Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz Mauzes #7630 üzenetére

ez az egész energiatakarékos lekvár úgy működik, hogy amikor pl netezel akkor ugye nincs szükség arra hogy a proci teljes sebességen menjen. ilyenkor visszaveszi a szorzót a legkisebbre, és a feszt is visszaveszi annyival, amin még vígan stabil a cucc.
    namost, amikor elindítassz egy alkalmazást, amihez már kell a proci teljesítménye is, akkor szépen visszapakolja a szorzót is meg a feszt is.
    de ha pl elindítassz egy játékot akkor automatikusan max-ra kapcsolm hogy ki tudd használni a teljesítményét.
    nem rossz funkció végülis, de én baromira utélom amikor össze vissza ugrándozik. úgyhogy nekem az első dolgom hogy kilövöm a francba.
    van akinek ez tetszik, és előszeretettel használja, de engem valahogy nem nyűgöz le.
    annyival úgyse fogyaszt kevesebbet, hogy azt megérezzem, hőfokokba meg 4-5 fok miatt nem fogom ugráltatni, menjen csak annyin amennyin én szeretném :U

serito : olvastam a problemet.
    a ram beállítás akatt kell hogy legyen egy olyan funkció, ahol be tudsz állítani olyanokat hogy 2.0 , 2.4, 3.0.......blablabla. ezekkel tudod állítani a RAM/FSB arányt.
    időzítéseket pedig úgy tudod manuálisan állítani hogy amikor belépsz a bios-ba, akkor nyomsz egy Ctrl+F1-et. ilyenkor kibővül a beállítási lehetőség, és ilyenkor már tutod állítani a ram időzítéseket. sok sikert :R

Új hozzászólás Aktív témák