- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Azért mikor nincs semmi aljasság a dolgokban, jót lehet meccselni már hármas premade-el is. Nem egyszer már tök randomokkal is vertünk 5ös premades klánt, ha értelmes csapatot kaptam elején megdumáltuk ki hol tartja a vonalat, mit csináljunk, és működött is. Mindig meglep mennyire nem aggyal játszanak rengetegen, pl ha 1v1 be kerülök elég kicsit elgondolkozni, na mire nem számíthat enemy, és rengetegszer be is jön, mert a legnyilvánvalóbb utakat lesi, stb.
-
Evome
senior tag
Az miért van hogy nem vettem meg a pass-t de a barátommal tudunk a pályákon ugyan úgy játszani ?
Vagy ez most normális ?# re
Hát akkor értem
Ám igen tudom a mission milyenek, az előző pass megvolt nekem de erre most nem láttam sok értelmet hogy kiadjak annyit, mert az elején a ládája semmit se ért... -
membrandj
nagyúr
Üdv! Ki milyen egérérzékenységgel és dpi-vel játszik?
Giga gm-m6580 egerem van, 1600 dpi-vel játszok.
Inkább csukóból játszok,nagyon nem szeretem mozgatni az egeret. Eddig alap 5-ön volt,de ez valahogy nem jó... Néha túl gyors, néha meg túl lassú.Tippek?
Egérgyorsítás be van kapcsolva,1.05 ,bár nem tudom,hogy pontosan ez mit jelent.
Szerk.: Nem válasz akart lenni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
fntastic
aktív tag
-
marcusa
addikt
Csak abból indulj ki, hogy például egy cs:go kulcsot trader-ektől 1,45-1,5€ körüli áron meg tudsz venni, majd piacon továbbava ~1,9-1,95€ marad a fee-k levonása után. Így máris szert tehetsz 100€ wallet-re 75€ valódi pénzből.
Én mindig kulccsal töltöm fel a walletemet, sosem használok pp-t vagy cc-t. -
Cthulhu Dawn
őstag
Mentem egy euwest only-t, egyelőre az oroszok jobbak voltak
. Lőttem véletlenül 4 fejest a pisztoly körben tech9-el, onnantól caps lockon spammalte a chatet, hogy csíter, és oda-vissza jelent. Igaz, neki minden csalás volt, még az is, hogy meghallottam, és tudtam hol van utána
.
-
vorosmarti
senior tag
Én is az alsó harmadról beszéltem. Az külön probléma amit mondasz. Attól szoktam megőrülni, mikor látszik hogyha együtt mennénk, akkor lenne esélyünk, de az 5 té 4-felé megy. Összeszedem a nem túl erős angoltudásomat, próbálom magyarázni, amire jobb esetben, ha van válasz: nye znáju, nye pocsemu, szúka
-
realmdrude
tag
Köszi Zero
htc, az remek lenne, köszönöm! Sajnos az a helyzet, hogy áldozatul estem egy csalónak, pedig nagyon jól ismerem a módszerüket. Egy pillangó kék acéllal lettem kevesebb, cserébe kaptam egy stattrack háború tépázta assimov AWP-t, de a rondábbik fajtából. Komolyan2 MM-et nyomtam vele, és az ellen is megemlítette, hogy rég látott ilyen rondát
Gondoltam megválok tőle, és ezért jött az ötlet, hogy kulcsokra cserélem. Igen ám, de ládám nincsenek, így amennyi jelenleg van, azokat is kaptam. Szóval nagyon szépen megköszönöm a jó szándékú felajánlást. Mindenképpen kiírom azoknak a nevét a videó végére, akik hozzájárultak a videó elkészítéhez
szerk: köszi free! Nincsmit Ark! -
Xero
nagyúr
Nekem ennyire nem látványos, így lehet, hogy a config módosít némileg rajta.
-
-
fmx
aktív tag
Ja az most veszem észre.. Csináltam egy másikat
Én full komolyan gondolnám ezt az egészet..Szerintem nem rossz ötlet.. -
zsolt200
tag
ÁÁHH!! Ezzel a linkkel mindent megváltoztattál!
Köszi! Tököm tele volt már hogy bedob olyan szerverekre ahol a minimum pingem ilyen 60-70 körül van és dobál össze-vissza. De egyébként ez is érdekes. Emlékszem anno 1.6-ban meg Sourceban még 150-es pingel is rendesen ment
-
langward
tag
Nekem is van néha micro lagg párszor egymás után, meg olyan is hogy éppen lelövök valakit és kifagy a CS:GO
Pedig minden a max. kb. ami csak kellhet:
MSI Z97 XPOWER AC
Core i7-4790K + CORSAIR Hydro H110
MSI GTX970 Gaming
Corsair Professional AX850
G.Skill TridentX 16GB DDR3 2400Mhz
Samsung 850 Pro 512GB
BenQ XL2411T @144Hz
Creative SoundBlaster ZxR
Audio-Technica ATH-ADG1
UPC Fibernet 240Mbit/s | TP-LINK TL-WDR4900 (általában 248Mbit/21Mbit .. )De ez az egy játék mindig szarakszik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged