- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szivacs85
tag
válasz
xenom0rph #28136 üzenetére
Nekem Quake videói sokat segítettek. Már 1 kulcsból összesen 20-at csináltam december 5-én kezdtem.
De most, hogy felment a kulcsok ingame ára nehezebben megy sokkal, mert mindenki még 2euróval számol.
Videók lejátszási listában -
Coccolino_O
őstag
válasz
xenom0rph #26781 üzenetére
Nos, sokan alaptalanul szidják az egész cod szériát. mert az elsőhöz és a másodikhoz nem volt elég nyomni a gombot, oda kellett skill is. A negyedik rész nálam már határeset, de azért mutatja a jelentőségét a játéknak, hogy nagyon sok lan-t rendeztek a felfutása során, még mielőtt végleg kihalt volna. Ott is tudnod kellett lőni.
Aztán megindult a lejtmenet, és most ott tartunk, hogy egy legendás játék hova süllyedt az évek folyamán a $$$ miatt. Szóval az új részekhez tényleg nem kell semmiféle ész v. skill, csak nyomni kell a gombot. Nem véletlenül nem jegyzik már sehol sem a kompetitív cod-ot.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
xenom0rph #26781 üzenetére
Én is ilyesfajta módon akartam reagálni, de a fórumos kollega nagyon komoly megmondó ember, még lassan nekünk is beszólna.
Szerintem nem kell foglalkozna az effajta hozzászólásokkal. A játékok ugyanúgy, mint a politika: megosztják az embereket. Neki a CoD lehet hogy mindig csak egy sz*r játék lesz. De csak NEKI...illetve nem csak neki, még sok embernek rajta kívül, de szerencsére nincs mindenki ezen a véleményen.Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
realmdrude
tag
válasz
xenom0rph #26318 üzenetére
Hidd el, játék szempontjából inkább Európát választanám. Iszonyú gyenge az internetszolgáltatás itt. 1 megabájt/sec a legjobb letöltési sebességem. Viszont környezet, táv, utazás, stb. szempontjából valóban bámulatos. Persze, ha tudsz a pókokkal és egyéb passzív állatokkal élni, akkor príma
-
breakout123
aktív tag
válasz
xenom0rph #24854 üzenetére
Bocsi, nem neked akart menni!
Ebben a videóban mit csinál 7 percnél Fifflaren? Mintha állandóan le akarná venni a hangtompítót lövés közben.
-
SRII
őstag
válasz
xenom0rph #24179 üzenetére
Sajna én erről nem tehetek, a steam vagy a játék szar vagy mind kettő és még engem büntibe vágnak ez miatt!
Sok dolog van ami számomra érthetetlen a játékot illetően...
Tényleg ódzkodtam a játék megvételétől, és nem hiába, csalódás eddig úgy ahogy van!(de próbálkozom, és szeretném,hogy jó legyen)Valaki kérdezte: Nem javította a hibát a 64 bit rendszer
vissza 32 !
úgy hogy megpróbálom újra feltenni a drivereket és frissíteni, hátha megoldja a problémát.
köszi az eddigi segítségetek.
-
warmonger441
aktív tag
válasz
xenom0rph #20592 üzenetére
Túl sok a megmondó ember. Szerintem semmi rosszat nem mondott regener, amiért így kellett volna reagálni
1: A szavahihetőséget egy ilyen kósza mondat alapján leírni? Alapból hogy jött most ez? xD Hogy kapcsolódik a szavahihetőség a témához, vagy ahhoz amit írt?
2: megosztotta a double mélytorkos élményét és ennyi. A fogadás (mivel cs go skinről van szó) a játékhoz tartozik. A csere meg szint úgy. Mindenki kiadja valahol a mérget (én pl ma szptam 6 meccsből 4et, ezért belekötök még a kutyámba is még legalább két órán keresztül
)
3:ő is csak ragelt most egyet :3
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
xenom0rph #19556 üzenetére
Hagyjátok rá...ha úgy gondolja, hogy jó üzletet csinált, akkor nyugodtan maradjon meg ebben a hitben.
(#19559) okipoki: Kicsit visszafoghatnád magad. Azért mert most leesett az ára, nem lesz se milliomos, se trade király attól az AK-47-től...
(#19561) mate3553: Jut eszembe, bárcsak én is kifoghatnék egyszer egy ilyen fantasztikus cserét!
-
okipoki
aktív tag
válasz
xenom0rph #19556 üzenetére
De akkor nem cserélt velem senki!!!! Eladni nem tudok. Gyorsan kellett cselekednem ,mert éreztem ,hogy nagyon lefog esni az ára. Szerintem jó üzletet csináltam ,mert van egy 9-10 euros ak 47-esem és nem egy 5 euro vacak ipari fokozatú augom.
Kérdezem: Még mindig úgy gondoljátok ,hogy nem érte meg? Vagy cseréljem vissza és lesz 5 euros bukta...
-
-
TR4D3R
csendes tag
válasz
xenom0rph #17314 üzenetére
Rules menüpont: "You have 21 days to claim your items/winnings from your returns. After which, these items will be claimed by CSGO Lounge and used for giveaways, promotions and, in some cases, added to winnings of future bets."
Egyébként a Weapon Case 2-ket mikor lesz érdemes eladni/meddig megy fel az ára majd?
-
-
Radnix
senior tag
válasz
xenom0rph #16402 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=Pa5QfRNlSp0
A többi tutorial videója is nagyon jó, jövőhéten már meglesz a nova, 2 hét múlva kala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest