Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt mondtad, hogy majd mingyá jössz. Közben jött az ellen, meg ZLK...
Ennyi volt az egész. Annyi lett volna, hogy szólsz, hogy keresel 5v5-öt, azt kész. A többiek is kezdeni akartak. -
Boci_83
őstag
Ehh! Sorry fiúk! Tegnap este elszált a netem, azt hiszem modem csere lesz, leesett egy pár alkalommal, azóta szarakodik!
Most megyek a Balatonra, vasárnap este jövök azt hiszem. Addig is üdv mindenkinek!
-
Kifleen kívül sehol senki este 8-kor? Hmmm...

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
bár nem nekem üzened, de én nem jöttem rá mit kellene feljebb nézni
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
2v2 4v4 ma CB?
-
gyerpi
aktív tag
-
Gergello
addikt
Ma este fent leszek a szokott időben, játszhatnánk 1-2 wart.
-
Sirandrish
legenda
nah..ma jó kis WARok voltak..kezdünk nagyon beletanulni bogba...egyszer 11:9ről forditottunk bogon egyszer meg 13:7ről...fasza

Bogon volt olyan is hogy 1:0 ide aztán 3:1 az ellennek...majd 14:3ig egy kört se hoztak

-
Boci_83
őstag
Na mi van itt?

-
Napster01
tag
Még mielőtt bárki felhúzni magát, hogy megint nincs TS, szólok, hogy a gyerek most vitt fel egy erősebb szerver gépet a szolgáltatójához és azt telepíti, szal amíg kész nem lesz mindennel és át nem másolt minden cuccot, meg ts adatbázisst addig nélkülöznünk kell, majd szólok ha van ts...
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ment PÜ az ftp felhasználó nevéről illetve a passról!
-
Na mivan itt máááá sehol senki.

-
kavicssli
addikt
JA mellesleg akkor a weblappal mi legyen?Töltsem fel rá cuccokat majd?
vagy hagyhatom az egészet a francba! 
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem mást akart csak elbaxta

vagy nagyon tetszik neki!
-
Sirandrish
legenda
válasz
cucmalajmc
üzenetére
a This is Marhaaa-t minek linkelted 3szor?

-
Napster01
tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Nem is tudtam h van szurkolótáborom, tudsz egy listát adni a YooDaa Fan Club-ról?
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia
Kutyus dolog, hogy áll? Toborzom népet ...
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ment PÜ!
Heti 1 alkalommal feltöltöm a WAR eredményeket!Legjobb lenne ha Andrish vagy valaki más minden Pénteken a PCW WARokról készült eredményeket képeket egyszerre feltöltené és én felrakom a weblapra! A CB WAR eredényeket csak egy CRTL+c CTRL+v vel kimásolom és beillesztem!
(mert ezeket hétvégén) feltudom tenni...
De ennél többre nem futja most!Mindenkinek további jó játékot és sikerekben gazdag WARokat kivánok!

PEACE

-
Sirandrish
legenda
Kavics távozása felnyitotta a szemem!!!
Nemtudom ki hogy gondolja(bár Kavics kurvára túlzásba vitte) de ez a klán nem azért alakult hogy az életed 100%ban a klánt szolgáld..ez nem rabszolgasors ez egy csapat.
Szóval hogy mindneki tudja Kavics azért lépett ki (állitólag) mert elege lett a weboldalból meg hogy az asszonyt is hanyagolnia kelett stb..azaz másra nem maradt ideje a klánon kivül!
Itt és most elmondanám (egyébként Kavicsnak is megirtam és szerintem ezzel mindenki tisztában van) hogy ez az egész nem azért alakult hogy a nap 24 órájában a klánnal élj...jössz ha ráérsz és ha kedved van..ekkor összejövünk és játszunk...nem kell ezt annyira komolyan venni!!
-
Sirandrish
legenda
Kavics saját kérésére töröltem a CB-s klánból!!!
ugyan azt nem mondta de gondolom az oldalt is ő törölte tehát kéne egy uj webmester...
Valaki ért hozzá valamilyen szinten?Napster tudja mizu mert a PH-sat is ő csinálta de nemtudom van-e kedve csinálni egy ujat esetleg a PH-sat átszerkeszteni!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!Andrishnak küldtem PÜ-t minden fontos benne van! Köszke jó volt minden de ennyi!Sok sikert a CBhez meg a klánhoz!

-
-
Gergello
addikt
Az hittem ez ilyen korban már nem így működik.

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak még azt nem tudjuk h miért lépett ki, miért nem beszélte meg vkivel és miért nem vagy xfireön linkoln bárróz?
-
Kavicsusz
tag
Sziasztok!
Andrish: Nem tudom hol van tesóm!

-
Sirandrish
legenda
nah...megjött a kormány..települ a flat out ugyhogy elleszek

-
válasz
Gergello
üzenetére
Végülis, gyakorlatilag nekem szóltál be!
Én vagyok csak szinte mindíg az általad fikázott M16-tal.
Kifli csak ritkán van G3-mal, főként sztem csak akkor, ha nincs bemelegedve a rusholásra.
M16-ot tudni kell használni. Mikor először kipróbáltam, én is útáltam. "A rohanjunk a miniAK-val, vagy ha nem, akkor csípázzunk" emberkéknek persze hogy nem jó. Ha meg megtanulod közelre használni az M16-ot, akkor meg kicsit távolabbról meg csak a csípa lesz az ellenfél... -
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg kell szokni. Az elején nem tudtam, csak faltól falig menni. 2-3 nap után beleszoktam, most van még 5 verseny a végéig.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
GRID-et nem jó játszani kormánnyal, billentyűzettel sokkal könnyebb. Inkább Test Drive Unlimited.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
HA fix akkor fix. ez a szabály.

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Délután majd Xen beszélünk mert mi meg szerintem kilépünk a klánból ! Valahogy mostanába nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy szeretném-szeretnénk! De délután bővebb felvilágosítást adok majd!
Béke all!
Ja és jogos Ricsinek a hsz-a hogy nem mi erőltetjük

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazából nem mi erőltetjük, hanem a sok kis csíra akik rákaptak. PAM-ra nincs war egyszerűen.
Tegnap én kerestem a warokat, és nem volt pamra senki.
pl egy priv beszélgetés:
ő: Hi play?
én: yee. ip: .......... check
ő: ok ping is fine. promod?
én: No pam4.
ő: then gl bbÉs ez ment 15 percig. Utána átraktuk és egyből jött is egy banda.
Ennyi
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem most nincs!

De most tényleg pihentetni akarod a COD4et?!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
venni kell kormányzót!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
vagy a Gridet!

-
Napster01
tag
pffff..... árcsilord reborn? én maradok az autós játékoknál, próbáld ki a test drive unlimited-et, vagy az új flatout-ot (ultimate carnage), virágboltival nincs online gém, de flatout 2-be azzal is van, végülis csak grafikai módosítás a flatout 2 után....
-
válasz
Sirandrish
üzenetére

Majd megbeszéljük gaméba, hogy mi legyen. Előtte ne próbálj belépni, csak 3 után. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
há utána gondolom, ha végzett a peccsekkel
Amugy sztem én veszek cc-t még ma. 3,5K 6000 -
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem az valami űberhájg poti lesz. Visszatölti a HP 95051% -át 0,0000001mp alatt. Meg lehet a manát is

Candela mondogatta, hogy jobban járunk, ha lekapjuk külön a peccset valami miatt.
Azazzzz. 59x mega
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor kezdheted szedni a 600 megás ep3 peccset
IMPERA -
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kezdjünk már egy-egy elf knightot. Ketten azé gyorsan menne

-
kavicssli
addikt
LO_ol
Andrish szavaival élve Elnézést máááár! -
válasz
Sirandrish
üzenetére
3-tól EP III
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Először a nevem akarja megmondani, hogy mi legyen, most meg célozgat, hogy mégcsak nem is játszottam, mert Ő nem látott. Nem veszekedek, de ne sz*pason már ilyen szarságokkal.
-
válasz
kavicssli
üzenetére
Jó lenne ha nem gyerekeznél. Tudod te hogy ki vagyok? Ismersz? MOndtam én valaha hogy egyáltalán szólíthatsz a keresztnevemen? Attól, hogy te nem látsz, mert más időben vagyunk fennt, attól még következett be a világvége.
Más: Had döntsem már el, hogy mikor érek rá. Kiveszem a részem a csapatmunkából úgy érzem. Ha ittvagyok jövök. Ennyi.
Volt saját klánom cod2ben. Egész cb az EU 5-ig vittük. Tudok azért ezt-azt a dolgokról.
Ne inzultálgass.
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
lehet átvált a nevem közben! Tudod új cfg be még vannak hibák
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bazzeg megemlitettem hogy nem láttam még játszani egy csapatba velem 1 WARon!Erre meg jön az ugatás

-
Sirandrish
legenda
Gecse cimbit idézve.
Mi a fáking bics van?
Nehogymár azon összevesszetek hogy ki mikor WArozottgyerekek

-
kavicssli
addikt
válasz
Richard
üzenetére
Jó lenne ha visszavennél! Csak megemlitettem hogy nem nagyon vagy aktiv mert nem látlak fent a szerón sőt TSen se nagyon hallotalak még!Ezzel mi a bajod!?
Az embernek mér van véleménye már leugatják
! 
Akkor elnézést kérek hogy 2 nap alatt 7 WARon voltál és nem taliztunk! -
válasz
kavicssli
üzenetére
Az a lol, hogy ennyire unatkozol. Eleve semmit nem kellett volna mondani. CB-n azon, ha pcw akkor pedig választok valamit. InV a nickem kb 69szer le lett írva. pcw-re kb annyit ér a klánnév mintha kiírnád pubon.
Esetleg tegnap kapásból 3 waron voltam.
Tegnap előtt meg vagy 4en. Ne unatkozz már ennyire.Lali gyerek. / reméltem elsőre lereagálod miért írtam /
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Délutánra lelehetne zsirozni 1-2 CB WARt igy előre! CB oldalán kereshetnél valakiket kihivod őket mondasz nekik egy időpontot pl 19.00 mert akkor már sokan vagyunk fent és go lőni!
De pl itt lesz aug 20 is!Tuti sokan ráérnek a klánból akkoris!Mert ezek a délutáni CB WAR keresések már az idegemre mennek amikor 1 órába is beletelik mire találunk 1 csapatot! -
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
micsoda függő?
mármint szoftver vagy micsoda, mert akkor egy telószámot pls
Most néztem meg a Wall-et lassan húzok kajálni.
#10905: az a baj, hogy ezekkel a fegyverekkel (g3,m16a4 és sorohatnám) csökkentetik az esélyeiteket a fragelésre. nem beleszólni akarok más játékba, de amivel ölni a legtöbb esély van az inkább kis ak,nagy ak,m4,mp5. Rossz fegyókkal eleve hátrányból kell indulni.

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amiket irtál azzal szerintem sokat egyetértenek!
Viszont igen! CB-re se azért reggeltünk be hogy hobbyból nyomjuk! tényleg jó lenne valami eredmény eléri de ahogy irtad ez hackelt cfg nélkül = a 0-val!Na de ezt majd TSen vagy Xen hogy mi legyen a továbbiakban!
-
Gergello
addikt
ucsó 15 hozzászólást mi nyomtuk a cod4 topicban. senki sem dolgozik?

#10905: az a baj, hogy ezekkel a fegyverekkel (g3,m16a4 és sorohatnám) csökkentetik az esélyeiteket a fragelésre. nem beleszólni akarok más játékba, de amivel ölni a legtöbb esély van az inkább kis ak,nagy ak,m4,mp5. Rossz fegyókkal eleve hátrányból kell indulni.

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
rajtam meg Kiflee-n kivül is van pár embernek Rconja..majd te is kapsz..
Nem az hogy nem fogom de valamennyivel biztos hogy kevesebbet fogom nyomni...nem csak a Promod miatt...persze azis közrejátszik hogy utálom de még van sok más is...kezdek belefáradni..sokat nyomtam mostanában és egyre gyengébben teljesitek...picit rá kell pihenni ha akarok valamit.
Plussz ezek a cfg-s dolgok sem tetszenek...CB-n én szeretnék eredményeket elérni..persze ki ne szeretne...nah de ugye a CB engedi a cfg-zést...mi azt nem szeretjük...ezáltal durván esélyünk sincs...de ha esetlkeg kipróbálnánk vagy használnánk akkor egy fokkal se lennék jobbak azoknál akiket eddig köcsög csiternek hivtunk...nagy a dilemma de 1 biztos...CB-n hackelt cfg nélkül sokmindent nemfogunk elérni...
Én ezzel nem buzditok senkit hogy nahmásmost nekünk kötelező jeleleggel használnunk kell valamit de belehet látni hogy más igenis használja...persze vannak jobb csapatok...vannak taktikus csapatok...ezt aláirom...de attól hogy egy csapatnak van taktikája még nem fog nehezebben meghalni mindennemü segitség nélkül...
Tegnap pl Striken...jobbak voltak...ez tény..taktikájuk is volt..de Kurva nehezen is haltak...akármilyen jók azért nehogymár ne birjuk őket lelőni...mikor Zeee is pl G3al osztotta planten keresztül és semmi..de ő miniAK-val kiszed...ugyanmár..
-
kavicssli
addikt
mellesleg ezt a Ricsi gyereket fogjuk még látni valamikor WARozni a klánunkba?
mert még nem nagyon játszottunk 1 csapatba!
nagyon inaktiv! Ger1 és zLk* mindig itt van! 
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó reggelt!
khhhm!Miva'? Szeró csak promod?
sima nem is lesz mostmár!
Azért felesbe jó lenne! 
De akkor kifogja a mappokat váltogatni ha nem leszel?
Kiflee sajna mostanába nincs! Te nem nagyon fogod ezekszerint nyomni! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)