Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
fogalmam sincs csak tippeltem...
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
miért baj az h nem foglal sok helyet?
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
mapokkal együtt ~100
-
Pitbullos
aktív tag
6 patch es 4 uj palya hamarosan
Végre valami hír. 402 ma bejelentette, hogy az NVIDIA szponzorálásával, június 5-től letölthető lesz a Variety Mappack. Az NVIDIA jóvoltából a PC-sek teljesen ingyen tölthetik majd le az új pályacsomagot.
További részleteket fog 402 elárulni a hétvégétől a nyilvánosságra hozás dátumáig. A csomag tartalmaz 4 map-et, melyek a következőek: Broadcast, Chinatown, Killhouse, és Creek.
És a nagyágyú: Ezzel a csomaggal végre letölthetjük a várva várt 1.6-os patch-et, melyben a szerver-crasht okozó biztonsági hiba és más egyéb bugok is javításra kerültek. A patchről bővebb infóval a jövőhéten szolgál nekünk 402.
-
athomi
veterán
Hamarosan itt az 1.6-os patch!
-
kisa8800
tag
És én melyik döntös ph-ás csapatban leszek?

-
ent
őstag
Tehát a kérdés adott, PH, axenic, NYEV stb. tagok:
Aki szeretne előre lebeszélt warokon részt venni, az jelentkezzen nálam PÜ-ben!!!
Több csapatot fogunk indítani, ha leszünk annyian. Az elképzelések között megtalálható egy ütemterv arra vonatkozóan, hogy lesz kiállítva egy komolyabb és egy félprofi csapat.Nem fedhetik egymást a tagok csapatokon belül. Egy tag csak egy csapatban lehet.
Ha csak PH sok leszünk, akkor PH1 illetve PH2 csapatként indulunk.
Jelentkezzetek ma éjfélig nálam!!!!
szerk: OPN által meghirdetett CUPA!!!!
szerk2: A nyereményeket eladjuk itt a PH apróhirdetésén majd az összeget szavazás útján elköltjük vagy elosztjuk a csapaton belül. Egy ötlet: szerver bérlés évre, segítsünk a rászorulókon, vegyünk entnek egy új egeret, mindenki megkapja saját részét de csak alkoholra költheti, stb.
-
Tsumaas
senior tag
HOPPÁRÉÉ. Elnéztem
Ott van, csak a dátum, szóval... ezer bocs -
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
-
Napster01
tag
kömény ha nagyon kellek beugrok
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én sem tudok róla, de én azt hittem azért nem, mert mondtam ent-nek hogy ma nem leszek.

-
Tsumaas
senior tag
OPN klán szerverén jáccok, látok valami Cupról linket, megnézem a linket, látom, ma 21:00-kor(vagy mikor
) PH! ellen war. Nah csak sok szerencsét 
-
Napster01
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Köszönjük Emese!
M
Á
Shétvégén: péntek/szombat/vasárnap/mind3 ki akarna jelentkezni nightcupsra??? én mondjuk vasárnap nem érek rá, de péntek/szombat mennék, 5v5 warok vannak szal vagy összejön 1 csapat vagy pont 2... attól függ hány jelentkezőnk lesz! PM vagy ide hsz jöhet bátran, csak bírjam olvasni azt a rengeteg karaktert

-
Boci_83
őstag
Na már több mint egy napja nem irt ide senki sem. Majd én megteszem...
Nincs kedvem munkában lenni, még kevesebb dolgozni, amúgy is szakad rólam a víz, és 2. olcsó szutyok energia italt iszom, de semmi nem történt.

-
kavicssli
addikt
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
NA kukk!
Felébredtem.
Tegnap nem voltam, mert nem. Ma lehet hogy leszek, de lehet hogy nem, viszont az biztos.
Na mindegy, tegnap pedig lehet jó lett volna játszani, mert egy map erejéig pub-ra felnéztem, és egy Ilyet lőttem. Az első 25 killemig 2 x haltam, majd 3-4 körön keresztül embert nem láttam, úgy dobtak ki gránáttal, vagy lőttek le, mert heves chatelésbe keztünk, néhány emberke nem türte a dolgot, de mindent összevetve egész jó kis kör volt.

-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez kukk?
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
kettőt is vettél?

-
Sirandrish
legenda
Nah megvan az uj egér

I Love A4Tech

-
Tsumaas
senior tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Megy, persze.
Nem tom, de szerintem ő kukk
-
cucmalajmc
tag
megy a hsz-gyűjtés ezerrel?
na kikukk?

-
kavicssli
addikt
Elvagytok

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
kakukk!

-
ent
őstag
kukk
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gépsas üzemel rendesen?

-
kavicssli
addikt
Kinek a pap kinek a papné...
Pedig PAM modos szerevrekből is van elég!Sőt elég jók is akadnak!
1 hete kezdtem el ezt a HC-s HQ-t de nekem ugyanúgy bejön mint a sima! Különösen nem vettem magamon észre hogy HC ba annyira darálnék mint sima módba! Hobbyjátékosként a célom az, hogy mind HC-ban mint sima módban de egy erős szerón a kills arányom jobb legyen mint a death! Vannak persze olyanok is akik nagyon jól nyomják de ők biztos nem 1,5 hónapja kezdték el... én új vagyok ebbe a Multis világba de úgy érzem azért "megállom" a helyem és gyorsan tanulok! DE ez az SD valahogy nem fexik nekem!

Az emberek nagyobbik része a sikerélmény miatt választja a HC modot. akkor én azok közé tartozok akik nem amiatt mennek HC-s szeróra hogy nőjjöm a májam hogy milyen "jó" játékos vagyok!

A beállítások változnak ebben a módban, a játékos csak induláskor lát információt a lőszeréről, kiegészítőiről (PERK). A játék során ezeket és a GPS térképet nem látja. Nem látható a gránát jelzés sem. A fegyverek sebzése magasabb. A Baráti sebzés alapban be van kapcsolva. A többi játékmód fő módjaként lehet használni. Hasonló a CoD2 Realistic Modjához. (carcynoma)
Uccsóra még annyit hogy ez CSAK JÁTÉK! -
athomi
veterán
válasz
kavicssli
üzenetére
Sztem a HC mod sikere abban rejlik, hogy az esetek többségében elég egy kisebb sebzés is és az ellen már ki is dől, az 1 golyó 1 ember pedig egyáltalábn nem túlzás, ha az ellen nem használ jaggernautot.
Az emberek nagyobbik része a sikerélmény miatt választja a HC modot. Sima módban eléggé kijön a skill, a mozgás és a reflex az emberek között. Nyilván HC modon elég egy kósza golyó és a jobb játékos is kidől, viszont sima modban amint megérzi a skulót a seggében azonnal ugrálásba, futásba kezd, így a kisebb skill-el rendelkezőnek nem sikerül lelőnie célpontját. Általában ez után jön az anyázás, mert úgy érzi beleeresztett egy tárat, pedig nem.Szerencsére van választék a szerverek között, így mindenki választhat igényeinek megfelelően.
Csak azt sajnálom, hogy a pam modos szerverek nem túl népszerűek... -
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
én kib*szott jó játékos vagyok.......ha gyenge az ellen...ha nem épp archlordozok és a léegujabb...ha lő az egerem

1 lövés 1 halál valóban nem igaz mert a HC-ben elég ráköhögni az ellenre

Amugy meg valóban túlzás a HC...TDM HC-ba Desertel ugy lehet irtani hogy ihaj..láblövés halál...de ami mégdurvább hogy a Hangtompitós KP is halálos egy lövésre...annyi hogy ahhoiz közel kell lennie az ellenek de kurvamesszire se kell 2 lövésnél több.. -
Sirandrish
legenda
a Perkek adnak egy kis plusszt a játéknak...és ez jó...
Persze tényleg idegesitő pl hogy sd kör első 20secében ha tuti tul akarod élni akkor egy lépést nem szabad tenned főleg kisebb mapokon dehát ez a PUB.a rengrendszert meg csak dicsérni tudom főleg a rengeteg challenge miatt...
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
Hát vagy mondhatjuk inkább úgy is, hogy HC-hez nem kell jó játékosnak lenni, kempeli kell, meg darálni 'oszt jól van Csak annyit hogy mit jelent itt a jó játékos fogalma
(Tegye fel a kezét aki jó játékos)
nem tudom ezzel nem értek teljesen 1et!
ennyi erővel irhatnám azt hogy a HC nélküli gámé is néha elég "fura"...Nekem bejön a HC
Boci azt hiszem te voltál múltkor fent a BlacBullz szeróján és elég jól ment!De valamiért hamar leléptél...(Ez volt az oka? mármint a HC)
No Offense
Azért egy kicsitt túlzás ez az 1 lövés 1 halál a HC be mert nem mindig van úgy...
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Nem is a rangrendszerrel van a bajom, hanem a perk-ekkel, csak hát perk nélkül meg nem sok értelme a rangrendszernek.
Elég idegesítő mikor egy zsúfoltabb szerón az ellenből 2-3 ember 3xgranyót használ, így a kör első 15 mp-e szerencse kérdése is. Külön "kedvencem" a hangtalan futás, a jaggernaut és a claymore. Jaggernautost falon át el sem lehet lőni, de ha ügyesebb játékos használja akkor amúgy sem egyszerű megnyerni egy párharcot.
Mondjuk tudom, én ahhoz a kissebbséghez tartozok aki nem szereti a perk-eket, elismerem ügyes húzás volt a készítőktől, a többségnek bejön.HC mod meg kritikán aluli. Azt sztem azért szereti a többség, mert így le tudnak lőni egy ügyesebb játékost is.
-
ovecs
senior tag
Napster légyszi küldj egy lvl 55 profilt+egy serialt

-
athomi
veterán
Légyszi adjátok meg a szerveretek IP-jét!
Volt egy win reinstall és nem mentettem ki az IP-ket. -
kavicssli
addikt
Sirandrish Megy az új gép?

-
Imi Csabi
tag
Sziasztok!
Egy hozzáértő kollega segítségét szeretném kérni.
Indítottunk egy CoD4 szerót, feltöltöttünk custom mapokat, mindent beállítottunk és átmásoltunk oda ahová kelett.
A szeró időnként, ha az adott kör végetér, csak pittyeg... és nem vált mapot. Csak az újraindítás segít rajta...
(maprotation bevan állítva
)Találkozott-e már valaki ezzel a problémával?
Vajon hogyan lehetne ezt orvosolni?Üdv.: IMi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig esküszöm, hogy láttam. Ki volt írva, hogy: -=PH!=- klán ellen war,21:30-tól. 2x is megnéztem mert nem voltam az időpontban biztos.