Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kavicsusz
tag
Nem nagyon de jól ment a Strike-n az utolsó 5 körben csipáztam csak mert akkor mát biztos hogy nyertünk
Tudom tudom -
Kavicsusz
tag
Úgy csináltam meg hogy: Gombot kell nyomni! Ja és végre és is csipáztam egy jót!
Nem tudtam meg csinálni hogy:"Alapból bekapcsolja magát ha beszélek".
De nem baj legalább majd mi is tudunk beszélni. Csak van még egy probléma. Kevés a netünk ide, mert belaggolok ha beszélek!De ez sem baj. -
kavicssli
addikt
Látom már nyomják a szerón a harcot!

-
Kavicsusz
tag
Na Bátya és simán megtudtam csinálni a TS-t!!!
És most már tudunk beszélni is. Nem csak írni, meg hallgatni a szót. -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Végülis néztem a weblapon a "tagokat"!!!
HA lesz új klán jelentkezek weblapkészitőnek!

ja mellesleg este lesz valami összeröffenés?
..de azt a qrva TS-t nem birtam megcsinálni!

-
kavicssli
addikt
amőgy most hány tagból is áll a PH klán?

-
Na majd ma este, 23:00 körül. Tegnap éjjel csak puboltam már, miután kész lett a telepítés.
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A azért a deserttel megindultál akkor kő kövön nem maradt semmi az ellenből!
Mondjuk tényleg gyengécske volt az ellenfél simán verhetők lettek volna ha forceberg is ott lett volna! simán lelehetett volna vadászni mert amikor a csipásukat leszedte Andrish akkor 2 vs. 2 be könyebb volt a menet!
-
Kavicsusz
tag
Thx.

-
Kavicsusz
tag
Sziasztok! Tesóm hogy nyomta WAR-t? Remélem gyilkolta az ellenfeleket.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ja, jól kib@sztam veletek.
A lentieket mind, szándékosan, előre megfontolt kib@szás céljából csináltam:
-Origi szerós ellenfelet választottál, de nekem még nem origi key volt. Tegnap jött meg az origim.
-Átírtam a keyt, s pályabetöltésnél kiakadt a gém.
-Utána újratelepítés, aminek a legvégén az installer lefagyott.
-Próba, hátha elindul a játék, de nem.
-Mégegy telepítés, ami már ok.
1.6-1.7 peccselés.
Hát ha neked ez a kib@szás... akkor magammal is jól kib@sztam, hogy anyáztam, hogy miért szívat ez a köcsög gép. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
miért nem szóltál nekem hogy ugorjak be?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem napi 5 óra alvás bőven elég! Tök mindegy mikor fexek le! Este lesz valami WAR!?
Andrish X fire pls 
-
Sirandrish
legenda
hát ez a mostani war kiakasztott...volt néhány érdekes rész...fut a csóka B-re..meglövöm csipával..sebzi de nem hal meg...elkezdi rakni..nade...melette vagy 2 méterrel..még csak meg se sebzi..ráfutok...Desert..két lövés sebzi és lelő...
Másik...lefekszem bejáratba.benéz a csóka teljes testel az ajtóba..lövöm lövöm kb 3/4ed tár ak meg se sebzi..ráfutok lelő...kiskavics ráfut kés...tisztán beleált és semmi...őt is leszedi..és még sorolhatnám..
-
Kavicsusz
tag
Kösz hogy végig nézted. Ja és köszönöm Sirandrishnak hogy elvitt WAR-ra. De nem tudom hogy 1 tár AK-47 és egy kés nem öli meg.

Jó éjszakát mindenkinek!!! -
kavicssli
addikt
NA milyen volt a WAR! Látom tesókám azért küldted a lövéseket!grat neked és a csapatnak! Biztos izgi volt! Andrish!Neked a BOG pályán kicsit nehezen indult a lövöldözés
de a végére belehúztál! Kár hogy csak így tudtam nyomom követni de így is tudtam hogy éppen ki ölt emberkéket!

na lépek haza remélem még lesz fent valaki este! További szép estét!
-
kavicssli
addikt
HAjrá hajrá

-
kavicssli
addikt
Látom már másik klán ellen nyomjátok

-
kavicssli
addikt
-
-
CséZé
őstag
Látom megy a móka erre fele is
Este esetleg mehetnék én is warra, ha pubolok sose hívtok, csak akkor amikor warozok cod2be
-
Kavicsusz
tag
Hát... IGEN!
De ők is öltek engem rendesen
Ennek semmi köze nem volt a WAR-hoz!

Ok majd írok oda is
. -
kavicssli
addikt
válasz
Kavicsusz
üzenetére
ha csak olyan lenne!

Na mesélj milyen volt a WAR? Ölted a saját csapattársakat is?

Gyere Dávid ide irkálj ne Offoljuk szét a topicot!

ott tudunk beszélgetni olyan dolgokról amik nem a COD4hez tartoznak

-
Kavicsusz
tag
Köszönöm a :.WW.:-sekenk hogy elvittek WAR-ra.De nem akármilyen WAR-ra. TDM volt de szerintem FFA

Kaviccsli: Szerintem neked nem kell tanulni az SD-re, mert olyan a HQ is, Védeni vagy Támadni.
-
kavicssli
addikt
lejárt a mod idő!

Én most meg az SD-t szeretném tökéletesiteni mert mióta a HES klánnal összetüzésbe kerültem azóta nem is nyomtam HQ-t és nem is fogok egy darabig az tuti!
Most SD lesz a király nállam de rohadt sokat kell tanulnom...
-
SipiBcs
őstag
válasz
Kavicsusz
üzenetére
Tegnap csak annyi, mint ma is!
Nem megy... 2 hete ha fejre állok, ha kv-t iszok, ha pihenek sem megy!
LOW minusz kategóriába tartozom.Ahogy Andrish mondaná.... a jó játékosnak szar géppel, szar pinggel, kevés fps-el is megy. Nekem sajnos nem... valami rakoncátlankodik a gépemmel, plusz tényleg nem érzem...
Ezért írtam ma a GF szerón, hogy szíííjjjelb@sz az ideg!
-
Kavicsusz
tag
Miért rossz? Pedig én mindig így vettem észre de mindig vannak kivételek.
Bátya és téged mikor várhatlak haza?
-
Kavicsusz
tag
(A tapasztaltabbak mindig kempelnek mert ők már rájöttek.
Én meg sajnos nem és nem is fogok
) -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez igy van!
ma este lesz valami Andrish? -
Kavicsusz
tag
Sajnos én sose szerettem kempelni. De viszont tesómnak (ahogy én látom) neki ez fekszi jobban... régen a MOHA-ba is volt egy olyan pálya ahol be kellett lopózni az ellenséghez én meg kinyirtam, így volt a Black Hawk Down-ba is...
-
Sirandrish
legenda
sajna ez WARon így megy..támadóba támadni kell védőbe viszont szigoruan védeni ami sajna kempelgetésekből áll..én sem szeretek kempelni...de ha az szolgálja a csapat érdekeit akkor kempelek..
-
kavicssli
addikt
válasz
Kavicsusz
üzenetére
Tesókám tudom nagyon jól hogy jól vágod a csipát! csak néha vannak olyan percek és napok amikor nem megy!Ezt elkell tudni viselni és akkor nem kell erőltetni!
Azzal meg hogy nem vagy jó SD-s és nem szereted a WAR-okat vitatkoznék mivel szerintem sokkal jobban megy és jobban érzed az SD-t mint én!

a tegnapi WAR-t elkell felejteni..
új nap van új WARral... 
-
Kavicsusz
tag
Sajnos ez a baj. WAR szerintem nem nekem való,azért mert itt kempelnek meg itt az egésznek a lényege a taktika . Sajnos én nem ilyen "kempingelős" vagyok ha nem megyek és lövök. Legtöbbször annak köszönhetem az áldozataimat hogy jó kis reflexem van....
Ez tesómnak szól: Ja és nem tudom hogy mi volt velem a WAR-on. Megkérdezheted a :wW:-seket hogy hogy nyomtam a csipát. És ők is meg voltak döbbenve....
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez baj hogy nem értem meg és nem látom benne a fantáziát...na jó aláirom hogy legtöbbször olyan vérfürdőt szokott rendezni csipával ha elkapja a fonalat hogy ajaj!

Boxos! ez nem PUB szeró itt "kevés" ellenfél van a pályán itt nem rohangálnak össze vissza az emberkék!

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
hát ezaz..mert ha csipával menne neki jobban akkor megéteném de nem..AK vagy MP5-el sokkal jobban nyomja...felesleges erőltetni a csipát..énis egyedül BOG mapon veszem fel de ott mostmár mindenki tudja hogy miért...egyszerüen mintha évek óta csipáznék...más mapon meg az ellent se találom el vele

-
Kavicsusz
tag
Köszi Sirandrish.
Ja és emlékszem Bátya. Meg még lenne egy kérdésem. Pyros-sal és Sipi-vel mi volt akkor azon a mapon? (Na meg főleg Sipi-vel).
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
értem! thx az infotTesókám várom a válaszod!
(de este úgyis átbeszéljük a dolgokat)
na közben kaptam választ igaz sokmindent nem tudtunk meg belőle!
-
Kavicsusz
tag
Szia Bátya! Nem tudom megmondani hogy miért nem tudtam lerakni a csipát.
De ahhoz képest szerintem csipa nélkül jobb voltam....Legyen szives valaki megmondani, hogy ki volt Faith No More?
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
oh majd mindig arra fogok hivatkozni hogy "én vagyok a lider he"...kinőttem én már az ilyen emberkedésekből..
Csupán arról van szó hogy Crashen csipázott...a WAR első körébe megmondtam neki hogy arra a map-ra főleg támadóba(azzal kezdtünk) nem jó...erre csak nyomta...6 kör alatt 1 fraget sikerült gyüjtenie és kikapásra is áltunk akkor már keményebben mondtam neki hogy tegye le...letette..kb 1 vagy 2 körig..aztán mondtam neki megint...de nem tette le...aztán azt is mondtam hogy így több warra nem fog jönni mert egyáltalán nem a csapat érdekeit szolgálja és akkor SE tette le...mikor már szinte üvöltettem és más (azthiszem Sipi) és megjegyezte hogy tegye már le mert szart se ér a csipa ..nah akkor letette...Nem akarok én senkinek se dirigálni de mint a másik topiban már volt róla szó ez egy csapatjáték...ha ő gyengén teljesit avégett mert szar fegyvert választ már ugymond alapba emberhátrányba van a csapat...amit gondolom senki sem akar..
Mikor Mp5-el ment jól nyomta...de csipával Crash mapon nem boldogult...
-
Kavicsusz
tag
Jó napot Uraim. Köszönöm Andrish hogy elvittél WAR-ra

-
kavicssli
addikt
Beszéltem vele és mindjárt feljön a PHra és megtudjuk beszélni közösen a dolgokat!

-
kavicssli
addikt
Ma megyek haza és beszélek vele! Neki már az oviba is Snipper puska volt a jele!

és milyen volt a WAR? kikkel nyomtátok?
Ja mellesleg azért ilyen mert nincs hozzászokva hogy "dirigáljanak" neki

Andrish! tegnap elmondtam neked hogy vazzeg
fenyitsed de finoman! Egyenesen mond meg neki hogy te vagy a leader azt kell csinálni neki amit te mondasz ha tetszik ha nem!
De majd beszélek vele!na mindjárt felhivom kikérdezem!

-
ent
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
De hát te is ott vótál.

Az öcsédet neveld meg mert összekötöm a fanszőrömet a pelyhedző bajuszával.
Tök jó gémer lenne ha azt csinálná amit mondanak neki. Andrish fel is venné az új klánjába ha csipát tedd le parancsra le is tenné. Ja és végig nem is nyúlna hozzá. De hát sunyi 12 éves és csak felvette csipát a végére. 
Mond meg neki, hogy a PH ba is felvételt nyerhet ha katonaként viselkedik.

-
kavicssli
addikt
Este volt valami WAR? Ma már otthon leszek és megpróbálom ezt a rohatd TS-t beüzemelteti mert az idegeimre megy!

-
Ma 23:00 körül vki?

Mod:
E, vagy jövő 7en az Enternetet leváltom, mire érdemes?
Érdemes 1M/128k helyett 4M/256k csomagot rendelni?
Csak böngészésre, meg cod multiplayerre használom a netet.
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ide eddig mindenki fel tudott jönni, akit a másik nem engedett fel, de ha nem kell, akkor nem kell...... Amúgy meg leginkább pont emiatt az egész napos semmitcsinálás miatt léptem ki... mire pár ember összejött volna engem hívtak cod2-zni, mire vége lett annak a warnak addigra meg már mindenki elhúzott, vagy nem volt több war.... cb-s klánok meg szinte naponta cb waroznak, nem gondolkodnak azon h el kéne már kezdeni azt is...

-
Sirandrish
legenda
senki se mondta hogy a te hibád..csupán így nem volt értelme a CB-s csapatnak.
ÉS mivel én játszani szeretnék, azaz WARozni ezért próbálok majd most egy olyan timet összehozni akik gyakrabban vannak..
Ahogy te is mondtad 2 PH-s szokott általában lenni mert a többiek ilyen-olyan okok miatt nem jönnek vagy nem tudnak jönni..És pont ezért gondoltam arra is hogy elhagyjuk a PH nevet is mivel akkor megint meglennénk fogva hogy csak és kizárólag erről a forumról toborozhatnánk az embereket...
-
kavicssli
addikt
Sirandrish Ment PÜ de ha megcsináltam a TS-t majd és fentlesz mindenki majd beszélünk illetve elmondja mindenki a véleményét mindennel kapcsolatban mert nekem is lesz mondanivalóm!

-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De miért vagyok tök jól el TL en? Azzal, hogy Cuna, Napster és Saint effektíve tényleg alig vannak - MÉG HOZZÁM KÉPEST IS -, Zee nemtom, 4 en vagyunk. Netán 4ünk közül 2 en itt is vannak akkor +3 ember külsős. Erre ott van PUB.
Ez nem az én hibám.
Ha itt lesz rajtam kívül legalább 3-4 ember naponta, akkor leanyázhattok. Addig megtaláltok PUBon. Este felnézek mennyi PH s lesz TS en, ha leszünk annyian maradok...
-
Sirandrish
legenda
a többet nem ugy értettem hogy söha többet hanem hogy többször több ideig.
Én látom hogy hova jársz de ha nem jössz fel TS-re és X-firen se irsz rá senkire akkor milegyen?
Ezekszerint jól el vagy a TudatLAN-on PUBolva.
Én mindig toborzom a csapatot...mindig ráirok mindenkire...
Mert én jobbszeretek ismerősökkel jáűtszani akoket hallok is..."A családról többet mondok le mint az esti warokról"
1. ezt senki nem kérte tőled mert tudom hogy a család az első de azért azt mond már meg hogy mikor WARoztál utoljára velünk és azelőtt mikor?Mert nekem kb ugy rémlik hogy az utolsó az elutazásod előtt volt amiről leléptél...azelőtt pedig...nah ez már egy jó kérdés...
Jah és nem téged vettünk előtérbe hanem mindenkit

Csak a többiek vagy nem olvassák a forumot vagy nem érdekli őket..ennyi. -
ent
őstag
1 edül vagyok TS en. Miért nincs itt senki? Kifli? Andrish?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ment PÜ!

-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Ent a család miatt..Napster meg kitudja mi miatt nem tud többet lenni...ezt én tökéletesen megértem csak akkor alapba nem kellett volna erőltetni ezt az egészet..."
Én ilyet soha nem mondtam, hogy nem tudok többet lenni
.A családról többet mondok le mint az esti warokról (összességében). De ha tényleg 2-3 ember jön össze mostanában (PH-s) ts re warozgatni annak tényleg nincs értelme.
Ahogy beléptem ide PH klánba elhangzott felőlem a következő: minden nap 21:15 től ráérek, természetesen ritka kivételek lehetnek. Leszámítva az utolsó 1-1,5 hónapot (és ez mindenkire vonatkozik, hiányzásra vonatkozóan) ezt be is tatottam. Vessen követ rám a feleségem ha ez nem így volt. Bárkinek megmondom telefon számát és megkérdezheti tőle, ő erről tuti igazat fog mondani, nem szereti ha napközben játszom.
Most miért vettetek ennyire előtérbe nem értem igazából. Az a két lelépés miatt?
-
ent
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
OPN re nem járok, járhatok. Bannoltak
. Csak a Tudatlanra járok, de per pill 2 napja nem voltam ott sem. 1-3 hét (ami előre bejelentett 10 nap volt) csak a nyaralás miatt voltam távol.
Még mindig többet warozgatok mint te a munkahelyed miatt. Nem is hallom hangodat, msn ezel inkább, nehogy főnököd rájöjjön, hogy nem is a munkával vagy elfoglalva
. Félretéve viccet: te se iparkodsz a társaság összehúzása miatt, főleg, hogy vmiféle líder vagy. Arra se méltatsz, hogy küldj egy kibaszott számlaszámot amit PÜ-ben kértem tőled, hogy fizessem a szervert. [ideges]Hétvégén 13-16 óráig mindig fent vagyok ts en és pubolok egymagam, sehol senki, no komment. [kibaszottidegesvagyok] (andrish megmondhatója)
Majdnem minden nap 21:15 től gép előtt vagyok 23:00 óráig. (kivéve ha nem vagoyk otthon - ritka, hétvégén mozi asszonnyal - ritka, beteg vagyok - ritka) Ez szexuális teljesítő képességem romlásához illetve munkahelyi megrovásokhoz vezetett. De nem érdekes. Hányszor léptem le war alól: 1x?
1x meg előre is szóltam, ha jön asszony lépek, ezzel kezdtük a gémet, mondtátok okés (napközbeni gémelés miatt egyébként).
[kicsitlenyugodott]Annyit mondok, hogy Te is csak beszólogatsz, de konkrét mostani példával CB eredmények hozásához lúdfingot nem tettél hozzá. Sőt, ha ennyire nekem estél mit igazából nem értek: te voltál az első abban, te nem állsz ki bárkivel CB warra. Még feltételt is szabdtál kikkel nem szeretnél warozni. Maradjunk annyiban, mindenki nézzen magába egy kicsit Te is Kifli. [teljesennyugodtvagyok]
Hangomról csak annyit: mióta cod1 megjelent kodozom és klánban játszom, mindig is család mellett játszottam, és mindig ilyen suttogásba ment a hangom. Ezek a feltételek nálam a családban, nincs külön szobám, ennyi. De ha ezzel a feltétellel nem vagyok építője a klánnak akkor mond ki: nem vagyok megfelelő a csapatjátékra, azt nem kell fülelned többet... Egyébként este leszel Kifli
.

-
Sirandrish
legenda
Hoppáá....elszabadultak az Indulatok

Nah akkor énis lefirkálom az észrevételeimet meg hogy miért is lett törölve a PH , CB-ről és hogy milyen embereket várok/szeretnék ezután a csapatba!
Ugye még anno mikor kevés emberkének volt origi volt egy jó kis Klán...Tsuna,Zeee,Saint,Kisa stb stb!
Nah ezt a Jó kis Klánt Dobtuk el a CB miatt holott CB WAR-t azóta még csak nemis kerestünk!
Miért?
Mert aki beregelt CB-re annak a 70%a eltünt...
5 kemény arc beregelt CB-re...igen...megcsináltuk...
Aztán milett?
Kisa szépen lassan átalakult B-WT-sé (bocsi ha nem így kell leirni sose tudodm pontosan) amit lehet hogy ő még a mai napig nem lát be de elég furcsa hogy amikor fenntvan X-firen annak a 100%ában a Fromy-ék Ventrijén van...mi TS-en szerintem jóideje nemláttuk és vagy náluk Pubol vagy velük WARozik B-WT-s előtaggal..ez kb mindent elárul.Ent a nagy hadvezér aki tényleg akarná..én tudom hogy akarja de neki a család nem olyan elnéző mint egyeseknek...az meg sajna tényleg nem megoldás hogy játszunk...asszony belép az ajtón...WAR közepén egy "
" és már sehol sincs!Napster...hát igen..ő az akinek nemtudom mi baja volt/van de kilépett...
Ugye a többiek meg ilyen olyan okok miatt nincsenek már szinte sose...Pl Tsunami..ő ugye nem is jön mióta ez a CB hirt kapott...Zeee ugye általában az új munkatársaival nyomja...Saint pihenget amint teheti stb stb.
így maradtunk 2en Tomival(kiflee)
a 2v2 meg jó móka...2 naponta egyszer de nem mindennap.
Szóval ezért került törlésre...
Nem hibáztatok senkit,
Kisa ott jobban érzi magát...Ent a család miatt..Napster meg kitudja mi miatt nem tud többet lenni...ezt én tökéletesen megértem csak akkor alapba nem kellett volna erőltetni ezt az egészet...Nos, Mindenesetre az a lényege az egésznek hogy így ugye már nincs csapat..én is és Tomi is ha warozni akarunk akkor rászorulunk a NYEV-esekre..persze nem baj az csak olyan WART hogy csak PH-s szerintem 3 hónapja nem nyomtam...
Szóval még Tomival sem beszéltem ezekről de én Ugy gondolom hogy mi is elhagyjuk a PH-t mint klánt és csinálunk egy Teljesen uj csapatot...megpróbálunk CB-s timet összedobni...
Itt meg is rakadnám az alkalmat hogy aki esetleg szeretne csatlakozni és gyakran is tud lenni (félreértés ne essék nem várom el senkitől hogy minden nap este 6-tól éjfélig nyomja csak ne heti egyszer fél órára érjen rá) és érdekli ez a War-os Cb-s dolog az jelentkezhet nálam PÜ-ben aztán megnézzük...
Origi game,miki,füles Kell!!!
Nah ennyi...Béke

-
Boci_83
őstag
Ja. Az OPN szerver miben más? Mert ott nem folyik ki a szemed? Meg azon kívül hogy kérdezel, meg hogy 1 monitoros hsz-eket írsz, hogy reformálni kellene, és kinek min kellene változtatnia, azon kívül nem nagy változást láttunk nálad, neked is lenne mit rendbe rakni, kezdésként ha elkezdesz játszani egy wart, ott legyen hangod, mert a Te hangodat nem hallom, de az asszonyodét a másik szobából annál inkább, majd war közben lelépsz, utánna meg nem látunk 1-3 hétig!
Az a helyzet ha ez CB war lett volna, ugyan ezt simán megtetted volna, de emlékszem én még olyan körlevélre is,a mit pont Te indítottál, ebben volt egy csomó hasonló kérdés, mire nem tudom Te milyen választ adhattál...!?Nem voltam lusta előkerestem, biztos rémlik hogy ezt Te küldted minden tagnak. Tedd meg hogy kitöltöd az adatlapot!
Következő kérdésekre a válaszokat pontok alapján adjátok.
(1 = igen, 2 = talán, 3 = ritkán, 4 = soha, 5 = nincs válasz)1. Cod4 közben ha asszony átlátszó fehérneműben elébed áll, elcsábíthat?
2. A főnököd keres a mobilodon, de te cb war-ral vagy elfoglalva, felveszed?
3. 38,9° C lázad van, rosszul vagy egy picit, leülsz géped elé codozni?
4. A gyerek kikiabál a WC-ről amíg a publikon te épp első vagy a statban: apa töröld ki léci a fenekem! Kitörlöd?
5. Csöngetnek az ajtón, de senki nincs otthon és élvezed, hogy önfeledten codozhatsz, kinyitod?
6. A klán kitalálta, hogy ha már ilyen jól megy a warozgatás, akkor cb warokra is menne, megvennéd eredetiben a cod4-et?
7. Elítéled e azokat akik Cheat-eket használnak csak azért, hogy megmutassák ők pro-k?Válaszként adott értékelések minősítése, mely a cod társadalomban való helyedet tükrözi:
1. Te egy elszánt COD őrült vagy!
2. Te egy majdnem elszánt COD őrült vagy, igyekezz!
3. Te egy olyan ember vagy, akinek nem mindene a COD, húzz bele, mert a PH!-ban nem sokáig húzod!
4. Háát…, de lehetsz még rendes ember. Ha meg nem akarsz az lenni, akkor kérj segítséget.
5. És te még klán tag vagy? -
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bedeg vadok kacok. TS re meg azé mentem vóna, hod mondjam: Bedeség miatt vadok távol a géptől. Ég a szemem a monitor előtt. De remélem ma már de legkésőbb holnapra beindítom a pisztolyomat.
CB: Andrish tudja véleményemet. Ha most hirtelen nem is jut az eszibe. Kérdésként én vetettem fel "2 éve" itt a fórumon...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már csak napok kérdése a dolog!
Lehet, hogy már ma! 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
találtál is el valakit?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nem baj legalább majd mi is tudunk beszélni. Csak van még egy probléma. Kevés a netünk ide, mert belaggolok ha beszélek!De ez sem baj.

És most már tudunk beszélni is. Nem csak írni, meg hallgatni a szót.