- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Jó pár kártya megfordult nálam is 20x év alatt, de valahogy én is mindig NVida párti voltam. Most is az 5070Ti-al szemezek és bár a 9070XT is érdekesnek tűnik, de a Dlss miatt valószínűleg ismét nvidia lesz.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy egy 1060-as kivételével minden zöld kártyám meghalt, míg a két Amd karim a mai napig működikAz egyik egy 2013-as 270-es, másfél éve kénytelen voltam beizzítani, mert a 2060 Superről leesett a venti...
-
shotika
őstag
válasz
Scrake^;DD #2817 üzenetére
Az eddigi legérdektelenebb szezonnak tűnik. Még csak normális új fegyo se lesz.
-
shotika
őstag
Na, én is előfizettem az Exitlagra, és teljesen eltűnt a packet loss, mind a BO6-ból, mind a Warzone-ból. (az 111warp program az nem működött, amit előtte írtatok)
-
shotika
őstag
Srácok, mi az a lagg kompenzációs progi amiről meséltetek múltkor?
-
shotika
őstag
Na, lenyomtam az utolsó szakaszt a kampányban - a Cold Warhoz hasonlóan ez is a játék is kb pont eddig működött (de addig nagyon), az addig egész jól felépített küldetés sorozat a végére ismét egy pocsék befejezéssel zárult.
Mindenesetre a kampányt túlnyomórészben megint nagyon odatették, voltak egész ügyes küldik is, de azért még mindig nem tudták visszahozni az első 2 rész színvonalát.Ilyenkor azért sajnálom, hogy ma már nem igazán készülnek single player fps-ek, jól felépített sztorikkal és karakterekkel
-
shotika
őstag
válasz
maximilian4 #1297 üzenetére
OC-ra évek óta ugrik a CoD. Illetve az eltérő sebességű/márkájú/méretű memóriákat se szeretik.
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #1136 üzenetére
Lassú, de most az számít hogy hányas szintű vagy/a fegyod/a camo, vagy az hogy hogyan fejlődik a tudásod??
-
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #1036 üzenetére
Ma raprobaltunk a fullos easter egg missionre libertyn, az aether canesterekig nagyjából megvolt, ott viszont nem volt egyértelmű mit hogyan is, végül sok idetlenkedes után sikerült a 2. Bosst is becsalni trapbe (chopper gunerrel szetirtottam
), végül vissza a templomba, de ott a 3. Hullám elején egy rossz pillanatban mind2en elfekudtunk.
(Itt jegyezném meg h be volt állítva a Quick Revive spéci képessége, hogy ha le knockolnak, akkor killre feltamadok - de! Azt elfelejtettem h ha nem Rail Gun a secondary weapon, akkor egy szaros alappisztolyt ad a game, és 30as szint körül megsebezni se tudtam oket...)
Na majd holnap.Soloban nekem 31 round eddig a max, 1400 killel - általában exfillnél verzek el, nem lesz meg időre a kill, ha Abonamationt küld a game...
-
shotika
őstag
válasz
venom8888 #948 üzenetére
De minek akarsz minden fegyvert felhúzni 2 hét alatt? 2 hét alatt még a pályákat se lehet kiismerni, ha meg komolyabban érdekel a játék, akkor úgyse azt fogod figyelni, hogy 6 óra vagy 24 óra kimaxolni egy fegyvert. Ha meg nem érdekel különösképpen a játék (vagy gyerek és munka mellett nincs időd rá), akkor miért várod, hogy hozzád igazodjanak a fejlesztők?
-
shotika
őstag
Most volt a Biohazard rész a kampányban. Az egész chapter baromi látványos és ötletes és ez a zene valami mocskos kurva jó
-
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #850 üzenetére
Kulcsokat Libertyn a bank széfjében lehet használni.
-
shotika
őstag
válasz
kill_switch #802 üzenetére
Köszönöm, ez a mesterezés a kommunikáció egyik legalja, a részemről befejeztem.
-
shotika
őstag
válasz
kill_switch #795 üzenetére
Kérlek, ennek az epizódnak a topicját már ne hányjátok tele az SBMM-el. Volt pár évetek arra, hogy megszokjátok a rendszert. A spawn pedig mindig ilyen volt, főleg a megjelenéskor, amin mindig hegesztenek a későbbiekben.
Egyéb? -
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #792 üzenetére
Ez még nem, de a másik klasszikus :
"Csak van valami a háttérbe ha ennyi embernek zavaró." már elhangzott -
shotika
őstag
válasz
kill_switch #780 üzenetére
"Már rég ott kéne tartanunk, hogy meccs végére már csak a ház alapok meg max a tartóoszlopok maradjanak állva, minden mást meg le lehetne gyalulni kb ilyen arzenál mellett."
Nyilatkoztak erről anno a fejlesztők, hogy voltak erre próbálkozások, és alkalmas is rá az engine, csupán nem tett jót a meccsek dinamikájának.
-
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #782 üzenetére
Ha elérsz az exfillhez, kiírja, hogy mennyi zombit kell megölnöd. Utána pedig kienged.
-
shotika
őstag
-
shotika
őstag
Gray Zone-t jelenleg nem lehet normálisan futtatni kb semmin se, képzeld el azt az enginet ennyire kihúzva, 12 játékossal összezárva, tele effektekkel és robbanásokkal egy ilyen jellegű gyors multival...
Bodycam pedig egy ügyes scan trükk, az a technológia szintén nem alkalmas (egyelőre) egy ilyen jellegű játék alá.Szerintem semmi gond nincs a BO graffal, minden amit látunk az egy tudatos tervezés eredménye. Akik szeretik ezt a sorozatot, azok ezt várják tőle, ettől Black Ops.
Az igazi probléma, hogy az ilyen jellegű aréna shooter egyszerűen nem életképes a mai piacon - egyedül a CoD, ami lényegében évről évre hozza ezt, versenytárs nélkül. Gray Zone kaliberű grafikát és realizmust teljesen felesleges várni a codoktól, én nem is értem mire ez az állandó rinya évről évre egy cod megjelenésnél - ráadásul a bétában már mindenki pontosan látja évek óta, hogy milyen is lesz az aktuális epizód.
Aztán megjelenik, és áll a kedves fórumozó a játék előtt, hogy ez most mi és mér' ilyen...És pont a Black Ops szériától bármit is számon kérni, ami köztudottan nagyon jól elvan a maga kis világában a sajátos stílusával és szabályrendszerével a Codon belül.
Elképesztően unalmas és fárasztó az egymásra licitáló gyűlölködők hozzászólásait olvasgatni. Miért nem lehet egyszerűen ignorálni azt a játékot, ami nem felel meg egyes emberek ízlésének?? - én se mászkálok be a Minecraft topicba azon rinyálni, hogy jópofa, de miért nem valósághű a grafika...
(és nem a konstruktív kritikával van problémám) -
shotika
őstag
Pc-én mindenféle trukkozes nélkül megy a game. Most indítom a kampányt.
-
shotika
őstag
Kuka
Jópofa, de uncsi game még mindig, már amíg fut. De senki ne kövesse el azt a hibát, amit én, hogy Arena Breakout után tölti be. Az mind játékmenetben (persze az egy taktikai cucc), mind grafikában, mind hangokban, mind pedig a gunplayben egy sokkal profibb és szebb cucc.De ami még inkább belefáradtam, hogy nekem kelljen hibakódok után vadászni az Activision honlapján...
-
shotika
őstag
"Nem tudnak egy csapásvonalat kijelölni és azon haladni minden eggyes résszel picit reszelve. Csaponganak össze-vissza, full lutri egy-egy rész általános minősége is. "
Én nem látom ezt a fajta csapongást (a 2023-MW3at én nem számolom teljes értékű játéknak). Ahogy már leírtam korábban, a BO vonal a 2. epizódtól kezdve full aréna shooter. A sorozat erre az ágára jellemző megoldások is folyton visszatérnek, még a design és a hangulatuk is nagyon hasonló.
Az MW meg egy sokkal taktikusabb irány. Tökre értelmetlen összehasonlítani a kettőt, mert teljesen más élmény kínálnak.
Persze néha beszalad egy Ghosts, egy Vanguard stb, de egyelőre két nagyobb ág fut két külön csapásvonalon, és kb csak annyi közük van már egymáshoz, hogy mindkettő felett ott van a Call of Duty felirat.Egyébként fogalmam sincs miért ilyen fosok a hangok az MW-hez képest, de a BO-knak eddig is ilyen volt azokhoz képest
pl BO3: [link] -
shotika
őstag
válasz
BandiHUN #301 üzenetére
Tehát akkor összegezzük így a béta vége fele
- szarabb, mint az MW3
- jobb, mint az MW3
- ez már nem is Call of Duty
- ezt már nem fogom megvenni --> megvettem --> ez nagyon rossz
- az MW2019 sokkal jobb volt
- ez csak egy MW3 DLC (az MW3 is egy DLC volt)
- ronda
- jól néz ki
- szarul fut, szarabbul, mint az MW3
- nagyon jól fut, jobban, mint az MW3
- miez a mozgás?? ez már nem is Call of Duty
- tök jó az új mozgás" kiszámolt az egész, minden "jó helyen" van, hogy spotot vagy fedezéket adjon"
A BO2 óta az összes Black Ops ilyen volt, ez tudatos a fejlesztőktől. Ez a céljuk, hogy folyamatosan pörögjön a meccs és mindent ennek is rendeltek alá. Ez nem egy taktikai shooter, ez ugyanaz, mint a 99-es Quake 3, egy aréna shooter, ahol a skillesebb, gyorsabb, nagyobb pálya és fegyver ismerettel rendelkező player lesz a legjobb.Engem pl ez már nagyon nem tud lekötni. Még mindig élvezem, de már nem tudnék egész nap ellenni egy ilyen multival. A kampány az mondjuk érdekel, mert a Black Opsok sztorija mindig baromi jól volt tálalva, de ennyi.
-
shotika
őstag
Törtem a fejem hogy vajon mi hiányozhat a game-ből, de szerencsére hamar jött a válasz
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest