Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
ez az egész energiatakarékos lekvár úgy működik, hogy amikor pl netezel akkor ugye nincs szükség arra hogy a proci teljes sebességen menjen. ilyenkor visszaveszi a szorzót a legkisebbre, és a feszt is visszaveszi annyival, amin még vígan stabil a cucc.
namost, amikor elindítassz egy alkalmazást, amihez már kell a proci teljesítménye is, akkor szépen visszapakolja a szorzót is meg a feszt is.
de ha pl elindítassz egy játékot akkor automatikusan max-ra kapcsolm hogy ki tudd használni a teljesítményét.
nem rossz funkció végülis, de én baromira utélom amikor össze vissza ugrándozik. úgyhogy nekem az első dolgom hogy kilövöm a francba.
van akinek ez tetszik, és előszeretettel használja, de engem valahogy nem nyűgöz le.
annyival úgyse fogyaszt kevesebbet, hogy azt megérezzem, hőfokokba meg 4-5 fok miatt nem fogom ugráltatni, menjen csak annyin amennyin én szeretném
serito : olvastam a problemet.
a ram beállítás akatt kell hogy legyen egy olyan funkció, ahol be tudsz állítani olyanokat hogy 2.0 , 2.4, 3.0.......blablabla. ezekkel tudod állítani a RAM/FSB arányt.
időzítéseket pedig úgy tudod manuálisan állítani hogy amikor belépsz a bios-ba, akkor nyomsz egy Ctrl+F1-et. ilyenkor kibővül a beállítási lehetőség, és ilyenkor már tutod állítani a ram időzítéseket. sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Memóriakártya topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest