- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
Igen pontosan . Úgyanazt az új vonalat akarták ők is vinni, de mivel még a CoD-nál is silányabb lett, így a kutyát nem érdekelte.
N+1.-dik Barbie-s lövölde már nem élhet meg hosszútávon. Azt a piacot a CoD és a Fortnite lefedi.
De az Ubinál úgy egyébként sincsenek a helyzet magaslatán, és nem is látták, hogy eleve halálra volt ítélve a koncepció. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2798 üzenetére
A BF-ben amúgy is más a gunplay meg a movement, no meg az alap koncepció is eltérő.
Nem teljesen lehet alternatívája a CoD-nak.
A beszélt nagy kockázat miatt csak egy kis stúdiónál látom, hogy lefejlesszen egy ilyen gamet. Az meg magában hordozza mindent "kis" játékfejlesztő cég összes buktatóját.
-
bager13
aktív tag
Pedig egyszerű a képlet, ha a játékosbázis 80%-ka erre vágyik, akkor hülyék lennének nem ezt a vonalat vinni.
Ez üzlet, én is ezt csinálnám azt a 80% jól fizető tábort mindenáron megtartanám, a másik húsz meg mehet amerre lát. Pont leszarnám őket.A piac diktál, hogy te épp melyik csoportba tartozol az meg egyéni szp...
Hozzáteszem, hogy én sem a 80-ba tartozom.
-
bager13
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #2666 üzenetére
Anno amikor ez volt az aktuális CoD, akkor aktív(nem üres) szerverek közül 10-ből 8 Nuke 24/7 volt.
Pár hónapja én is felraktam, hogy ránézek, a grafikával nem volt bajom, de az a gunplay...
-
bager13
aktív tag
válasz
Acheron #2501 üzenetére
Teljesen rendben van, amit írsz.
Én is nagyon szeretem a szériát, a CoD 1 óta nyüstölöm, de amikor bejött a futurisztikus falon futkározós rész, akkor vettem a kabátom...
Utána a 2019-es résznél tértem vissza.Szóval, ha egy játék, nem azt adja, amit várok tőle,akkor megy a levesbe. Nem mindenkinél van "traumakötődés".
-
bager13
aktív tag
válasz
Acheron #2494 üzenetére
Ha én tudatában lennék annak, hogy az algoritmus így manipulálja a játékom, akkor pont nem érdekelne a több millió megvezetett ember. Venném a kabátom, és tovább állnék, mégha 10000 órám is van a CoD szériában.
(megsúgom, nekem is van annyi...
)
(leírni egyszer a felfedezést egy normális dolog, de éveken keresztül ezen rúgozni, az már vergődés)
-
bager13
aktív tag
-
bager13
aktív tag
Huh hát nagyon részletesen kifejtetted.
Én is azt gondolom, hogy nem az eladások a fő bevételi forrás. El kell ismerni, ezt jól kitalálták, jól csinálják. Bármennyire érezhető, hogy elvittél az egészet egy olyan irányba, ami nagyon sok régi rajongónak nem tetszik. Igény van rá, pörög szépen, és csakis ez számít(nekik) .Mondjuk én egy speciális eset vagyok a game pass-t illetően, mert nekem ígyis-úgyis van/lett volna előfizetésem. Szóval én igazából nyerek rajta, mert külön nem veszem meg.
De, amit te felvázoltál, az biztos több százezer vagy millió embert foglal magába.Egyébként a platformok közötti CP átjárás, ha nem is lehetséges, de van rá egy jó módszer, hogy ne vesszenek el.
-
bager13
aktív tag
-
bager13
aktív tag
Hát nem lenne nagy baj, ha megjelenés napján már benne lenne a game pass-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest