- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10293 üzenetére
Este vagyis délután melózok addigra kitalálok valami jó cuccost a WART oldalra! Meg közben megkell csinálnom a többiek profilját...
De az csak tuti hétvégére marad
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10298 üzenetére
Még sok is volt!
5nap
-
kavicssli
addikt
http://sponsorltd.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=3&lang=de
a weboldalunkra linkelték!
-
kavicssli
addikt
Úgy látom eléggé elpunyult ez a topic gyerekek!
Hajrááááááááá
nagy Kavics jelen!
-
Nah, ki lesz ma?
-
Sirandrish
legenda
Lefutattam egy EasyCleanert...kijelöltem az érdekes részeket...
nemis volt dzsuva a gépemen
[link] -
Sirandrish
legenda
Jah és szerintem lassan elkezdhetnénk Publikálni a War eredményeinket...majd ha nagy Kavics hazajön meg kell neki csinálni hogy legyen két almenü a warok alatt..egy PCW és egy CB...mostanában ha nem is sok de nap/1 szinte mindig összejön hogy csak Blizzardosok vannak vagy legalábbis ugy játszunk..azokat simán publikálhatnánk a PCW almenübe..meg mivel CB-n is van beugró még egy nem blizzardos is lehet a timbe és az is publikálható.
Véleméyn? javaslat? ellenvetés? -
Sirandrish
legenda
válasz
forceberg #10291 üzenetére
Én azthiszem melóhelyet váltok
Multkor eljöttem néhány napos pihire...multhéten telóznak kedden hogy menni kéne szerdától..
Mondom..szerda nemjó legyen csütörtök...jó.
30perc mulv csörög a teló hogy szerdán nem kell menni..mondom mondtam hogy szerda amugyse jó nekem...az nembaj csak hivunk hogy tudd...mondom ok (idióták)...de csütörtökre készüljek...mondom ok.
Szerda délután...teló..nah mégse kell menni csütörtökön mert nincs meló..majd hétfőtöl...mondom ok.
Vasárnap este teló...ö nah nem kell menni hétfőn majd csak keddev vagy szerdán mert akkor jönnek meg a gyártani való ablakokhoz a rajzok...mondom..ha már így állunk a kedd(azaz ma) nemjó dolgom van majd szedán...mondják ok..Most hívnak hogy hát mégse kell menni mert a rajzokat amiket várnak még el se készültek és majd 17.én kell menni románba egyáltalán felmérni a lyukakat...
hát szopjanak le...de a főnük fia a napi 15 percért mekapja a havi 250K-ját hogy rohadjon elcsak az a gáz hogy itt nyíregyen melót találni...nem egyszerü
-
válasz
Sirandrish #10290 üzenetére
Vannak a Balaton parti Kavicsok, meg vannak, akik dolgoznak...
-
Sirandrish
legenda
micsoda punny van itt kérem szépen..
-
kavicssli
addikt
Most Tapolcán vagyunk!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #10283 üzenetére
Mivel nem vagyok festő, kb még 2 hétig.
-
SipiBcs
őstag
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #10278 üzenetére
He! Nem motorozom, szobát festek...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #10277 üzenetére
gyanúsan sok a 777-re végződő emberke a ph!-n és egytől-egyig ilyen jellegű hsz-aik vannak
-
Boci_83
őstag
Hahó All!
Mizu? Most nincs időm végig olvasni a postokat, nincs otthon gépem, vagyis gép van, csak hely meg idő nincs összerakni, szétvertem a szobám. Majd ha egyszer kész leszek mindnnel majd jövök! Csaó all! -
Kavicsusz
tag
"Ugyan még lehet nem tudsz róla de BlizZarD Klántag lettél..persze visszaléphetsz de mi ugy gondoltuk hogy szeretnéd
"
-
Kavicsusz
tag
Most akkor nagy Kavics a klántag?
-
Kavicsusz
tag
Nem baj...
-
BandiHUN
veterán
üdv itt is mindenkinek!no sajna ennyi volt az idei nyaralás...
-
válasz
kavicssli #10263 üzenetére
Én direkt nem tértem be netezni sehova, elég a gép a maradék 356 napban.
Most ránéztem weben a melóhelyi levelesládámra, s kb. 350 levél termelődött egy hét alatt, még jó, hogy sok nem érint, csak a lev. listák miatt jön...
Booz: még van legalább 2db 2 napos "beutalóm" Siófokra, ha még lesz jóidő, meg nem lesz hétvégi kötelező túlóra, akkor ki is használom. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #10259 üzenetére
Sztem ent egy tapasztaltabb, profibb klánba szeretett volna CB-zni, nincs ezzel semmi gond. Legalább nem olyan csendesen lépett le sunyiba, mint egy-két tagotok.
-
kavicssli
addikt
Cső mindenkinek!csak beköszöntem! Tihanyon vagyunk és traláltram NETet!
na léptem is csáküka!
-
Kavicsusz
tag
Üdvözöllek!!!
-
Üdv újra!
Na mi a stájsz erre?
Véget ért a 9 napos siófoki PC elvonókúrám. -
Sirandrish
legenda
ez csupán egy észrevétel..hogy te is nagyon akartad aztán arra se méltattál minket hogy felgyere TS-re és próbálkozz
De mindegy...ha ott jobb a társaság akkor megérte persze...nincs ezen mit variálni...csakhát pindurt szarul esik az embernek de nyugi..nem vágom fel az ereimet
szerk: amugy nehogy megharagudj vagy valami de tényleg így van...de mondom..ezt nem bántásból írom..
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #10255 üzenetére
-
Kavicsusz
tag
Na lefordítottam nagy nehezen a szöveget... Te tényleg ennyira PRO vagy, vagy csak felvetted a makjaidat
?
-
ent
őstag
Nem Akarok nagyzolni de kaptam egy privát üzenetet a cb oldalán ma:
"demo? - Sweden Lego
ent plzz could u send me a demo.. i´ve heard ur pretty good.. i would like to watch and learn some of ur awesome skills."Volt 2 cb warunk, nyertük és vki újságolta!!!
-
Kavicsusz
tag
Senki Sehol?
-
Kavicsusz
tag
Jó reggelt mindenkinek!
-
Kavicsusz
tag
THX
-
Kavicsusz
tag
Hát mondjuk ja. Nincs itt tesóm, akkor senki se akar írni?
Meg Sirandrish hogyan kell felvenni DEMO-t?
-
Sirandrish
legenda
pöttyet kihalt a topic hogy nagy kavics lelépett
-
Kavicsusz
tag
-
Kavicsusz
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Kaviccsli: Remélem jól élvezitek majd.
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10239 üzenetére
Na tényleg utoljár avygok!kicsit beittam még nayaralás előtt de ez ilyen!
Na szóval Napsterrel beszéltenm Xen kérdetem tőle ezt azt de nem nagyon véfgtam a dolgokat hihicucmalajmc: ha hazüjettem és nem leszek bebszva majd visszatérünk rá!
Kellems pienést mindenkinek! -
Sirandrish
legenda
válasz
cucmalajmc #10238 üzenetére
elment nyaralni de egy xfire elérhetőséget mondhatsz és akkor megadom neki hogy vegye fel veled a kapcsolatot...ha jól tudom Napstertől is kérdezte Pü-ben de ha jól tudom nem válaszolt
-
Kavicsusz
tag
Nagyon jó volt, csak annyian voltak hogy hihetetlen.De ennek ellenében jól éreztem magam.
Na meg grat neked Sirandrish. Jó kis DEMO-t csináltatok.
-
Kavicsusz
tag
Jó napot Uraim! Most jöttem meg Hajduszoboszlóról!
-
kavicssli
addikt
Na skacok léptem nyaralni! Estére még dobok fel a weblapra 1-2 dolgot de csak ha lesz időm!
Szerdán majd jövök addig is jó WARozást mindenkinek! -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10227 üzenetére
jaja! De ez gondolom csak obinetes szeró kell hogy ilyen statokat nézzél!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10224 üzenetére
A CB-n vannak statisztikák? Pl kills,death...?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10222 üzenetére
Még én se tudom de valmire jók lesznek majd az ehhez hasonló képek!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10220 üzenetére
Akkor Simán BlizZarD_Stone
http://webstats.obinet.hu/awardlist.html ez nagyon tetszik! Érmek fegyverekkel _D De nagyon iszonyat jó az oldal szinte minderől statisztika készül!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10218 üzenetére
BlizZarD_S.Stone
mert végülis mi 2 ember vagyunk 2 játékstilussal
csak 1 gépen! vagyis a másik gépen nem hiszem hogy futna az FX 5600 kártyán a COD4
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #10216 üzenetére
Az nem fontos neki hogy regizve legyen csak játszani szeretne!
ja és igen megoldható hogy csak a zászlóra klikkelve engedjen be az oldalra!
Először úgy szerettem volna én is csak adott egy feket háttér és rajta van 2 db kép a 2 zászló...megadtam a magyar zászlónak a linket hogy ha arra klikkelsz engedjen be a magyar oldalra! DE amikor megadatam a linekt egy kék vonal "keletkezett" a kép körül és sehogy sem tudtam eltávolitani!Majd utánna olvasok a dolgoknak és remélhetőleg jó lesz az is!
Mellesleg ha minden jól megy szerdán hazajövök a pihiből és nekiállok az angol részlegnek! -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10214 üzenetére
Viszont nekem lenne egy javaslatom! döntsétek el hogy tesókámnak a titulusa lehetne segitő? Mivel előreláthatólag nem egyszer kétszer fog besegiteni a klánnak és nekem mind CB vagy sima WARokon! Nem muszi a BlizZarD előtag de a SmallStone névhez én személy szerint ragaszkodnék...
a tagok menüpont alatt szeretnék neki is egy bemutatkozó oldalt! Viszont a főoldalon a Wantedes képen only klántagok fognak szerepelni!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10212 üzenetére
Szerintem kivitelezhető!
Mondjuk most azon gondolkozok hogy mi van akkor ha 6-nál többen leszünk a klánban?Mert oda csak 6 kép fér el!
Kikel találni valami mást!
-
kavicssli
addikt
A honlapon a főoldalon a jobb felső sarokba ahol a tagok képei vannak kicsibe 50*50 pixel megkérném azokat akiknek nincsen kép kirakva hogy küldjenek PÜbe 1-2 képet amit majd lekicsinyitek és kirakhatom majd az oldalra! HA nem szeretne az illető képet akko egy COD4 logo fog a helyén diszelegni!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10208 üzenetére
...ja az a csipás iszonyat jól elbújt!
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli #10207 üzenetére
de nekem el kell kapnom a fonalat..plussz ha az ellenek egy kicsit is jobb a csipása az átlagosnál akkor már gondba vagyok..
ha az ellen ténylegesen LOW akkor énis szétalázom őket ez tény többször előfordult 30:4es stat stb de sajna legtöbbször nem épp LOWokat kapunk ki akik rendelkeznek egy faintos csipással is..hát tegnap is mivolt?
támadóba 5körig csak kerestem az ellen csipást..és nem birtam észrevenni...aztán a 6. körben megtaláltam de akkor osztott is egy fejest és kész...buktuk is a wart -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10205 üzenetére
azért te sem panaszkodhatsz a csipa miatt!
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli #10203 üzenetére
multkor tárgyaltam/tuk ezt a NYEVesekkel..akkor mondtam nekik hogy ajánlatos valami nem közkedvenc mapot választani.
van ugye a Countdown,Showdown,Pipeline,Bloc,Bog,Wet Work meg a Convoy...hát ezek közül szerintem messze a Bog a legjobb....nyeveseknek csináltam is egy beszámolót hogy mi miért nem olyan jó... -
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83 #10200 üzenetére
Hát most figyi...ha sokaknak nem tetszik változtathatunk rajta...azért ez a mapunk mostansg mert OK hogy a Vacantot szeretjük meg ez az amaz de arra sokan tudnak olyan nadeket hogy akárhova bujsz A-n belül véged van..a BOG-ot sokan nem szeretik és nekünk az jó
Plussz támadóba nagyon könnyü map...ha lenne egy kifejezett csipásunk aki ténylegesen jól nyomja a csipát nem ugy mint én mégjobb lenne az egész...
-
kavicssli
addikt
Olyan oldal után kutatok ahol igényes katonai jelvény illetve kitüntetéses képek vannak!
Tudna valaki nekem segiteni ebben?
-
athomi
veterán
válasz
kavicssli #10201 üzenetére
Mondjuk warmapnak érdemes olyat választani ami nem túl népszerű, és azt megismerni töviről-hegyire.
Egyedül annyi a probléma, hogy sokan lelépnek a mapot látva. Bár ugyan ezt CB-ről nem tehetik meg, viszont ilyenkor meg a kihívó klánok többsége olyan, aki tud játszani azon a mapon is, tehát nem is akkora nagy előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest