- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyobbra nőtt a Pixel Watch 3
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
ui:- Sorry,de ebbe nem lehet ezt meg ezt tuningolni, így ne is írjuk oda a listára azt a procit, mert úgyis csak szívás lesz a vége. Ezt meg remélem viccnek szántad mert egyszerűen röhejes...
jó ok, #5214 első felébe kicsit eltúloztam dolgokat. de mint utána írtam is :
(de amúgy az is lehet hogy csak valami hibás szar lap volt, és azért nyikkant meg. akár ez is lehet. lehet hogy egy másik ugyanilyen lap vígan ment volna. na de ez mind csak feltételezés.
)
lehet hogy pont 100/1 lalpot fogott ki, ami éppen más procival is gajjra ment volna.
jó kis lapocska, raktam már össze ilyet is, és teljesen korrekt volt, ami egy "átlagos" ember számára kell, az rajta is van.láttan már én is befuccsolni annó még régebben IC7-MAX3-as lapot úgy hogy zsír új lap volt leragasztva, lefóliázva a doboz, én raktam össze (egy sima P4 2400MHz-es proci ment bele, átlag samsung ramokkal) és a lap meg se nyekkent --->> gyárihibás volt, ennyi.
de ugyanígy láttam 965 chipes lapot is megdögleni XP telepítés közbe is, és az se a felhasználó miatt ment gajjra. egyszerűen szar példány volt, és ennyi.Én már alapon nem értem minek teszteltek full butított lapban Quadot?!
ezt mondjuk én sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Kés topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robotporszívók
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)