Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorus22
csendes tag
Érdekes. A Samsung Galaxy S2 sok mindennel kompatibilis. Ha minden igaz, akkor ezzel is kompatibilis kéne hogy legyen. Próbáltad már újratelepíteni a androidot?
Na jó inkább ne tedd... Veszélyes... És el is veszne a barátod eddigi munkája. Bocsi ebben nem tudok segíteni már.
-
Thorus22
csendes tag
Valaki pls egy új témát (Castle Clash-on belül) unom az irodalom tanulást
-
Thorus22
csendes tag
Amm valaki bejelöl pls? Ugyan ezen a néven ami itt van :9
-
Thorus22
csendes tag
Régebben sok volt az ingyen gems... Volt hogy hetente... Azok a régi szép idők...
-
Thorus22
csendes tag
Pörgetés: Warewolf á k életbe bm már megint
-
Thorus22
csendes tag
Pörgetnem kel nem bírom a nyomást túl nagy a csábítás áááááá
-
Thorus22
csendes tag
Druid lvl40
kevés....
-
Thorus22
csendes tag
Jaaaaa igeeeen most vettem észre hogy van 60 shards-om .... Jó tudni...
-
Thorus22
csendes tag
Amm mitől függ hogy mennyi might et kapsz támadáskor?
-
Thorus22
csendes tag
Amm mond már el a 400-500 napi shard trükjét pls.
-
Thorus22
csendes tag
Szerintem aki sok shardot berak a klánba azért öltött a játékba egy picit, mert aki befizet 230+ gems-t az naponta kap 30 shardot. A rangos guild-ok minden tagja szerintem fizetett be a játékba legalább annyit és sok ember is van ugyhogy naponta kb 60 member 30 shardot befizet az össz 1800 shard napi. Én nem fizettem eddig be a játkba és nem is tervezem.
-
Thorus22
csendes tag
Én pl. max heti 3-4 shardot tudnék adni max 5 ha jó hetem van
A Cookie jól van megoldva szerintem, mert azokat rugják ki akik 50 napig nincsenek fent.
-
Thorus22
csendes tag
Amúgy... nem értem ezeket néhány klán-ban... Beszedni heti shardot meg ilyenek... Shardot nehéz szerezni. Nagyon nehéz!!! Sokan nem is tudnak
Amugy Shardot nem azért dob ha 100%-ban megsemmisítessz egy dungeon-t úgy ha nagyon kevés emberrel mész? -
Thorus22
csendes tag
Nektek most mennyibe kerül a legdrágább fejlesztésetek (mindegy milyen)? Nekem most Ornithopter lvl 2. 1.050.000 asszem az biztos hogy 1 milla de hogy 50 ezer+... hát nemtudom mind1.. én most a Griffint fejlesztem lvl5-re ti hol jártok?
már csak 6 nap huhh
-
Thorus22
csendes tag
Helló! Én már 5477 might-mél játok és ha beakartok jelölni akkor Thorus22 néven találtok meg! Ja amugy gyertek a Cookie klán-ba nem magyar de jófejek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Egy óra, két rendszer
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eredeti játékok OFF topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Windows 10
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest