- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
-
PeL
addikt
Én öcsém accján húztam fel a héten a level 3-at hogy majd tudjon MM-ezni, mentem is gyorsan két meccset, kíváncsi voltam milyen kis rankosok között játszani
A saját rankom jelenleg LE-LEM között ugrál, de az első meccsen öcsém accján berakott silver 2-3 -asok közé. Hát nem akartam nagyon rektelni, de még úgy is 35 fraggel zártam a meccset hogy csak pisztollyal meg sokkolóval mentem. Egyik körben az egyik CT-t majdnem körbekergettem késsel D2-n B sötétből T kezdőn át A hosszúig. Ezen a szinten kb még a hangokra sem figyelnek nagyrészt, random társam még rá is lőtt a hátam mögül ahogy futottam utána de még arra sem fordult meg (vagy hangos zenét hallgathatott közben), nem beszélve arról hogy végig mögötte trappoltam
Nekem vicces volt. Második meccsen vagy 5-6 késelésem volt, olyan kör hogy kettőt egymás után. Ha jól játszol kb egyedül le lehet hozni fragekből a meccseket amíg meglesz a rank.
-
Coccolino_O
őstag
-
vzsryl
nagyúr
Btw. ha 4-5 enemy GE, akkor mennyi az esély rá, hogy csal valamelyik? Eddig csak pár ilyen meccs van a hátam mögött, és abból nem tudok túl sok következtetést levonni. Jelenleg LE-LEM környékén szerintem jó a helyzet, max. 3-5% csaló, de ritka.
Prime nélküli meccsen eddig viszont 100%-os a csaló arány. Szvsz. mocsok jó a prime, legalábbis nekem nagyon bevált. -
skL86
tag
Nagyon nem felesleges, ha érdekel, én is anyázok néha, csak nem bele a mikrofonba, pont ez a lényeg, mert ez nem csapatépítő.
Abban ugye egyetértünk, hogy ha nem mondja senki a taktikát, akkor eldönthetem én saját magam, hogy mi a legjobb taktika a csapat érdekében? Valamint, ha a másik meghalt és mond vmit, amit én nettó faszságnak gondolok, akkor nem kötelező azt tennem, hiába globál, én meg csak LEM?
-
Mezcal
addikt
és próbál úgy mozogni, ahogy megbeszéljük vagy ahogy a szitu megköveteli
Szerintem ezzel velünk sincs gond, én mindig betartom az előre eltervezett taktikát, vagy az ide menj ezt tartsd történetet, kivétel az olyan káosz, mint a zombidust2.
vzsryl: Biztos jót röhögnél rajta, én is röhögtem egy ideig, de aztán jött a silver szarok miért nem húztok pubra, meg pubbetyárók különféle verziói.
-
skL86
tag
Xero, így van, ha nincs aki mondja akkor igen, magánakciókat nyomok, de itt pont, hogy mondta a taktikát az első pár körben és csináltuk is, ahogy tudtuk vagy értettük, aztán mikor buktuk a köröket, már nem mondta senki és mindenki ment a saját feje után, és elkezdett szídni mindenkit, nem csak engem és Sztregót, akivel megjegyzem sosem játszottam még együtt előtte, vagy legalábbis nem emlékszem rá, de felháborító, hogy bárki veszi a bátorságot arra, hogy azért szídja, csak mert gyakorlatlan és nyilván úgy még arra is nehezen reagál egy forrób szituban, ha infóznak neki, mert beszűkül, úgy vélem ez még egy hülye számára is érthető. Kodit sose hallottam kiabálni a csapattársaival, hanem dicséri, ha vmit jól csinált és tanácsokat ad. Nem várom ezt el senkitől, de akkor vagy fogja be a száját vagy normáisan kommunikáljon.
-
kretenallat
senior tag
remélem, hogy elhízol azon a popkornon, ha már nem segítenél nyugtatni a kedélyeket... xD
Amúgy milyen betyár jó lenne, ha most reflektálnánk egyet, hogy ki mit csinálna másképpen, és ha a válasz az, hogy semmit, akkor sajnos gondok vannak. Nyugodjunk meg egy kicsit és lássuk be, hogy senki sem tökéletes, a leírások, meg a saját emlékeim alapján mindenkinek van mit csiszolnia a magatartásán.
Sajnálatos lenne, ha egy esetleges jövő nyári lanpartira pl csak verekedni jönnének az urak... xD (Nem, semmi közöm a szervezéshez, nem anyagi haszonszerzés miatt reklámozom...
)
-
Mezcal
addikt
Zombie tényleg hisztis pics@ tud lenni, de általában igaza van.
Akkor most is igaza van, ezt nem szabad megkérdőjelezni.
Te is és Saibot is hajlamosak vagytok a saját fejetek után menni, ami nem mindig vezet eredményre.
Néha előfordul, de ha jó csapatban vagyok, jó az irányító, mint pl múltkor gente csapatában trainen, vagy amikor lemuszékkal fordítottunk Mirageon jól dogloztam együtt a csapattal. Azonban, ha van egy sírógép már az elején, az nem tesz jót a csapatmorálnak.
-
skL86
tag
Hehe, te is egy ártatlan angyal vagy, ha jól vettem észre egy bizonyos ponton a mikrofon kikapcsolós taktikát alkalmazod
.
Egyébént tökéletesen megértem, hogy egy magasabb szintű játékos nehezen tudja feldogolgozni a töketlenséget, de tudomásul kell venni, hogy a ph mixen nem 1000 év rutinnal rendelkezők játszanak csak, hanem töredéke a játéktapasztalata egyeseknek. Nem baj, ha próbáljuk őket terelni, de azért ne szidalmazzuk őket, vagy legalább fejezzük be, ha szólnak érte. Szerintem egyikünk sem örülne, ha emiatt egyes a játékban tapasztalatlanabb tag nem járna ph mixre, itt most egyébként nem rólam van szó, mielőtt félre érti vki. -
Mezcal
addikt
Btw egy szóval sem mondtam, hogy nem lehet csalow a srác, de nálam ez nem a minden kétséget kizáró csalás. Kodi sem volt biztos benne, ahogy néztem a streamet. Azokat a jelenteket is nehéz megmagyarázni, hogy egy wh skilles miért rossz irányba tart a füstös defusenál, és volt még egy-kettő. Az nettó hülyeség, hogy olyan naiv vagyok, hogy csak a pörgő aimost ismerem fel
1.6-óta vadászom a csalókat.
Utoljára: Nem mondtam, hogy nem lehet csaló. -
skL86
tag
Akkor elmondom mire gondolok: az, hogy fogalma sincs a játékról egyrészt nyilvánvalóan nem igaz, és sértően túlzó kijelentés, ellenben ahogy pl. most megfogalmaztad, mindjárt teljesen korrekt lett: "még nem feltétlenül rendelkezik olyan látásmóddal, hogy kiszúrja azokat az apró pici jeleket, amik elég egyértelművé tesznek egy ilyen szituációt."
-
gtamate2
veterán
"Aki ezt nem látja be az vagy naiv, vagy fogalma sincsen a játékról"
Azért had ne kelljen már magyaráznom hogy ez miért leminősítés, ha még nem is ért olyan szinten hozzá mint te nem kell más orra alá dörgölni, rá is lehet hagyni elvégre lehet saját véleménye mindenkinek.
Én is ugyan azon az állásponton vagyok hogy csalt, aki szerint nem hát nem, mindenki lehet más véleménnyel, úgyis csak a sajátunk számít.De tegyük fel fordítva a kérdést, téged nem zavart volna ha rád mondják hogy fogalmad sincs a játékról vagy naivnak titulálnak? Ugye
-
skL86
tag
Szerintem, ha egy régi fórumtársatok fogalmaz meg ilyen véleményt, akkor el lehet neki magyarázni anélkül is, hogy sértegetnétek, persze lehet tévedek és mindenképp szükséges fogalmatlannak és hasonlónak titulálni. Egyébként meg szerintem egy fórum úgy jó, ha nem csupán egymás véleményének helyeslése folyik, hanem vannak eltérő vélemények, és képesek a fórumtagok egymás véleményének tudomásul vételére, persze én is naív vagyok, tudom.
-
adise
őstag
Nyílván nem ugyanaz a kettő, akkor ugyanazt csak nem jelentették volna be. Az egy kulon hardveres cucc, ami kitudja mit néz. Bár szerintem sokkal izgibb lett volna, ha nem jelentik be és lessz ami lessz
Immortalsra kiváncsi leszek igy. Bár ezután egy-egy rosszabb teljesítmény után be is fog indulni majd a szardobálás. Majd kiderul ki mennyire esik vissza.
Számomra a GODSENT gyengébb teljesítménye is feltunő pedig eltuntek flusha aimlock videoi is egy idejeilluminati?
-
-
Xero
nagyúr
Más téma:
Matchmaking döglődik. Nálam mind a két accounton, de úgy néz ki szerver oldalon becachelt valami szemetet a Valve kliensenként. Egyelőre megoldás nincsen. -
GabN73
addikt
-
adise
őstag
Nem őt bántottam hanem a hozzállást/kifogás keresést. Mert az irásai alapján meglepődőtt hogy nem nyernek meccset. Ezért irtam ironikusan, hogy volt bármi előjele hogy nem igy kellett volna történnie?
Mert az meg akkor a társai számára lenéző, ha itt a statisztikákat dobálja, hogy o pedig jo volt. Ami persze szép dolog, de milyen érzés lehet a többieknek? Ugye ez csapatjáték nem? -
gtamate2
veterán
-
vakeszqe
csendes tag
Köszönöm, hogy valaki legalább vette a fáradtságot elmagyarázni. Mightytnem ismerem, meg 1.6ban volt egy kis kozossegunk viszont megszűnt mert többen abbahagyták a játékota go megjelenésével így azóta tengődünk és próbálunkvalahogy mm-ezni faceit-ezni de mindig kifogjuk az oroszokat vagy mas idiótákat, ezért a kezdeményezés. Aki még jelen volt a CSHU-nnagy valoszinuseggel ismerhet is akár.
-
kuLi_
tag
Soz, az a baj, hogy ilyen témát illetően nem mindig veszem észre instant, pedig tényleg ott díszeleg a smiley, na...
I Am^^:
Aki csak a leírtakra hagyatkozott (többek között mint pl. én is, aki igazán egyik felet sem ismerni, és mi alapján ítéljem meg, hogy ki ír igazat és ki az álruhás királyfi), annak valóban az jöhetett le, amire Zomb€€ utalt a #59092 alatt, avagy valami nettó nem stimmel, ez sehogy sem kerek. Szerintem semmi szükség nincs már a további feszkóra, mindenki levonhatta magának a tanulságot. -
edgR
őstag
Érzem az iróniát, de ez tényleg related.
-
IreN!CuS
őstag
Ez az egész kurvára gyerekes . nem is értem min megy a rugózás ,főleg ennyi ideig.
Főleg ezeket a nagy megnyilvánulásokat nem tudom hová rakni.Csoportból kilépős , leszarozom egy gyártó termékét ahelyett hogy kussolnék nevetséges mintha akkora emberke lenne...vagy bármelyik.
Egy jó év kihagyás után most ,hogy újra követem a dolgokat még mindig nagyon magyaros ez az egész , persze külföldi dolgokra még ennyi rálátásom sincs de ugyan ez ment már 2006-2008-ban is magyar honban
-
Redneck
nagyúr
De csak azért mert a prohardver fórum a kultúrált eszmecserét részesítette előnyben, így ez a közösség ennek szellemében fejlődött.
Pedig de szép volt régen a CSHU-s flamewar (hazugság) amikor 1v1-re lehetett hívni szájkarate párbaj közben a másikat!
gabesson2: Jól tetted! Nem érdemes lemenni az ilyenek szintjére, rutinosak hazai pályán...
-
Xero
nagyúr
Ok leesett, hogy róla van szó.
CosmoBacsika: Normális gondolkodás mellett simán összeegyeztethető. 14 éves koromtól játszottam, nyilván nem ilyen szinten, de iszonyú időm ment el rá. Mellette vízilabdáztam, és jeles-jó eredményekkel teljesítettem top gimiben.
Most itt vagyok 30 éves fejjel, két diploma, több nyelvet beszélek, normális ember vagyok.Normális fejjel teljesen jól managelhető. A keresztlányom most lesz 10 éves, minden nap legalább egy plusz foglalkozása van valamilyen témakörben. Semennyivel sem vonják el ezek kevésbé a figyelmét a tanulásról, mint pl a CS.
-
GabN73
addikt
Zugló bizonyos részeit kifejezetten szeretek/szerettem. Tény és való, hogy sétáltam kőkemény ~7 percet a buszhoz....
De szívesen cserélek veled, ha azon a környéken vagy
edgR
Persze, amíg ment nekik, addig kussoltak, meg próbálták védeni, amikor meg borul a bili, akkor meg jajj mi nem tudtunk róla. Nem csznie kéne a devnek sem, hanem kipróbálni magát politikusként.
-
wjbhbdux
veterán
Régen
minden jobb volta Bajza utcai Tesco mostani raktárában volt. Akkor még nem adtak mindent drágábban, mint máshol, nem is értem hogy maradnak még fent, mindenre rátesznek 1-4 ezer Ftot a többi bolthoz képest.. Talán a pár exkluziv dolog miatt amit az u18 játékosok nem tudnak megrendelni a neten, meg elhiszik az ilyen dev féléknek hogy kell az a sok kacat pl "gamer asztal" pedig ő is tudja hogy csak az aimbot előfizu kell manapság.
-
MarioAna
senior tag
[link] Ezek után én inkább a másik oldalra húzok. Főleg a Traines/cbbles jelenetek után (lévén TACO ugyanazt csinálta kb pixelről pixelre, mint byali:
ugyanonnan gondolom ott befog az aimlock szobor mögött, mint cache A-mainből targoncára, vagy whiteboxről B-checkersbe (Kjaerbye, akinek a megmozdulását 100%-os sikerrel reprodukálták).
taco, fnx, byali, krimz, flusha, shox, kjaerbye, subroza, elige akik 100% hogy csaltak/csalnak. ezen kívül ugye roca, jw akik le is buktak anno mégis bekerültek pro-csapatba, nem foglalkoznak a múlttal.
szerk: Dan M stílusa és az, hogy minden gyanús jelenetre rámondja, hogy 100% WH/Aimlock (valamelyik astralis player amikor D2 sötétből falon keresztül ránéz a B lerakón lévő CT-re az pl totál bullshit, 1 framere nem ragad ott a célkereszt) sokat ront a hitelességén. De ha csak a tényeket nézzük akkor elég sok bizonyítékkal szolgál (érdemes a Richard Lewis shows beszélgetését megnézni, ahol ugyanezt hozzák fel ellene, hogy a tényekre és annak magyarázatára kellene nagyobb hangsúlyt fektetnie.
Mondjuk még mindig jobb, mint jns kolléga szerintem. Ketten együtt kiadnak egy megbízható elemző párost -
Xero
nagyúr
-
Zomb€€
őstag
-
I Am^^
tag
Egy idióta, és az hagyján, hogy magával kib*szik, de másik 4 csapattrásával akiknek valszeg(remélem) közük nincs az egészhez..... Nah meg, akiket elvertek...Szóval aztán kiderül hogy mat1 nélkül lehet nem win lett volna, hát sajnálom a srácokat, de úgy igazán. És tényleg esélyük sincs, mert ki is tiltották őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest