Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Ne aggódj, nekem Am2 es rendszeren volt Freezer 64 pro. Ugyan igy voltam vele, 2 óra szopás után felraktam, majd mikor öröm és boldogság, akkor egy nagy csattanás, és eltörte a fekete lefogató keretet.
A sírás kerülgetett, és az idegtől nem láttam.
Tipus betegség, utólag kiderült, 6 füles keret kellett hozzá, de még úgy is annyira feszült hogy hajlott az alaplap...

-
athomi
veterán
válasz
Gergello
üzenetére
Nekem is van Hyper TX 2-esem. Nem azért megy fel ilyen nehezen, mert használt, hanem mert ilyen a hűtő. Én fél órát kínlódtam vele mire sikerült. Egyedül nem egyszerű a helyére varázsolni. Mindenképpen kivett lappal próbálkozz és átlósan pattogtasd be a lábakat a lapba. A lap majd kettétörik mire bepattan a helyére.

A végén pedig ellenőrizni kell, hogy mind a négy láb rendesen a helyén van, mert ha nem, akkor kipattannak mikor felállítod a házat. -
Gergello
addikt
2 órán át baszakodtam a hyper tx felrekásával sikerltelünl. végül kivettem a lapot úgy sem ment. nem tudom milyen szar ez amit vettem, de bárhogy nyomtam egynél több patent nem pattant be. ennyit a használt cuccokról. egy életre befejeztem lutri szar. gyári hűtő ugyanígy patentos 3 mp alatt fent volt. ezz meg 2 óra után se. nem kicsit vagyok ideges?
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Boci_83
őstag
Ezen majdnem besz@rtam...

-
Gergello
addikt
Értem. Én is erre gondoltam legfőbb indoknak. (semmi papírja sincsen)
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
4en utaltatok.

-
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Pálya bérlés nem olcsó. Vannak kifejezett napok, amikor felengedik a motorosokat esti, vagy egész napos motorozásra. Ennyek ára eléggé változó, van hogy...
3x20 perc 9K
4X20 perc 12K
Vagy az esti motorozások olyan 2-3 óra hossza 12K De ebből sem birsz motorozni 1-1,5 óránál többet, mert "versenyszerűen" menni nem ugyan az mint kerülök délután egy kört a városban...
Úgy el lehet benne fáradni mint a dög! 
-
Boci_83
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Pálya motor, attól pálya motor hogy pályán mennek vele...

Nincs lemez! Müanyag van...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve, nincs rendszám, igy közúton nem közlekedhet, nem kell az említett járulékokat fizetni utánna, pálya idom van rajta, lásd ahogy Kavics is irta, hogy nincs rajta lámpa, visszapillantó, és minden bizonnyal eszközöltek rajta egy áttételezést is, a nagyobb nyomaték reményében, valamint slik gumikat is varázsoltak rá. Igazából hogymiért ennyi, azt nem tudom, igen valószínűsíthető hogy nincsennek hozzá olyan okmányok amivel forgalomba lehetne helyezni, kvázi alkatrész vámos papírokkal került be az országba szvsz. Pár évvel idősebbet még ennél olcsóbban is lehet venni.
Igazából annyira telítve van már itthon is a piac, hogy a néhány éves motorokat igen jó áron meg lehet már vásárolni, eléggé áll a piac amúgy is, meg amióta idebaszták a súlyadót azóta a nagymotorok, ára igen rendesen leesett.
-
kavicssli
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
Gondolom ami a lemez alatt van attól is!Meg ugye se lámpák se visszapillantók rendesen kilehet könnyítve egy motor!
Minden ami felesleges azt kidobálják belőle! 
Olcsóság!Nem kellene súlyadót, meg biztosítást sem fizetni, mivel nem közútra "való" Gondolom külföldről lett behozve a moci..mire arra a reg adót, kifizetnéd meg a forgalomba helyezést lepengetnéd...nem 1-2 forintba kerülne
Tesóm egy E36-os német BMW tanult meg "vezetni"
és az is csak 350.000ft volt kitűnő műszaki állapotban... Csak hát mire elintézett volna mindent a gatyája ráment volna! 
Jól tudom Kiflee?

-
Sirandrish
legenda
nah lassan GOzok a heti utolsó munkanapomra

Tegnap nem voltam de volt valami? -
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Eszméletlen nagy király! Igen erőssen megfordult a fejemben hogy eladom a mostanit és az árából veszek egy pálya motort. 500K ért már adnak egy olyat ami nekem jó lenne pl itt egy. Még egy kis pénzem is maradna, amiből futna egy kis motorszállító trélerre. Nem kellene súlyadót, meg biztosítást sem fizetni, ennek a kettőnek az összegéből ki is jönne mindjárt majdnem 2 pályanap.
Hihetetlen mit ad a Hungaroring...!

-
Akartunk most warozni, de a szeró ledobált mindenkit "loosing packets"-szel.
Mi lehet ez? -
Boci_83
őstag
-
Gergello
addikt
Srácok nem kell vkinek? link
elborul az agyam köv szezonra![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Faxa nap, sehol senki...

-
Gergello
addikt
Délelőtt utaltam a pénzt.
-
mr.saint
tag
válasz
athomi
üzenetére
Hát már csak szólok én is valamit! Speciál én mikor utalni akartam bementem ide hozzánk a Környe és vidéke takarékszövetkezetbe,és mondtam akkor utalnék egy kis pénzt a hatvan és vidéke takarékszövetkezethez mert a Tominak akkor még ott volt számlája
Na de a lényeg mikor közölte velem a hölgyike hát így bizony nem tud utalni
,mondott valami magyarázatot de már nem emlékszem,hogy mi is volt
A mai napig nem tudom miért nem lehet? De hazafelé a postán simán megoldottam 
-
Boci_83
őstag
Angyal száll le a földre, odamegy a vakhoz:
- Láss!
- Csoda történt, látok!
Odamegy a bénához:
- Járj!
- Csoda történt, tudok menni!
Odamegy a romához, mire a roma:
- Neközeliccsé, Neközeliccsé, most százalékútak le!A cigányasszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, amelyik rögtön sípol, ha valaki hazudik.
A gyerek hazaér az iskolából:
- Ná, hányast káptá, fiám?
- Ötöst, anyám!
Biiip
- Hármast!
Biip
- Jó...egyest.
Anya: - Bezzeg amikor én iskolába jártám, sose káptám egyest!
Biiip
Apa:
- Bezzeg amikor én iskolába jártám..
Biiip
- Ápám, nem jártá iskolába?! - Ne szemtelenkedj, mégiscsak az ápád vagyok!
Biiiiiiiiiiip
-
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor Te nem utaltál, hanem a Ricsi számlájára fizettél be?
-
athomi
veterán
válasz
Gergello
üzenetére
Nem igazán értem ezt a kérdést, de lehet csak azért, mert hülye vagyok
Én bementem a bankba (számlatulajdonos bankjába), húztam egy sorszámot a "lakossági ki-és befizetés" menüből, majd megvártam míg sorra kerülök. Ezután odaadtam az ügyintézőnek a számlaszámot és a számlaszám tulajdonosának a nevét, majd mondtam, hogy X összeget szeretnék a számlaszámára átutalni.
-
Gergello
addikt
Erre a nem tudom milyen takarékra postabankból személyesen lehet utalni vagy rózsaszín csekk kell és posta?
-
Boci_83
őstag
Ki az a Szabó Gulya!? Tegye fel a kezét!

-
Gergello
addikt
Holnap tom utalni, kíméljetek pls.

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
kk

-
Sirandrish
legenda
TOMI!!! és BlizZarD
Mivel lassan lejár a szero így ugye utalni kell a lét

Hívtam reggel Tomit hogy gáz lenne-e ha jövőhéten utalnám mert mióta felkeltem szakad az eső...mondta hogy nem gáz de ő nem fizet senki helyett...
Ezért..szakadó esőbe gyalog felmentem a városba...bementem az OTP-be ahol vártam 30percet majd meguntam így felhívtam Ricsit hogy jó-e neki az (ő cib-es és ot mindig kevesebben vannak) hogy utalom neki a lét ő meg majd a sajátjával együtt Tominak...belement...így átmentem a CIb-be ahol szintén vártam mondjuk vagy 5 percet..aztán pénztár..majd gyalog haza még mindig szakadó esőben.SZóval a lét elutaltam..a storyt csak azélrt meséltem el hogy ha valaki esetleg baszik utalni és azért nem lesz szaronk annak letöröm a derekát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha én megoldottam ilyen körölmények között akkor másnak se lehet gond..
Béke
-
Sirandrish
legenda
válasz
athomi
üzenetére
megjelenésnél nekem is 70fps-em volt árnyék nélkkül és leszartam azokat akiknek bevolt lőve az árnyék fix 250fps-el...legyenek egyenlőek az eélyek de ha már 100K-t költök a gépre akkor had döntsem már el hogy árnyékkal akarok-e játszani vagy sem...
ennyi erővel legyen csak nagy AK hogy ne legyen az hogy csipa ellen nincs esélyem mert miazhogy ő másfajta fegyoval megy és így távolról sokkal könyebben meglő..
meg a red dot? mi fáj abba? akárki használhatta nem?
ha már azt kivettéék akkor minek hangtompitó?
Nevetséges az egész promod...az egyetlen jó dolog ami a pam óta törtönt az a késelés..bár szerintem azt is kurvanehézre csinálták pl cod2 bashez képest...
-
kavicssli
addikt
válasz
athomi
üzenetére
Az baj hogy sosem lesz olyan "jó" játék amilyennek elképzelik a játékosok! Mindenkinek lesznek igényei!
...és ez fog okozni nézeteltéréseket! Pl én személy szerint maxon szeretem tolni a COD4et mert nagyon átlehet élni mind SP-be mind MP-be ezeket a csatákat!Füst, a Porszemeket látod
egyszóval engem pont ez fogott meg ez a részletesség 
-
kavicssli
addikt
válasz
athomi
üzenetére
dinamikus árnyékok kivételének meg örülök, mert sokan nem tehették meg hogy használják, így ezzel is csak egyenlítődnek az esélyek. én meg nem örülök!
Amúgy engem meg többeket pl kurvára nem érdekel hogy ki mit engedhet meg magának illetve nem!

Mondjuk én magas ívről szarok az egészre
-
athomi
veterán
válasz
kavicssli
üzenetére
Amíg mindenkinek ugyanannyit butul, addig nincs vele nagy gond, mert fair play. A dinamikus árnyékok kivételének meg örülök, mert sokan nem tehették meg hogy használják, így ezzel is csak egyenlítődnek az esélyek.
Az automata késelést meg gusztustalannak tartottam, mert csak közel kellett menni az ellenhez, onnantól meg a gép magától megoldotta. -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó reggelt!

Én azt nem értem meg hogy a grafikást minek kell ennyire lebutítani!

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah, Trutyimod3. Már a 2 is xar volt...

-
Gergello
addikt
Andris:
Ezért kapcsol ki az árnyék promod 3ban. link -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
köszi kis pöcs

-
booz
senior tag
na szevasztok nem vesztem én el csak az asszony tudjátok na meg a BABA AMINEK KURVÁRA ÖRÜLÖK
szóval nem tünök el örökre jövök amikor tudok -
sNiP3rFun
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Felraktam a cod 4 et bárnem eredeti de ettől még úgy gondolom tört szerókon lehetne játszani.. Patcheltem, 1.4.1.5 1.6 1.7.Mindent beállítottam PB frissítést is letöltöttem...De 2 perc után kidob egy no packet flow (nincs csomag küldés) üzenettel találtam egy oldalt ahol elvileg leirják a megoldást de nem jön be valami hiba miatt...
Aki tud az kérem segítesen.Köszi előre is!

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne írj ilyen apró betűvel, mert nem látom!

-
-
Gergello
addikt
válasz
athomi
üzenetére
Bedaráltak és kész. Az 1-n esélytelen volt, mert nem játszottak tisztán. 12-1 lett...
A másodikon meg simán jobbak voltak, 4v3 helyzeteket buktunk el sorozatban. Crashen jól szétvertek, vacanton pedig már nem kellet nekik sok kör.
Inkább az első volt a borzalmas, de én nem húzom fel magam ilyesmin. -
Sirandrish
legenda
nah..most jöttem....sehol senki?
mivan itt szombaton? -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pif-puf, azt' szevasz! A káromkodást már ide nem írom be!

-
Boci_83
őstag
Gyerekek!
Ez a teknap este besz@rás volt! A beszólásokon a székben fetrengtem a röhögéstől.A prímer vitte nálam Hunor beszólása, amikor valami hasonlót mondott hogy "egy ott volt az árú értékesítő helyen..." meg Force "pukk-pukk" féle hőbőrgése!
Kész voltam! Köszi all!

Ha egy darabig nem jelentkeznék összetörtem magam...

-
kavicssli
addikt
hajré vlitzzaérd klén a kén a legjiobb!Senii nem jomynahj a Cb-t! Űté elég baj ez ghigy nubnveni ittih noh en!
-
Gergello
addikt
Bazzeg pénteken miért nm kocsmáztok, miaz hogy CB?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Este CB?
-
Sirandrish
legenda
jah amugy a hétre vége a melómnak

megkaptam a nagy lóóvét..ráadásul a kisfőnök (aki adja a lét) kiderült hogy idióta (nah jó ezt eddig is tudtam de nah) ugyanis amit a hét elején kértem 2K előleg azt elfelejtette így azt is megkaptam
ugyhogy megyek is és elverem a felit
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A sírás kerülgetett, és az idegtől nem láttam.

és az is csak 350.000ft volt kitűnő műszaki állapotban... Csak hát mire elintézett volna mindent a gatyája ráment volna! 

Csak marhára sietnem kellet mert a következő delikvens nagyon nyomta a csengöt