasztóan felhúz, hogy nem találok 4 ilyen hasonló embert magam mellé, akik nem hiszik azt, hogy ők szopták hegyesre a piramist és már elérték a "maximumot", mert GE-be feldobta őket a játék.
Ahogy többen is írták, most talán a rangrendszer kicsit normalizálódik, mert olyan emberek voltak DMG fölött, akik a "trade" kifejezést csak csgoloungeról hallották, és mikor mondom nekik hogy miért walkolnak rá egyesével egy WP-sre, aki a sarok mögött leszedi őket egyesével, akkor én kussoljak mert csak kala vagyok.
na már megint regényt írok, pedig csak a szukablyet a lényeg.
-
vzsryl
nagyúr
Ki merem jelenteni, hogy a rangrendszer miatt legalább 10x annyi ember játszik a CS:GO-val, mint amennyi játszana nélküle. Szóval kár a gőzért. Én örülök, hogy van beépített MM, csak annak nem, hogy a vérpistikék láthatják a rangot. Emlékszem anno milyen nehéz volt összehozni a warokat. Fixen meg kellett legyünk 5-en, aztán mircen kellett vadászni valami értelmes ellenfelet, amivel szervert kellett egyeztetni. Most meg gondolok egyet, és elmegyek egyedül egy 5v5-re, és jól vagyok. Ha nem az említett 10-12 éves hülyegyerekkel vagy troll orosszal futok össze, akkor onnantól kezdve nekem már jó a meccs, akár 0-16-ra is kikaphatok, az se érdekel.
(#49473) szebe: Nekem egyik barátom se CS:GO-zik, sőt steam profiljuk sincs. A steam-es barát az maximum haver.
-
Feherfy
tag
A matrica érthető, de az eredeti kérdés chroma case -re vonatkozott.
Igaz csak pár centes emelkedés, de valamiért veszik mint a cukrot. Talán nem lesz belőle több drop?Szerk: az előbb még több mint 3000db eladásra szánt láda volt 0,08€ -ért, jelen pillanatban 410 db.
-
-
-
zkas90
senior tag
Azt ne felejtsd el, hogy azok mások voltak. A kickhu-ból senki nincs itt. Az orbitosból pedig csak ney van.
Valamiért mindig flash (bár hallottam már olyan infokat is, hogy igazából deadfox a kis sunyi) körül vannak ezek a forgatások/org váltások.Egyedül neyt látom gyenge láncszemnek a GA-ban. Az rml-foda-gabesson páros fixen kitart egymás mellett. Barcode akkor hagyta ott őket, amikor igazából nem is létezett volgár és kereste a lehetőséget. Ney volt az aki otthagyta őket azért, mert hátha flashékkel jobb lesz.
Egyébként az is megérthető volt. Se foda se rml nem értek rá fixen mindig. Beugróztak random emberekkel. Ehhez meg nem volt kedve.
-
zkas90
senior tag
Flash és deadfox kicsapatták neyt a csapatból miután kijutottak putinékhoz.
Zerot pedig hívta a HellRaisers. Annak nehéz nemet mondani (főleg hogy spanjai játszanak ott).Ötödiknek pedig nem sok ember közül lehetett meríteni. Illetve nem is volt gondolkodás, mert amint kiderült a Zero ügy, instant visszakerült ney a csapatba.
Egyébként remélem a szerződésüket legalább kitöltik (és kiderül mire képesek a magyar fiúk). Megkapták a lehetőséget arra, hogy tényleg komolyan ráfeküdjenek a témára. Ennél jobb sanszuk nem lesz már.
Ez nem fostos trickedes meg ilyenolyan szerződés, hanem teljesen normális téma. Nem szabad olyannal elbaszni, hogy rml kifakad magából. Remélhetőleg ezt a srácok le is fogják kezelni. Illetve ney is megtanul kommunikálni/infozni.Én szorítok a srácoknak (főleg gabócának). Remélem odaraknak valami keményet.
-
wjbhbdux
veterán
Sajnos sokan azt hiszik hogy az a régi leírás a ELO alapú rankokról, ami az Xboxos CSGOból lett adatbányászva még ér bármit is.. Az egyetlen hivatalos utalás az azóta bevezetett rendszerre, hogy a Glicko-2-re épül, de konkrétan sose lesz felfedve a számításuk alapja, hogy ne lehessen azt kijátszani.
-
zkas90
senior tag
12-3ra lehozzák infernon a CT oldalt, majd pedig nem tudnak normálisan gazdálkodni T oldalon az idővel. Nekik tényleg jól fog jönni az 1:55-ös köridő. Nem is tudom, legalább 3 kört bvsztak el azzal, hogy 10 másodperccel a vége előtt akartak plantolni.
Nem a fnatik védett nagyot, hanem a navi bénázta el. Megérdemlik, hogy bukják az egész döntőt ezek után. -
Redneck
nagyúr
Azóta egy ratyiság ez az egész bohózat!
A deagle a revolver után egy megváltás úgy érzem. Pedig úgy hiányoltam egy normális revolvert... Lehetett volna egy üzemmód, nagy visszarúgással és 2x6 golyóval aztán puszi. Aztán lett ez a förmedvény.
Na megyek, próbálom megszeretni.
-
Arkennys
addikt
én biztos nem fogok, kinézetre jobban tetszik revo, hátha használható de nem istenölő fegyvert csinálnak belőle, desit úgyse vettem soha. Igazából annyit megcsinálhatnának, hogy fel tudd húzni a kakast és kövre azonnal lőjön, ezt éles helyzetben úgyse játszod el közelre pl, de egyrészt használhatóbb lenne, másrészt realisztikusabb, ahogy ez működik is. Szóval kb amit patch kivett, csak épp trükközés szükségessége nélkül.
-
-
dugo_
veterán
Én is csodálkoztam rajta, de van már ilyen OW videó: OVERWATCH BAN VAC Bug smoke CSGO maj 09/12/2015
-
PeL
addikt
Hogyha a desertet erősítették volna fel akkor meg amiatt menne a sírás, tök8. Mindig voltak és lesznek emberek akiknek semmi sem jó, semmivel sem elégedettek ezt már megszoktuk. Kaptunk egy zoom nélküli majdnem AWP-t 850$-ért. Legalább használható fegyver jött az amúgy használhatatlan desert helyett, amivel csak mákolni lehet mert annyira random adja.
-
Mclovin
senior tag
Én személy szerint örülnék ha pronax ott kötne ki mondjuk még 1 svéddel...talán visszahozhatnák Maikelelet még az említett három úriember mellé. Ez esetben csak azt nem tudom, ki lenne az entry. Illetve ha Maikelele nem elérhető, akkor talán egy Delpan vagy Twist...
Disband remélem nem lesz, mert számomra az egyik legszimpatikusabb team és organization kombó ez.
-
perecKING
senior tag
Dasziszt a legujabb 300as egyenesen a gyartotol. Remelem nem lesz baja! Raadasul en az oldalso gombokkal valtok a 1. 2. fegyverek kozott szoval az oldalat rendesen hasznalom. A roccat kone military oldalso gombjai is szepen kezdenek kopni.
Het7dik
Hamarabb is mondhattad volna en ket ballal tolomCraBByzzz
Hat inkabb erre koltok mint skinre vagy, hogy megint ladat nyitogassak !+ erre a skinre nehezebben repul ra a sok scam kutya! Ez probalja meg valaki elvenni tolem!
ZeroDK
Lassan latszik is a kiserteties hasonlosak a flusha, es az en jatekom kozott!
-
expander
senior tag
[–]mattwood_valveValve Employee 997 points 4 hours ago
Hey, guys. There is nice update in the works, but I don't know the ETA for it. It will have cool stuff, but won't include the next operation. That will come later. So take anything you hear with a grain of salt unless it comes directly from someone at Valve. :-) We'll post on the blog when we have more to say about this next update!
permalinksavereportgive goldreply
[–]TheNoobGodLegendary Eagle 81 points 4 hours ago
/u/mattwood_valve So there are two updates in the works? Nuke and the operation?
permalinksaveparentreportgive goldreply
[–]mattwood_valveValve Employee 292 points 4 hours ago
Hopefully lots more after that too!
-
törölt tag
-
Arkennys
addikt
igen ilyenen már mis is gondolkoztunk hogy nem lenne hülyeség. Többnyire nem poénból ad VACot a rendszer, és ha már valaki egyvalamiben csalt, könnyen megteszi másban is erkölcsi aggályok nélkül. (igen tudok a pár melléfogásról anno VAC rendszerrel, de ettől még tartom ezt)
-
SQX_Barto
addikt
Az IEM San Jose 2015-ot akartam kerdezni, hogy nem-e droppolos, de ugy nezem, tavaly sem volt az...
#gali777: Nekem az elozo dobott egyet, az azelotti semmit, ez szerencse kerdese. De eleg kicsi eselye van, meccsenkent 1-2 % szokott kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest