- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Hali!
Másnál is gyakran fagy ez a lepra? Eddig is előfordult, de kb. 2 napja negyed óránként crash-el Xbox hibaüzenettel.
Game pass verzióval játszok. -
mcwolf79
veterán
Ezt a kényszert én sem értem (már egy ideje). Az utolsó , amivel én is kínoztam ilyennel az az eredeti COD4 volt. De már ilyenekkel nem gyötröm magam , hogy olyan fegyverrel kínlódjak a camo miatt, amit rühellek.
DLSS még mindig nem működik? Nem tudom mit baxtak el vele, ha jól rémlik induláskor ment . Az FSR sem vészes , de azért jobban mutat a DLSS quality maxos grafikán a 100-110 fps, mint FSR-rel a 70-80. -
mcwolf79
veterán
válasz
zozika84 #833 üzenetére
Egyéni vélemény , hogy a Black ops 4 Blackout módja szerintem mai napig a legjobb Battle royale játèka a COD-oknak. Rengeteget játszottam vele , nagyon király volt.
És ugye azt is a Treyarch csinalta.
Tudom, tudom, neked az is szar volt . Még a szar is szar továbbra is ha jól sejtem . -
mcwolf79
veterán
Na azt kell mondjam a béta után azt gondoltam ,hogy ultraszar lesz. De el lehet vele szórakozni. Mondjuk én szigorúan casual player vagyok. Arra jó lesz elpuffogtatni vele GP-ben, ha egy kis agyatlan lövöldére vágyok. Nem megy már úgy ,mint 15-20 éve, de azért van sikerélmény. Eleinte kicsit búcsúsnak gondoltam, de aztán pár kört letolva, látva pár map-ot azt kell mondjam, hogy nekem bejön. A MWIII megjelenéskor elég keserű szájzt hagyott megjelenéskor az újrahasznosított map-ol, és a botrányosan megúszós "kampányt" tekintve, de ez eddig leköt. A zombi is végre megint zombi, nem zombikkal telepakolt dmz map.
Kontrollerrel tolom PC-n, eleinte nagyon nem feküdt az irányítása, de egy kis érzékenység finomhangolás után már nem érzem annyira sutának a mozgást.
Szóval pénzt nem adnék érte ( teljes árat legalábbis) , de "ingyé" jó lesz. Lehet annyit rászánok ,hogy megvegyem a Vault upgrade-et, de az elég is lesz rá. Majd cserélgetem a Fortnite-tal a multizást, ha épp valamelyik felbax. -
mcwolf79
veterán
Basszus én csak egy casual COD játékos vagyok , de ebből a bétából kb. 10 perc elég volt arra, hogy lássam ez arra nem méltó , hogy GP-ben behúzzam. Pedig a tavalyi fiaskó után azt hittem nincs lejjebb . Ott a kampány katasztrófa volt , de legalább a múltú hozta a szokásosat. De ez az idei rész egy vicc . Igénytelen szar fércmunka .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Projektor topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest