-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
I Am^^
tag
Már meg ne haragudj, de én cheat nélkül is többször "kitörtem" kalából, jó?
Elértem a LEM-et is már cheat nélkül.
Ha valamit nem tudsz, kérdezz.
+1: Vegyetek egy wh-t (elég csak annyi) és le fog esni az állatok, hogy mennyien csalnak.
Ez a játék egy retek lett. Megbántam, hogy cheathez folyamodtam, de azt nemm, hogy abbahagytam. -
GhanBuri Ghan
őstag
Ezer fölött van a napi banok száma, szóval nem paranoia azt feltételezni, hogy vannak csalók a játékban.
Pár tegnap engem az akasztott ki, hogy mm-ben nagyon furcsán számolta a hiteket, belepötyögök valakibe nyolcat ump-vel, és még mindig élt, miközben öt találatnak garantáltan végeznie kellett volna vele, közvetlen közelről négyes sorozat, erre kettő talált szerinte - még az se lehet, hogy a másik gépén már hamarabb lelőtt, mert nekem 20 körüli pingem volt, a másiknak 70-es. DM-ben simán élen voltam, kalával egy sorozattal szedtem le embereket középtávról, MM-ben ugyanilyen sorozat után az ellenfél még élt és virult.
Nem tudom, hogy ez mi lehet, hitbox nem lehet, mert az ugyanaz DM-ben, időzítés sem, mert akkor alacsonyabb saját pingnél is jön, érthetetlen.
De sok ismerősöm mondja, hogy mintha hullámozna a játék, egyszer minden összejön, kb. futásból kapáslövés a pálya másik végére kalával fejes, és ez kitart több MM-en keresztül, máskor meg garantált helyzetben sincs meg a frag. -
Vanir
veterán
Supreme tetejen viszont jelentosen megno az aranyuk. Nem a "lehet, hogy csal, de nem biztos" tipusuakra gondolok, hanem a blatansan aimozokra, meg a hatrafele bunnyzas kozben fuston fejest osztokra, satobbi. Prime-on ez van, nelkule nem tudom, hogy milyen lehet, de gondolom szamottevoen sokkal undoritobb.
-
adise
őstag
Ennyire sok nincs azért, pláne MM-en, ahol semmi értelme. Globálon se. Sőt MM-en kb LEM szintig jozan ésszel ellehet jutni még lőni sem kell tudni hozzá kb, de nála ugye látszott a kommenteken is hogy ostoba.
Persze sokan igy vannak lelovi csal. Képzeld el azt aki csal és még ugy is szar? Milyen elkeseredettséget érezhet? Persze azt gondolja biztos a másik is csal. Vagy nézd meg a legutobbi csalo magyar teamet. Ha botrány rossz játékos csal attól még nem fog jókat megverni.
Nonprime a cheatfest ,de nem is kell azt használni.
-
szebe
addikt
Ezért mondtam, hogy legyen már annyi átfedés, hogy aki egyik "platformon" ban-t kap, az kapja meg mindenhova (VAC, Faceit, ESEA, ESL).
Másik amit te is mondasz, társak. Ha rádír hogy gyere, és mondja hogy a LU-ban mat1, akkor megköszönöm a lehetőséget és elutasítom.Az az első meccs az első hltv-s meccs volt. Előtte állítólag jobban ment neki.
-
adise
őstag
Boditon nem kell csodalkozni, ha emlekszik valaki a regi facebookos postjaira. Nem veletlen o az elso mindig aki kikerul egy teambol. Lathato , hogy nem lesz belole agysebesz. Tipikus kis dundi kisfiu, aki toxic neten az eletben kapott serelmek miatt. Arrol mar nem is beszelve, hogy lanon kb lossolta a gameket flasheknek. De hat ez kapcsolodik az elozohoz. Amikor jobbak ellen nemtudja aimbol megoldani, akkor vege
-
GhanBuri Ghan
őstag
Sokat segítene, ha _csak_ a demó közben lehetne reportolni a csalókat, nem játék közben. Így az reportolna, aki valamit már tett érte, hogy meggyőződjön, van-e alapja a gyanújának, nem a pillanatnyi pörgés vezetné. Ez csökkentené az OW terhét is (bár nem tudom, az anyagok mekkora része kerül be automatikusan, és mennyi a reportok miatt)
A Valve tényleg odafigyelhetne jobban, így úgy tűnik, hogy csak az a lényeg, hogy minimális befektetéssel csörögjön a kassza. -
GabN73
addikt
Első mondatot remélem azért elolvastad. Ha csal akkor profi sceneben sem fog érvényesülni soha, lásd pl subroza
Gondolom itt már mindenki volt faceiten 10es szintű, meg master rankban, és tudjátok hogy mi megy ott...
Nem azt írtam hogy lyaaaly ne bántsátok már szegénykét...adise
Miért ne lenne manual ban? XD
Pakoltak csoportban, mert lényegében 2 jó kaliberű játékos volt a csapatban?
Akkor most Kahuval mi a szitu, ők nyertek is, akkor ő is biztosan nem csal? -
szebe
addikt
"a csaló az csaló és az a minimum, hogy a csgo közösség vesse ki magából, szerintem"
De te is látod, hogy nem.
mat1-ra pörög a flame meg a hate (jogosan), a "kisebb" halakat meg leszarják az emberek (balo, lynch), ugyanúgy játszanak meg jópofiznak tovább. Pedig semmivel sem jobbak ők sem.
ragie-nek is volt itt wall of text-je, hogy igen, régen csalt, de megbánta, megváltozott, aztán hoppá, megint ott egy ban -
GhanBuri Ghan
őstag
Persze, sok csaló direkt hibázik körökön át, hogy OW-n se szűrjék ki, de azért ha két falon át is fejre tart párszor, az biztos, hogy csal, még ha utána látványosan el is kezd bénázni.
Mindazonáltal az OW-ban is a kezdő csalókat könnyű kiszűrni, én is bizonytalan esetekben azt választom, hogy elégtelen a bizonyíték, még ha 40 killje volt is.
Viszont tegnap nekem is megvolt, hogy 4 MM-ből háromban biztos, hogy volt csaló. Ahhoz képest, hogy pár hónapja körbehozsannázták az új AI-s szűrőt, elég rossz eredmény. -
kretenallat
senior tag
16:1-es meccseken valahogy én sem érzem az erőt, hogy erőltessem a játékot, a többiek majd begyűjtik a frag-eket.
Amúgy valaki feltette a kérdést, hogy a listát hogyan csinálta Xero, azt hiszem, hogy chrome plugin, amivel tudsz listát menteni a gyanús userekről. Egyébként hasonló célból én a demo managert használom, berakom az összes demot, időnként nyomok egy teljes frissítést és kidobja a meccseket, amikben valaki bant kapott.
-
expander
senior tag
pont, hogy nem (imho)... mert alacsonyabb szinten mondhatod azt, hogy nem biztos hogy csal, csak lehet csak egy smurf, vagy jo napja van, vagy tenyleg jobb jatekos mint en. global es global kozott is van kulonbseg, de aki tapasztalt, az eleg gyorsan meg tudja mondani, hogy ez most ultrahighglobal vagy csaloglobal. ha hozza vagy szokva, a jo jatekosokhoz, akkor konnyen eldontheto, hogy egy budos paraszt boostolt csalo global lott le, vagy egy jo jatekos
-
Xero
nagyúr
Az emberek jelentős része dühből rámondja nyilván. De biztos lehet benne, hogy az ellenfeleid jó 10%-a nem tiszta.
Lehet, hogy külső segítség nélkül silver-nova vonalon evezne, ezért sem feltűnő számodra. De van jó pár olyan fura megmozdulás amiből egyből rá lehet mondani.Ha füstön keresztül harmadjára szednek ki ugyan úgy wp-vel, vagy 1 hit ak-val az már több mint gyanús. Ha bárhogy pozícionálod magadat, ők mindig prefire-el érkeznek meg rád, az is gyanús. Ha csak akkor dobják rád a molit ha adott poziban vagy, az is érdekes. Sok ilyen tétel van amin el lehet gondolkozni.
-
Xero
nagyúr
Döntéshozatal, crosshair placement, avereness. Ha pl 10-ből csak 1x néz meg egy bizonyos spotot és lő be előre, pont amikor van ott valaki. Lehet véletlen persze. De ha 2x eljátsza az már érdekes. Ugyan így nagyon gyors lövések, főleg scopeolt fegyverrel. Esetlegesen indokolatlanul magas hs rate vagy hit rate. Ezek mind mind árulkodhatnak.
De egy okos radar vagy wallhackest nagyon nehéz online megfogni. Elég annyi információ, hogy merre van több ellenfél és az ellenkező irányba mozog mint T. Innentől nem is kell használnia semmit, hiszen már előnybe hozta magát. Erre pedig rá lehet fogni, hogy random döntés.
szerk: Nem játszom aktívan bő másfél hónapja, de íme azok az ellenfeleim, akiket a közelmúltban kivágtak. Van egy pár:
-
Redneck
nagyúr
"jómagam baromi nehezen tudom biztosra megmondani valakiről, hogy csal, igazság szerint nem is igazán találkozok csalókkal"
Most írtad le a lényeget. Attól hogy nem látod, vagy nem ismered fel, még rengeteg van. A kellő játékintelligencia birtokában, tudod mi érdekes és mi nem.
"ha beraktok 10 ugyanolyan képességű botot játszani, simán lesz olyan amelyik harmincba lövi magát és amelyik nullába"
Botot, emberhez hasonlítani elég felesleges. Egyébként nem feltétlen mérvadó hogy az adott meccsen valaki mennyit lő. Mehet épp jobban vagy rosszabbul, fragen kívül fontos az infó, az assist, a jó csapatmunka, de a fontos egyéni villanás is a megfelelő időben.
Lehet sokat fragelni és 0 csapatjátékkal szépen kikapni, vagy lehet kevesebbet lőni, asszisztálni, döntő körökben villanni.
Szerk:
Főleg ha körbewalkolnak a wh-sok, akkor jó egy jó fejes...Egyébként, ügyes csalóval nem sokat tud kezdeni az ember. OW is szokott eldönthetetlen eseteket dobálni, azokra sosem nyomok csalót.
-
-
30z.Samu
titán
Nem is kell felhúzni az accom, magam akarom megtenni, ameddig a képességem engedi.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Pénzzel megpróbálok jól bánni, kevlart veszek mindig. Mint írtam korábban nem vagyok rang hajhász, nem akarok Global lenni vagy ilyesmi, de a Silver-t jó lenne túllépni. Ha Nova 2-3 körül mozgok, nekem az már elég. "Összehozott" csapat szokott lenni, csak nyilván nem mindig ér rá mindenki, amikor én. Szóval van, hogy idegenekkel játszom, akikkel vagy sikerül összedolgozni vagy nem.
-
Zomb€€
őstag
Tolnal ezen a mapon egy kort a konfigoddal?
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=hungarian&id=500334237 -
vzsryl
nagyúr
Neked lehet, nekem nem, írtam is, hogy "szvsz.".
Két problémába ütköztem:
1. A nagyon széles látási szög miatt nagyon idegennek éreztem az egész játékot, és a széleken történő apró dolgokat nem tudtam olyan hatékonyan kiszűrni, mint 16:9-ben. Egy casual játékban lehet tetszene ez a dolog, de CS-ben pont ellenkezőleg. Nem játékra vettem a monitort, hanem főleg filmnézésre (nem TV-zek), és az ablakok könnyebb kezelésére. Ezekre a dolgokra tökéletesen alkalmas a 21:9, főleg így 29"-en.
2. Az egér érzékenységét nem tudtam megfelelőre állítani, sehogy sem passzolt a játékstílusomhoz. Az az érdekes, hogy 4:3-ról 16:10-re, majd 16:10-ről 16:9-re váltásnál semmi problémám nem akadt ezzel. (Nem ezen a monitoron váltottam ezeket, hanem sok-sok év alatt ilyen sorrendben váltottam monitorokat, illetve felbontásokat.)
-
I Am^^
tag
Hidd el, a sors ver.
Nem írtam soha, hogy pro vagyok. Viszont úgy érzem több vagyok kalánál/babérkalánál....Tegnap egyébként lerakott duplakalából babérba....kezdődik a cirkusz elölről
Bár igazából nem nagyon tud már érdekelni a rang. Hol is tudom megnézni mennyi a K/D-m?
gmx9: nem, azon, hogy fogyatékosokat raknak be hozzám.
Kodiak oldala szerint 1.1 a K/D arányom.
-
I Am^^
tag
Neharagudj, de ez akkora baromság hogy az nem igaz. Tudok neked mutatni, nem egy demot és nem egy képet,(kb. 10 meccsből 9-et) amin első helyen vagyok 25-40 killel 4+ MVP-vel és bukjuk a meccset. Kezdem utálni ezt a játékot, mert Gaben hozzám sorsolja a fül süket, aim0, retardált, énprofideaglesvagyoknemmlövökelsenkitdemindigaztveszem, full kreténekkel. Meccs végén ellenfél tele babérkalával, egy-két duplakala nálunk meg 3-4 sheriff 3-4 killel. Ennyit erről.
-
kuLi_
tag
Akkor innét ered a probléma. Mindent értek már, soz. Ha mixelni mentünk este, SOHA sem magyar ellenfeleket kerestünk, SOHA sem magyar csatornákon, kivéve Gather, de az nyilván totál más tészta. Megvilágosodtam, innentől kezdve nem csodálom, hogy ezek a tapasztalataid. Egyszerűen nem egészen arra használtátok az IRC-et, amire szerintem kellett volna, vagy nem úgy, ahogy. Magyarokkal chatelni és kapcsolat-fenntartani csodálatos volt, csapattal PCW-zni egyaránt lehetett magyarok ellen (kizárólag akkor, ha ismerted őket), de minden mást, beleértve a mixelést is csak így lehetett, futószalag-szerűen. Gyorsan jött minden, kevésbé tudtad magad felhúzni és jóval effektívebb is volt, mint napjaink matchmakingje (belekalkulálva minden faktort, a csalótól a toxic játékosokon keresztül a ruszkikon át mindent).
Nemzetközi vizeken ment a mix, pont úgy, mint ahogy manapság öten bejelentetek MM-re, csak nem automatizált módon, hanem kellett hirdetni, majd szervert csekkolni, és irány fel játszani. Nyilván kiemelném azokat az előnyöket, amit korábbi hozzászólásomban felsoroltam. Szerver téren pedig kb. minden második enemynek volt egy német (5-30) vagy valami skandináv, legtöbbször svéd (40-60) szervere, így a ping sosem volt akkora probléma.
Mix =/= PCW a csapattal. Mixelni rohadt gyorsan lehetett, praccolni pedig előre leszervezve volt érdemes, hozzád hasonló skillcsoportban (ma már ezeket a csapatozós IRC csatornákat felváltotta az FB). Kb. 3-4 átpraccolt este után találtál egy-két olyan enemyt, aki hasonló szinten van, mint ti és onnantól kezdve együtt lehetett fejlődni, egymás ellen játékkal.
-
kuLi_
tag
Egy apróság felett elsiklottál, és ezúton szeretném ismételten hangsúlyozni, hogy ez nem kuLi. Mezei 5on5 very high, high+, high vagy mid-high mix (lineup függő), de_akármi, server ON/OFF. Az enemyket nagyjából minden 50. esetben hoztam én, a nemzetközi csatornákon kb. senkinek sem mondott semmit 1.6-ban az a fergeteges nickname, hogy "warlock", vagy akár "Django". Ezek nem insider baráti körök, hanem egy szedett-vetett esti mix egy szintén ~30 főt számláló CS-s körből egy teljesen átlagos 5on5.eu-n és hasonszőrű társain meghirdetve. Gathert meg sem említem, mert az volt a magasabb szintű mixelde abszolút fellegvára, viszont az eléggé magas skillhez volt köthető. A különbség IRC tekintetében konkrétan annyi, hogy némileg eltérő volt az effektivitásunk.
Elnézést, ismét erősen szvsz. Tudom, hogy ez kukacoskodásnak tűnik, de esküszöm rengeteg dolgot nem értek, mint pl.
"A csaló meg ugyanúgy működött mint most, a scene 90%-a aki lelövi az csaló."
Ezt ha megfeszülök, sem tudom értelmezni. Megfogalmaznám inkább azt, amire gondoltam: MM jelenleg szolid becsléseim szerint 15%, hogy jön egy WH vagy egy spinbot, anno IRC-en keresett enemyk során pedig valamiért fel sem merült. A magyarázat eléggé triviális, egyszerűen nem volt értelme: Nem voltak rangok, nem volt miért "boostolni" (vagy "derankolni"), nem volt tétje és ha valaki tényleg aimbotozott, lazán és büntetlenül kiléptél a p*csába."Toxic hangulat pedig minden VESZTETT meccsen van, csak egyetlen fél-hülye kell a csapatba, aztán már megy az ugatás."
No offense, de biztos, hogy jó haverokat választottál? Ha egy IRC-ről hozott ellenfélnek mi nem ugattunk és tisztelettudóan, kulturáltan viselkedtünk (vagy nem írtunk lófaszt sem), csak nagyon ritkán ment az anyázás. Django is megtartotta magunk között a szart, nem nagyon ment neki chaten senkinek, mint ahogy az manapság a magyar játékosoknál megszokható, hisz miért ne küldjük el az anyjába, hiszen "ez csak egy szaros MM"."A noname skill jóska ugyanúgy high++++ra hirdetett mint az ancients."
Bármikor büntetlenül ki lehetett lépni az első pár kör után, ha egyértelmű a helyzet és nem kapsz fél óra pihenőt. Ha nagyon akartál, akkor írsz szépen a csatornán ahol találkoztatok, hogy a delikvens skill faker, go next, csókolom. Még mindig jobb, mint beleszaladni a smurf accba aki egy emberként halomra lő, vagy az egy GE játékos, aki a 4 kevésbé jó képességű csapattársaival próbál mókázni és borítékolható a 16-0."...tényleg rengeteg probléma adódott a szerver konfigokkal, nem beszélve arról, mikor kitalálták, hogy ez a szerver nem jó, menjünk át amarra, csak még átkell állítani az akármit"
Nem jó a szerver? Mutasd a tiéd. Szarakodás? 2 perc után kerestünk másikat, letaboltunk és ha configolás alatt lett más enemy, akkor viszontlátásra, go next.Tényleg nem tudok erre mit mondani. Pusztán azért szándékoztam a korábbiakat is leírni, mert IRC-cel kapcsolatban pontosan azt éltem meg, amit Szebe is leírt és pontosan annak ellenkezőjét, amit Vismajor felsorolt. Nem az idő szépítette meg, hanem szimplán ez van, na.
-
szebe
addikt
Egyértelmű, hogy a MM gyorsaságával nem lehet összevetni, én csak az általatok (vagy inkább csak bager13) említett fél-1 órára mondtam, hogy mifelénk azért gyorsabban ment a dolog (elég sokszor hallottam az "ip pw komment, rád várunk" mondatot, miután feljött az 5. ember
)
Tudom, hogy felesleges bezzegrégenezni, de nekem az a rendszer jobban tetszett. Ezért mondtam, hogy ez egy olyan dolog, amiben nem fogunk egyetérteni.
-
szebe
addikt
Ez egy olyan dolog, amiben úgysem fogunk egyetérteni, nincs is ezzel semmi baj.
Hatalmas rák a MM, nagyon sok tekintetben. Ezért lenne jó, ha sikerülne újra beröffenteni a gathert pl.
Érdekes amit írtok, miután fent volt 5 ember ventrilon/ts-en, pár percen belül mindig volt ellenfelünk on-ra is, off-ra is.
-
-
kuLi_
tag
Random felvétel a mostani PlayIT-en lezavart döntőről, kollégám Res1st. Egy a sok közül, szerintem borzalmasan sokat kell még fejlődnöm, ha ezt komolyan szeretném valaha is venni a későbiek során, ám egyelőre nincs túl sok értelme.
Szvsz. Hemi tökéletes választás; Szépen, választékosan beszél, jó a megjelenés, a "szakmai" része pedig csak az ordenáré hardcore figuráknak nem kedvez egyedül, az pedig a nézők eléggé elhanyagolható százaléka.
-
adise
őstag
elég csak a lenovo kommentárt megnézned. Vagy bármilyen olyan meccset amikor egy magyar játékost hivtak segédkommentelni. Gondolom NFL közvetítésnél se lenne annyi elég, hogy "hogy repüüüüül a labdaaaa" , "fut utánaaaa"
Miért ne lehetne profival vagy legalább hozzáértőkkel összehasolnitani? (ő is kap pénzt érte nyilván, meg a többi vacak után is ugye) Elvileg a TV-be lessz a cucc. Ha mások szerint is egy szar lessz amit csinál lehet többet nem lesz ilyen a tévében.
-
adise
őstag
"elsődlegesen fontos, hogy választékosan, szépen beszéljen, és mondanivalójával ébren tartsa a figyelmet"
na pont ebben sem jó hemi. Vagy az a jó amikor még azt sem tudja néha melyik csapatot közvetiti a sok lávcsi meg szercsi között? Aztán beorditja hogy fejlövés egy asimovval? közben meg eg ykis facebook selfie? Vagy aki szerint a forcebuy akkor van ha fontos kör jön?
Szerintem meg egy laikusnak pont az kéne hogy egy kicsit mögé menjen a dolgoknak egy kicsit, hogy ki mit mér csinál. Taktikailag nézni, megmutatni (radart nézni még életemben nem láttam őt), hogy ez több mint egy eszetlen lövöldözés a közhiedelemmel ellentétben. És nem a másik gyilkolázásáról szól. -
.LnB
titán
A működő recept az lenne ha egy hivatásos sportriporter és egy hozzáértőbb esport kommentátor együtt csinálná. Az esport kommentátor kisegítve a kollégáját, leginkább előre átbeszélve a dolgokat. Jobb ezt a profikra bízni még akkor is ha nekünk játékosoknak ez bántja majd a fülünket. Nem nekünk szól. Azoknak szól akik nem tudnak eljutni a twitch vagy az ingame meccsek nézéséig.
-
gtamate2
veterán
Abban teljesen igazat adok nektek hogy semmilyen esetben nem kellene szidni a társainkat, akik velünk játszanak mivel nagyon csapatromboló hatása van.
No offense de el tudom képzelni a csapatot, tax, saibot és te is szerettek kötetlenül játszani sokszor ezt tudni kell kezelni és megbeszélni játék közben, erre ott a lehetőség a pause parancs személyében, amit bárki beírhat a csapatból én is viszonylag gyakran használom ilyen helyzetben.
Az pedig hogy berohant tax és ha nem mondta be hogy betolja abban az esetben megértem zombiet hogy kiakadt, persze nem mentség a toxic viselkedésre, de sajnos néha nem tud az ember visszazökkenni erre is jó a pause btw.Azt pedig ki szeretném hangsúlyozni hogy attól hogy valaki választja a csapatot még nem muszáj neki hívni egyedül, simán hívhat kört más is és ugyan annyit ér itt mindenki.
Peace, ezt a témát engedjük el szerintem, eléggé ki lett maxolva.
-
Xero
nagyúr
Kodit teljesen felesleges ide keverni. Ő is mondja, csak nem nyomja a gombot.
Te ezt írod:
"Nem várom ezt el senkitől, de akkor vagy fogja be a száját vagy normáisan kommunikáljon."Ezen a gondolatmeneten tovább haladva, akkor felmerül az igény arra is, hogy odafigyelve játszon, vagy ne játszon. Snow hozott két kiváló példát dugo és crow személyében. Lehet, hogy nem lövik körbe a teljes bandát, de ha valamit hívunk nekik, azt úgy csinálják ahogy a képességeikhez mérten a legjobban meg tudják oldani.
Sokkal hálásabb vagyok egy olyan csapattársért, akin látom, hogy figyel és próbál úgy mozogni, ahogy megbeszéljük vagy ahogy a szitu megköveteli, mint azért, aki rambo módjára próbál egy személyes hadsereget játszani tojva a többiekre.(#59987) kretenallat: Szerencsére nem hízom még, de a drámából maximum így akarom kivenni a részemet.
-
-
Zomb€€
őstag
Akkor valaszolok, ha mar meg lettem szolitva. Vartam mar hogy mikor irsz rola egy posztot, es azzal sem okoztal csalodast, hogy beallitod magad aldozatnak.
Az esetnek az eg vilagon semmi koze nem volt ahhoz, hogy mi milyen rangban van, azt sem tudom, hogy te eppen melyikben grindelsz, nem is erdekel.
Itt egyszeruen arrol volt szo, hogy te es – akivel nagyon egymasra talaltatok mikor osztottatok – Noob Saibot keptelenek voltatok csapattarskent funkcionalni.Biztos vagyok benne, hogy most egybol kantalod, hogy de hat akkor sem kell ordibalni, igaz, nem is tettem egy darabig. Game kozben ugye volt egy restart, kb 15 korig valasztokent magamenak ereztem a felelosseget, hogy probaljak valamiket callolni, de mikor lattam, hogy te es az ujdonsult kis baratod csak fragvadaszkodtok, akkor feladtam, es szova tettem, hogy ennyi erovel mehetnetek inkabb pubra.
Hiaba probalt nektek barki egy-egy jo callal segiteni, cask egy agressziv visszabofoges volt a valasz, hogy honnan tudtad volna. Latjuk hogy nem tudod, ezert mondjuk.
Aztan ugye ezek a minosithetetlen beszolasok, hogy „Mert te a nagy global“…szo sincs errol.
Ugy tunik inkabb hogy a szituacios kissebsegi komplexusod vetult ki az idegbeteg frocsogesedbe.
Egy nova is hulyenek nezne ha bent csucsulsz long-houseban, kapsz egy granatot hosszurol, es te kikucskalsz T kezdore, hogy ki dobhatta.Na de reszemrol itt es most befejeztem a temat, habar nekem mar ott is veget ert a meccsel, dehat te csak behurcoltad ide a jogtalan egyoldalu sertodottseged.
Tudod mit, inkabb ide irok par dolgot, amivel talan elfogadhato reszere lehet barki egy csapatnak (Rangtol fuggetlenul)
(Altalanos tanacsok, nehogy magadra veve egy ujabbat posztolj, mert te ezt akkor eppen nem csinaltad)- Legelsokent azt javasolnam, hogy ha be vagy feszulve mert alacsonynak erzed a rangod, akkor legyen mar benned annyi ALAZAT, hogy elfogadsz par tanacsot, es megfontolod. Megkoszonni sem kell.
- Ha nincs tanacs, akkor PROAKTIVAN probald tamogatni a csapatot.
Van egy devians aki 5000$-os decoykent mindig meghal hosszun? Tamogasd es menj vele. Flesselj neki, smokelj mikor elvetve a lovest jon vissza fedezekbe. GONDOLKODJ, kit hogyan tudsz segiteni.
- Nincsen csapat taktika? KERDEZZ! Beszeljetek meg.
- 6 kor zsinorban buko? KERDEZZ, hogy mit kene valtoztatni, mert ez a mostani lathatoan nem megy.
- Ha nagyon nem megy, mert nem adja, mindig belonek, stb. Akkor vegkepp csak csapattal mozogj.
- Ha ketten nezitek midet, es te vagy az utolso embert mogottuk, akkor tartsad mar hosszut.
- Ha meghalsz valahol akkor a “Faszom hogy nem kapod” helyett annyit mondj, hogy hanyan,hol voltak, es a velheto hp. (Igen ezt meg en is tanulom)
- Nyisd ki az elmed es lass csapat szinten. Ez nem a fraghuntrol szol.En szemely szerint ilyen hozzaallassal jatszok mindig, es ide is nyerni jovok.
Nem szoktam mixeken toxic lenni, es ahogy ezutan a meccs utan is tapasztalhattad, nem is voltam, pedig a masik ket meccset is buktuk amin egyutt voltunk.
Az ordenara butasagokat nem birja a szervezetem, hihetetlenul allergias vagyok ra...mod: Sztrego te vagy noob saibot? Tudtam hogy megjelensz, lol, es persze hogy en buktam meg
-
Mezcal
addikt
Örülök, hogy ezt így leírtad, főleg a tegnapelőtti D2 miatt. Egyszerűen én sem értem, hogy miért van ez, egyesek miért veszik annyira komolyan, mint egy MM-et, holott ez egy szimpla mix. Most nem mondom ki, hogy ki volt, de úgy sírt, ordítozott, mintha a rankját bukta volna le. Nekem is, engem is kipécézett, nem játszottam jól, de onnantól már esély sem volt arra, hogy odafigyeljek, a meccs után meg inkább leléptem.
Mondta, hogy nem volt kommunikáció és ment mindenki mindenfelé, ez igaz is, de azért, mert nem volt irányító, illetve ő lett volna az, csak elbaszta a viselkedésével, vagyis irányítóként megbukott.
Az előtti nap 1-16-ra kaptunk ki D2-n, Kodi is ott volt, senki sem sírt, ő sem hordott le senkit sem.
Aztán én sem vagyok mindig olyan szar, néha kifejezetten jól megy és ha jól irányít valaki akkor együtt mozog a csapat és senki sem megy el rambózni. -
Xero
nagyúr
Szerintem a stream alatt elég jól megbeszéltük, hogy miért is teljesen biztos. Info nélkül rotál, és dobálja a gránátokat pontosan timingra. Gyakorlatilag minden esetben jól pozicionálja magát.
Ezen nincsen mit beszélgetni, csak várni kell mikor csípi meg a VAC, ha megcsípi.
Az eltérő vélemény pedig tényleg tök jó dolog, és ebben egyet is értek Veled, de! Nem kell belekötni mindenbe, pusztán azért hogy mondjuk valamit.
Ez a kölök 99.9%, hogy csalt. Falakat bámult, füstön célzott, pontosan timingolt minden esetben. Okosan csalt, de csalt. Nincs mit ezen szépíteni.
szerk: Érdekes módon, ahogy Kodi kidobta a videot az elemzéssel együtt, egyből privát lett a profilja.
-
-
CosmoBacsika
tag
Azt azért nem hinném, hogy buták lennének. Eleve a CS nem egy olyan játék amihez nem kell intelligencia. Egyszerűen csak túl fiatalok, meggondolatlanok, sokan beképzeltek is. De ezeket a szélsőségeket szerintem simán ki lehetne kapálni némi oktatással. Persze vannak default kapanyelek (tudjukki), de azok mindenhol vannak.
-
kelekyle
őstag
Szerintem fölösleges ragozni ezt a témát és vizsgálni, hogy csaló-e vagy sem...
Szerintem három típus van...Van aki csalt már egyszer és simán bármikor újra folyamodhat hozzá
Van olyan, aki egyszer csalt, kapta a bant, esetleg megbánta és soha többet nem fog
És van olyan, akinek sose fordult meg a fejében, hogy csaljonMat1 elmondta, hogy Sourceban is
hülyéskedésbőlcsalt... blablabla, bullshit, aztán CS:GOban is... érdekel minket, hogy hányszor csalt ? Vagy hogy mikor csalt ?
Engem spec nem, mert ebből már tökéletesen kiderült, hogy bevallottan csaló, az meg már tényleg a nevetséges rész, hogy jajj hát megfogta az anticheat, de hát ő nem használta csak fel volt rakva a gépre... Tudtommal minden anticheat processt és adatfolyamot néz és nem a gépen lévő egyéb fájlokat vizsgálja (max a játék fájljait). Ennyire idióta meg nem lehet senki szerintem, főleg nem egy pro gamer -
edgR
őstag
Ha még az alap sztorit sem ismered, meg m4ge -et sem (mert a kommentedből ez világosan kiderül) - de segítek: m4ge = gabesson -, akkor tényleg nincs miről beszélgetnünk.
Szerintem tájékozódj, mielőtt írsz valamit! -
had423
aktív tag
Szerintem arra gondolsz, hogy sok ilyen "tickrateresolutionbug" magyarázatot hallottunk, aminek az volt a lényege, hogy nem feltétlenül ugyanazt látjuk a pov demoban, amit ő látott.
Ugye gabi hltv bejegyzése csak arról szólt, hogy 100ms alatt azért nem kéne csapatni, és ebben igaza is volt. A pixel álláspontja pedig az volt, hogy az nem 100ms volt, hanem több, csak szar a demo ( egy esetet pedig betudtak a szerencsének). Cáfolja meg aki tudja. És kajak senki meg sem próbált utánajárni, hogy mekkora lehet ez az eltérés max, jelentős-e egyáltalán.Nem anyáztam volna körbe a fél communityt Mat1 igazáért, de lehet én se forgattam volna ki a csapatból a meccs után a srácot, ha társa lettem volna. Főleg hogy sok offline eventen volt már, és nem szerepelt rosszul ott se.
De kodiak (32 év cs után, mert most ez számít) is csak annyit mondott, hogy "felhúzta a szemöldökét", nem azt, hogy 1000% a csalás. Kuli ( szintén '80ba kezdte a cs-t) is csomó mindent felsorakoztatott, hogy mi miatt mutathat még 100 ms alatti értéket.
Szimplán nem erre asszociál az ember elsőnek, főleg az ország legjobbjai között. Ha kidobják a mat1t és esetleg nem csal, akkor az piszok nagy pofára esés lett volna a pixelnek és ettől féltek csak.Nyomorék-e a dev, hogy nem vette észre a hasonlóságot az erikes és a mat1s gyanúsítgatás között? Igen, az. Nem kellett volna fokozni a feszültséget, és nem is égett volna akkorát mint most.
Tehet-e arról másik 3 kiváló (és egy nem annyira kiváló, de legalább tiszta) játékos, hogy egy manipulatív kígyó ilyen patthelyzetbe hozta őket? Nem hiszem. -
edgR
őstag
m4ge is túlreagálta, igaz? Ő bebizonyította, hogy mat1 csalt. Ő érdekes módon tudott demozni meccs után (szerencsétlen mi mást tudott volna tenni, miután csaltak ellenük), a Pixel csapatából viszont senki nem vette a fáradtságot (mivel az ominózus eset után is eltűrték és védték, még lanozni is vitték volna).
A végén addig csűritek, csavarjátok, hogy ki fog derülni, hogy a sztori valódi áldozata mat1 és a Pixel. A pofám leszakad.
-
kuLi_
tag
Pontosan ez a probléma, a másik pedig inkább személyes jellegű;
A közvetítések üzleti korlátozása (mert Twitch az amúgy hoz pénzt, majoron meg mégtöbb pénzt, nem is gondolnád) nem nagyon ad lehetőséget, alternatívát más potenciálisan feltörekvő castereknek. Azt tudom, hogy Lenovo Y kupánál mi senkinek semmilyen megkötést nem adtunk, szabad volt minden IP, csak a helyszíni Lan-döntőre voltam én betolva Res1sttel (hoho, hohoho), nem tudom pl. ICL-lel mi a stájsz, de imho minden belföldi jellegű eventnél szabad-a-pálya elvet alkalmaznék. -
he7edik.
addikt
Azért abban megegyezhetünk hogy ha az adott rangodnál nem vagy számottevően jobb játékos akkor szólóban nem nagyon fogod feljebb vergődni magad. Nyilván a sok DM-ezés segíthet a dolgon valamilyen szintig (pláne silverbe) de játszani az se tanít meg. Kell keresni nova 1-2 rangú barátokat és velük kell nyomulni.
thaigr: Kalandvágyból nem akarod egyszer a LINK gombot használni?
adise:
Homiizé... Hemi és oldalának sok köze nincs a régi cs.hu közösség teremtő munkájához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest