Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ@n!
tag
Fel vagy Véve bár most nicnsen deszkám XD de azért van egy AMD-s gépem amiről ha musz tok mutatni vmit h-h jáccok

És FPS probléma is megoldva[link]

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
8 az tényleg sok! és az itteni PH-s illetve NYEVesek közül nem akar senki jönni?

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hány fővel érdemes indulni?!4-5? De gondolom minél többen vagyunk annál jobb!

elvleg már 4en vagyunk illetve 5en! akik bennelennének! Te,Forceberg,Đ@n!,tesóm,én!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
na majd adok én neki!
De nyugodtan mondjad hogy mit csináljon és mert igy sose fogja megtanulni pedig vágja ezt a COD4 témát!MEllesleg a CB-ről gondolkoztál?

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
a war nem volt rossz!
Over volt a mapjuk és kb 8:2vel fordultunk
végülis az ő mapjuk 13:7 lett aztán Vacanton meg 12:8 lett azthiszem...
azaz egy vagy 2 pontal kaptunk ki..nemtudom pontosan me utolsó körröl leléptem fosni

Mondtam én neki de kb 2 körig halgatott rám aztán leszart
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elhiszem de megmondhatod neki te is hogy mit csináljon jobban csak tudod 12 éves! Finoman

és milyen volt a WAR?
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
?
-
Đ@n!
tag
Ha lesz vmi klán én is jelentkeznék van origim és cod2 skillem
üdv -
kavicssli
addikt
Amúgy a legegyszerübb az lenne hogy akiknek van origi játékuk azok összeállnak csinálnak 1 csapatot és mennek CB-zni! ...és akkor a csapattagok fizetik a CB szerót is! Szerintem ennél egyszerübb hozzáállás nincs és nem is lesz!
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
?
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Skacok ha délután CB WARozni mentek tesókámnak szóljatok mert végig elérhető lesz!

-
Napster01
tag
akit érdekel van TS, amire elvileg mindenki fel tud jönni:
IP: powerofcodes.com:3578
jelszó: szokásos, mint eddig, de 2 nap és megváltoztatom, úgyhogy majd be kell regelni.. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ő a Kiskavics.

-
Sirandrish
legenda
Üdv s forumon!
Szerintem gondold át mégegyszer hogy mit is szeretnél mondani és írd le mégegyszer.. -
Kavicsusz
tag
Van egy kis problémám. Az nagy baj ha valaki nagyon tud csipázni és ezért BANN-t kap? De még ki sincs írva hogy nem szabad! Pl: ez a klán is (HES) kivágott pedig csak annyit csináltam hogy csipáztam de rajtam kivül 2 is csipáztak és akkor rám szól Shooter hogy hagyjam abba de a köv. mapon meg egész végig nála volt a csipa.
-
Kavicsusz
tag
Amikor játszom volt 1-2 eset hogy fal mögött voltam és lelőtt, de visszanéztem a killcamot és nagyon tiszta esetnek tünt csak azt hogy a falat 2 percig nézte....
-
Kavicsusz
tag
Jó napot Uraim!!!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nah, meg vagy nincs senki sem, ( mert pl jó idő van, és mindenki akármerre ) vagy vagyunk 8an, ( mert mindenki összecsődül, persze jó értelemben ) Szerver meg ugye 6+6 slot, de ilyen wart a legnehezebb találni amúgy is, főleg az esti órákban, amikor a legaktívabbak vagyunk!
-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
De tényleg ha fent van szóljatok neki nyugodtan mert tényleg menne WARozni!

Na nekem meg van egy kis bajom!

Vista Ultimate van fent de sehogy nem tudok hangot előcsalogatni a TS-ből! Tudna valaki segiteni nekem? Milyen beállításokat állítsak mert már az ég világon mindent elállítottam de semmi!Ja és ORIGINK VAN kezdtetek óta!

-
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Tegnap rámirt hogy jönne játszni, mondom neki ok, lenyomunk egyet és jöhet. Elkezdtük, de azt a csapatot ki kellett tessékelni, mert nem haltak. Következőkkel szintén igy jártunk. A 3. csapat akikkel végig lehetett nyomni, közben irt megint öcséd hogy jöhet-e? Mondom ja, de mire vége lett a warnak, öcséd nem volt bejelentkezve. Utánna nem tudom volt-e még...!?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Naaa vazzeg csak mondtam hogy kell új moncsi és elég hamar meglett rá a pénz! Elfér az asztalodon?

Sirandrish nem értelek de komolyan! Tesóm itt várja minden nap hogy szólsz neki a CB miatt! -1 ember emiatt4Pedig ráér mindig! Az elején nyomta veletek utánna meg lese k@ka!Leglább szólj neki hogyne várjon!

-
Đ@n!
tag
Nah cső mostantól én is itt rontom a levegőt vége a Cod2-nek
Megvettem a cod4-et
szóval mostantól én is ezzel gyűröm reméljük rendesen fog menni a gépemen 
Üdv midnenkinek -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
azért még hátha lsesz feltámadás...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Időközben sikeresen a Halott Klánokhoz került a CB-s Klánunk...
Gratula Minden kedves EX Tagnak... -
Boci_83
őstag
Azért ez is érdekes kérdés, mert van aki meg pont a nagy felbontásra esküszik. Mert minél nagyobb felbontásban tolod, állítólag annál nagyobb az esélye hogy betalálsz a nagy pixel szám miatt, de fene sem tudja, ezt még cod2 topicban is irta régebben az egyik figura.
Igaz tény hogy a prok meg lebutítanak mint a szemét, mert akkor meg könnyebb kiszűrni az ellenség mozgását, meg magát az ellenséget is.Én meg 1280*1024-ben tolom, fix 125-el, árnyékkal...
Fene tudja. 1-1 !
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sztem nem is érdemes nagyfelbontásban tolni a Cod4 multit.

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azta7fájdalmátneki! Grat! Szép!

-
Sirandrish
legenda
Uj moncsim

Győzött Booz és Lorenzo..22es lett

-
Napster01
tag
Hali mindenki!
Pocsék napom van ma is, tegnap is, holnap is, és ki tudja meddig, az oka magánügy, de úgy döntöttem, hogy nincs értelme tovább maradnom, inkább kilépek, egyébként sem sűrűn vagyok elérhető, meg elég rosszul teljesítek, úgyhogy inkább abbahagyom....
-
pilu01
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
priv
-
pilu01
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos ezekből ki fogok maradni szvsz, mert a család nem nagyon díjazná hogy éjszaka ordítok a szg előtt!
Úgy is mehetek ha csak halgatok?
-
BandiHUN
veterán
valamit cseszni kéne a ts-nek....nem állapot,hogy emiatt ne tudjak warozni
amig nem oldódik meg a dolog,lehetne a nyev ts-én a duma,nemigen voltunk még soha 10nél többen,ésha mégis kellene másik,nekünk ott a booz-féle 10es is.viszont igy én minden megbeszélésből kiszorulok,mert a nyevesek közül is mindenki a napsteren van 
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nemsoká megyek!

-
booz
senior tag
este énis bennelennék 1 kis puffogtatásban ha a nyugdijasok megint bealszanak

-
pilu01
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
van ts nekem is mostmár!

és onnan hogyan tovább?
ip jelszó? -
pilu01
senior tag
Engem is bevehetnétek egy ilyen war-ba!
Bár tudom hogy az amatőrök csak rontják a game szinvonalát, de hátha!?
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
aztán kis eszmecsere ez az amaz és játék...?

-
Sirandrish
legenda
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha ma este úgy van, nyomhatnánk egyet, nemtudom mikor, de idekerülök egyszercsak...!

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem jött senki, csak Entet láttam X-firen, aztán a TV előtt elaludtam. Ma meg holnap 6-16-ig túlóra.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kb. negyed 7-ig nem volt senki, ekkor lefeküdtem a TV elé, s reggel keltem...
Majd ma 6 körül... -
BandiHUN
veterán
válasz
Napster01
üzenetére
kisebb probléma,hogy elvileg nem változott semmi,mégis a booz-féle ts jön be a honlapunkon a bannereken,amik eddig a tiédet mutatták,és próbáltam ezt a ts-t keresni,de nem találtam..újraregiznéd,és megadnád az id-t,hogy kijavithassam a honlapot?jól jön a dolog,ha az ember nem akar feltétlen bejelentkezni,de meg akarja nézni,kik vannak fönt pl....a booz ts-t meg nemigen használjuk mi sem,mert az is csak 10es,igazából nem is értem,hogy cserélődhetett a tsviewer-en át az ID...

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a minőségi beállítás lehet, hogy majd tényleg segít, csak nehogy fel kelljen telepítenünk egy dekódert, ami a recsegésből beszédet csinál...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
akkor semmi sem változott...IP, pass ugyanaz...
Egyébként meg jóhogy érdekel
Nemtudom az mennyire zavar de utólagos engedelmeddel leljebb vettem a Ph szobákban a hangminőséget mert állitólag a gyenge nettel rendelkezőknek ha beszélnek amiatt szalad fel a pingük...
25,9ről 19,5-re vettem..így minőségromlás nem lesz észrevehető de a pingen hátha segit..
-
Napster01
tag
Figyelem!
Nem tom kit érdekel, kit nem, de Újra működik a TS szerver, régi címen, megmaradt minden
IP: 62.75.204.153:8975
pass: spring -
MAxxYD
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezért van benne ilyen is, meg olyan is

-
MAxxYD
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Éppen ez a jó benne...
Egyébként néha kicsit unom.. Próbálkoztam már más játékokkal is, de a COD4 után már semmi sem jön be....
Most lesz a MOH Airborne 3990 ft, kipróbáltam a demót szerencsére... .. simán ki lehet állni a golyózáporba és másodpercekig ácsorogni (SP), de ugyan ez van, amikor te lősz valakit...semmi sem történik.....
Megvettem az UT3-at is, de nem játszok vele... a régiek jobbak voltak...
UrT-ben TDM-et játszottam sokáig, de aztán megjelent a COD4
A HL2 deathmach-on, meg halálra röhögtem magam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Assetto Corsa EVO
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nyugodtan mondjad hogy mit csináljon és mert igy sose fogja megtanulni pedig vágja ezt a COD4 témát!

Megvettem a cod4-et 

amig nem oldódik meg a dolog,lehetne a nyev ts-én a duma,nemigen voltunk még soha 10nél többen,ésha mégis kellene másik,nekünk ott a booz-féle 10es is.viszont igy én minden megbeszélésből kiszorulok,mert a nyevesek közül is mindenki a napsteren van