-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nugat
tag
válasz
IreN!CuS #40062 üzenetére
ki sirt itt? nekem is van smurfom. meg ha nincs is nagy rangbeli kulonbseg, tisztaban vagyok vele, hogy nem fer dolog es nem probalolom bebizonyitani a szenvedonek, hogy ez mekkora kiralysag, mert legalabb megtanulsz loni. engem ez a szandekos nyalveres zavar, plane annak tudataban, hogy rengetegszer elojott mar.
-
Arkennys
addikt
válasz
IreN!CuS #40062 üzenetére
most ha én én mennék nova 1 esek ellen, ők sem nagyon fognak tudni kilőni, bárhogy próbálkoznak. Nem nem arra koncentrálok, próbálok játszani és elboldogulni olyankor is, de kicsit frusztráló mikor reakcióidőd sincs, már halott vagy. Ebből tényleg totál széttanulom az agyam. Már olyankor az sem nagy elégtétel ha sikerül elkapni nagynéha, mivel tudom, következő körben úgyis megint leöl 3-4 ünket
aztán meccs vége, és 34-10 es stattal rádvigyorog ellenfélnél egy nova 4 első helyről, alatta pedig van a duplakalától seriffig minden.
imádom egyébként, ha valaki nem ért egyet az ilyen hangzatos "naagy egyetemes igazságokkal" és van mersze ellentétes véleményt kifejteni, máris csak sírás és hagyjukmá'
-
Arkennys
addikt
válasz
IreN!CuS #40058 üzenetére
Ez egy jól hangzó szép színes-szagos marhaság, már ne haragudj (szerintem)
Totál sokat fejlődök valóban attól, hogy futtában fejbelő egy töredékmásodpercre kinézve valahonnan, miegymás. Kíváncsiságból szoktam nézni meccs elején warmup alatt ellenfelek steam profiljait, és ja, 100 óra alattiak vagy privát profil. Akkor már tudom előre, mennyit fogok én "tanulni" a meccsen. Kicsit idegesítő mikor zsinórban 3 meccsen van ellenfélnél ilyen smurfer pl 1-2 darab.
vzsryl és Xero: kösz a választ, akkor nem sokkal jobb a helyzet, hiába reménykedtem benne
-
realmdrude
tag
válasz
IreN!CuS #38111 üzenetére
Ingame kiírja a menü alatt.
sony7777: Attól függ mire akarod venni. Ha trade, akkor az új kulcsokat talán jobban kapkodhatják (nem vagyok trade-guru, mások itt jobban tudják), de igazából más kulcsok is jók arra. Ha ládát akarsz nyitni, akkor azt vedd, amelyikben olyan skin van, ami tetszik imo.
Vanir: Jó videó lett, tetszett.
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAA -
maximilian4
addikt
válasz
IreN!CuS #37870 üzenetére
Szokd meg. Itt ilyenek az emberek. Írsz valamit és egyből neked ugranak. Nézd meg mit írtam nemrég egy fegyverről és ebből kifolyólag lef*szosztak, taknyot zabáló kisgyereknek minősítettek.
Amúgy meg sokan azt se tudják mi az az faceit, vagy esea. Pl nekem van egy nagyon jó vajdasági barátom, elég komolyan játszik, nagyon tehetséges a gyerek, még 1,6-tal kezdte és cs go-ban is van majd 2 ezer órája. Mondtam neki hogy lehet ki kéne próbálni és még nem is hallott róla ( itt jegyezném meg ezért se kéne lehordani tudatlannak senkit amiért nem ismeri, bár itt sok embertől kitelik..).
Másik az, hogy van akinek ez a módja körülményes, nem akar sehova regisztrálni stb, hanem számára egyzserűbb közvetlenül a játékban játszani.Amúgy meg teljesen jogos volt a felháborodása, tényleg iszonyat sok csaló van, és kiszámíthatatlan a rangrenszer is. Nem az az elsődleges hogy ne játszunk mm-et a csalók miatt, hanem a valve-nek kéne megerőltetni magát és felvenni a versenyt a csalókkal és nagyon komolyan szankcionálni, mert amit most csinál a valve az egy vicc. A skinek meg mindenféle hülyeség helyett erre kéne energiát fordítani.
-
Xero
nagyúr
válasz
IreN!CuS #36998 üzenetére
Én relatív magas sens-el kezdtem a GO-t, ugyan azzal mint anno az 1.6-ot. 3-al 400dpi-on. Mivel apró padom volt így nem volt választás. Aztán lett nagyobb pad és másik egér, így lett 2.4 450dpi-on. Most megint padot cseréltem, ezen jobban siklik az egér, mérete kb azonos, így lementem kicsikét. Jobban nem tudok lemenni, próbálgattam fél napig, de ez a sweet spot.
Egyébként ez ember és eszköz függő is. Egy erősebb controllt biztosító padon egy nyugodtabb ember simán elvan a 3-as tartományokban is. Viszont aki ideges és úgy siklik az egere mint ujjak a forró .... annak le kell húzni, mert kalimpálni fog mint a hülyegyerek.
-
gtamate2
veterán
válasz
IreN!CuS #36702 üzenetére
Nekem most 4 gb ram mellett 1.35-öt eszik alapon úgyhogy semmi nincs megnyitva a háttérben sem. Nyilván ez csökken 2 gb esetén de akkor sem a felére. Írta hogy megy a vírusirtó is, na azok is szépen karcolnak maguknak az ilyen régi gépekből. Hidd el a ram itt nagyon döntő szerepet játszik JÁTÉK esetén, nem irodai gépről van most szó elsősorban.
ZeroDK: Tőlem aztán nem kell, én nem szóltam egy rossz szót sem, csak megmagyaráztam hogy mire érthette a fórumtárs. Tudom hogy vannak rendes eladók is, már akadt szerencsém hozzá.
GEPESZ66: Töröld le a vírusirtót és mondjuk hetente vagy kéthetente végezz egy irtást, szerintem ugyan olyan biztonságos egy tudatos felhasználó mellettt. /böngészőbe popup blocker, ublock/adblock, ghostery bővítmények mellett/ . De a 4 gb ram nagyon alap már manapság. Amúgy a procit is felhúzhatod minimum 3ghz-ig ha van értelmes táp/lap/hűtés mellette.
-
gtamate2
veterán
válasz
IreN!CuS #36695 üzenetére
Nyilván úgy értettem hogy kínszenvedés hogy 8 gb ram után az lenne, mert érzed a sebességkülönbséget. De sokan az ssd-t is feleslegesnek tartják ameddig nem próbálták. Az még oké hogy neteznek rajta, de a cs megeszik minimum 800 megát (legalábbis nálam a 4 gb-os laptopon minimumon alapból megeszik ennyit a menübe, aztán ingame duzzad 1 gigára sőt felé is), szóval a winnek is kell 1 giga alsó hangon és emiatt simán akad.
Amúgy meg simán be tud tellni, nekem egy ps/vágás mellett egy kis netezés megette a 6 giga ramom, aztán persze kikapcsoltam a figyelmeztető üzenetet. /eddig nem is volt gond/ Na ezek után amikor már ténylegesen megtelt a ram na az kínszenvedés volt, ameddig be nem zártam a chromeot, szóval simán lehet emiatt a fagyás.
Mod: Próbáld ki, nem sokból tart
Ja látom egybe van 8 gigád.
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #36690 üzenetére
Kevés ramtól biztos hogy fagy a játék. Ezt nem csak én mondom, hanem számtech boltba is mondták, ha elfogy a ram, lehet fagyás. Szerintem ott maga az egész gép instabil, és emiatt vannak ezek a problémák. Nekem is volt régi gépem, az is fagyogatot, ram + cpu csere megoldotta a problémát.
-
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #35837 üzenetére
Nem tudom min dolgoznak. Azt mondtam, hogy várható, hogy lesz ez ügyben is fejlesztés. És ez kell.
(#35838) Vanir
Ok. Orosz ip -> 64 tickes szerver. Eu-s 128. Ennyi.
És akkor ezzel ki is lehetne küszöbölni, hogy orosz játszon orosszal, oroszajkúval. Az emberek meg egymással. -
törölt tag
válasz
IreN!CuS #34915 üzenetére
Ez a 250-300 CS:S-ben megvan, mikor 999-re van fixálva, és nekem jóval gyengébb kártyám van, és nekem van 600-999FPS-em neki meg nincs.
CPU Unparkot is raktam alá, az se segített sokat sajnos, indítási opcióba is beírtam neki mindent.(#34916) membrandj Most vettünk rá egy jó kis CM Evo-t elég hűvösen tartja nem melegszik, szóval kényes rá a játék ez van sajnos :/ BF-ben az összes szál 50%-ot legalább eléri, itt meg CS-ben tényleg alig mozog 1-2 szál.
-
mepet
addikt
válasz
IreN!CuS #26658 üzenetére
Arra is rájöttem természetesen az első sikertelen próba után, csak nem akartam ennyire részletezni, mert mint láthatod így is épp elég hosszúra sikerült az első Faceit tapasztalataimat rögzítő hsz.
De természetesen én is hibát vétettem, mivel biztos voltam benne, hogy ha ki akarok választani egy pályát, akkor azt ki kell választani, nem a többit vétózni. Ez az én balfaszságom volt.
Viszont ha a társak segítőkészek, és pl ennyit írnak "click on X, gather will start if just 1 map left", akkor megoldva a probléma 2 sec alatt. De nem, ők inkább azt írták, hogy "retard", meg ilyenek. Pedig elég érthetően leírtam nekik mi van. (Ezt a beszélgetést sem írtam ide teljes egészében, mivel túl hosszú lenne).
A faceit csak annyiban hibás, hogy nem egyértelmű, hogy mit kell csinálni, ráadásul nem hasonlít a rendszer a többi bevált rendszerhez (esl, g-n).
Meg szerintem félre értesz. Nem bűnbakot kerestem a saját hibám eltussolása érdekében, ennyire nem vagyok magyar. Csak megosztottam a tapasztalataimat, hogy tanulhassatok belőle. Pl. ha valaki ugyanígy leírta volna ezt korábban, akkor én sem követtem volna el ezt a hibát...
-
Slystyle
őstag
válasz
IreN!CuS #25782 üzenetére
Anno én is magas értékek mellett játszottam még más játékokban és kb olyan 3000dpi/5-10-es in-game értékekről mentem le egészen idáig, a megszokottig. Szépen lépcsőzetesen araszoltam le és mikor félúton jártam kb, akkor kilőttem a gyorsítást is, mert tudtam, hogy ha jelen van, akkor nem lesz egyenletes sose a célzásom és nem fog berögződni, hogy mihez mennyit kell mozgatnom. Amikor már megszoktam egy értéket, és kezdtem érezni, hogy lehet ezt még lentebb is vinni, mert egyes esetekben pontatlannak éreztem magam, akkor megint legyalultam az értékből egy kicsit. Kb. már 2 éve megszoktam a jelenlegit, ami fix 810cpi egéren és játéktól függően 1 és 5 között van beállítva játékon belül.
Tehát ne gondoljátok, hogy most xy ember mond egy alacsony értéket, azt beállítjátok és öröm-boldogság lesz. Házat se úgy építünk, hogy feldobjuk a tetőt és utána jöhet a többi.Számodra konkrétan azt ajánlanám, hogy kapcsold ki a gyorsítást és növelj egy kicsit az érzékenységen, amivel a fordulást kompenzálod. Aztán szépen lépcsőzetesen lemenni egy alacsony, de még kényelmes értékre.
A gyorsulás kikapcsolása szerintem a legfontosabb, mivel lehet egy helyzetben csak egyik sarokról akarod átrántani a másikra egy elágazásnál, ami előtted van és nem mondjuk 180 fokot fordulnod. Akkora fordulásnál számodra fontos, de a kisebb rántásoknál is megmarad a gyorsulás, ami pontatlansághoz fog vezetni. Próbáld ki gyorsulás nélkül, igazítsd a kényelmes forduláshoz az érzékenységet és ne csak 1-2 meccs erejéig, hanem mondjuk 1-2 hétig. Meglátod majd, hogy sokkal jobban fogod érezni mihez mennyit kell mozgatnod az egeret azután. -
kiszi07
senior tag
válasz
IreN!CuS #24829 üzenetére
Mi nem rang kérdés? Silver-nova rankon nem fog ilyet tapasztalni, akármit mondasz! Sőt nekem ne magyarázza meg, hogy így-úgy csal. Hidd el voltam par offline rendezvényen, sot amíg aktívan játszottam supreme-global rankon voltam. Letoltunk pár PCW-t a 3D-Neophyte-al. Én is mondom h sokszor csal, de nem mert tapasztaltabbak.
Ui:azért"tűnik" csalásnak, mert profi szinten játszik, persze van ra példa, hogy lebukik. -
Slystyle
őstag
válasz
IreN!CuS #24132 üzenetére
Az ilyen letöltött demo-k nem is fognak megjelenni, ne várd, az csak MM-re érvényes. Továbbá Shift+F2-vel elő tudod hozni a lejátszót, onnan is ki tudod tallózni a demo fájlod, nálam ez a megszokás, mivel egyszerűbb tallózni, mintsem beírni egy nagyon hosszú demo nevet.
okipoki: 1 csillagot kapsz, ha végig csinálsz egy ágat a mission-ök közt és ezzel tudod fejleszteni ezüstre, majd aranyra a Vanguard érméd. Azt pedig, hogy most 3, 2 vagy 1 van egy ág végén, nem tudom, hogy annyi csillagot is fog adni vagy sem. Azt sem tudom még pontosan, hogy hány csillag kell ezüsthöz és aranyhoz.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
IreN!CuS #23351 üzenetére
Sajnos a master guardian elite és seriff olyan tengelyen helyezkedik el, ahol sosem lehet tudni, hogy most tényleg ilyen jól lő v. lecsal. Lehet bután is csalni, és lehet okosan is. Amúgy megnyugtatlak, sason is lefognak csalni, meg globalon is.
Ezért fos a versengő. Teljesen kiszámíthatatlan. Ha a játékosok érdekei is lennének nézve, nemcsak a $$$, akkor egyrészt sokkal jobban lenne szabályozva, hogy egy embernek ne legyen 20 fiókja 0 órás cs-vel, másrészt foglalkozhatnának komolyabban is a csalásokkal. Az, hogy a közösség majd megszabadul ezektől a férgektől, ugyanolyan hiú ábránd, minthogy mi leszünk az eu gazdasági motorja... Muhahaha.
Overwatch amúgy dísznek jó, meg az ember legalább úgy érezheti, hogy tett valamit. De valójában az sem ér semmit. Megvallom, utoljára én a cod2-ben éreztem ugyanezt. Hogy csak a profit számít, az átlag user meg senkit sem érdekel.
Kár, hogy nincsen 50 v. 100 meghívom esea-ra, nem hiszik el az emberek nekem, hogy mennyivel jobb ott játszani.
Igen, fizetni kell érte egy jelképes összeget, de cserébe kapsz is valamit. Mostanság voltak problémák a szerverekkel, meg elindul 4v5-ben a meccs, és hasonlók, de remélem, hogy orvosolják őket mielőbb.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
IreN!CuS #23345 üzenetére
Ez csak addig van így, amíg nem aláznak meg. Olyan szituációban hamar elmegy a motivációd. Biztos az én hülyeségem, de nem értem, mire jó a smurf. Ha szétalázzák a náluk gyengébbet, akkor miért fejlődnének? Szerintem ennek a smurf fiókhoz valami köze van a stat buzulásnak.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest