- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
Ami valójában ugyanaz a sensitivity (lásd továbbá top komment), csak érzésre nem tűnik annak (eredendően FoV issue).
Itt egy jobb kép, amely szemlélteti a felbontások közti "különbséget":
-
kuLi_
tag
Azt, hogy valaki toxic, azt csak nagyon kirívó esetben fogja bárki is viszont látni egy hivatalos postban, eléggé karrier-gyilkos kijelentés. Némileg "érettebben" kezelik a közösségi médiát odakint, mint mondjuk itthon. Ami viszont tény; a FaZe - ami lineupot és szerződést a szervezettel nagyjából ő hozott össze - a csapaton belüli feszültségekre hivatkozván rúgta (!) ki, de van, aki többet tud, mint az átlagember (pl. Flusha, hehe).
s1mple is jóban van Hiko-ékkal, de a Liquid kollektíva többször is elismerte, hogy rendkívül "nehéz" volt vele eleinte együtt játszani. Mellesleg attól, hogy valaki már-már kibírhatatlanul kritikus és/vagy idegesítően fel van spanolva a játékon belül minden apróság miatt, az nem kizáró tényező, ettől még lehet a játékon kívül a legjobb fej és simán szerethető.
-
edgR
őstag
Aláírom, ahogy azt is, hogy valószínűleg rosszul fogalmaztam.
Arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy competitivenek hívott játékban, ahol több százezer dolláros nyeremények forognak kockán, nem most kellene egy évek óta alap problémaként számon tartott bughalmazzal (hitbox) foglalkozni, ami nem utolsó sorban egy-egy meccs kimenetelét is nagyban meghatározhatja. Pláne nem egy Reddit thread hatására, amikor évek óta rengeteg videó kering a neten a hitboxok impotenciájáról. A hitbox problémák közül pedig nem gondolom, hogy a guggoló-álló modellek bugjai olyan meghatározók lennének, mert amíg magasabb szinten szinte soha nem találkozol egy helyben álló ellenféllel, addig inkább talán foglalkozhatnának azokkal a hitbox problémákkal, amik mozgás közben jelentkeznek.
A lassan 20 éves HL motor és az arra épülő 1.6 hitboxa kenterbe veri akármelyik Source alapú játékét. Melyik source motoros játéknál van a helyén a hitbox? Én valószínűleg egyet sem tudnék mondani... Évek óta nyilvánvaló, hogy képtelenek normálisan megírni ezt a részt (valószínűleg a motor adottságai miatt, de ezt ugye necces lenne kommunikálni), a netkódot és a többi szépséget már fel sem sorolom.
Persze a ládákból jön a pénz, így azt nyomatják. Meg jönnek az összetéveszthető, egységes fegyverhangok, mert az olyan fontos!A másik kardinális probléma évek óta a cheater kérdés, amivel nem könnyű ugyan foglalkozni, cserébe jönnek a látszat intézkedések, de tényleges, meghatározó és hosszú távú megoldás nem. Most már ott tartunk, hogy az ESEA Steamen is elérhető, és a Valvenek eközben nem sül le a pofájáról a bőr. Nem hostolnak 128 tickes szervereket, nem rázzák gatyába a szintén évtizedek óta impotens VAC szutykukat. Ehelyett felveszik a Steam listájára gyakorlatilag a konkurens szolgáltatást, ami mindezeket magasabb minőségben nyújtani tudja. A matchmaking ott is legalja, meg órákat lehet várni 1-1 pugra, de legalább vannak 128 tickes szerverek, meg egy (talán?) normálisabb AC.
-
Xero
nagyúr
Egészen konkrétan itt a beta branch bugreport threadje.
Ez tényleg nagy dolog. Az pedig, hogy a gatyába rázzák kicsit a hitboxot és a lagcompensation bugot (ami ugye pár napja derült ki), az igenis szuper.
más téma: A NiP éppen hatalmasat játszik.
-
-
Xero
nagyúr
Na egész jól halad az elképzeléseimnek megfelelően:
NiP vs. GodsentNagyon szépen játszott mindenki NiP oldalon. Szegény znajderen azért jót röhögtem, bár kocaarc is 4 killel fordult ha jól emlékszem.
-
gtamate2
veterán
Az is csak azért sikerült mert épp nem oda néztem, ha nem engem lősz el nem biztos hogy sikerült volna az az 5k
Xero hátha ma összejön a win.
Aki még nem töltötte volna ki, annak:
Kérdőív (esti mixhez)
Eredménye -
had423
aktív tag
Hemi azért próbálkozik rendesen.
Hajnal 4-ig fenn voltak trakiékkal, meg a Dani(iiiii)kát is felhívták, azon azért tudtam mosolyogni.
Ez a gods felállás elég gyilkos amúgy. Nero, gbk együtt, de ez a vízer is érzi eléggé. Ezt a lant se lehetett félvállról venni annak ellenére hogy csak 20an indultak.
-
b0rZ
aktív tag
Na szuper. Akkor este már lehet tolni rendesen.
Addig is aki nosztalgiázna, felkerült youtube-ra a tegnapi meccs, legalábbis a nagy része.
A nuke 3:0-tól van meg, a cache pedig 12:8-ig, mert ott elhalálozott a csgo.exe, én meg már aludtam vadul. -
b0rZ
aktív tag
Streamet sem tudom elinditani, mert keptelen csatlakozni GOTV-re ez a fos.
Joining game, majd failed to join. Koszi Volvo. -
adise
őstag
belenéztem most a streambe
igaz régebben mivel játszottam a lanokon (talán még peza tolta nem rég iclen is), nemtudom akkor milyen volt a kommentátorkodás, de mivel nem ezek tolták biztos jobb volt.
De ez sajnos nagyon szinvonaltalan valami. De lehet nekem van csak nagyobb igényem és az embereknek elég ennyi az egészhez. Kb bárki játékost beültetnének több használható dolgot tudna mondani. -
guftabi96
addikt
Mint írtam, én se voltam bejelentkezve.
Amikor elindítottam, meg is kérdezte, hogy milyen fiókkal akarok bejelentkezni.Egyébként a nagy évfordulós update után lett rossz, gondolom ott lett valami elszabva.. De azért idegesítőek az ilyen hibák. A fene gondolta volna, hogy ez a baja. Ha nem találok rá erre a neten, akkor az életbe nem jöttem volna rá, hogy egy olyan program egy funkciója okozza ezt, amit nem hogy nem használok.
-
-
dugo_
veterán
Nem úgy van az, a tölgyfa ajtónak nem volt elég felhajtóereje kettejüknek. Ha Cameron fenyőt írt volna a forgatókönyvbe, mindketten túlélték volna.
-
Redneck
nagyúr
"Digital 64.8kHz 60 Hz PN 1680x1050" felirat látható". Miközben a CS 720p-re van állítva? Érdekes.
g4b3n:
A helyedben DDU-val törölném a VGA drivert és felraknám a legfrissebbet.adise:
Megnéztem a HDMI-re kötött TV-n és az is sokszor a FullHD-t írja ki a számára torz felbontások esetén. -
adise
őstag
-
g4b3n
tag
Köszönöm az építő jellegű hozzászólást, a valóságos frekvenciát milyen progival tudom ellenőrizni?
Szerintem itt nem felbontási próbléma van, a mai nagy újratelepítés előtt 1280x720-as felbontással játszottam 2 hétig, s még a - freq 60 sem volt beírtva az indítási paraméterek közé, mellesleg fps_max 128-cal.
Csak ma ki akartam próbálni, 120-szal, hogy érezk-e különbséget, amit egyelőre nem sikerült. viszont, amikor v. szink.-kel lekorlátozta 60-ra, akkor igen csak más volt a játék futásának az élménye, ezért sem szeretnék v. szink,-kel játszani. -
Redneck
nagyúr
Frissítéssel el lehet mindent rontani, de a villódzást nem értem. Eddig bármilyen monitoron ha rossz felbontást állítottam akkor no signal üzenet fogadott. A megjeleníthető felbontások, torzan ugyan de bejöttek. 16:10-es monitoron a 16:9 és 4:3 felbontások is.
1. Akinél 60-120 fps között megy a játék az lemondhat a 64 többszöröséről.
2. Oké, de ezt most miért írtad? És milyen krumpli? Így is több lesz az fps zoomoláskor.
3. Lehet hogy nem fogja a stabil 120-at tartani de nem mindegy hogy 300-ról droppol 110-re vagy 120-ról. Az egyik baromi nagy akadás és input lag növekedés, a másik pedig kevésbé zavaró.
4. Ezt értem, de azért az i3 egy elég stabil biztos alapot tud adni. Hidd el egy régi Core 2 Duo és a DDR2 nem ugyanaz az alap, nagyobb az fps ingadozás.Én is tapasztalatból írom, ha régebbi és gyenge vasnál nem korlátozol, magaddal baszol ki. Persze jobb 128 fölött tartani azt a limitet.
g4b3n:
Kipróbáltam 16:10-es 1680x1050-es monitorom van. 1280x720 gond nélkül megy, csak torz, értelmetlen.
Nyomd meg a monitoron az info gombot.
V-sync a képtörések eltüntetéséhez kell, nem fps korlátozáshoz. A szinkronizálás miatt nő az input lag.Xero:
Nekem is most jutott eszembe a rettegett D-Sub! -
Redneck
nagyúr
Miért butaság? Ha gyenge a konfig nem lehet fps_max 300 mert egy ingadozó élvezhetetlen akadás lesz az egész.
Régebbi konfigokon simán lehet 60hz-es monitornál fps_max 70-150 között.Tudom mert 3 ismerősömnek is van régi Core 2 E6xxx és 7xxx közötti CPU-ja 4GB RAM-mal. VGA fronton pedig HD 4850-től GTX 560-ig.
g4b3n:
Nem lehet hogy valami Win 10-es bug? VGA driver bebugolhatott esetleg valami rendszer frissítéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest