Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
23:00-tól én is leszek! Úgyhogy ne lépjetek le!
-
Kavicsusz
tag
Sziasztok! Cső Bátya!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na tesókám hazaérkezett most beszéltem vele!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
F12-t pls meg kérdezzétek meg hogy melyik országból nyomják!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak kellett odaírnom valakit!
Azt majd átírom
Amúgy lehet tesókám ma már otthon lesz!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
na tetszik?

-
kavicssli
addikt
Az oldal 10 perc múlva FRISSÜLNI FOG!

-
kavicssli
addikt
Jövőhónaptól intézek majd egy 16slotos szervert ami PUBolás céljából lesz! A Teljes költséget én állom majd! ...és hogy minek? Elég kevés az olyan magyar szerver sőt 1 szerót tudok mondani ami origi,PAM4,és SD! Pedig ahogy elnézegettem eléggé kereset az ilyen szerver!...és azt hiszem elég jó reklám lenne a klánnak!
Remélem ellenvetés nincs!
De várom az építő jellegű hozzászólásokat!
-
kavicssli
addikt
Holnapi naptól leszek és WAR képes leszek!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na gratula minden újoncnak!
De nehogy valaki jobban játszon mint én! 
Adatokat minél hamarabb kérek PÜbe mert most gép előtt vagyok

Ger1
-Cod1skill
-Ricsi(AlienMonkey)és akkor ezen a néven fognak futni

-
Sirandrish
legenda
Nah megszületett a TGF eredménye!!!
Ugye 4 TGF-esünk volt..
-Ger1
-Cod1skill
-Mariann(vakegér)
-Ricsi(AlienMonkey)Megrágtuk,kiveséztük,teszteltünk,figyeltünk és ugy döntöttünk hogy 3 azaz három embert veszünk fel!
-Ger1
-Cod1skill
-Ricsi(AlienMonkey)Ők immáron Tagok...én majd Player ID-t kérek mindegyiküktől...Skill pedig hamarosan veszi az origit és akkor tőle is!
Lehet nekik Gratulálni meg minden ilyesmi
Kavics: neked majd kérek infot roluk amit felrakhatsz az oldalra...névvel együtt kapod majd természetesen!
Mariann: Nem akarok magyarázkodni...semmi ilyesmiről nincs szó..tegnap hajlottam afelé hogy beveszünk téged is de csak megemlitettem hogy gerussal beszéltem és már kiakadtál...sajnálom..nem tudtam hogy nálad ez tabutéma..és nem is szeretnék legközelebb ilyen vizesárokba belefutni mert egy fontos war közepén nem lenne a legszerencsésebb...Tomi irta hogy az esti WARokon sem szerepeltél túl fényesen...én nem mondom hogy rosszul játszol mert hazdunék..1v1be jónéhányszor megizzasztottál de ezektől a kirohanásoktól megvallom őszintén félek!
Nos további TGF tagkiválásig (ami remélem nem lesz) nem várható!!!
-
gyerpi
aktív tag
no szóval itt jelentkeztem igaz egyértelmű válasz nem jött itt pedig, hogy már nincs felvétel
no akkor most mi van
semmi baj ha nem férek be csak tudni szeretném -
kavicssli
addikt
Jó reggelt!Lassan végzek a melóval!

-
válasz
kavicssli
üzenetére
Vagy csak simán nem kaptam el a napom első mapján a fonalat. Ami ráadásul Cross volt, ami nem épp kedvenc. Volt, hogy egymás után 3x kidobtak.
Néha megugrika pingem, néha nem. Meg aztán 1280*960-ban a fix 125FPS is le-leesik egy 4850+C2D@3200-zal, ezt kevésnek érzem ettől a géptől. Ezért lesz a winfosch újratéve."A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik – megfullad."
-
kavicssli
addikt
ilyen fülest vettem meg 1 ilyenegérpadot!
Mellesleg FoRc3 megjöttek a képek!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
még van 1-2 dolog amin csinositani kell ! de az angol nylevet még nem töltöm fel mert tuti elgépeltem 1-2 szót

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
este 19.00kor fogom tölteni! csak kicsit bebasztam!

-
Sirandrish
legenda
Nah!
Nézegettem picit a CB oldalát...közben feliratkoztam 3v3 és 2v2 es Ladderekre is
így 2v2-től 6v6ig bármit játszhatunk elvileg
Az meg hogy bambák leszünk nem olyan biztos...
ahogy nézegettem van olyan klán (utolsó pl 3v3ban) 10W 52L...stb..vannak gyenge klánok nem kell tt parázni
Kavics: tőccsed már felfele héééj..olyan kivi vagyok

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Eredmények?Demég hogy..
Nem ilyen béna szöveggel mint ahogy most van
Sokkal jobb lesz!
Remélem tetszeni fog
Na jön be haver..megyünk verünk 2 sört ebbe a 40 fokba és nekiállunk weblapot heggeszteni! de leszek net közelbe!
További szép napot nektek!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

Jáááj de jó lett a weblapunk !mondjuk sokat segített az hogy lezsíroztam a CallofDuty.hu adminjával hogy híreket illetve infókat postoljak az oldalra 1 az 1be

DÉlután az angol nyelvbe is belekezdünk szerintem! Ja és annyit kérnék majd hogy ha lehet azért a klántagok is hétvégétől nyugodtan hirdethetik a blizzard weboldalT!
-
kavicssli
addikt
Andrish!az oldalt linkeld be pls ahol a parancsok vannak!

10649
igyelj ezt mindenkivel megkell beszélni! -
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
én a 2 melett voksolnék...
sőt..lehet egy is elég lenne de a 2-t mindenképp szeretnék már csak azért is mert aktiv TGF.et hirdettünk...(jah majd a weboldalról vedd is le)Hogy miért?
Pont ezért..még csak beszélünk róla de már vannak nézeteltérések..nemhiszem hogy leglehetne oldani ezt a kettéválasztást bárminemü fesz nélkül és nemtudom hogy hiányzik-e ez nekünk..
a 4 tag ellen sincs kifogásom nem arról van szó csupán elakarom kerülni a feszt...
2uj taggal lennénk 9en és abból szvsz 6nál több nem lenne sokszor...de ha mégis..akkor majd lesz házon belüli war vagy akármi..
ezért lenne jó ha más is hzzászólna akkor könyebben el lehetne dönteni..a 2 csapat öltet egyébként nem rossz csak ez is olyan hogy juhj én miért nem abba a csapatba kerültem én meg mé nem abba stb...feszfeszfesz...
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Húha ez jó kérdés!
Te mit mondasz!Szerinted hány új tagot vegyünk fel?
az én véleményem az minél többen annál jobb!Ki tudja mikor lesz olyan hogy mindenkinek dolga lesz!
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
ha lesz akkor ketté válunk 2 külön warra...eddig te miről beszéltél?

Ezért kéne eldönteni hogy hogy legyen.
2 embert vegyünk fel a 4ből és akkor 9 lesz a látszám, vagy mindenkit és akkor 11 de akkor kell a "kettéválasztás"...hát jólenne ha itt is hozzátenne valaki még valamit a dolgokhoz..
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Este nem leszek sajna csak PH-n

tehát hogy egyszerre 6 embernél öbb van az nem lesz mindennapi az tuti. és ha lesz?!
ez is csak meglátás...Akkor az az 1-2 illető mit fog csinálni?
Ezt tényleg közösen beszéljétek meg TSen minél hamarabb! és és majd PH-n tájékoztassatok!
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahogy érzitek.
itt a cb idm: 5028194 -
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello
üzenetére
nem lesz FFA...
ez egy csapat lesz és mindenkinek ugyanannyi joga lesz...azt kell eldönteni hogy sértődöttség nélkül ketté lehet-e választani a timet avagy sem...De mint már mondottam ténylegesen csak akkor lesz ennek jelentsőége ha nagyon sokan leszünk..ami szvsz ritka lesz...tehát hogy egyszerre 6 embernél öbb van az nem lesz mindennapi az tuti.
és remélem este jó sokan leszünk mert ezt meg kéne beszélni!!!
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
Sorsolás? meg FFA?

Minek?
Tudja mindenki magáról mennyire jó játékos avagy mennyire nem (nálunk mindenki tud hehe)
Az egésznek amugyis csak akkor lenne jelentősége ha az ugymond 2 csapatból lenne minimim 4-4 ember ugyanis ha mondjuk mindkettőböl 3 van akkor simán lehet együtt is menni...ez a két csapat dolog tényleg csak azért lenne hogy ha vagyunk mondjuk 9en akkor nem akkor kezdődjön a variálás hogy ki merre hanem már meglenne hogy ki kivel...
És mivel ez egy CB-s klán ezért mindenki CB-zne nem csak az egyik vagy a másik csapat...
Itt összekell dugni a buksit és kitalálni hogy ki kivel legyen csapatba (mondom kizárólag arra az esetre ha lennnk vagy 10en TS-en pl) ...
Meg persze előbb azt kéne eldönteni hogy jó lenne ez a 2 csapat (ez olyan hülyeség egy csapat csak ketté osztva
) vagy maradjunk annál hogy csak 2 TGF-eset veszünk be...Mellesle napi 40szer megyek fel hogy változott-e már valami..jó hogy szólsz hogy ma lesz vltozás

-
Gergello
addikt
Nincs túl sok jogom beleszólni, de ne killhouse ffa-val döntsétek már el. Legalább vmi rendes mapon ffa akkor.

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Legyen sorsolás belőle?
én mindenkivel szeretek játszani!
de akkor pl egy nagy nagy FFA val ellehetne dönteni!Killhouse PAM 4 az első 6 helyezet 1. team a a másik 5 a 2. team! és CB-re ha nem lenne meg valamelyik emberke úgyis belehet ugrani helyette!Mellesleg nagyon sukár lett az oldal!Délután töltöm majd fel!

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
2 csapat ez eddig ok...ezzel nincs is gond..de ki melyik csapatba kerül?
egy biztos...én egy szót nem szólok a szétosztásról

Oldja meg aki akarja...
a lényeg hogy akkor kell egy 6 fős meg egy 5 fő tim...az egyik értelemszerüen a jobbakat tartalmazza ahogy te is mondtad... -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az én véleményem szerint ha már 2 "fele" osztjuk a csapatot mindenféle képpen úgy osszátok hogy legyen tapasztaltabb és jobban összeszokott játékosokból!
pl én Téged,Kiflee-t, iletve Napstert +2 embert gondoltam a másik banda meg másik csapatba akik fejlődést igényelnek mint pl én! 
-
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
2 war? Miért lenne sértődés?
Ezt milyen WARokra érted? CB?vagy sima PCW én tök mindegy hogy kivel vagyok/leszek
De most akkor bővülni fog a szeró állomány is 
Viszont minden héten küldök 1-1 embernek egy kérdőívet vagyis egy ilyen "interjú" kérdésket a CODal kapcsolatban és azokat is kirkom a Weblapra!

-
eladocuccok
csendes tag
Hi all!
BlizZarD Clan-t nem érdekli lan ?
www.becup.hu Az ország legnagyobb esport rendezvénye, melyre a környező országokból is érkeznek.Összesen kb 70-80klán lesz és 1.300.000huf nyeremény
Üdv!
cu on

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
nah uj lehetőség adódott

Már azt se tudom hol vagyok
Szóval..Ricsi felvetette az ötletet hogy felvehetünk mindenkit...ugyanis neki van szervere..azaz elférnénk akár 8an 9en is.
Viszont itt megint el kellene dönteni akkor ha két war lenne hogy ki kivel megy..nemtudom ez mennyire kivitelezhető sértődés nélkül

Jólenne ezt mihamarabb megbeszélni...
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
mindjárt beszélek vele!
Csak azért gondoltam ert inkább többen legyünk mint kevesen!
ha FFA-t illetve TDMet nyomnak remélem Specbe lehet nézni őket!
Linkeld már be azt az oldalt ahol a consol parancsok vannak! Nem otthon vagyok....

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
Igen...9 embernél nem kell több...Most vagyunk 7en..vagyis öcséddel 8an de egyszerre csak az egyikőtök van..a 9 az pont elég szvsz...több semmiképp sem kell...
Max majd még későbbiekben 1 max 2 ember de azt majd csak akkor ha 2 szeronk lesz mert azt nem akarom hogy valaki ne tudjon warozni azért mert sokan vagyunk.a TGF-esek eldöntik hogy akarják..de az SD azért nem jó így ebben a formában mert a Plant ugye 2szer annyit ér mint egy frag...
Nah mindegy majd a TGF-esek döntenek hogy szeretnék.a Srác még vissza se igazolt

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hétvégére már kész leszek

csütörtökön otthon leszek és amit irtam SD-s dolgot az lenne a legjobb megoldás
De rátok bízom a döntést!
De hétvégén mindeféle képpen nyomni kell valamit!
Más:Haverral sikerült beszélni valami okosat?
1. FFA mondjuk 2 mapon...értelemszerüen az első 2-t vennék be.
2. TDM 2v2...mindkét csaptból az első jönne.
ez még most esett le
De mosz a 4TGF-s ből csak 2őt akarunk bevenni?
-
Sirandrish
legenda
Nah!
Meglesz a tim lassan..
4 TGF-esre bővültünk...Ricsi is jönne..sokan ismerhetik már
Szóval 2 javaslat...majd a TGF-esek eldöntik hogy hogy akarják..
Mivel nem hasraütés után döntük..1. FFA mondjuk 2 mapon...értelemszerüen az első 2-t vennék be.
2. TDM 2v2...mindkét csaptból az első jönne.
Másképp sajna nem lehet megoldani..Gergello olvashatja..megfelel-e?
Cod1skillelmajd közlöm TS-en...ricsivel majd X-en és Mariannal is vagy neki szól Zeee..Kavics:
nah akkor most hogy legyen?
hétvégére már kész timmel kéne CB előtt állnunk nem?
-
kavicssli
addikt
Kellemes szép napot!

Nagyon felpörögtek az események ahogy látom!
Mindent megértettem VISZONT van egy kifogásom illetve javaslatom!
Ha meglehetne oldani az első CB WARt olyan időpontba kellene szervezni amikor vagy én vagy Ston3
ráér! 
Gergello: Remélem minél hamarabb körünkbe fogadhatunk!
Másik dolog! Úgy látom eddig 3TGF-s van/lesz! Az lenne a legjobb ha megoldható lenne az pl hogy hétvégén nyomunk pár WAR-t házon belül!
3 TGF-s vs. kiflee,Cloud,Vostok (erősebb team)
illetve 3 TGF-s Chivas,Forc3,Zee akik majd túlszárnyalnak később az erősebb teamen
utóbbi esetben pedig WAR közben A Kiflee által vezetett Blizz tagok külön TS szobába és Specbe tudják végig követni a TGF-s kollegákat! ...én örülnék ha ez megoldható lenne és szerintem nem is hülyeség! -
Gergello
addikt
válasz
Napster01
üzenetére
CB oldalán elég nehéz wart szervezni. Szerintem ott csak úgy tudsz, ha kihívsz valakit előre egy időpontra és az nem túl jó, mert fogalmad sincs, hogy elfogadja-e vagy sem.
IRC a bevett szokás, ott azonnal látod mi a helyzet. Amit írtam az csak egy lehetőség, de boggal biztos nehéz lenne wart találni. Régebben bloc-val se nagyon ment, pedig az elfogadottabb szerintem.
CB-n is vannak lowak nem kell aggódni. 1000-900 pont között is rengeteg klán van, bőven lehet találni, olyat aki szintben van. Persze bele lehet szaladni nagy zakókba is, ez egy ilyen dolog. -
Napster01
tag
Nem értem miért kéne hazudozni, és sztem az első pár wart nem is IRC-n kellene szervezni, hanem a CB oldalán, előre megfontoltan, hogy kik ellen mit játszottak, hányat nyertek hányat vesztettek és akkor talán nyerhetünk pár wart... utána mikor belerázódunk akkor már mehet IRC-n is jobbra-balra... és el kell fogadniuk, hogy bog a mapunk, nekünk meg el kell fogadnunk, ha nem találunk ki rá vmi ütős taktikát, akkor kb. olyanok leszünk rajta mint ha akkor játszanánk először.....
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd este elmagyarázom akkor, most mennem kell "gépet szerelni"
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak annyi, hogy amikor irc-én már a kihívásnál tartotok, akkor hazudsz valamit hogy nem érsz rá vmiért wc vagy akármi. Megkérdezi , hogy mapunk mi lesz: hát strike egyértelmű, aztán ha kihívott elfogadod boggal. Aztán jön a pofázás, hogy "omg map fakers....".
Szóval ezt olyan sokszor nem lehet megcsinálni, mert ha megnézik a korábbi meccseket, akkor látszik hogy bog. Nem is túl fair![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ma este én is leszek 8 tól biztosan. Rám számoljatok mindenképpen!

-
Sirandrish
legenda
jah és ez Minden Blizzesnek szól!!
Van 3 TGF-esünk...jelenleg.
1. Gergello forumtárs (ő már bír CB-s tapasztalattal) aki nem játszik rosszul bár még csak egy wart toltam vele...majd ha minden jól megy ma is jön és ha lesz Blizzes az vessen rá egy pillantást aztán döntsünk
2. Cod1skill...Kavics által szervezett tag aki szintén nem játszik rosszul...ő már több waron is részt vett és tegnap pl lehozta bogon 1v3 ba a kört
3.Mariann...Zeee sógorasszonya...vele már játszottunk régebben...ISC-s volt de kilépett mert amazok nem akartak CB-zni stb.Nos az ő sorsukról kéne minnél hamarabb dönteni aztán Bölecsapni a löcsóba!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello
üzenetére
Akkor biza te fogod keresni a warokat vagy majd elmondod a titkot hogy lehet beszopatni az ellent ilyen téren

Jah nem volt rossz bár csak az egyik waron voltam ott viszont éltem keményen

Ma szintén várunk szeretettel jó kis gamelésre estefele..6után általában már lehet csapatni

-
Gergello
addikt
Egész jó volt a tegnapi 2 war, Másodikon Forceberggel jól össze tudtunk dolgozni.
Ha gondoljátok lehetne menni ilyenekre is:
http://netcups.eu/
http://nightcups.hu/Ezek általában 8 fél9 kor kezdődnek. Eleinte egy mapos warok, döntő 2 választott map.
Lehet szokni vele a tét meccseket.Cb-n arra kell majd számítani, hogy attól hogy valakinek kevés pontja mondjuk 800-900 az nem jelenti azt, hogy láma. Régebben beszoptuk (régi klánommal) párszor, hogy kevés pontjuk volt és nagyon jók voltak. Jah meg még arra kell számítani, hogy ha irc-en boggal hirdeted a wart azt nem nagyon fogják elfogadni, de meg van módja hogy beszopassuk az ilyeneket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boci_83
őstag
Na akkor a Nyev topicban olvasható dolgok miatt, hogy elkerüljük a feszültségeket, a továbbiakban úgy szervezzétek a warokat, hogy azokból az emberekből gazdálkodjatok, akik a ts.-en a megfelelő szobában megtalálhatóak. Mindenki eldönti magában hogy ki kivel játszana, és ennek megfelelően választ ts szervert, vagy ts szobát. Ha valaki a Nyev ts-en csücsül, vagy a Nyev szobát használja akkor ne "csaljuk el velünk warozni, mert nincs meg a létszám". Akkor az adott létszámmal kell játszani. Lehet azért ült a nyev szobába, vagy van külön ts-en, mert a Nyev külön szeretne warozni!!
Csinálunk egy közös/gyülekező szobát, ha valaki játszni szeretne, és megfelel neki a közös játék, az felballag Ts-re, kiválasztja a közös/gyülekező szobát, összegyült az a megfelelő létszám, félrehúzódunk, a számunkra megfelelő ts szobába, a maradék meg szervezheti a következő wart.
Amennyiben nem jó a közösködés, mert csak saját klán wart szeretne, az válassza a saját klánszobát! Ha ez valakinek nem tetszik, nem tudja betartani, akkor ne is erőltessük a dolgokat! Valami rendszert kell csinálni, mert sok a feszültség. Megkérek mindenkit erre figyeljen oda!Amennyiben ez nem elfogadott az jelezze, ha nem lesz visszajelzés akkor úgy veszem hogy mindeni elfogadta, és a továbbakban nem szeretnék vitát!!
-
kavicssli
addikt
Délután majd lesz egy kisebb weblap frissítés!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De olvastam..

-
Macka
veterán
Sziasztok!
Tol itt valaki 9800 GX2-vel CoD4-et? Tudna nekem mondani egy átlag-FPS értéket?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jól leparasztozott minket Lorenzo
merthogy? -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
...és hogy szerepelnek!?

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Apple asztali gépek
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

semmi baj ha nem férek be csak tudni szeretném
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mit sikerült dönteni ezzel a tgf-el kapcsoltban!?