- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mystic303
újonc
válasz
Thorus22 #2866 üzenetére
Mi a rák lett a játékkal??? Mióta frissítettem(1.2.4), azóta kidobál, 5 percnél tovább nem marad bent, buktam 160 shards-ot, ki tudja mennyi xp-t és farmolás közben is kidobott ezáltal buktam még vagy 100 csillagpontyot..
idegesítő! csak nekem lett ilyen szar vagy tapasztalt valaki még ilyet? esetleg vmi megoldás?
még jó, hogy vasárnap összegyűlt az immóra, mert most szétbaszna az ideg, hogy nem tudom összeszedni a maradék shardot, mert nem visz végig ez a kulaság egy HBM-et sem :@ Vki? Köszi -
dzsonesz
tag
válasz
Thorus22 #2864 üzenetére
Akkor menj, pénzt, manát rabolni. Nem olyan bonyolult ez a játék, mint amilyennek látszik.
Illetve nem árt utánaolvasni dolgoknak, hogy tisztább képet kapj mindenről.
Ajánlom figyelmedbe: [link]
Miután a fent linkelt wikiben nem tiszta valami, akkor érdemes kérdéseket feltenni, akár itt a fórumba. -
hey73
tag
válasz
Thorus22 #2855 üzenetére
Te használod a kék barlangba a HBM játékrészt abból azért napi szinten összejön simán 80 úgy hogy még csak max 3 napja játszol.
dungeonokba ha elég aktív vagy azért ott is lehet összeszedni nem keveset és úgye csak a tornyosokat csinálod amik jobban is adnak
Azért olyan összefüggések mellett ne menj el, hogy a boss hb-t ad amiből gyorsabban fejleszthetted hőseidet ami miatt mind magasabb szintű hbm és dungeon köröket tudsz megcsinálni.
Nekem csak hbmből napi szinten 320 bejön és én nem öltem pénzt a játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest