- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
tomrRRR #4636 üzenetére
Nem kicsit vagy arrogáns, csak nem értem, hogy mire fel.
A minekre pedig a válasz:
tudod a fórumnak vannak írott és iratlan szabályai, ezek között ott vna h. NEM flamelünk.
Az h. 1 perc alatt beböfögsz 2 szinte totálsian értéktelen kommentet, totál felesleges.
Így megvan a "fanatikus tag" tang, csak hát...
... semmivel se ér többet mint az újon // lelkes újonc.Kaptál jótanácsot, erre fellengzősen visszabunkózol.
Téged minősít. -
masterfghdd
csendes tag
-
Permet Elek
senior tag
válasz
tomrRRR #4627 üzenetére
Ezzel a szinttel, örülj,a boss2 nek. Boss3 neked minek? 2x annyit kell ütnod, egy sokkal nehezebb boss-on. ugyan annyi HB-ért. Mivel százalékonként van a HB. Boss3 4x több élet, azaz 4x annyi élet 1%. És csak 2x több HB-jár %alékonként. Azaz 3x 4x több idődbe telik ugyan annyi HB-t elérni. De nem hiszem, hogy ahol boss3 van. Neked jut ennyi időd. Ütögetni. 20ezres mightal. pumkin nélkül. sehol nem voltam. Ahol boss3 megy. Pedig megfordultam pár magyarokból álló guildban.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
tomrRRR #4558 üzenetére
Szerintem egyesével, de tarts meg 300-at, hogy a quest bordos feladatot teljesíteni tudjad ha bedobja.(talent refresh)
Azt nem garantálja semmi, hogy 1000ből vagy 10000ből forog-e ki a legandary.
Nekem a cupid úgy jött, hogy volt 160gem-em és pörgettem egyet...de előtte hetekig nem pörgettem hőst. Szóval teljesen random. Elvileg van valami százalékos esélye a dolognak annak a wikin tudsz utánna olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest