-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
2400 vs 3470
A szokásos 4-5%-os generációs fejlődés és ha jól látom +100Mhz a 3470 javára. Valamint a 2400 szerintem csak 1333Mhz-es ramokat tud kezelni. Ha 1600-as ramod van, akkor ez egy érv lehet a 3470 mellett. Egyébként pedig kérdés hogy mennyi az árbeli különbség köztük. Hasamra ütök, nekem kb 3-4 ezer forintot érne meg maximum.
Videokártya
A skin nézegetést csak viccből írtam.
De viccet félretéve, az valós hogy vannak egyes skinek, amik teljesen máshogy néznek ki low és high shader beállítás mellett, ilyen például a tiger tooth skinek. Low shader mellett szó szerint fos színe van, high mellett pedig szép. A 1050 elég lehet, főleg ha nem minden van maxra húzva, ugyanakkor manapság a 2GB vram újabb játékokban már nagyon kevés. Ha ez számít neked valamit... Használt piacról 1050 körüli teljesítmény: gtx 950 / 960, esetleg még egy 750Ti is elég lehet.
Single vs dualchannel
Csak feltételezek most, de szerintem egy olyan 10-30 fps közötti különbséget jelenthet cs:go-ban, függően a szoftver és hardverkörnyezettől, valamint az ingame 3d beállításoktól. i5-tel és 1050 körüli vga teljesítménnyel elegendő fps-ed lesz, úgyhogy nehogy túlmisztifikáld. Itt 10-20 fps nem jelent annyit, mint más átlag 60 fps-es játékokban. (Meg lesz neked a fix 120+)
-
dugo_
veterán
1050 2GB fullHD CS-re bőven elég, viszont a 4GB-s Ti erősebb és ki is futja a vramját, ha mással is játszanál akár most, akár később.
CS alatt ilyen 50-60%-os kihasználtságra és 1GB vram használatra számíthatsz full low beállításokkal.
Szerintem 45k körül/alatt Ti-nek is kell lennie az aprón, de azért most nem keresek rá.
-
lemusz
addikt
i5-ösre megérné majd cserélned, olcsón lehet kapni aprón és sokat dobna az fps-en, lévén eléggé cpu intenzív a játék. 8 giga ram rendben van, ha dual channel. VGA attól függ milyen beállításokkal játszanál. Ha olyan profi módjára very low beállításokkal tolnád, akkor már egy GTX 1050 is overkillnek mondható, ha viszont fullHD-n mindent maxra tekerve gyönyörködni szeretnél a skinekben miközben lelőnek, akkor elkélne valami jobb, kb egy 1050Ti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest