- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
xltt
tag
Na csináltam egy accot a TW szerverre. Igaz még nem értem el a 3.000 mightot, így nem próbáltam még ki, úgy tűnik nem szükséges hozzá klán. Szóval szerintem random dobnak melléd játékosokat. De majd holnap letesztelem.
Viszont kicsit könnyebb itt legendásra szert tenni. 3 pörgetésből: Succ, Warewolf és lila slime.
-
-
tomrRRR
senior tag
Kösz szépen, nem rég kezdtem el van 10 ezer might-om, de a legjobb hősöm még a Ninja amit azonnal kipörgettem legelőször, 1 ből 1, majd paladin, druid, thunder god, meg executioner.
Arénába mit használjak majd? Champion vagy Succubust?
Hogy érdemes pörgetni egyszer vagy háromszorosával ?
-
KohanTroon
tag
"és akkor most gyújtanám fel az IGG -t úgy ahogy van, féreg szarrágó banda.
megvan az SM... ergó vettem már elég gemet.
se egy PD, se egy cupid, de még egy GR -t se kaptam.
az éjjel elrolloltam 17k gemet, semmi.
persze, a "random"
ez kibaszottul nem a random már"Erre reagáltam , mielőtt eltévednénk .
Aki fizet az vállalja annak kockázatát , hogy "semmit" nem kap -én többek között erre értettem , hogy mennyi mindenre el lehetett volna "költeni" azt a 50k ft-t- Természetesen nincs közöm hozzá , hogy ki mit vásárol a pénzéből csak a fent jelzett kontextusban nem tudom értelmezni a problémát .
"Közben meg el sorolod mire kellet volna költenie, hadd döntse már el."
Akkor ezek szerint nem döntötte el - erre jeleztem hogy komoly identitás problémái lehetnek , ha ettől lesz jókedve vagy rossz (hisz eldöntötte mire költi)
Az aláírást pedig vállalom -bár kicsit erős -de az is reakció volt-
Semmiféle feszültséget nem keltek , és egyetértek , az ilyen emberek valóban szánalmasak .
ui.: Mire a Minotaur Chieftain meglesz , megkapod az áhított PD-t is ... -
xltt
tag
Én Tg-t rakom elsőnek utána meg ahogy a sorban vannak. Amint Tg kap egy pofont nyomom a GA spellt (nem tudom mi a neve boss fight-nál). És így ki is húzom a 3 percet. Mivel Tg-t üti így neki gyorsabban töltődik fel az energiája, így elcsúszik a stunja Immohoz képest. Champ meg a berserk miatt stunnol máskor mint a többiek.
Nekem ennyi a Boss taktikám.
Tehát szerintem az egyik stunos herodat rakd először, mert így nálad Immo és Tg stunjából az egyik mintha nem is lenne, mert egyszerre aktiválódnak.
-
xltt
tag
Tudom, hogy más, de talán Cupid is tud segíteni, hogy tovább bent maradj (nem vagyok teljesen tisztában vele nekem nincs).
Szerintem jobb az Immo, mint a Succ. Nekem 10-20k-t sebez és folyamatosan, míg a succ 5-7 mp alatt beverne egyszer 35 k-t. Tehát Immo nekem skill sütésenként hoz szerintem min 100-150 k-t, ezzel szemben suc 35-öt. Egyedül a sebzés csökkentés lenne pozitívum mellette, de Immo meg stunnol.
-
xltt
tag
Én ugyan azt használnám arénában támadásra, mint amit védekezésre írtál.
Bossra: Champ, Immo, Tg, Druid, Cupid (ha van 6. base akkor Succ). Én is ezeket használom, csak Cupid helyett PD van és simán megy a boss 2 (majdnem perma stun), pedig csak a Champen van bosshoz illő talent( berserk 1/5).
Taknyot meg tökmindegy milyet veszel, ár-érték arányban ugyan az (lila takony 150 shard 3000 skill xp, kék takony 30 shard 600 skill xp-> 1 lila = 5 kék mind shardban mind skill xpben).
Én is kérdeznék egy hasonlót: Ti mit hol használnátok?
Druid Lvl 143 5/9 Scatter 4/5
TG Lvl 137 5/9 Revive 2/5
Immo Lvl 135 5/9 Stone skin 2/5
Pd LVl 134 6/9 Revive 4/5
Champ Lvl 133 3/9 Berserk 1/5
Snowzilla Lvl 130 3/9 Flame Guard 2/5
Pala Lvl 120 3/9 Revive 1/5
Ninja Lvl 120 3/9 tenacity 2/5
Gr Lvl 117 4/9 stone skin 4/5
Succ Lvl 80 3/9 Blade shell 2/5Jelenleg ezek a felállások mennek nálam:
Arénában: Druid, Tg, PD, Immo, Succ, Ninja
Raid/ dungeon/HBM: Pd Snowz TG Druid Immo
Boss Champ Tg Druid Immo PdViszont 12 nap múlva meglesz a 6. base és nem tudom bossnál mi lenne a jobb (snowz ninja succ)? Illetve raid- dungeon- HBM-nél mit használnátok 6.-nak ? Esetleg egy AC beférne valahova?
-
dzsonesz
tag
Nos ezek nem új hősök sajnos. A Kínai szerveren régóta futnak, illetve semmilyen megerősítés nem volt róla, hogy ezek valaha is lesznek más szervereken.
Általában minden update a Taiwani szervereken jelenik meg legelőször, és ott sincsenek meg ezek hősök tudtommal.
Nem akarom letörni a lelkesedésed, de annyira ne éld bele magad előre ebbe.
Ha biztosra akarsz menni, akkor vedd meg inkább immot, vele nem járhatsz rosszul. -
tuszy
tag
Úgy tűnik nincs új frissítés, mert se fórumon, se play áruházban nincs letölthető frissítés. Lehet megint elbasztak valamit.
Am az másnak is feltűnt, hogy a hősk HPja Nagyon le lett csökkentve boss eventen? Ha a boss sebzését nézem és ahogy eltűnik a HP, úgy kb. 20-30%al kevesebb a HPjük, mint amennyinek lenni kellene.
-
xltt
tag
Nem tudom mennyi az a kevés, de én a Druidot húznám először.
Champet hagynám egyenlőre, míg nem tudsz egy klánból kiszedni egy kis HB-t.
A Hunnia klánt tudom ajánlani, minden nap boss 1, heti 30 shard. Ha nem is tudsz a top tízben lenni, akkor is kapsz a 30 shardért 3500 HB-t.
-
tuszy
tag
Tegnap az előző postokon felbuzdulva elkezdtem Dről átállni E-re. Eddig 5ből 5 siker. Ajánlom Gyutu bázisát. 14 Th, lvl8 towers, lvl13 hero bases.
104 druid 4/9
93 TG 3/9
80 succ 3/9
102 Serpent queen 3/9
100 reeper 3/9Hősök nem ugrálnak ki.
Más:
Észre vettétek, hogy aréna atk buff nem működik? Nekem ninja alap dmgje 4282, 5/9 (550% dmg), de az alap 23k dmg körül sebez skillel pedig rá kellene jönnie az arénás 65%nakFeltűnt nektek, hogy a 37 shardos dungeon több XP-t ad, mint a 40 shardos?
37es ~6345, 40es ~6060
-
hey73
tag
Hát ez az igazi csuka fogta róka
Mert 100 shardért gyorsabban fejlődnél aminek köszönhetően magasabb HBM es dungeonokből jövő shardokból a befektetés megtérülne 1-3 hetes távon. Míg a shard most van nálad amiből most fejlődhetsz.....
Amúgy Hunnia klán 30 shard heti díja van, keresd meg itt Bécit vagy Skorpiót.
-
Csunyello
csendes tag
Nem a virágtól függ...attól még a hősök kiugrálnak.
A virág csak azért kell ha van olyan luk amit az épületeid nem fednek le és aki megtámad téged akkor a virággal megtudod akadályozni, hogy oda tegye le a hősét...
Nézd meg a hero baset, hogy mekkora a hatósugara a hősödnek és tegyél oda falat ( ha van annyi )...
Kipróbálhatod azt is hogy a falak körül tedd messzebb az épületeket, hogy ne legyen benne a hero base hatósugarába és ha támadnak akkor nem gyalogolnak bele a sugárba és hátha nem fog kiugrálni egyik hősöd sem...ja és szerintem a szélekre olyan hőst tegyél aki távolsági mert akkor a falon belülről tudja őket lövöldözni... -
IIIZIII
tag
Na ná hogy van! Ideális esetben azok fogják védeni a "holttereidet".
Pl. ha túl nagy térközöket raksz az épületek közé akkor könnyedén tud az ellenfél a bázisod belsejéből támadást indítani... Így a legkönnyebb raidelni.
Másrészről, ha a bázisod jó is, akkor is ott van, hogy a beáramló pontoknál és a külső épületek közt túl nagy a hely, így egyből a bejárat elé pakolják a csapatot...
Nekem utóbbi áll fenn, pont ezért telepakoltam mindkét bejáratot virággal, így ha a külsőbb részen van is térköz , akkor is kifelé, és nem befelé agróznak majd az ellenfelek. -
dzsonesz
tag
Raidnél bevált szokás, hogy a bázis közepére, vagy minél közelebb a bázishoz pakolják le a legendeket. Ezután rájuk dobnak egy guardian angelt, esetenként ares frenzyt, és lehet búcsúzni mindentől.
A virágok segítségével ki lehet küszöbölni, hogy a bázis közelébe pakoljanak.
Ennyi a lényegük. -
tuszy
tag
Lehet azért törik be, mert pl egy nagyobb szintű HBMhez épített bázis alacsonyabb szintű troopoknál nem ugyanúgy viselkedik. Meg az is lehet, hogy pl. nálam (Hunters001 guild gyutu, vagy csajszi) Cnél 99%ban kerülnek, de előfordul, ha pont olyan helyen dobja be game, vagy úgy maradnak épületek, akkor neki állnak bontani. Ha minden próbálkozásnál bontanak, akkor valószínű, hogy nem Bre van csinálva, hanem jóval magasabbra, és a troopok máshogy viselkednek
Keress olyan bázist (youtube, vagy forumon), ami kifejezetten Bre van (feltéve ha a jelenlegi nem olyan, de akkor is van több lehetőség)
-
xltt
tag
Ebben nem nagyon tudok segíteni. Én is általában "lopni" szoktam az ötletet, hogy hogyan is építsem fel a bázisom.
De egy Cannon towert tudok ajánlani, hogy leszedje a kisebb földi troopokat míg verik a falat.
Próbáld ki az 54. hozzászólásnál mellékelt bázist,hátha bejön.
-
hádzsime
tag
én általában összegyűjtök 450et-900at és úgy lövöm el rollra, addig viszont azért szépen jönnek a Honor csillagok
Ne is húzd szerintem, én is most költöttem el 60k Honor csillagot a kicsik felfejlesztésére, a törpre se kellő xp, se kellő Honor csillag nem maradt fejleszteni 80+osra =/
-
rolikafaszik
csendes tag
Azt nem tudod növelni tudomásom szerint...
De javítsatok ha tévedek..
Igazad van dzsonesz!!nem tudom miért keverem a szezont a fazonnal??
10k az nem sok...pörgesd a shardokat ha napi 100 megvan akkor ugy 5 nap és meg is vagy!!
Lehet gyüjtögetni szünetben retyón ülve buszon buszra várva.. -
-
dzsonesz
tag
Szia!
Nos...
Amíg nincsenek legendás hőseid, addig próbáld meg alacsonyan tartani a might-od, a könnyebb gold/mana-szerzés érdekében.
Csináld a dungeonokat, azokból is főleg azokat, amelyek ikonján egy kis kék tetőt látsz. Ezeknél nagyobb az esély, hogy kapsz shardot.
HBM=here be monsters, baloldalt a hegy gyomrában találod, egy nagy kék portál. Na ezt is csináld rendszeresen.
Ezen a linken találsz a TH-nak megfelő szintű bázisokat hozzá (TH=town hall)Ha belépsz egy klánba akkor tudsz a klántársaiddal együtt megküzdeni a bossal. Youtubon találsz videókat róla.
Na hirtelen ennyi jutott eszembe, majd a többiek kiegészítenek.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- IPhone 13 Pro 128GB zöld 100% hibátlan új 100% akku!
- Fehér S22+ 8/128GB szép állapotban
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest