- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Sirandrish #1973 üzenetére
7től valszeg. De játékon belül írja az eventeknél, hogy mennyi van vissza még.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1958 üzenetére
GG
"Persze semmi értelmes boost nem vizető be, mert zárt tér.."
Turreteket érdemes lehet lepakolni, plusz mangler injekció is mehet (turretet a lezárás előtt) plusz a fekete-lyuk gránát is sokat segít szerintem.
-
Tom456
tag
válasz
Sirandrish #1915 üzenetére
Attól függ melyik pályán játszol
-
SwitcX69
tag
válasz
Sirandrish #1898 üzenetére
Darabja 15min2xp, az hat mellé pedig még jár 3 operator skin, 1 blueprint és két vinyl fegyverre.
-
zzola
titán
válasz
Sirandrish #1866 üzenetére
Gliccseltek, persze. Specact-ban látszott, ketten aprítottak egyhelyben állva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1828 üzenetére
Hol van nekem arra időm
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #1562 üzenetére
Igen...
-
válasz
Sirandrish #1538 üzenetére
Felhőből játszd a játékot, gond nem lesz a mentésekkel. 2024-ben miért offline kell játszani?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1536 üzenetére
MS Store amit írtam, az lehet, viszont én a fizetési módot nem a Store-ban, hanem a böngiben adtam hozzá az accounthoz, mikor előfizettem a passra! Úgy működött minden, igaz pontot nem vettem, csak a Vault upgrade-t!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1534 üzenetére
És milyen platform? Steam vagy MS Store? Steamen előfordul néha a PayPallal túlterhelés vagy ilyesmi, van, hogy nem működik rendesen, de az meg szokott szűnni, 1x volt, hogy nem ment, de másnak sem. MS-nél azt hiszem, a Windows Store ki-belépés segíthet(nem az xbox app!), akörüli anomália okozhat ilyet, ami ki se derül az xbox appban, de az MS Store-t megnyitva már kér logint, "Úgy tűnik, probléma van a profillal" - szerű dumát ír ki, és rányomva a javítás-ra be kell lépni.
-
beteg
őstag
válasz
Sirandrish #1528 üzenetére
Nálam sem megy
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1419 üzenetére
Vannak ha jól láttam zombis bubblegum, tool benne, de egyébként a bp-t bármivel húzhatod, és a nyers játék számít, a közjátékok ideje nem, szóval multiban hosszabb körök, a zombi és a warzone jó bp-zni, és a teljesítmény nem számít, csak a játékban eltöltött időd!
-
Mr X
veterán
válasz
Sirandrish #1099 üzenetére
Ma reggel indítottam a prestige3-at, de szerintem itt nekem elég is lesz. Ezt még felhúzom, de szerintem addigra hányni fogok a zombi módtól.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1059 üzenetére
Random láda(az folyamatosan van a pályán, nézd az ég felé törő fenycsovat) vagy van olyan rágó ami a ládában fixen wonderweapont ad. (Raygun vagy engine blaster)
Illetve SAM trialok is adhatnak raygunt.
-
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #1036 üzenetére
Ma raprobaltunk a fullos easter egg missionre libertyn, az aether canesterekig nagyjából megvolt, ott viszont nem volt egyértelmű mit hogyan is, végül sok idetlenkedes után sikerült a 2. Bosst is becsalni trapbe (chopper gunerrel szetirtottam
), végül vissza a templomba, de ott a 3. Hullám elején egy rossz pillanatban mind2en elfekudtunk.
(Itt jegyezném meg h be volt állítva a Quick Revive spéci képessége, hogy ha le knockolnak, akkor killre feltamadok - de! Azt elfelejtettem h ha nem Rail Gun a secondary weapon, akkor egy szaros alappisztolyt ad a game, és 30as szint körül megsebezni se tudtam oket...)
Na majd holnap.Soloban nekem 31 round eddig a max, 1400 killel - általában exfillnél verzek el, nem lesz meg időre a kill, ha Abonamationt küld a game...
-
L_ajos
őstag
válasz
Sirandrish #1041 üzenetére
Nem teszem, inkább atomozok tovább. Remélem NEM veszik ki és megkapja a megérdemelt külön playlist-jét
-
zzola
titán
válasz
Sirandrish #1038 üzenetére
Szép.
Én még csak eddig jutottam, konzolon nem egyszerű, főleg pisztollyal... MP. -
zozika84
őstag
válasz
Sirandrish #1044 üzenetére
Szupi, osszehozzuk akkor valamikor
-
zozika84
őstag
válasz
Sirandrish #1042 üzenetére
Osszeranthatnank egy csapatot zombizasra
-
zozika84
őstag
válasz
Sirandrish #1038 üzenetére
Gratula
-
zozika84
őstag
válasz
Sirandrish #1033 üzenetére
Bowling palyan van az a viznyomasos feladat. Az is valami quest?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #1033 üzenetére
Mi a quest hol látom ezeket?
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Sirandrish #1023 üzenetére
36 ig mentünk mi haverral meg 2 idegennel, aztán ki menekültünk nagy nehezen, már nagyon gyenge volt a fegyver hiába volt legendary + 3 as packapunch
-
zozika84
őstag
válasz
Sirandrish #1023 üzenetére
Milyen fegyo? Milyen ammo mod? Milyen mindennel ment ez?
-
zozika84
őstag
válasz
Sirandrish #1020 üzenetére
30aaasss
Le vagyok maradva -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Sirandrish #1011 üzenetére
zombiba nekem is volt ilyen
sztem fél órát is mentem így, majd pack a puncholtam egy masik fegyvert és utána ki tisztult
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1011 üzenetére
600-al mész, és be vagy füvezve!
Nem lehet, hogy vmi mérgező gázba mentél?
-
bobby45
tag
válasz
Sirandrish #981 üzenetére
Ez egyszerűen már hihetetlen... Most tényleg a Telekom ennyire kaka?? Valahol mintha olvastam volna valami dhcp mókolásról, vagy hasonlót
FIFA ugyanez .. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #921 üzenetére
A legjobb MW19-be se volt, ott jöttek sokan
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #916 üzenetére
Hja hogy te a zombiról beszélsz.
Az más tészta én sima multiról.
Zombinál a perkeket játék közben tudod venni automatákból. Ha minél többet használod/veszed őket, akkor nő az augmented szintje amit a zombi menüben látsz és kapsz az adott perkekhez bónuszt (amik ott a szintezésnél le vannak írva)
A rágók ilyen kis extrák, amiket ingyen tudsz használni a rágógumi autómatáknál. Viszont csak egyszer használhatóak, később újakat kell szerezned. (elvileg szintlépésnél, prestige-nél hasonló dolgokkal)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #914 üzenetére
Loadout menüben alul, Perk 1-2-3-Speciality. Utóbbi akkor aktív, ha azonos típusú perkeket teszel be mindhárom slotba (enforcer a piros ikonos, recon a kék ikonos, strategist a zőőd ikonos)
-
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #850 üzenetére
Kulcsokat Libertyn a bank széfjében lehet használni.
-
d@vee
őstag
válasz
Sirandrish #842 üzenetére
29-es hullámig bírtam max soloban, haverokkal kicsit tovább. De már kb. 8. hullám felett meg se állok, csak sprintelek végig. Össze egy hordát egy csomóba, gránát vagy molotov be és aprítani a maradékot. Tudsz venni stimet ami "feléleszt" ha elfektetnek, egyszerre egy lehet nálad és max 3-at vehetsz. Perkek kötelezőek és a turett is hasznos nagyon.
Fura hogy a nagyobb szörnyeket meg sem kell ölni ahhoz hogy kövi hullám legyen.
Szerk.: Vaultban értelmes dolgot találtatok már? Még arany kulccsal se adott semmi extrát eddig. -
zozika84
őstag
válasz
Megneztem LMG vel megyek soloban a bowling palyan at a templomig. Ott tuningolom parszor a vagyvert es a 20. Kornel exfill, ha sikerul.
Ilyen perkeket nem szoktam venni, csak a rago automatakat hasznalom.
Fingom sincs, hogy vegig lehet vinni ugymond a palyat, vagy vegtelenitett hullamok vannak -
zozika84
őstag
válasz
Soloraaaa? Szereted ha fáj?
-
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #792 üzenetére
Ez még nem, de a másik klasszikus :
"Csak van valami a háttérbe ha ennyi embernek zavaró." már elhangzott -
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #782 üzenetére
Ha elérsz az exfillhez, kiírja, hogy mennyi zombit kell megölnöd. Utána pedig kienged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest