- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
cashback #4008 üzenetére
Jaja,valahogy én is kibirom morcogás nélkül.Azon röhögök,aki letol egész köröket,de még öleti is magát,ha nagyritkán jön egy csaló,az meg kilép kör végén,nehogy reportolják könnyen.Lazán kell venni,mig pluszost lövök,top körüli objektivával,mi baj lenne?De néha beteszek ökör fegyót,pl.snipert,és lövök egy 10:40! -et
Kit érdekel?Játék.A Recon drone-okat is betolom,ha azt dob,pedig abban nincs sok "köszönet" a spéci UAV-ok mellett.Elrepkedgetek.égi kilstreakekre is bemegyek assistolni,letojom,hogy lehetne az alatt 10 killem,főleg ha amúgy nyerősök vagyunk.
Egyébként azért jó teszt beirni,hogy aim/WH és report. NEM kell több
Nem kell szájkarate.
Bebököm,megyek tovább,felveszi valaki vagy nem,nem irok nevet,semmi többet.
Játszani járok nem pofázni
Néha megkapom én is,a legjobb köröm 40:2 volt...DE furamód ott nem szólt senki,és szét se szaladt a lobbi.
Persze ha amúgy nem gyászos a kör,és nem annyira egyértelmű.Furamód sokszor lépnek kör végén a "vérprofik"...magára veszi,aki akarja vagy fosik.
De olyat még nem láttam különösebben,hogy vérprofinak tünő,de nagyon gyanús emberkék erre maradnának kör végén.Mosolygok,mert tök fura,hogy a 45/12-es miért lép pánikszerűen,ha a többi "noob"?
Én ha ilyet lönék rendszeresen,maradnék,de mindig elmennek a csodasrácok...én meg úgy vagyok vele,ha gyanús,és betalál,megyek másfelé,avagy spawnolok és lehasalok,ha tényleg durva abálás van vankivárom a kör végét.Tovább tart új lobbit keresni,és a bónuszt is buknám... -
BandiHUN
veterán
válasz
cashback #3998 üzenetére
No látod én dettó,alig próbáltam ki,és nem mert olyan rosszul ment,hanem mert nem volt kedvem ehhez a játékhoz,pedig megvettem fullosan season passal együtt,igaz egy Mexikói úton
De még a Section 8 Prejudice multija is visszavágyósabb volt nekem,mint ez az izé.Egyszerűen fullra nem tudom,miértis lettem ilyen immunis erre a gémre.
Pedig poén volt titanozgatni is,akkor még nem volt az AW....és közben az AW viszont maximálisan megtetszett. -
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
cashback #2652 üzenetére
Nem vagy vele egyedül.
Valahogyan én sem tudok teljes értékű CoD-ként gondolni a játékra. Egyik részben sem repkedtek az ellenfelek össze-vissza, ha lőttem őket... Ha elvonatkoztatok a CoD névtől, akkor viszont még jó játék is lehet majd egyszer.
De ez nem lesz "igazi" CoD sosem az ugri-bugrival meg lézerrel.
-
BandiHUN
veterán
válasz
cashback #2422 üzenetére
Nekem kör elején van a lobbiban,hogy spectatorban maradok...az is elég idegesítő,ha ritkán játszott módba ölsz tizenperceket...és nem is olyanba,hogy nem spawnolnál halál után rögtön újra,hanem pl.HC Domination.Mindenkit tud nézni az ember,csak épp ennyi.de mondjuk 10ből 1x adódik talán ilyen,vagy ennyi se.Jellemzően messzi hosttal,configom gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged