- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Reálisan hangzik.
Remélem a Mirage baszkurálása helyett egy felújított korábbi mapra fókuszálnak. Lehetne még pár map, így a vétó rendszer is kicsit megváltozna, felpezsdülhetne kicsit a közvetítés és vele a nézőszám. Ha ezt megfejelnék egy új 128 tickes MM rendszerrel, lehet sok elvándorolt játékos újra CS elé ülne.
Remélem észnél vannak a Valvenél és készülnek valami nagy dobással, jó lenne valami valódi újdonság.Szerk:
Valami banhullám lehetett, mert rengeteg jelentést kaptam az elmúlt 1-2 héten.Hónapokig csak elvétve, most jóformán minden nap kapok értesítést.
-
skL86
tag
Az a baj a smurf accokkal, hogy nehéz direkt lent tartani őket, pontosabban huzamosabb idő után úgyis utoléred a main accodat, hacsak nem direkt derankolsz, ami nem túl korrekt. Mondjuk az igaz, hogy sokan vannak úgy, hogy premade-del jutnak egy bizonyos rankra, ami azért nem ugyanaz, mint soloval.
Akinek van olyan accountja, amit nem félt, annak szívesen felhúzom a silver/nova rankját oda, ahová szerinte a skillje alapján "tartozik", engem is érdekelne, hogy utána miként marad meg azon a rangon..
-
dargelot
senior tag
FaceIt nem tudom mit jelent, de ha azt hogy ha kivan a csapat akkor lehet velük menni akkor az már megvolt, csak szóltak, hogy legközelebb csak akkor jöjjek ha prime-os leszek, mert annélkül 3ból 3x full csaló csapatot kaptunk. Van közel 300 órám a CS-ben, meg 100 akárhány versengő winem, de az új rendszerben ezt nem tudta volna legalább lvl20ra átkonvertálni. Így Elit ezüst mesterből Silver1 lett, lvl0 rangal. Csapatban csalók jönnek szembe. A közeli nyilvános várók viccnek is rosszak, nem tudom innek ki próbálta már. Egyszerűen +erőnek érzi azt ha csapatban megyünk, pedig 1 perce csatlakoztam hozzájuk. Ugye mint emlitettem silver 1 vagyok. Jött haver (dupla kala) rankedezni. Duo-ban nem lehet, mert nagy a szint külömbség. Akkor maradnak a közeli várók. Beléptünk kb silver 3 körüli csapathoz, erre az ellenfél full sheriff volt. De nem csapatban. Tehát ha csapatban játszotok, akkor a silver3mas játékos simán hoz egy egy kalás szintet minimum a gép szerint. Gondoljátok mi volt az eredmény, ha egy kört tudtunk hozni sokat mondok. Kövi alakalommal meg ismét csalók jöttek szembe, így ki van adva parancsba hogy legyek prime. Kínszenvedés az egész.
Az elöző poszom óta beszedtem ismét 2 wint, így már 8 win egyhúzamban, de még mindig silver 1. Hány win után rak át? Ha win streak-em van az +pont??, logikus lenne. Ha 8 win nem elég akkor innen vissza elit ezüst mesterig ahol voltam nem is tudom hány meccs kelhet. CS GO logic. Ha veszek dragonlore-t biztos kegyesebb lesz hozzám a rendszer mert akkor kap zsét Gaben.
-
expander
senior tag
na igen, de amikor mar a 138. perfect timingja van, akkor engem is elkap neha az erzes, hogy ez nem tiszta, most kilepek, letoltok valami szart es porgoaimos negevmeister leszek
ezeket meg meg is ertem valamilyen szinten, de az aki probalja rejteni, de ahhoz is buta, raadasul egy szaros MM-en, ahol semmi ertelme, hiszen nem leszel tole menobb, nincs nyeremeny stbstb, azokat vegkepp nem ertem.(alapbol nemvagom mi ertelme tryhardolni, meg "csapatozni" MM-en, de ha meg olyan csalo is van, aki szeretne elhitetni masokkal, hogy o amugy jo jatekos, na ettol kiver a viz rogton
)
-
skL86
tag
Ezt én is így gondolom, de akkor nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, ennek örülök, már azt hittem én vagyok az idióta, hogy LEM-ben nem találkozok tömeges csaló áradattal, silvertől kaláig meg mindenki csal..
Nincs valami alapvető CSGO taktikai összeírás, kompetens személytől? Ilyesmire gondolok, hogy pl. a célkeresztet mindig ott tartsd ahol a felbukkanó ellenfeled feje várható, vagy CT-ben használd a füstöt a szűk bejáratoknál, vagy ha egyedül maradsz 5 ellenéllel szemben, akkor mentsd a fegyveredet, vagy legalább tarts le úgy, hogy minél több ellenféltől elvedd a fegyvert, ilyen pofon egyszerű tutorial nincsen? Nem bántani akarok senkit, de falnak megyek a folyamatos nem jutok ki a kalából, mert sok a csaló sírástól.
-
expander
senior tag
en csak azert lennek kivancsi, mert azthiszem pont o sirta el ide a nagy banatot, hogy mennyire nehez a scout-juandeag eleterzes silverben, meg hogy nem talal normalis tarsakat. namost ha valaki alttabol, altalaban pont az akivel nem lehet rusholni, a fele korben benne sincs, raadasul ha meghaltal tul koran, es azert alttabolsz, akkor valamit rosszul csinalsz, amugymeg miutan meghaltal is siman lehetne kovetni a jatekot, infot szerzel, honnan vedenek a CT-k stbstb...
ha ilyen "alap" dolgok nincsenek meg fejben, akkor nemtudom hogy szeretne komoly tarsakat, es komoly jatekot
-
lemusz
addikt
Jó rendszer, de azért ott se fog elrettenteni mindenkit a dolog, hogy a kiskapukat ne használja ki + ismerjük a kínaiakat, esélyt látok maffia szintű buherára, bármennyire is furán hangzik ez. Ha kínai gambling oldalak vannak/lesznek, akkor maffia is van/lesz. Ha mást nem, a major droppokat biztosan farmoltatni fogják több száz/ezer accounttal.
Egyébként én nem látom a steames statokon, hogy ez a kínai piac dobott volna akár csak 100 ezret is a játszottságon...
-
htc07
addikt
ja ez jó ötlet, csinálok egy antivírus rendszert, vérpisti.exe lesz a neve, én vagyok a fejlesztője.
megy a meccs, felhúzom magam azon, hogy az ellenfél mindig elmakkol, ezért adok neki egy vérpisti ban-t (megtehetem, enyém a rendszer)
a vérpisti ban-t átveszi a VAC, és máris nem tud játszani többet a luckyboi.
remélem szemléletes példa volt, hogy miért hülyeség ez. de még ha csak mondjuk az egyik esl updateban kihagynak egy pontosvesszőt, false pozitívot kioszt a rendszer mert "b" betű van a nicknevében, például.
vagy valaki feltöri a vérpistit és bant rak az exe öccse accountjára.
stb...
-
prtvlogan
aktív tag
Pont ez az, ha kifinomult üzleti érzékkel rendelkeznék, és lenne annyi elemzőm mint a Valve-nak, pont kb most húznám meg a határt, hogy kb "ezektől már lehúztam mindent, amit adni akartak" nézzünk valami új piac után..
másfél milliárd új ember, aki még eddig ebben a formában nem találkozott a csével, elég arra, hogy még egy ideig vigye a szekeret, vegye a Sárkánytant, meg a Tűzkígyót, amiből még jön annyi pénz, mint ami eddig volt, minél kevesebb befektetéssel. De ha a másfél milliárdból minden második csak egy 10 centes szart vesz, már az is szép pénz..bager13 nagyon kevés emberre fogom rá, hogy csalt, mert az én szintemen egy jobb játékost egy csalótól megkülönböztetni szinte lehetetlen, nálam inkább arról van szó, hogy már a bemelegítés alatt megy a "fucking yours mom", és tsai olyan emberek szájából, akik a hangjuk alapján vagy nők, vagy 14 éves gyerekek. akkor is noob vagy, ha meccs végén első helyezett vagy pusztán azért, mert nem rohantál egy RUSH B-re a biztos halálba...
A csé ebben a formában egyenlőre a pénzről szól, vegyél skineket, vegyél matricát, ha holnap a felét éri, így jártál, ha a dupláját, akkor jó trader vagy, kíváncsi lennék, ha a skinek nincsenek, hol tartana a csé,...
-
Franklin
addikt
Engem a CS-ben a valódi fegyverek fogtak meg (2001-ben), akkor egy UT vagy Quake után teljesen élmény volt a valóságban is létező fegyverekkel játszani.
Igaz, hogy azóta jöttek még élethűbb játékok ilyen szempontból (pl. Arma sorozat), de azok meg már túl bonyolultak voltak. BF4 miatt egy jó időre hanyagoltam a CS-t, de aztán visszatértem hozzá, BF4-ből hiányzott a csapatmunka.
A PUBG szerintem azért olyan népszerű, mert élethűbb, mint a CS, de annyival mégsem bonyolultabb.
Persze a streamerek is tehetnek róla, hogy mindenki erről beszél manapság. És ne feledjük, hogy a Battle Royal mod is nagyon kedvelt volt Arma 2 és később Arma 3 alá, sokszor volt Twitch-en a legnézettebb játékok között.
-
mepet
addikt
Szerintem aki valaha csalt, az soha többet nem érdemel semmilyen elismerést. Az bizony örökre egy mocskos csaló marad.
Olyan ez, mint aki embert ölt. Gyilkos marad, akkor is, ha leüli a kirótt büntetést.
Tehát, ha a csalónak lejárna a VAC banja (ugye a VAC ban permanens, de pl. aki 1.6-ban csalt, az utána játszhatott a CSGO-val), az is egy mocskos csaló marad. Ha pedig egy másik accal csal ugyanaz a csaló, az nem csak megvetendő és elítélendő, hanem minden eszközzel üldözendő is, mert az a fenti hasonlattal élve olyan, mintha a gyilkos megszökött volna a börtönből. -
gyurkikrisz
őstag
Electronic szerződése mondjuk 2019-ig szól, és az F3 nagyon nem akarja elengedni. Meglátjuk mi lesz.
Szerintem allu nem nagyon akar újabb finn csapatot EZ4ENCE után. Meg ki az, akivel tudna finn csapatot csinálni? Hirtelen wayLander jut szembe, meg Sunny. A többi meg random t2-t3 játékos lehet. Amit az ENCE után csak nem vállal be. Talán elmegy az Opticba, bekövette a managerüket, ha ez bármire is bizonyíték lehet
-
kretenallat
senior tag
azért elég sokat várt a valve a reakcióval, plusz redditen sok ember nem ezen a véleményen volt, szerintük a látványos lövések, killstreakek, amit az 5 fraggerrel kiálló lineupok tudnak nyújtani, jobb. részemről az enyém is csak vélemény, de egyáltalán nem az egyetlen.
Redneck, nem lepődtünk meg, nyugi.
-
Igen ezt néztem, de mivel nincs feltelepítve a játék nem hiszem hogy hardveres lenne a hiba. Másik winyóra telepítettem, de ugyan ez. Rámentem a "játékfájlok épségének ellenőrzése" gombra, de ott 2 sec alatt végigmegy és 100%-o ír ki. Megpróbálom lejjebb venni az órajeleim
-
-
lemusz
addikt
-
-
-
po1son
addikt
Már nem titok, hogy nálunk Magyarországon is gondolkodott anno 1-2 top játékos ezen, hogy direkt elbukják a meccset, amit sikerült felrakatni nagy nehezen loungra, de végül nem lett belőle semmi, mert rizikós lett volna és az odds sem volt túl jó a kockáztatáshoz, pedig több mint 23.000 fogadás volt a meccsen. Fejenként 200at (ft) kaptak volna a játékosok, akiknek csak annyi lett volna a dolguk, hogy játszanak és kikapnak. Teljes mértékben makulátlanok lettek volna.
Én nekem annyi közöm lett volna az egészhez, hogy ekkor ~10.000 euro körül mozgott a raktáram, aminek a nagy része bet item volt. A többit már nem kell mesélnem. Aztán az is lehet, hogy megvalósult az ötlet máskor, csak én kimaradtam a buliból.GabN73
Miért nem elég amennyit leírtam neked? Miért hiszed azt, hogy igazad van? Mi köze van Kínának a cs:go fogadáshoz? Mutass nekem számokat vagy támasszad alá értelmesen, mert ez így semmi, amit mondasz.
Elég sok pénzt kiszedtem ebből a játékból és hosszú évek után van annyi rutinom, hogy tudjam hol forog most a nagy pénz.
Régebben több mint 200.000en nézték az ilyen major kvalikat, most jelenleg sokszor a negyede nincsen meg.
Teljes mértékben eltűnt a köztudatból a cs:go fogadás, menjél fel a 25.000-30.000 fős facebook cs:go csoportokba, hogy hány poszt szól fogadásról?! Vagy keressél fogadási tippel kapcsolatos steam csoportokat, amikből több száz volt 2015be. Esetleg írj nekem egy olyan top csapatot, akinek most a főtámogatója bet oldal? Komolyabb közvetítéseken hány bet oldalnak látod a reklámját? -
I Am^^
tag
Azt nem értem, hogy miért kell bántani? Jó oké, nem nézett utána de ennyire lehurrogni sem kell. Szerintem. Téged se akarlak bántani, csak kicsit túlzás a részemről.
lemuszon nem lepődök megNem szóltam semmit mert Snow ad egy bannt.
RARA: Köszönöm. Akkor jól gondoltam, hogy van némi köze a skin készítőjének ezekhez.
-
D.Va
őstag
NEM ÁLLÍTOTTAM semmit biztosra.
Ezért fogalmaztam ELEVE így:
"
Még annyi hogy szerintem (gondolom) hiába vesz valaki egy "factory new" skines fegyvert az ember a marketen, az is lekopik ha használja a játékban... Nekem legalábbis így logikus...
"Amúgy meg a skin készítés szempontjából TELJESEN MINDEGY hogy a játékban mi történik a skinnel és hogy ott majd kopik-e vagy sem.
Én rajzolok valamit és ha kész fellövöm a workshopba. (Max beállítok előre egy bizonyos szintű kopást) Onnan már nekem semmi közöm semmihez. Majd max akkor ha berakja a Valve a skinem a játékba... -
adise
őstag
tudom. ezt arra irtam, hogy milyen ostobaság arra fogni, hogy felbaszták meg csak egyszer csinálta (a'la kqly). Mert akkor épeszű ember nem a main accát csinálta.
Campert is mindenhonnan kizárják, az aktiv banja miatt, ha szólnak a szervezőknek. ICL-en is ugytudom többen szóltak, azért játszhatott mert csak november utáni bannokat nézik ott a szervezők (vagyis azt, hogy 35k/team és ugyse kell visszaosztani), pedig még a friss faceit banja is tart neki ami kb szeptemberi. De hát láthatjuk mennyit ér szegény gyerek igy is -
adise
őstag
ha valaki ilyet tenne nem a real accán csinálna legalább.
campernek már a jelenlegi "main" accountja is bannolva van csalásért faceiten
markk meg szintén névváltós gyerek. a román scene már kiüldözte igy egy névváltással itt probálkozik.Persze a legérdegesebb hogy az n6 minek vesz be ilyen arcokat, illetve lynch uj név alatti tevékenykedését, hány liga hagyja figyelmen kivul.
-
vzsryl
nagyúr
"miközben világosan elmondták kuliék, hogy nem... "
Én azt nem értem, hogy miért kell egyáltalán ezt elmondani. Csaló esport játékos nem esport játékos. Menjen másfelé szórakozni, és hagyja békén a normálisan is játszani képes embereket, és örüljön annak, hogy nem az van, mint 15 éve, amikor még jól össze is verték volna őt is meg a gépét is...
-
kretenallat
senior tag
Támogatnám az indítványt.
Egyébként igen, elég durva pénz, belegondoltam, hogy mennyit dolgozok érte és kissé idegesít... iszonyatos pénz, talán azért lehet, hogy ez van a dota helyzetének a hátterében. (am. a dotánál szerintem sokkal több munka egy egy skin, a modellezés, meg gyakran animáció miatt)
-
lemusz
addikt
-
qdak
addikt
nagyon jo lenne, raadasul csak a sajat csapatodba tudsz kickelni, tok kiraly, wh-s 300,400+ pinges meg ott jatszik ellened elcseszi a statod stb...
masik: versengobe, miert engem tesz allandoan kezdokhoz ? direkt arra megy minel rosszab legyen a kdr em ?
ellensegbe mindenki alattam 1 vagy en szintemen, nalam 1 gyerek volt aki az ellenseg alatt 1 el, a tobbi 2 teljes kezdo, igy alt 2 v (4) 5 be kellet jatszani, ez milyen dolog ?
kezdoket belotek aztan alandoan korbe ertek, ez fair play ? -
bager13
senior tag
Én is azt gondolom, hogy aki komolyabban szeretne foglalkozni a játékkal annak nem az MM-ben kéne ”bizonyítania”. Van nem egy nem kettő aleternatia erre. Ez a rendszer inkább a magamfajta ”öreg", lassú, gyengébb képeségekkel rendelkező játékosoknak teszi élvezhezőbbé az egészet. Sajnos sokan rosszul fogják meg a lényegét és csak a ranghajhászással foglalkoznak. Én nem vagyok global és soha nem is leszek( látom a korlátaimat), kövezzetek meg , de nem is vágyom rá.
-
-
D.Va
őstag
Természetesen lesznek teljesen saját ötleten alapuló skin-ek is, de most azért ezt csináltam meg, mert ez is már rég a fejemben volt, és hát a héten volt az új film mozi premierje, ezért ennek most volt az ideje...
Ezt még egy pár fegyóra megcsinálom, aztán jön egy teljesen saját ötletből készült skin.Bár egyébként szerintem nem rossz ha valaki valamilyen népszerő téma alapján csinál skin-t. Pl aki az ASIIMOV-ot csinálta, az is egy téma alapján választott, de van neki pl HARLEY QUINN skin-je is ami bekerült a ládákba, pedig az is egy filmes ötlet koppintása...
-
kretenallat
senior tag
Édes Istenem (Khorne. Vért a vér istennek és koponyákat a koponya trónra!)
Én megértem, ha valakinek nem jön be a humorom. Bizony, tényleg. De hogy még fel sem fedezhető a humor szándéka, azt bizony nem sejtettem.Am. nekem nem tetszik, ha valahol nem nyilvános a díjazás. Mi értelme van? Jó, persze, nem a díjazás miatt kellene lemenni, de ettől függetlenül szerintem az átláthatóságra törekedni kell úgy általánosságban és ez nem az. Az ICL-en mióta nem nyilvános és tudja bárki, hogy miért?
-
dugo_
veterán
Viccesen is venné ki magát, ha egyik szoftvergyártó kibanolna valakit a másik szoftvergyártó programjából.
A Steam az csak közvetít, nem lesz itt soha teljes fióktiltás játék miatt.
Btw elég lenne, ha a VAC felismerné a csalásokat, de mit várunk attól az anticheattől, ami nem is létezik a játék által támogatott platformok kétharmadán...
-
-
Redneck
nagyúr
Arra kíváncsi leszek! Az utóbbi idő metája miatt a Famas/Galil párost meg sem veszem.
Pedig régebben sokat forgattam őket, sőt perverz módon a játék elején a Famas burstöt is gyakran kamatoztattam peekelés közben. Már az idejét sem tudom mikor használtam a funkciót utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest