- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
zkas90 #36825 üzenetére
kicsit poén a dolog akkor, jó ég
Kellett nekem fogadni ilyenre
Köszönöm a tájékoztatást, nemsemmi.
Egyébként én is épp tanyán tartózkodom, stickes internettel, amit ráadásul le is korlátoztak adatforgalom korlát eléréséért, így átérzem a külterületi internet nehézségeit mikor itthon vagyok
-
supsupsup
csendes tag
válasz
zkas90 #36727 üzenetére
Ehez hozzá tenném, hogy 1.6 ban többszörös magyar válogatott volt, svéd top fixmix társaságok tagja, mint a lemondogs, property, games4u, stb. Sajnos nem olyan jó player, mint sokan gondolnák, nem hiába nem szedte fel sosem 1etlen csapat sem, mint aktív player.
szerk. azért begripben ott volt.
http://www.counter-strike.hu/content/2011/08/17/rape_interju
itt lehet róla olvasni -
Arkennys
addikt
válasz
zkas90 #36497 üzenetére
Hát, gyanítom hogy ott csúszott el a dolog. Annyira jellemző lenne, ha 16-14 re jönne ki a végén...könyörgöm ne
na taktikai szünet megvolt, félelmetes kilátások.
szerk: huhh OT...na erre végképp kiváncsi leszek. Másik jellemző jelenség szokott lenni, hogy az addig gyenge T csapat OTben megtáltosodik T oldalon és a rájuk eső körök mind hozzák
-
törölt tag
válasz
zkas90 #36322 üzenetére
Hidd el sokat számít hány % a fej, mert ha észreveszed az ellent, ő is téged, nyilván az győz aki hamarabb fejbe lövi a másikat, gyorsabban hal, mint ha letúrnád testre, ez szerintem egyértelmű. Profik azok 40-55% közt vannak, de ezek több ezres ölés átlagból vannak, wp-sek azok olyan 27-35%.
(#36321) Xero: Nyilván lehúzza de ha játszanál 100 meccset, 50%-os átlaggal, akkor a wp annyira nem húzná le az a pár lövés
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
zkas90 #36294 üzenetére
Desert erősen inkább közelre "ajánlott".
weapons / stats
units / távolság -
hNp88
aktív tag
válasz
zkas90 #36019 üzenetére
Sehol sem írtam, hogy ezért magamon kívül hibáztatnék bárkit is.
sőt, többnyire ên csapom a fejen a falba, mikor lebasznak. sikalisk a saját csapatomban amúgy nincs is ezzel baj, ott tudok kérdezni, hanem amikor randomokkal netán úgy, hogy mind a 4 le van tiltva a folyamatos pofázás miatt
na akkor van ez
vagy ugye elsőre ismeretlen mixcsapattal...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
zkas90 #35863 üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy felesleges-e mm-re. Én esea-n imádom a 128 ticket, tudom, hogy sokkal kevesebb a szerencse faktor, hogy "mit ad be", mint mm-en. Biztosabb tudok abban lenni, hogy én baltáztam el xy szituációt, és csak rajtam múlt az adott szituáció.
ESEA botrány: Nem tudom, hogy miről van szó. Viszont azt tapasztalom, hogy sokszor színvonaltalan meccsek mennek. Vagy iszonyat gyenge az ellenfél, vagy mi kapunk erős ellenfeleket, és nincsen balansz a csapatok között. Valamelyik nap az ellenfél csapatban volt egy supreme, hiába lőttem le többször is, meg csináltam 2 clutch-ot, 41-t lőtt, kikaptunk, mint állat. Gyakorlatilag "carry player" volt a csapata számára. Szóval az jó dolog, hogy erősebbek ellen kell játszani, csak nem mindig felhőtlen a szórakozás.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
zkas90 #35846 üzenetére
Ez egy technikai sport. Akinek szar a gépe a játékhoz, az nyilván tisztában van azzal, hogy nagyon kevés lesz az fps-e, és óriási hátránnyal indul azzal szemben, akinek meg jobb gépe van. Vagy elfogadja ezt a nyilvánvaló tényt, vagy elmegy dolgozni és vesz magának jobb gépet. Más alternatíva nem nagyon van.
Nem tartom valószínűnek, hogy 128 tick lenne bevezetve, normális anti-cheat programot sem tudnak csinálni (vagy inkább nem akarnak?), pedig a bajok fő forrása ott kezdődik.
-
törölt tag
válasz
zkas90 #35846 üzenetére
Oké az jó érv, hogy sokan vannak akik nem high-end pc-vel nyomják.
És ha úgy lenne megcsinálva, hogy választhatsz lobbyban, hogy 64 vagy 128? És akkor rá van bízva a felhasználóra, hogy beválalja vagy sem.
Én még azt is beválalnám, hogy a kezdetekben korlátozott mennyiségben van 128-as és sorba kell állni. Látnád a lobbyban, hogy pl.: 500/480. Akkor tudod, hogy tudsz menni 128-asra. -
freeknight
őstag
válasz
zkas90 #35755 üzenetére
Rengetegszer fordul elő nálam, hogy a vért látom fröccsenni, de nem sebeztem rajta semmit. Így találgassál
. Szerintem meg épp az ad hozzá a játékhoz egy taktikai pluszpontot, hogy meg tudod mondani, mennyi élete van még kb az ellenségnek. Az általad említett awps- példa tökéletes. Egy jól kommunikáló csapat így természetesen nagy előnybe kerül 1v1 szituban, dehát egy jól kommunikáló csapat mindenhol máshol is előnyben van
.
(Bár ha jól tudom, esea-n úgy van, hogy csak a kör végén tudod lekérdezni, mennyit sebeztél, amúgy vakon vagy addig, szóval ha erre vágysz, akkor ott a helyed)
-
-
Xero
nagyúr
válasz
zkas90 #35252 üzenetére
Ha a másodikat is nyered akkor nem ez a lányka fekvése.
Anno a smurfömmel az első két meccset csapatban mentük. Ha jól rémlik rajtam kívül még volt két friss account, egy sherif és egy csirke. Azokat nyertük. Utána csak egyedül mentem vele.Na azt ha jól rémlik elsőre dupla ak-ra dobta be, majd pár meccs után csirke.
Az utolsó meccseken már dupla csirke - global összeállítások voltak.
Na onnan szép meló volt visszabuktatni. Akkoriban még működött az öten kilépünk botok feladják taktika. Jó pár óra elment rá így is.
Nem volt még erőm most aludni toltam két faceit meccset miért ne alapon. Összegzés:
Német server tökéletes volt, 16-1-re sikerült szegény ellenfelet elcsépelni.
Majd jött egy svéd server, nevetséges hitreg és egy svéd az ellenfélnél. Gyakorlatilag háromszor kellett eltalálnom bárkit wp-vel hogy belepusztuljon. AK-ból egy fejes nem fejes.Egy szó mint száz a német serverben pozitívan csalódtam, nagyon jól adott mindent, hibátlan ping és egyéb. A svéd hozta a szokásos faceit mocskot.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zkas90 #35238 üzenetére
De az ilyenek hogy lehetnek gold novák????
De most komolyan
Ha együtt rushol a csapatom (EGYÜTT) és valakit megböknek akkor azonnal körbe nézek hol rohangál egy ct.
Max 2 bökést úgy tudok elképzelni a csapatomban, hogy pl b-re rusholunk és smoke meg flash mindenfelé nagy a kavarodás, ct stack van a siteon mi rohangálunk..
De ilyen, hogy besétálunk öten és valaki lazán hátbakésel MINDENKIT ???
Ezt nem értem egyáltalán -
Mezcal
addikt
válasz
zkas90 #35238 üzenetére
Gratula, látom bot is volt a csapatban.Én játszottam Marcusával overpasson, őt és a barátját sorsolta be mellém... szerintem akkor is funoltak, mert szó nélkül berohantak a bombával B-re édeskettesben, meg is haltak. Infozás meg akkor volt, amikor már könyörögtem érte.
-
bager13
aktív tag
válasz
zkas90 #35194 üzenetére
És akkor mivan ,ha normális a statom? Kit érdekel? Kikaptunk , ennyi.
Szerk.: A rang a kutyát nem érdekli.
Hülye?!
Ha te normális stattal rendelkeztél, akkor jogosan szidhatod a csapatot...viszont akkor meg húzás premade csapatot keresni és nem sírni.
Én nem sírok, csak elmondom ,hogy mekkora marhaság az elméletetek. Igen is sok meccs a csapattársakon megy el, ez tény. Hiába húzza az ember a csapatot.
Engem nem érdekel a rang, de ne magyarázza már meg nekem senki ,hogy a csapat nem tehet semmiről egy vereségnél. Kikapunk hát kikapunk, de csak tudjam már ,hogy mennyire vagyok hibás benne és mennyire az a többi játékos.
Aki meg rangbuzi és erre élvez az felőlem sírhat itt egész nap, pont annyit is ér. -
bager13
aktív tag
-
Mezcal
addikt
válasz
zkas90 #35175 üzenetére
Nem volt jó na statom, de én volt az első, ami nem nagy szám, tekintve, hogy a többiek a béka segge alatt voltak. Mégis milyen statomnak kéne lenni szinte állandó eco közepette csapatként jól működő felfegyverzett ellenfelek ellen?
sikalisk: nem a csapattársaid hibásak, hogy alacsony rankba ragadtál.
Még akkor sem, ha 10-ből 6-szor hasonló csaptot kapok? Babérkala szinten elég gáz, hogy ilyen társak vannak.Most játszottam egy meccset, 5:3nál kilépett egy csapattársunk, ragelt a fél csapat, akadályoztak, rossz infókat adtak, aztán még is sikerült nyerni, mert az ellenfél csapata még rosszabb volt.
Nekem meg jó csapat volt.bbdzyx: (I)Igenis, dupla-AK, seriffig bőven solozható a játék, azon felül meg mi a faszért játszana bárki is soloban, ha a rankup a célja?(/I)
Lehetség, ha nagyobb részt jó csapatot fogsz ki, egybként bukó. Engem nem érdekel a rank up, én azt vitatom, hogy én vagyok a hibás, ha szar csapatot kapok soloban és velük nem sikerül feljebb jutni. Aki emg csapattal megy, az mit tud a solos rank upról?zkas90: Csak kíváncsi vagyok, hogy ő meglőtte e az 50 pontnyi dolgokat,
Bizonyára te meglőtted volna a nagy ecozások közepette, nem vitás. -
sikalisk
tag
válasz
zkas90 #35071 üzenetére
A rang azért számít egy pici kakit. Nem azt jelzi, hogy ne lőhetnél többet egy seriffnél kalában, hanem, hogy átlagban az a seriff jobban teljesít mint te.
A vereség utáni rang lépésnek két elméleti magyarázata van, az egyik, hogy törölve lett egy vereséged, mert egy később vac bannolt személy játszott benne. Másik pedig abból adódhat ha egy erősebb ellenfél ellen dob össze a játék, és az elején buktok sokat (sok kört), aztán egybe visszahozzátok az egészet, ekkor elképzelhető, hogy pozitívba jösz ki ELO pontban, hiába nyert az ellen.
-
Gemil
tag
válasz
zkas90 #34779 üzenetére
Igen, részben igazad van, az elmúlt 3 hónapban csak barátokkal mentem, szinte mindig 5en és ezalatt az idő alatt jutottam fel kereszt kalába. Tegnapelőtt mentem párat egyedül és nagyon lutri hogy kifogsz-e olyan társakat akikkel lehet kommunikálni, infoznak miegymás... Oroszokkal egyszerűen lehetetlen küldetés. Igen biztos fel lehet jutni nagy szerencsével...
Mindemellett szerintem van aki fentmarad. -
Redneck
nagyúr
válasz
zkas90 #34779 üzenetére
Veterán játékosként (nem az 5 éves érme miatt) ezt azért cáfolnám. Sokszor kaptam a régi Sheriff szinten olyan bugyuta társakat hogy nem hittem el. Múltkor meg a Sheriff-Sas ellenfél volt olyan szinten gagyi hogy fraget nem lőttek, pedig nálunk két gyenge ismerős is volt.
-
-
Vanir
veterán
válasz
zkas90 #34604 üzenetére
Gratula!
Én lassan 400 órával, csirke ranggal nem kaptam még overwatchot, bár valószínűleg az ellenfeleim irányába küldött undorító toxic flamelések miatt.Más:
DMG smurf accomon van kb. hármas win streak, plusz egy ma délutáni döntetlen. A három winen toronymagasan első voltam, a mai döntetlenen úgyszint, sok MVP-vel, ráadásul ma 4 LEM ellen voltam, illetve 4 LEM csapattárs volt mellettem, mégsem dobott fel LE-be. Érdekes ez a rang rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged