Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester
    őstag

1,625? :Y Így használod 24/7-be? Mert ha igen sokáig nem lesz 6850-ed... :U Az pedig a másik hogy valamivel tesztelted 4080mhz-en? Prime95,Orthos-ra gondolok egy esetleges small FFT tesztre.De 1,625-ön el ne indítsd egyiket se mert ki fognak gyulladni a magok! Nekem az egyik legjobb léghűtésem van amit 3db 12cm profi venti hűt...így 1,57V mellett terhelve 75-78 fok.Szerinted neked akkor mennyi lehet 1,625-el? :W Félre ne értsd, nem kötözködni akarok, csak úgy érzem a tuninghoz nem sokat értesz csak állítgatsz mindent minnél magasabb mhz-re, dobálózol itt a 9x460fsb-vel és szerintem fogalmad sincs, hogy léggel örülnöd kellene és a seggedet a földhöz verni, hogy van egy tuningos 6850-ed ami normális fesszel megy 3900-4000mhz-et... :U

ui: Ha esetleg már ráeresztetted az orthos-t vagy prime95-öt akkor dobhatnál egy képet róla... ;]

valójába nem az 1.625V-tal lenne a baj, hanem azzal hogy mindezt 4GHz felett.
    mert lehet ennyi fesszel is 24/7-be hajtani, mert mire a proci megunja, addig már rég túltesz rajta a 4. gazdája is. igaz megfelelő hűtés és házszellőzés mellett elég necces ez az egész. de sok sikert én nem vagyok semmi rossznak az elrontója, de azért néme alaptudás és konyítás nem ártana a dolgokhoz, mert ilyet bevillantani hogy nem megy 9x500as FSB-t, ház bocsi de ez tényleg KO. nem hiszem hogy lenne olyan E6850 ami csak így pöccre menne ennyit. :U

Új hozzászólás Aktív témák