- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szivacs85
tag
válasz
xenom0rph #28136 üzenetére
Nekem Quake videói sokat segítettek. Már 1 kulcsból összesen 20-at csináltam december 5-én kezdtem.
De most, hogy felment a kulcsok ingame ára nehezebben megy sokkal, mert mindenki még 2euróval számol.
Videók lejátszási listában -
Coccolino_O
őstag
válasz
xenom0rph #26781 üzenetére
Nos, sokan alaptalanul szidják az egész cod szériát. mert az elsőhöz és a másodikhoz nem volt elég nyomni a gombot, oda kellett skill is. A negyedik rész nálam már határeset, de azért mutatja a jelentőségét a játéknak, hogy nagyon sok lan-t rendeztek a felfutása során, még mielőtt végleg kihalt volna. Ott is tudnod kellett lőni.
Aztán megindult a lejtmenet, és most ott tartunk, hogy egy legendás játék hova süllyedt az évek folyamán a $$$ miatt. Szóval az új részekhez tényleg nem kell semmiféle ész v. skill, csak nyomni kell a gombot. Nem véletlenül nem jegyzik már sehol sem a kompetitív cod-ot.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
xenom0rph #26781 üzenetére
Én is ilyesfajta módon akartam reagálni, de a fórumos kollega nagyon komoly megmondó ember, még lassan nekünk is beszólna.
Szerintem nem kell foglalkozna az effajta hozzászólásokkal. A játékok ugyanúgy, mint a politika: megosztják az embereket. Neki a CoD lehet hogy mindig csak egy sz*r játék lesz. De csak NEKI...illetve nem csak neki, még sok embernek rajta kívül, de szerencsére nincs mindenki ezen a véleményen.Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
realmdrude
tag
válasz
xenom0rph #26318 üzenetére
Hidd el, játék szempontjából inkább Európát választanám. Iszonyú gyenge az internetszolgáltatás itt. 1 megabájt/sec a legjobb letöltési sebességem. Viszont környezet, táv, utazás, stb. szempontjából valóban bámulatos. Persze, ha tudsz a pókokkal és egyéb passzív állatokkal élni, akkor príma
-
breakout123
aktív tag
válasz
xenom0rph #24854 üzenetére
Bocsi, nem neked akart menni!
Ebben a videóban mit csinál 7 percnél Fifflaren? Mintha állandóan le akarná venni a hangtompítót lövés közben.
-
SRII
őstag
válasz
xenom0rph #24179 üzenetére
Sajna én erről nem tehetek, a steam vagy a játék szar vagy mind kettő és még engem büntibe vágnak ez miatt!
Sok dolog van ami számomra érthetetlen a játékot illetően...
Tényleg ódzkodtam a játék megvételétől, és nem hiába, csalódás eddig úgy ahogy van!(de próbálkozom, és szeretném,hogy jó legyen)Valaki kérdezte: Nem javította a hibát a 64 bit rendszer
vissza 32 !
úgy hogy megpróbálom újra feltenni a drivereket és frissíteni, hátha megoldja a problémát.
köszi az eddigi segítségetek.
-
warmonger441
aktív tag
válasz
xenom0rph #20592 üzenetére
Túl sok a megmondó ember. Szerintem semmi rosszat nem mondott regener, amiért így kellett volna reagálni
1: A szavahihetőséget egy ilyen kósza mondat alapján leírni? Alapból hogy jött most ez? xD Hogy kapcsolódik a szavahihetőség a témához, vagy ahhoz amit írt?
2: megosztotta a double mélytorkos élményét és ennyi. A fogadás (mivel cs go skinről van szó) a játékhoz tartozik. A csere meg szint úgy. Mindenki kiadja valahol a mérget (én pl ma szptam 6 meccsből 4et, ezért belekötök még a kutyámba is még legalább két órán keresztül
)
3:ő is csak ragelt most egyet :3
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
xenom0rph #19556 üzenetére
Hagyjátok rá...ha úgy gondolja, hogy jó üzletet csinált, akkor nyugodtan maradjon meg ebben a hitben.
(#19559) okipoki: Kicsit visszafoghatnád magad. Azért mert most leesett az ára, nem lesz se milliomos, se trade király attól az AK-47-től...
(#19561) mate3553: Jut eszembe, bárcsak én is kifoghatnék egyszer egy ilyen fantasztikus cserét!
-
okipoki
aktív tag
válasz
xenom0rph #19556 üzenetére
De akkor nem cserélt velem senki!!!! Eladni nem tudok. Gyorsan kellett cselekednem ,mert éreztem ,hogy nagyon lefog esni az ára. Szerintem jó üzletet csináltam ,mert van egy 9-10 euros ak 47-esem és nem egy 5 euro vacak ipari fokozatú augom.
Kérdezem: Még mindig úgy gondoljátok ,hogy nem érte meg? Vagy cseréljem vissza és lesz 5 euros bukta...
-
-
TR4D3R
csendes tag
válasz
xenom0rph #17314 üzenetére
Rules menüpont: "You have 21 days to claim your items/winnings from your returns. After which, these items will be claimed by CSGO Lounge and used for giveaways, promotions and, in some cases, added to winnings of future bets."
Egyébként a Weapon Case 2-ket mikor lesz érdemes eladni/meddig megy fel az ára majd?
-
-
Radnix
senior tag
válasz
xenom0rph #16402 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=Pa5QfRNlSp0
A többi tutorial videója is nagyon jó, jövőhéten már meglesz a nova, 2 hét múlva kala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest