- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
shotika #2908 üzenetére
Én meg tanácstalan vagyok, hogy használtban: 4070ti 12gb, 4070ti super 16 GB, vagy 4080 16gb legyen a csere...Ryzen 5 5600 mellé. Cél: minél több minden 4k high, DLSS Quality-vel 75+ fps. Később esetleg még vigye el a COD mw4-et majd minimum 1440p-ben.
anyagilag most érzékenyebb vagyok..... 4090 mindent megoldaná, de hát durva a használt ára is
50-es szériát csak az vegyen, akinek nem fáj a Physix! Tele van vele a net, bár fel is fújták nagyon. (De van fenn olyan videó, amin a Borderlands 2 leesik 8-13 fps szintre). -
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
shotika #2818 üzenetére
Szerintem volt már rosszabb is. Egy csomó kérdőjel van benne mi lehet.. “Turned” vagy “Prestigestreaks”. Warzone is kap pár új dolgot. Remélem az olympia nem olyan lesz mint mw3 ba az mk2 dual wieldel mert az brutál volt.. shatter blast gondolom salvage upgrade lesz zombiba, mindenesetre a free gobblegum mindig jó
-
BandiHUN
veterán
válasz
shotika #1902 üzenetére
Exitlag. Viszont ez nem általános, csak játékok, böngésző ilyesmi. Viszont nagyon jó, bérelt szervereken megy a forgalom, emiattis nem engednek rá ugye torrentet, letöltést, stb. Nekem a vidéki 100/8-as digi kábelnetemen így 60 helyett van 30-35-ös ping, hétvégén is, simán érezhetően több idő van reagálni a meglátott ellenfélre, előtte hc-n csak csatt, és feküdtem, ahogy szemből jött valaki. Elmúltak az ilyen anomáliák.
Cfosspeedet használtam régen, azt megbettem vagy 10 éve, de mostanára napi szinten kell kalibrálni, hogy menjen+az csak priorizál/csomagméretet emel, kicsit jobb sebesség, ping nemigazán jobb, de több minden mehet egyszerre neten, nagyobb prioritást adhatsz a gémnek, átlag alattit pl. a torrentnek+megoldja, hogy letöltés közben is gyorsan böngészhess, de ennyi, az inkább nagy jitterű vidéki kapcsolatokon segít. De mondom, mindig kalibrálgatni kell. Feladtam. 7$ az exitlag/hó, havi számlával, viszont most van akciós nagyobb csomagok. Próbaidő 3 nap, "gondozásmentes", kiválogatod a játékaid, tolod. Mikor kilépsz, megnézheted a session statisztikáit is, mikor, mivel, milyen net sikerült. -
mcwolf79
veterán
Ezt a kényszert én sem értem (már egy ideje). Az utolsó , amivel én is kínoztam ilyennel az az eredeti COD4 volt. De már ilyenekkel nem gyötröm magam , hogy olyan fegyverrel kínlódjak a camo miatt, amit rühellek.
DLSS még mindig nem működik? Nem tudom mit baxtak el vele, ha jól rémlik induláskor ment . Az FSR sem vészes , de azért jobban mutat a DLSS quality maxos grafikán a 100-110 fps, mint FSR-rel a 70-80. -
nutella1
őstag
Szerintem a következő konzolgen megjelenése után sem lesz tapasztalható semmiféle érdemi változás, ugyanis az több munka és anyagi befektetés lenne. Ergo, szerintük nullszaldó. Kizárt dolognak tartom, hogy bármiféle grafikai előrelépés történne a jövőben. Rá tudják fogni arra, hogy a multi FPS-nek nem az a lényege. Márpedig időszerű lenne, mert annyira öregecskének hat ez a grafika 2024-ben, hogy arra talán nincs is szó, sem korrekt megfogalmazás.
-
kill_switch
senior tag
"Nyilatkoztak erről anno a fejlesztők, hogy voltak erre próbálkozások, és alkalmas is rá az engine, csupán nem tett jót a meccsek dinamikájának. "
Ezt remélem te sem hiszed el, hogy ezért nincs még a játékban rombolás.
Mert az SBMM és a random spawn az aztán a legjobb ami történhetett a meccsek dinamikájával.Mondjuk jobban belegondolva... elég dinamikus egymás után 5x meghalni 10 mp alatt pusztán azért, mert a rendszer úgy döntött, hogy te ott leszel jó helyen.
A változó környezet csak jót tehetne a dinamikával, mert alkalmazkodni kellene hozzá és változtatni meccs közben a játékosok berögződésein. -
Acheron
őstag
COD viszonylatban a mostani grafika OK, sőt, maga a játék is sokat javult a bétához képest. De azért ne feledkezzünk meg a z MWIII vége felé tapasztalt "rajzfilmőrületről", no azért ott nehéz szó nélkül továbblépni...
Mindezekkel együtt a grafikai motor már évek óta toporog egy helyben, ezen nincs mit szépíteni (Nem csak BO, hanem MW oldalról is) - elmegy a játék mellett technológiai fejlődés. Mindig csak annyit tesznek bele, ami éppen elég a következő etapra - patikamérlegen kiszámolt előrelépést láthatunk ezen a téren minden alkalommal (nem mondom, hogy a kiadó szempontjából ez nem érthető).
A COD - Minecraft párhuzamot azért "kissé" erőltetettnek érzem - a COD grafikai megoldásai hoszzú ideig élenjárók voltak a saját korában kijött játékok között, a Minecraft pedig soha nem tört ilyen babérokra. -
d@vee
őstag
"Elképesztően unalmas és fárasztó az egymásra licitáló gyűlölködők hozzászólásait olvasgatni. Miért nem lehet egyszerűen ignorálni azt a játékot, ami nem felel meg egyes emberek ízlésének??"
Csak van valami a háttérbe ha ennyi embernek zavaró.
Igen, egy bugyuta gyerekes hülyeség, bizonyos iq alatt zseniális, másik oldalnak meg ez a non plus ultra. Minden játéknál van ilyen. De ha ez zavar, van rá megoldás.
Ne olvasd el a hozzászólásokat. Ez a szép az internetben, bármit kiírhatsz magadból, de elolvasni nem kötelező. -
BandiHUN
veterán
Szerintem teljesen jó a grafika, szép a víz, végre új, normális pályák... én simán gazdasági megfontolásból nyomom passon, biztos megvettem volna az alapot, mindkét béta bejött, most már 30+ szinten azért elég jól lehet variálgatni, és a HC is jó, szerintem a 2-3 hittel ar-smg szinten jobb, mint az 1hites mw3 hc. Viszont végre egérrel is kontrollerszerű az élmény, minimális a recoil, én még pici rásegítést is mintha éreznék, akadnak bemakkolt killek néha.
15 óra csak belement a hétvégén...
A pass meg ad azért jópár más játékot is. A codot meg úgyis az aktuálisat játszom, ment 1 hónapja a levesbe az mw3 is, Interstellar mindenen, kedvencek mastery, ennyi elég maximalizmusnak.
Páran csalnak csak durván, nem vészes eddig, rosszabb, mikor bejön mondjuk egy 4-es premade, és tényleg letartanak mindent.
Mozgás jó, sima, 90+ fps high-on, be se zuhan.Meghát a tavalyi "dlc" t is megvette mindenki, ez többet ad, elölről kezdődik a grind, ki mire gyúr, nem mint tavaly.
Mondjuk xp-ket szerezni biztos van jobb mód, mint a kc+dom, mert ma kaja közben streamet nézve a gémben volt egy fickó prestige 3 lvl 26-tal,és még csak első se volt sokszor a streamer mellett, fingom sincs, mi a titok, zombi talán?
Én max prestige 1-gyel találkoztam eddig gémben...
Nem rossz, az a lényeg, és még full legálban is 3600 egy hónap pass, ki lehet próbálni, nomeg sok más gémet is+aki kihagyta, belekukkanthat az mw3-ba is így, ezt tudni lehetett. Kárnak vette meg, aki bizonytalan
Volt béta, ugyanez volt, mint most.
-
Acheron
őstag
Szerintem a fórumtárs a grafikai minőségről / élethűségről beszél. A realism jó volt a maga módján (bár azzal, hogy a HC helyett és nem mellett tették be, kb meg is pecsételték a sorsát), de grafika az is "csak" COD grafika volt - a Bodycam vagy a Gray Zone köröket ver ezen a téren a COD -ra. Én is azt várom már nagyon, amikor ilyen minőségű lesz a játék grafika, nem ez a most már megszokottnak mondható rajzfilm utánzat.
-
BandiHUN
veterán
Nekem is bejött a mozgás, én imádtam a régi falonfutós, exoskeletonos részeket is... bár ez a rész, ami először húz a kontrollervásárlás felé...
Valószínű az új BF is erre fog építeni, a 2042 most durvább assistot ad, mint a cod, és nem nyúltak bele... egyszerűen kevés az egeres, eleve a pc-s is már.
De nem véletlen, hogy HC-zok, pont emiatt, elég gyorsabbnak, pontosabbnak lenni első hitre, nomeg összevissza csúszkálgatni funból se lesz kifizetődő
Aztán meg úgyis jön a Nuketown, small map mosh pit, mindenki grindelni fog ezerrel(nem tetszik, milyen marhasok szintje van a fegyóknak...), minden csoda 3 napig tart, helyezkedni fontosabb, mint parkourozni, kicsit nekem ez az egész, mint mikor a filmben magát produkáló mesterharcost a végén simán csak lelövik a p..ba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest