- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Haha, ugyanígy éreztem én is amikor visszatértem. Bár már megint nem játszottam 1 hónapja
Engem is 7k körül rakott be és telejsen fel voltam háborodva
És igen én is futottam össze olyanokkal premierben 10k fölött h NUKE lett a map és normális stilusban de megmondta h nem ismeri a pályát ne számítsunk rá xD NUKEot érted? Konkrétan legelső pálya volt csben
-
goccer
aktív tag
GO-ban sem volt egyszerű a solozás, de CS2-ben mégnehezebb. Arányaiban mégtöbbet számít, hogy hogy lősz minden máshoz képest. Sajnos az van, hogy ha az aim-od nem kiemelkedő (nekem se az, ne aggódj én se 20 éves vagyok), akkor nagyon sok idő, amíg játék tudásilag helyedre kerülsz rangban.
Onnan is látom ezt magamnál is, hogy ha lebukok mondjuk 5k ratinget, pont ugyanannyit tudok lőni, 1 körüli KD, azokon a meccseken is, mint a "saját" rangomban. Nagyon szétválik az aim meg az általános játéktudás mint skill, és ha a kettő nincs egyensúlyban, akkor jönnek a problémák, mint esetünkben, hogy hülyék a csapattársak, vagy fordított esetben a toxic topscore, aki lő ugyan de teljesen fogalmatlan, azért nem jut feljebb.
Egy dolgot lehet csinálni, megnézni Wilson videóját amit régebben már megosztottam: How to win with randoms
@Z0C!: javaslom te is nézd meg, mert több értelme van mint minden nap ugyanazzal telesírni a fórumot.
-
Z0C!
őstag
Ezt pontosan leírtad.
MM-ben ugyan ez megy.
Ruszki pléjer, 0 kommunikáció...
Csapat első vagyok a 8. körben 1v1-ben megpróbálom AK-val a noscope awp-t lehozni, nem sikerül és a chatben meg noob...
Azt, hogy NO Trap, No rush, hide, time...nem is ismerik..bemondani, hogy hol halt meg, lát-e még valakit, merre ment, semmi... -
goccer
aktív tag
Szerintem a gyengébb playerek küzdenek már azért is hogy meglegyen a 10 win season2-ben, és sokaknak még most sincs rangjuk ezért. 40% körüli win rate-tel kell is egy 25 meccs hozzá, ami azért nem kevés...
Abból is látszik, hogy az említett rank% tökre feltolódott. Top1-2%hoz néha még 20k se kellett, season1-ben. Most meg inkább 25k kell hozzá. Hiányzanak a low skill playerek a populációból
-
bager13
aktív tag
Az pont a mezőny közepe, szóval teljesen jó, igazi átlag érték.
Most kíváncsi leszek milyen meccseid lesznek, hogy megvan a rangod.
Nekem miután meglett a második évadban egymás után három hosszabbítás abból egy 16-16.
Izgalmasak és élvezetesek voltak nem úgy, mint a besorolók... -
goccer
aktív tag
Igen, ez most az a helyzet, hogy egyből el kell adni (Fever case-t természetesen). 78 centért veszed (2 csillag) és hiába járt már le az első ládák trade lockja egy hete, és öntenek többszázezer ládát naponta a botfarmok a piacra még mindig 2 euro körül megy Steam marketen. 2 -2,5x szorzóval tudod eladni, a pénzből meg vehetsz új passokat és nyomtathatod a pénzt amíg be nem esik 90 cent alá a láda ára. Onnantól el lehet gondolkozni, hogy gyűjtögetsz-e tovább. Az biztos hogy ha bármi skint veszel ki az Armoryból azon csúnyán bukni fogsz, bármennyire is vonzónak tűnik.
Nekem sajna csak kb egy passnyi csillagom volt félrerakva aznap amikor kijött az új láda, de így is összejött egy kis profit 15€ -> 60€.
-
bepken
veterán
szerintem a rögtön eladással az esetek többségében nem igazán jársz jól... új ládánál is kb csak az első 1-2 napon éri meg egyből eladni. én gyűjtök mindent, elfér a raktárban, nem kér enni. de ez csak egy vélemény, plusz én lusta vagyok napi szinten piac alakulásával foglalkozni.
ez alól nálam a CS2 hype volt kivétel, amikor mindennek sokszorosára ment fel az ára hirtelen, de ott is volt amit kár volt eladni, mert ritkaság (viszont így lett ingyér Steam Deck
)
ja meg anno 5-6 éve volt még egy nagy raktár kisöprésem, abból meg a gépet vettem
(na jó csak egy részét)
-
nanofocus
tag
Köszi hogy írtál az egérről. Az aerox-om túl kicsinek bizonyult így én is beruháztam egyre az ATK egereiből a Blazing Sky X1 Pro-ra. Remélhetőleg jövő hét elején megérkezik, kíváncsi vagyok rá nagyon. Egyébként valamiért nagyon szükségét éreztem a wireless-nek mostanában.
-
mepet
addikt
Egernel a wireless, az a nem mindegy, meg a forma. Wireless utan visszaszokni a wiredre kb lehetetlen. Nem veszed eszre, hogy zavaro a vezetek, amig nem nyomod egy ideig vezeteknelkulivel. Utana egy gyotrelem a vezetek kiszamithatatlan hatraltato hatasat atelni. Szerintem.
-
Lacccca87
addikt
Olyan jó hogy ugyanazzal az ábrával szemléltetik a HZ mintavételezési sebességet ( vagy minek hívjam) mint amivel anno a X vs 1000HZ-es megoldásoknál
Érdekes anno az 1000 re irták hogy nincs micro stutering itt meg annál van
.
Egérnél amúgy ha jó az alap HW, és manapság már van jó áron is (természetesen nem a dzsunkás megoldásokra gondolok) akkor szerintem csak a kényelem számít. Mert ha nem áll kézre, akkor lehet az bármilyen csúcs drága egér szenvedés lesz a gamm.
Én amúgy egy régi SS Rival 300 Fade-et használok, ami csak azért van mert, nem tetszett anno Newzoo-nak (ICL szervező és tulaj) hogy én mint szervező CSS/CSGO/CS2 fő admin régi kopott egérrel (asszem még valami régi MS egér volt, mondjuk én imádtam azóta se találtam olyan jó fogással rendelkezőt) nyomom ott és ez hogy néz már ki
Pixellel mint sponzorral egyeztetett hogy válasszak egyet és megkapom ajándékba. Ha nem így lett volna akkor még talán ma is azzal tolom ha el nem romlik, ami egyébként megtörtént és a helyébe olcsón (6-7e volt asszem) A4tech Bloody V7 került amit szintén megelégedéssel használok ha vidéken vagyok éppen.
Dota2 ben szerintem is játszottunk pár meccset együtt, de az már a lecsengés lehetett amikor a baráti köröm már nem ugy ért rá és asszem itt a Dota 2 forumba többen is írták ( hasonlóan mint most a CS2 -be) hogy jó lenne értelmesekkel játszani. Aztán elragadott a CSGO
vissza a gyökerekhez.
-
Lacccca87
addikt
Tényleg ne hari, vagy nem vedd sértésnek de nálad kicsit azt érzem mint amit a futás "divatossá válását" követően lehetett látni. A felszerelés már jó előre meg lett vásárolva (természetesen a hiperszuper cuccok nem az olcsó kezdő) amikor még azt sem tudják hogy amúgy a futás jó lesz-e nekik
Aztán van aki eddig is jutott a folyamatban.
Nálad természetesen ez láthatóan nem így van csak valamiért ez ugrik be az írásaid alapján nekem.
Mondjuk én úgy vagyok vele hogy szerintem a periféria nagyon keveset tud már hozzáadni a vég teljesítményhez. Inkább csak finom hangol.
Világ életemben asztalon húztam a középszerű egeret meg alsó polcos fülest meg a "tesco-s" membrános billt, aztán valahogy csak meglőttem a Global szintet, illetve most is 56% körüli a win rate és tudom hogy jobb cuccokkal se lenne jobb, meg mondjuk nem is akarok én már semmit elérniSzerencsére volt lehetőségem komoly perifériákat kipróbálgatni de akkor el is döntöttem hogy ezek nekem túl drágák és feleslegesek.
-
.LnB
titán
Jah, tegnap olyan "szomi" voltam, hogy nem jöttek meg a cuccok az új géphez, hogy rendeltem új egeret + egérpadot. (De nem lett jobb, ugyan úgy "szomi" maradtam.
)
Konkrétan ezeket: [link] Csak az egeret fehérben. Mert frankó az az orange szín, de az a logó az egéren, kritikán aluli. A fehér verzión meg nem látszik. Mivel most egy EC1-A-m van. Ami nem mai darab, nem vezeték nélküli, és valami 99g. Így volt ok cserélni. Az egérpad meg csak szimplán olcsó volt. Értem én, hogy Artisan-kell. De az 20-30ezer.
Egyébként Pulsar Xlite egér volt még kinézve. De az 14 ezerrel drágább.
Viszont ha ez nem jön be, félek, hogy kicsi lesz, akkor Xlite lesz. -
Lacccca87
addikt
A jobb gép, stabil FPS, főleg egy min 144hz es monitorral társítva nagyon nagy kontrolt fog adni a játékban. Sokan nem érzik amíg nem tapasztalják, de sokkal reszponzívabb folyékonyabb lesz a játékmenet amivel már lehetőség lesz sokkal precízebb célzást, mozgást elvégezned.
Én pl amikor vidéken vagyok (ahol szintén használt cuccokból muszáj voltam összerakni valami gépet CS-re amin játszható
) nagyon érzem hogy az alacsonyabb PC teljesítmény miatt sokkal rosszabb a spary kontrol vagy csak simán a célzás.
-
Z0C!
őstag
A játék nem lenne idegtépő, legalábbis a GO idején se volt az.
Birka türelmű vagyok, csak amikor tényleg leinfózok mindent egymagam, a társaim semmit sem segítenek, mellé még csaló is van az ellenfélnél..
Régen volt valami szerver szűrő, ahol elvileg EU szervereken lehetett játszani vagy valami ilyesmi dereng...nem kellett orosz, török, arab és társaikkal játszani...
ilyen nincs már? -
bager13
aktív tag
Nem az idő szépíti meg, vannak régi demoim(még CoD UO-s is) és stb...
Múlkor nézegettem őket, nem akartam elhinni, hogy én vagyok rajta... annyira durva a difi a mostanihoz képest.De ne legyél elégedetlen magaddal, ez természetes dolog, másnál is ez van.
A mi hajónk már elment -
Vismajor01
addikt
Mondom mi a tököm az a rapid trigger
Megnézem már.
Ja, nem kell annyira lenyomni a gombot...
Imádom amikor feltaláljáka spanyol viaszt és elnevezik RAPID TRIGGERnek
Nekem egy logi mx keysem van, semmi rgb és nem mechanikai, de 1 mm a "travel distance" ami nekem elég rapid
Aztán nem hivják sehogy, csak ilyen a scissor switches bill.
-
mepet
addikt
Az E-nel noveld meg az elengedes erzekelesenek a hosszat (vagy esetleg kapcsold ki a rapid triggert), nehogy elengedd hatastalanitas kozben. Ennyi. A tobbit kitapasztalod. Nalam pl minden 0.1, mert nem szeretem, ha a kulonbozo billentyuk kulonbozo modon reagalnak. A shift es ctrl-nel is hasznos szerintem, hogy azonnal reagal. A guggolas gombot nem szabad spammelni, mert lelassit, de en sosem spammelem, hiaba 0.1...
Ha wootinged van, beallithatod masok (koztuk a prok) profiljait is a wootbasebol.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Csak játszani kell, azok után kapod majd a csillagokat, összesem 40-et/pass. Haver nyitott Oerpass AK-t, meg fade M4-et is. Utóbbi 500€ körül mozog.
Egyet vettem még, amikor megjelent, kb. 3€ jött vissza belőle, de vegyesen költekeztem. Ha csak a ládákat veszed ki, majd adod el őket a marketen, akkor nagyjából a pénzednél vagy.
-
goccer
aktív tag
Azt tudod hogy a rapid trigger tiltva van CS2-ben? Ja bocs reggel van az utolsó bekezdésedet skippelte az agyam.
Nekem is fura hogy a fele akkora díjazású Liszabonra elment minden top csapat, Bukarestet meg kihagyják. Arra tudok csak gondolni hogy rápihennek az IEM Melbourne-re ami beleszámít az ESL grand slam-be.
-
nanofocus
tag
Nincs mit. Én sokat tanultam tőle még így 30+ éves fejjel is
pl a counter-strafinget sosem csináltam se source-ban se go-ban, így ez nekem is újdonság volt beépíteni a gameplaybe. Meg volt még valami fontos amivel sok 1v1 szitut be lehet húzni preaimnál, ha elhagyod a corner rounding-ot. Itt értelmesen elmondja mizu: [link]
-
goccer
aktív tag
OK, akkor lehet félreértettem. Lényeg hogy senkise gondolja azt hogy jó ötlet nyitogatással beszerezni az áhított skineket, aki idetéved a fórumra
szerk: Kodiak craftolta azokat, ha arra gondolsz. Értsd, úgy ragasztott takarásban egymásra matricákat, hogy kiadja a nevét.
-
nanofocus
tag
Én úgy szoktam csinálni, ( bár többek szerint ez is faszság)
Hogy havi 1 armory pass, abból csak a sport & field kollekciót farmolom, 40 csillag 10 skin, jó pár év múlva sokat fognak érni, esetleg a szarokat fel lehet trade-upolni. plusz heti 1 láda nyitás. 15 eur + 4x 2,5 eur-t költök sztem ez nem sok, főleg hogy nem iszom nem dohányzom, más hobbira nem költök. Ráadásul most dobott egy chroma 2-es ládát a heti drop, az magában 3.5 eur, de lehet kinyitom
-
nanofocus
tag
Akartam írni egy kisebb szösszenetet Neked, most van egy kis időm. Ha premierezni mész készülj fel hogy a meccsek több mint 50%-a lose lesz, akkor is ha megfeszülsz, ezt el kell könyvelni. könyveld el magadban hogy vesztes lesz a meccs és nem érhet meglepetés.
Mi, legalábbis én személy szerint nagyon megszívtuk. Kb 1,5 hónapja megy a premier, de már most tudom hogy csak face-it lesz belőle, szólóban biztosan. Játszottunk magabiztosan, már majdnem megvolt az akkor mérföldkő 15.000-es ELO, bedobott hozzánk egy csalót, ő ment 2 hét cooldown-ra, mi meg mentünk 23 órásra. Nem is gáz, értelemszerűen mi nem csaltunk, csak premade volt így mi is rábasztunk. Elvette a rank-ot, majd egy nyertes meccs után bedobott 9000-be. Volt agyfasz rendesen, na mindegy, nyerjük vissza. A következő 10-15 meccs vereségnél - 550 poont elo átlagban, nyerésnél 120-150. Gondolom odalett a trust factor is ( ha van ilyen akkor biztosan ). Gyorsan visszabuktam 7000-re. Most kezdett kiegyenesedni a szcéna, mostmár majdnem egal az elo pont + - de még mindig nem igazán stabil pedig közel azonos pontszámű csapattársakat dob be. Sokat vesztettünk, időközben sok csaló jött elő mindig az ellenfél csapatában.
Leetify-t érdemes használni, sokat tanulhatsz belőle.
Ha mindenképpen kell valaki akit érdemes nézni, én wilsoncs2-t tudom ajánlani, rohadt sokat tanultam a videóiból, mentális training videói is vannak kiégés ellen, érdemes mind megnézni. Top 1000 face it, mondjuk USA de akkor is jól nyomja.
Ui.: Ha mész premiert írj rám, baráti listán ott vagyok liwz néven megtalálsz ( most L W Z )
-
goccer
aktív tag
Az jutott eszembe, Leetify-t ismered? Automatikusan leszedi az mm / premier demoidat, és kiemelezni, rengeteg statisztikát csinál, ajánl tutorialokat a gyengeségeidre stb. És ez még csak az ingyenes verzió. Ha van energiád "fejleszteni magad" akkor nagyon hasznos cucc.
Galil skinek? Amelyik legjobban passzol a kesztyűdhöz
amúgy olcsók közül nekem a Rocket pop jön be.
-
Yoshida
aktív tag
Két dolgot akartam írni neked:
1. Próbáld meg lejjebb vinni a max pinget matchmakingre a beállításokban, nem 100% de talán így jobban a bécsi szerverekre fog küldeni. Bár 21-22 előtt így is sokszor nem oda rak, hanem Frankfurt, vagy Varsó, és utóbbi esetén garantált a tízből 6-8 orosz
(bécsin jóval kevesebb van szerintem).
Shift+Tab -al jobb felső sarokban látod meccs közben, hogy milyen szerveren játszol.2. Hang, a Steelseries GG appot bárki letöltheti, abban a Sonar részben van eq, és ott pl. a game profile-alá be lehet rakni előre definiált eq-t is, a legismertebb szerintem a CS2 by faze, totál leveszi a mélyeket, jobban fel tudod így hangosítani a játékot, és előbb fogsz hallani. Én G435-el játszom, de látványos a változás ezzel az EQ-val.
Az más kérdés, hogy ez az app lecseréli az összes hang, és felvevő eszközt az ő virtuális eszközére, és utána az appban kell állítgatni a be- és kimeneteket, nekem bonyolult az egész felépítése. -
goccer
aktív tag
Nem igazán foglalkoztak vele, bűn rosszul szerepelt a csapat, de az pozitív volt, hogy nem lógott ki nagyon lefelé. A közvetítés során volt 1-2 szép köre akkor megdicsérték.
Az NXT most új csapatot épít, nekem eléggé úgy tűnik hogy Xelex köré. Már alapból az, hogy két HLTV meccsel őt vitték beugrónak az nagy szó, mert azért voltak tapasztaltabb academy playerek még akkor ott. Meg most is elküldtek szinte mindenkit rajta kívül.
-
goccer
aktív tag
Na aztán vannak néha ilyen sztorik: amikor a pro elkártyázza a kölcsönbe kapott high tier skineket
-
kIsDe`
tag
Dehogynem olvassuk, amugy Kodinak (is) vannak tok jo tutorial videoi, tobbek kozott a radar beallitasrol is. En is 2000 korul kezdtem a CS-t a GO-t betaban probaltam siralmas volt, aztan az elet elterelt a jatekoktol hosszu evekig, en is nem reg kezdtem ujra
Valamiert nekem a source marad a csucs, 2004-ben a grafika, a fizika amit az engine tudott a hajam letettem. Csak tiszavirag eletu volt pro szinten, mert a pro scene megolte azzal, hogy nagyreszt maradtak 1.6-ban. CS2 meg hat olyan amilyen, de probaltam codot nekem ez a csillamponis becsuszo simulator nem jon be, marad a cs…
-
.LnB
titán
hogy megtanuljam olvasni a radart. Nem csak azt, hogy feltűnik rajta egy ellen, de megpróbálni beazonosítani a poziját is.
Bakker, nehogy szóljatok, hogy egyébként be lehet úgy állítani a radart, hogy látszik rajta az egész map!
Pont erről írtam abban a kommentben. Írogatok itt magamnak, aztán valószínűleg nem is olvassa senki.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Premier szokásos módon silvertől (5000 pont) globalig (30000 pont) megy, azaz vannak ilyenek is, meg olyanok is - és DeadFox nyilván ennek a felső végén lenne.
Ahol nincs premade csapat, ott nincs rendes csapatjáték se, tehát messze nincs azon a szinten, hogy egy szervezett berohanást flashhel biztosít az egyik csapattárs...A "szuka bljáty, igyi nahuj" tudása már mindenre elég
-
GhanBuri Ghan
őstag
Irigyelem a hozzáállásodat, engem borzasztóan tudnak idegesíteni a csalók (amikor casualban sorban jönnek az ikonok a fal/köd mögött beadott scout fejesekről...) ilyenkor mindig úgy érzem, hogy ellopták az időmet.
Viszont az is igaz, hogy pont a csalók nagy száma miatt van, amikor csak a demo visszanézése után derül ki, az én nézőszögemből nagyon gyanús eset az ellenfél szemszögéből "semmi extra" volt - rendes szűrés esetén könnyebben elkönyvelném ezeket "hát ez van"-nak.
(velem is volt olyan, hogy infernón SG-vel a kezemben ugrottam le balkonról, közben láttam, hogy rakótól nem messze ott vár rám egy védő, egyetlen egyszer megnyomtam a tűzgombot (totál feleslegesen, mert ugye ugrás közben rohadt nagyot szór), mindezt az esélytelenek nyugalmával, ezért nem is céloztam rá, csak úgy mellé. Beadta. A fejest. El tudom képzelni, hogy minek voltam nézve akkor)
-
Lacccca87
addikt
Egyébként politika vagy sem, ezen "díszes" társaságoknak köszönhetjük javarészt hogy nem jutott szinte sehova a magyar e-sport. Ahol az önös érdekek ellentétben voltak a köz érdekével. És egyesek inkább elmentek 4x Tenerifére nyaralni minthogy beérték volna kevesebbel is és azt a pénzt befektethették volna a közösségbe (amiből később sokkal többet vehettek volna ki, de ez jellemző Mo.-ra....azonnal és minél többet nyúljunk le ha alkalom adódik rá).
Én a bőrömön éreztem végig amíg az ICL-t csináltuk (és az csak néhány játék de ez ment ott is amiben mi benne se voltunk pl LoL), szemtől szembe mézes mázos minden szupi minden tecik duma. Aztán az ember háta mögött meg szöges ellenéte + ott tesznek keresztbe ahol csak tudnak vagy nem szégyellnek.
Rengeteg ötlet és kezdeményezés ment a levesbe ezek a régi időkből visszamaradt prazatikák miatt. És sajnos ezek már kinevelték a slepjüket maguk után így jelenleg esély sincs a változásra rövid és középtávon. -
-
bepken
veterán
mindig van drágább, de azon/azzal is lehet ugyanolyan szarul játszani szerintem
nekem spec már ez a 30k+ is átlépi a gamer fejhallgatóra szánt lélektani határt, viszont ahogy látom, itt tartanak az árak, ja....sajnos az enyémnek is nemrég ment szét a párnája, szóval valószínűleg rövidesen csere lesz. (mondjuk nekem csak egy kis Stinger Core van évek óta
)
-
Vismajor01
addikt
Én próbáltam sok fülest, végül feladtam a gamer fejhallgatókat mert mindegyiknek fos volt a mikrofonja.
Ugyh 15 körül vettem dedikált mikrofont, és egy Soundcore Q30at mert mindenki dicsérte. Így jobb a hangzás mint bármelyik gamer füles, és jobb a mikrofon mint bármelyik gamer füles.
-
bepken
veterán
én mostanában azt kívánom, egyeseknek bárcsak inkább ne is lenne mikrofonjuk....főleg premier meccseken.
de amúgy ja, sokkal hasznosabb tagja tudsz lenni a csapatnak, hogyha jókat infózol. szerintem olykor még a frageknél is fontosabb (volna), hogy a csapattársak jól infózzanak egymásnak. na ez premieren, random csapattársakkal elég kétesélyes, hogy működik e
-
goccer
aktív tag
Ládák megterülése - most épp nem látok olyat ahol a profit esélye kétszámjegyű lenne százalékban kifejezve. Az egész ládázás egy illegális kaszinó, ahol a house edge sokszorosa a hagyományos kaszinókénak.
Operation Bravo. Néztem az árát mielőtt kinyitottam, hogy semmit sem ér.
wat? 50 eurós láda... ilyeneket max streamerek nyitnak ki manapság
-
mepet
addikt
Ezt jol latod, kb 3-szor annyi a save, mint 10 eve. Nem csak a profi meccseken... En sem tudom megszokni. Es mar 2v4-eket is lementenek... Es ez alap lett, meg csak nem is szol nekik senki, hogy tesok, gyavak vagytok?! Soha tobbe nem lathatsz 1v5 clutchot, ha csak nem te magad lovod meg.
-
goccer
aktív tag
Szerintem hatalmas fail, hogy úgy csináltak MR15-ből MR12-t, hogy az economyn nem igazítottak semmit. Nem tudom egyébként mit kéne csinálni, twitteren szoktam látni néha 1-2 jó(nak tűnő) ötletet, de tesztelés nélkül nem lehet megmondani, hogy valóban működne-e.
Skinek kapcsán, nem is bérlik a prok ezeket sokszor hanem csak simán kölcsön kapják a gyűjtőktől. Trade history-ból meg látszik majd cserébe, hogy "torzsi az én DL-ommal lőtte meg a majort". Hogy az övé pont honnan van azt persze nem tudom. Fun fact, keringett egy screenshot a neten, hogy donk még amíg az academy-ben játszott, próbált tarhálni skineket egy tradertől az ilyen tier3 versenyeire, aki akkor leszarta, aztán kicsit később, amikor Katot lesimázta a donk tavaly már fogta a fejét, hogy miért ignorálta a srácot
Viszont általánosságban sztem az nem a helyes látásmód, hogy skineket vásárolva "pénzt költesz" a játékra. El is tudod adni, pénzt ki tudod venni bármikor. Olyan emberről nem nagyon hallottam, aki pénzt bukott skineken, főleg nem play skineken, amikre relatív stabil a kereslet
Ez simán egy NFT-szerű befektetés. Ha ládákat nyitsz, na az a pénzköltés
#78194Vismajor01: na jó de akkor még csak 1000€ volt, nem 10.000 a FN
És amúgy is nyitotta asszem, nem vette.
-
goccer
aktív tag
Röviden, mert talán az a legkékebb (bluegem) case hardened pattern. A variációk sokasága pedig nagyon ritkává teszi. Hogy az értéket ki dönti el? Megint csak röviden, a piac. Azok az emberek, skin community, akik hajlandóak vagyonokat áldozni ritkaságokra és/vagy arra spekulálnak hogy ez az érték idővel nőni fog.
-
goccer
aktív tag
Na jó kezdjük az skin trade oldalaknál. Két fajta van, vannak az automatikus trading site-ok, meg vannak a P2P site-ok. Az előbbi esetben az "oldallal" trade-elsz, az ő botjaiknak adod veszed a skineket, az általuk meghatározott áron. Miután itt bármit el tudsz adni, ezért képzelhetetd milyen árréssel dolgoznak ezek az oldalak (nagyobb mint a piros tejfölön!). Ha nincs végtelen pénzed nagy ívben kerüld ezeket (pl az előbb "ajánlott" skinsmonkey is ilyen, valójában rohadtul nem ajánlott).
Ezzel szemben a P2P oldalakon a userek direktben trade-elnek egymással, legtöbb esetben nem kell botoknak küldözgetni semmit. Előnye, hogy kisebb kockázat, és jóval alacsonyabb az ár. Hátránya, nem biztos hogy instant el tudod adni a cuccaidat (meg kell várni hogy jöjjön egy user aki megveszi az adott áron, pont mint Steam marketen). P2P oldalak között is van persze különbség. Van ahol 10% transaction fee-t vonnak le (Skinbaron, felejtős, ez már majdnem annyi mint a Steam market 15%), az ajánlottakon (csfloat, gamerpay) pedig csak 2-3%ot. A top nyugati oldal egyébként a csfloat jelenleg, messze ott a legnagyobb a volumen, és 2% csak az eladási fee. Ettől függetlenül vásárolni sokszor jobb Gamerpay-en (3%) mert sok cash trader oda nyomja ki nyomott áron a cuccait. Itt van 5 eurós referral program egyébként, ha érdekel írj rám pm-et.
Amúgy meg csgoskins.gg lesz a barátod. Összesíti a third party marketek ajánlatait, és egy jól használható skin adatbázis mellesleg. Nem listázza a kaszinó oldalakat (legjobban kerülendő), mint más összehasonlítók. Azt is látod itt, hogy milyen típusú a "festés" a fegyveren, ha gunsmith mint a black lotus-od, akkor nem kopott lesz a magas float, hanem ahogy írod kevésbé csillogós. Míg az általánosabb "paint job" meg a simán kopó festést jelenti.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem, minden oldalon a saját ottani egyenlegből lehet vásárolni, amire általában bankkártyával, paypallel vagy valamilyen kriptopénzzel lehet feltölteni.
A skineken szokott lenni trade limit, van, hogy amit megveszel, még nem adhatja tovább az oldal pár napig, és mintha egy nap telne el aközött, miután elküldi az oldal, és te megkapod. -
GhanBuri Ghan
őstag
A nagyobb skin oldalakkal nincs semmi rizikó, régen Opskins-en, később DMarketen vettem őket.
Viszont a Steam néha bannolja a szerencsejátékos oldalak botjait, tehát ha egy skinkereskedő oldal "ládanyitással" is foglalkozik, akkor van rá valamennyi esély, hogy pont akkor tiltják a botot, amikor skint vennél - és akkor az beragad.
A még kisebb oldalakkal (amelyek még a SteamAnalyst-on sincsenek rajta) meg még óvatosabbnak lenni, vagy egyenesen kerülni azokat.Gránátot lehet dobni jobb klikkel (kis dobás, ejtés) vagy a két egérgombbal egyszerre (közepes dobás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest