Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy menet?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
most akkor ezt nem értem!
Mert hülye vagyok!
... fix 125 sztem max a Jumpokhoz kell...ugyértem szerintem annyira itt a 4ben már nem befojásolja a lövési teljesitményt
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
"ugyértem szerintem annyira itt a 4ben már nem befojásolja a lövési teljesitményt"
Amennyiben nem befolyásolja az, hogy sokkal egyenletesebben lő a fegyver illetve nem rángat annyira, annyiban valóban nem. Szóval kijelenthető, hogy eléggé befolyásolja.

gyerpi: Nekem 250-el adta a legjobban a garand és amikor csak tehettem garandal mentem. Puskánál már más a helyzet.
-
Boci_83
őstag
Na engem vasárnap estig ne keressetek! Lemegyek a Balatonra egy kicsit lubizni! Majd küldök képeslapot!

-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
sztem pedig legjobb a fix fps mondjuk ha nem esik le 125 alá akkor azt berakni maxfps-nek
ezt nem tudom letesztelni mert nekem nincs annyi, de a cod2- ben ennyire van lekorlátozva minden pályán megvan a 125 fps-em nagyon pontosan tudok lőni vele
a lövés gyorsaságát nem csak az fps teszi mondjuk az m1 garandom 125 fps-en viselkedik a legjobban és a leggyorsabban is ezzel az fps -el tudom kiszórni belőle a golyót úgy hogy nem mindig a brutál sok fps a jó -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
az nem semmi!szóval akkor minimum a 150 fps legyen meg! 
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kipróbálom úgyis!Amúgy ti milyen FPS mellett nyomjátok!?

-
kavicssli
addikt
válasz
kavicssli
üzenetére
Sajna csak pénteken leszek majd otthon de tuti kioróbálom!Te ti mondjátok akkor csak van értelme
mondjuk nem tudom elképzelni hogy gyorsabban lő, jobban középre tart a lövés.... ez ilyen fps függő? :lol: azt tudtam hogy a jumpolás is az fps miatt van minél nagyon az fps annál nagyobbat tud az illető jumpolni? Javitsatok ki ha tévedek!
..és ezért is van ez a fps limit? -
BandiHUN
veterán
no,ha szerencsém van,én iskocogok holnap venni egy ilyen moncsit...
ami fájó,hogy mivel hamarébb kell a tápcsere,mint a vga-csere,lehet elátkozom még az 1950pro-mat addig
tapasztalataid alapján hogyan tolerálja a kisebb felbontást?,mert szerintem végem,ha 1680x1050ben kocogok fel ezzel a karival...és őszig nemigen lesz vga,itt a nyár,stb... -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondtam hogy 60% ba hajtja ki a VGA-t! Szülinapomra egy új tápot kértem tesómtól aztán mehet a tuning és lesz több fps-em!
De annyira szép a grafika hogy óóóó nincs szivem levenni! 
és mi lesz a különbség 70 és 150Fpg között?
bocs de láma vagyok

-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
te kérdezted

-
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
Figyi ha lenne pénzem (amit szívfájdalom nélkül elbirnék verni monitorra) akkor vennék!
De.
Inkább nyaralás,egy-két jó buli, Klima stb...millió olyan dolog van amire szívesebben költ az ember és nekem ez is tökéletesen megfelel.Ha tudnék venni részletre egy moncsit akkor vennék talán csak sajna nem vagyok olyan rég ezen a melóhelyen hogy adjanak...de egybe 50K-t nem mostanában fogok kiadni monitorra...most egy használt 19es CRT a cél..1280*1024ben vagy ha már annyira izéhozé akkor 1600*1200ban és kész..és akkor mondjuk egy 50K-s keretből marad 35-40...és ez számomra nem mindegy...
-
kavicssli
addikt
A COD2-t hol lehet megvenni a legolcsóbban?

booz az aknakeresőt kihagytad

-
kavicssli
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Ááá!
Sajnos nincs még rendes tápom és az E2160as procim alapon megy a HD2900Pro karimat igy is csak 60% ba hajtja ki
és ugye no tuning!
egyébként 1440*900ba minden full fullon(árnyékoktól kezdve ami létezik maxon és bekapcsolva) 60-70Fps ami bőven elég még igy is hogy minden stock és no tuning! -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem sirunk..
De ideje lenne venni valami jó kis moncsit neked is a konfigod alá

-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
szombaton vettem 2db 9800gtx-et 65k/db=13000k ebbölma eladtam az eggyiket-43k=87k+ma megvettem a gtx280 103k-ért=190000k számold ki szombat ota háhy nap telt el

-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
változó nemtudom
kavicsli:22" samu 226bw -
booz
senior tag
hát akkor ott kezdeném megjött az uj vgá-m NAGYON KEMÉNY
xfx gtx280 xxxlessz fps dögivel
-
athomi
veterán
válasz
kavicssli
üzenetére
Nem vagyok a -=PH!=- klánba, nem tőlem kell engedélyt kérnie. Sőt még azon a waron sem vettem részt, amikor ő volt, csupán fent voltam TS-en és mielőtt kiléptem TS-ből, hallottam, hogy egy fiatal hang szitkozódik egyfolytában.
Amúgy én vagyok az egyik aki nem teheti ezt szóvá, NYEV-ben is messze én káromkodom a legtöbbet.
-
-
kavicssli
addikt
Milyen csapattal nyomtátok!?

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na itthon vagyok! azt mondta nagyon jó a társaságotok!
...és nagyon meglepődött hogy külföldi klánok ellen nyomtátok a WAR-t + megvolt áldva hogy mennyi PRO van köztetek!

-
Egy Medusa 5.1 fülest érdemes venni? A térhallás jól jöhet, mert régebben a hangfalakon játszottam 5.1-en, de nem mindenki szereti hallgatni a háborút!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
na leteszteltétek öcskösöm!?
Ne várjatok sokat tőle még csak 12 éves
de szerintem jól nyomja! Lehet mondjuk kicsit lámpalázas is volt

-
kavicssli
addikt
Közben informálódta,m és hallom sikerült elháritani a gondokat jó játékot nektek!
HAvéget és majd irjátok már le milyet játszottatok!

-
kavicssli
addikt
Sirandrish sikerül tesómat útbaigazitani?

Mondja hogy a PB kivágja vagy mi a farnc
ez mitől van!? Eddig semmi gond nem volt egyik szerón sem! 
-
Boci_83
őstag
Ezt ide is berakom!! Besz@rsz-behugyozol!
-
De a lényeg ami a lényeg, hogy melyik szerón nyomjátok?
-
athomi
veterán
Azt a másik topikban írta booz, hogy tudott szerezni olcsóbban origit és megpróbál még szerezni párat a NYEV-nek. Sok felesleges pénzkidobástól kímelne meg, de sztem nem lesz belőle semmi, így magamnak kell majd megvásárolnom, csak kb. nincs miből. Illetve van, de annak már megvan a helye.
Ráadásul a NYEV 2 szervert tart fent, amit luxusnak tartok, mivel kb. 4 naponta warozunk rajta.pilóta: Mass Effect-re bezzeg van időd.

-
Este lesz vmi? Besegíthetek lehúzni a tímet!

-
Sziasztok népek!
Melyik szerón nyomjátok mostanában?
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ok, idén meglesz

mod: bugos rákszarokra nemigazán jó érzéssel tölt el pénzt kidobni.
mod2: nem úgy volt h Hunornak booz tud occóé hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Temu
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert hülye vagyok!

az nem semmi!szóval akkor minimum a 150 fps legyen meg! 
mondjuk nem tudom elképzelni hogy gyorsabban lő, jobban középre tart a lövés.... ez ilyen fps függő? :lol: azt tudtam hogy a jumpolás is az fps miatt van minél nagyon az fps annál nagyobbat tud az illető jumpolni? Javitsatok ki ha tévedek!
tapasztalataid alapján hogyan tolerálja a kisebb felbontást?,mert szerintem végem,ha 1680x1050ben kocogok fel ezzel a karival...és őszig nemigen lesz vga,itt a nyár,stb...
De mostmár tudom! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de szerintem jól nyomja! Lehet mondjuk kicsit lámpalázas is volt