- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
bager13 #2761 üzenetére
Kellene róla egy szavazás....annyi értelme lenne, mint bármely pl. politikai szavazásnak az elmúlt 5 évben
(Különben szégyen lenne megkérdezni a játékostársadalmat, hogy ők mit szeretnènek? Vagy pont úgy van ez, hogy ők tukmálják/ták ránk ezt a meghasadt jelenséget is, és az ifjúság minden polgárpukkasztó szemétre vevő amúgy is, mint tudjuk?)
Nem tudom.Egész jó a 2 új map. A Haven is végre nem csicsás, a Signal pedig végre hasonlít némileg a Shipmentre)
-
turho
addikt
válasz
bager13 #2753 üzenetére
Akkor piaci rés keletkezett, valaki kihasználhatná, aki tud még COD-klónt készíteni. (Mert inkább BF-jellegűeket sikerült, vagy gagyi lett, ami elkészült mostanában).
Tudom, ilyen b.zi irányba vitték el mindent, attól még sajnálhatom. Azokat is sajnálom, akik tönkrevágnak mindent. Szégyellem is helyettük magam, mert rózsaszín tüllruhában meglett férfiak vattacukorral lőnek, persze csakis pénzért fejlődve, és csíttel. Gondolom a mai lányok is buknak erre. (Mondjuk ahol sztár egy GMO, vagy egy Kordaparódia, X faktor, egy senki meleg influencercsoport aki ordibál meg idióta, ott nem csodálkozom végülis....) -
Acheron
őstag
válasz
bager13 #2500 üzenetére
Van igazságod ebben, én pl épp ezért csökkentettem már hónapok óta drasztikusan a játékóráimat eme remekművel, van, hogy hetekig elő sem veszem. Ezzel együtt a szériát szeretem, és biztosan vissza fogok járni rá. Az SBMM meg pont nem érdekel, megvan rá az ellenszerem, én szívfájdalom nélkül lépek ki bármikor egy multi meccsből, ha úgy érzem, nem én irányítok, 2 - 3 alkalom után pár meccsig megint élhető. Szórakozni járok a játékba, nem azért, hogy szívassam magam
#2498H14 + #2499protegum
+1 Ahogy korábban írtam, aki tapasztalatból ismeri a játékot (a sorozatot, az előzmény részeket 2019 -ig és főleg ami utána jött), az pontosan tudja, miről van szó, ha valaki felmlegeti az SBMM -et vagy EOMM -et. Ha meg valaki nem... -
Spizzi
tag
Nem tudom, hogy létezik e ilyen adat publikusan de szerintem tuti nem.
Egyébként igen, nem véletlen döntöttek a Game Pass mellett. Vállalják, hogy valamennyivel kevesebb darabot adnak el 70/100 euroért, cserébe ha valaki 12 hónapig, tehát egy átlagos CoD játék életciklusa elejétől a végéig fizeti a Pass-t akkor ott hagy alsó hangon 110-120-at, tehát a végén drágábbra jön ki az "olcsó passozás" mint a vétel játékos szemszögből. Arról nem is beszélve, hogyha a jövő évi epizód is be jön neki, akkor az már 24 hónap, úgy kb. min. 220 eur legkevesebb 140 helyett a klasszikus vétellel, és ha a harmadik rész is bejön.... na érted, hosszútávon nagyon jól járnak ezzel és valaki minél régebb óta fizet elő arányaiban annál több pénzt hagy ott mint ha vette volna, a 3. CoD körül már olyan mintha kifizetted volna a 4.-et is.
Az már más kérdés, hogy a Pass nem csak a CoD-ból áll és nyilván pénzbe kerül új játékokat felvenni a listára stb. de ezzel eddig sem volt probléma, kitermelte a bázis az új játékokat CoD nélkül is, úgyhogy szerintem a CoD miatti előfizuk elkönyvelhetőek nettó nyereségnek azonnal.
Ami a mikrotranzakciókat illeti, brutális mennyiséget adnak el ezekből és rengeteg lábon áll ez az egész rendszer. A legolcsóbb verzió, sőt akár mondhatnám úgy is, hogy a "csali" az a Battle Pass, egyszer fizetsz elő rá de utána soha többet nem kell ha sikerült kijátszani mert visszatermeli az árát, sőt még egy kis pluszt is. Itt elülteti a gondolatot, hogy mekkora jó fejek már, ingyen adják a Battle Pass-t, nekem csak annyi a dolgom, hogy játszak. A következő lépcső a BlackCell, itt már kezdődik a turpisság, 30 euró, ami majdnem az alapjáték árának a fele és végülis ugyanazt a tartalmat kapod mint a Battle Pass, azzal a különbséggel, hogy jellemzően a fegyver és operator skinekre amik szerepelnek a szezonban kapsz egy második, mondhatni még "menőbb" variánst, meg ezenfelül még valami kis baromságot pluszba a BlackCell-nek külön dedikált térkép mezőn.
Számoljunk utána, hogyha van valaki aki az aktuál CoD-ot, az MWIII-t végig pörgeti elejétől a végéig úgy, hogy semmilyen szezonális tartalomról nem akar lemaradni.
100 EUR (Vault Edition ami tartalmazza az S1 BlackCell-t) + 5x30=150 EUR a másik 5 szezonra a BlackCell. Ez 250 EUR egy amit a játékos elköltött az MWIII-re és itt had jegyezzem meg, hogy ekkor még egy árva forint nem lett költve hagyományos értelembe vett mikrotranzakcióra amiket viszont CP-ből tudsz venni a shopban, olyan skinek/tárgyak amik azonnal megnyilnak. Oké, a BlackCell ad annyi CP-t pluszban amiből "ingyen" szezononként talán betudsz húzni még egy bundle-t is pluszban, de inkább 2 vagy 3 szezonnyi BlackCell kell, hogy egy 2400 CP-és bundle kijöjjön amikben a jobb skinek vannak amiért esetleg pénzt is adnál.
Game Pass-re még visszatérve egy gondolat erejéig. A PC-s táborból ha esetleg van olyan aki eddig is játszott de átmegy Xbox appra inkább előfizuzni, akkor sanszos, hogy bukhatja az eddigi CP-it, mert már most sincs átjárás CP-ben és tokenekben még b.net és Steam között sem, holott a platform ugyanaz = PC. Szóval ha Battle Pass-ozni is akar majd akkor ugyanúgy csengetni kell kifelé az 1100 CP-re a forintot mert 0 lesz a fiókján... és kitudja még hány ilyen kis apró dolog van ami hozza majd a bevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest