Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Eredetileg úgy volt, hogy ez lesz az első ubisoft-os játék, amihez még magyar szinkron is készül, aztán nem tudom mi lett belőle

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ja!
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miért, miért esik olyan nehezedre egyszer azt csinálni waron amit kéne?!đ]ä???

mod: majd cb-re ahova tényleg kell oda átírom. pcw-n nem követelmény, h az ellen átírja akkor majd én is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard
üzenetére
én ezzel tisztában vagyok...DE!
Kavics megkért hogy csináljak képeket a WARokról...én csinálok ha ottvagyok...weboldalra felkerülnek PCW WARok cimszó alatt...ez szerintem pofonegyszerü...azt viszont nem értem hogy miért..de komolyan miért esik olyan szinten nehezedre megnyomni azt a kib*szott gombot amin a Blizzes neved van Bindelve...tényleg...most neked ez jó hogy minden war elején megkérlek rá te pedig minden waron szarsz bele?
ha olyan nehéz lenne mert átkkéne irni minden szart akkor megérteném de 1 azaz EGY gombot kellene megnyomnod...nem vágom...de mára már nem is érdekel.
Jah és jóreggelt all!!
-
Boci_83
őstag
Én meg lesz@rom. Több PCW re nem megyek. Nem érdekel ha lealáznak, vagy ha mind a 20 meccsen kikapunk CB-n, de PCW-t nem játszom. Nem vagyok jó, sőt mostanában igen visszafejlődtem, számos oka lehet. Nem részletezem.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amég ezek a honlapos warok menenk addig szerintem akármi lehet a nevem, mert ez nem más mint pubolás zárt serveren... Mind a taktikánkat mind az ellenfelek neveit nézve...

-
kavicssli
addikt
Na ez nálam menő játék lesz
Ez a játk nagyot fog ütni! Azt hiszem ezt is megredelem a COD5 már megvan rendelve!
De ennek a nyomába sem fog érni
GTA4 GP
Grand theft auto 4 ign video review
GTA4Alig várom hogy játszak vele

-
thenew0ne
csendes tag
Tudnátok segíteni a 11565-ös hozzászólásban? Xfire reinstall nem segített.

-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
Ez a Vacant mapot nekem sokat kell gyakorolni
Valahogy nem fexik! 
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard
üzenetére
Vajon így hónapok után te is használni fogod a Blizzes neved vagy maradsz a normalisnev vs izguloook combonál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bocsi ezt nem hagyhattam ki..mondjuk viccen kivül jó lenne ha használnád..a másik az hogy Kavics most kezdett hozzá ismét a weblaphoz..azelőtt elszált minden ugyhogy nyugi..ott leszel.
-
válasz
Richard
üzenetére
Szerintem nálad ennek nincs akadálya, max. az, hogy még senkihez sem érkezett meg a rekesz sörből álló tagdíjad!
ZLK-nak meg nincs origija, legalábbis még nem tudta bebizonyítani, hogy van... ZLK kétségkívül sokat van, nem is játszik rosszul, csak az origija hiányzik... -
Vajon így hónapok után ZLK és én is felkerülünk netán a honlapra, vagy majd csak jövőre?

-
feka007
veterán
Elkezdtem skilleződni, már egész jól megy publicon, csakis s&d-t nyomok, az a king.

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Durva lesz! Iszonyat ez a Photoshop!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még nem inditottam el!
Weblapot csinálom 
-
kavicssli
addikt
Ma újra kellett rakni a COD4et!
Állandóan kilépett és nem indult el! iwmp3 hibaüzi

-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
-
thenew0ne
csendes tag
Ja és a játék eredeti!
-
thenew0ne
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom, hogy feltelepítettem a játékot már másodjára
és egyszerűen nem jön be a szerverlista és ha xfire-vel próbálok csatlakozni akkor is csak "Connectin Timed Out". Szóval a 11 mp lemegy és semmi, beállítottam úgy is, hogy 60 mp legyen, de úgy sem jó. Játékot feltelepítettem, patcheket is 1.3-tól 1.7-ig, majd PB update, de semm iegyszerűen pedig már minden hülyeséget próbáltam, hogy jó legyen. Volt olyan is, hogy egyik nap jó volt a másik nap meg már nem. Win Vistát használok és van router is itthon. Aki tud légyszíves segítsen!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sirandrish
legenda
Jó napot kívánok!
Kavics megy PÜ egy war eredménnyel
-
kavicssli
addikt
Holnap A weblap frissítve lesz!
-
kavicssli
addikt
Ma megjött az 1ik kártya az 1950Pro remélem a 3850is megjön még ma de legkésőbb holnap!

-
Sirandrish
legenda
válasz
forceberg
üzenetére
ha nem kötelező én Backlotot nem gyakorolnám

nem tetszik egyszerüen..nemtudok mit csinálni.Most pl felmentem devmap backlotra és egy nadet se tudok dobni

mármint amit eddig azthittem hogy jófele megy kiderült hogy mégse..már csak azt nemtudom hogy a picsába halnak bele néhányszor a granyóimba mikor olyan gyökér helyre esnek hogy ihaj
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Gyakorlat teszi a Mestert!"

-
Sirandrish
legenda
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Backlot: Übung macht den Meister!

+ makk!Mod: ha CB-zni akarunk, akkor edzésként a PCW-ken magunknak gyenge mapot kell választani sajátnak.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
23:00-kor jövök. Ha kevesen leszünk, meg te is leszel, megmutathatod nédjeidet! Az egyik azért nem jött be, mert kevesen voltunk, nem jut mindkét helyre ellen. Min. 4v4, de inkább 5v5-ben jó lehet az.
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd vmikor bemutathatnád.
kavics: első bannernek egy 468*100-as (vagy 80-as) jó, nem? Ez nem szabvány méret, de a 60-as meg túl keskeny.
-
Sirandrish
legenda
Tegnap ismét tanultam 2 nadet..most Crash mapon

az egyik egyszer sem jött be élesbe
... a másik viszont mindig
Majd ha valakit érdekel szívesen megmutatom

Végre kitudom dobni a kékházból rusholó népet szinte védő kezdőröl

jah és ugyanezzel a nade-el csak más irányba dobva kékház előtti kocsit is kitudom lőni..szóval ha valaki dobja ezt én meg amazt akkor ha rusholós cspatról van szó máris 2 ember előnyben lehetünk
-
kavicssli
addikt
Remélem ma délelőtt megjönnek a VGA-k és akkor délután már tesóm tudná nyomni a COD4et!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Boci_83
őstag
-
kavicssli
addikt
Cloudnak már írtam privbe de itt is felteszem a kérdést!
Az otthoni 1.3Mbites NET kevés lenne hogy 2 gépen nyomjuk a COD4et
PEdig már van fasza zsír gépe Dávidnak is

-
Kavicsusz
tag
Sziasztok!

Na megy COD 4? CB is megy?
Forceberg:Jó kis képed van

-
<------
<------
<------
<------Szeva Andrish!

Üdv Mindenki!
-
kavicssli
addikt
PCW warokról jöhetnek a képek!

-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elég gyorsan megvolt a telepítés!

-
Sirandrish
legenda
nos.
CoD4 fenntvan
PB frissitve
TS fenntvan IP-kel
Miniadmin fenntvan
X-fire fenntvan
Players mappa a helyén.
azthiszem minden megvan
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
NYEV:
62.112.194.109:8819
pass: nyevtsBlizzard:
84.16.224.90:3578 -
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Sirandrish
legenda
jah amugy a TS ip-t adja már meg valaki..a NYEVesekét is..ahhoz pass is kell..köszi
-
Sirandrish
legenda
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Spyware terminator + Ccleaner szerintem megoldaná.

-
Sirandrish
legenda
akkora Spájvert kaptam hogy ihaj..háterret átirta...oldalakat nyit meg magától..magától telepit minden szart..sajátgép/total commander nincs..a startmenü üres stb..hamarosan telepitek meg ugye mindent visszarakok

kurvára hiányzott
-
CÉBÉZZÜNK LYee!
Ugyan úgy el fog menni a kedvünk/kedvetek az első 18:2 után mint eddig. Azzal kéne kezdeni hogy felmegyünk és Vacantot, Crossfiret, Bogot bemérjük. Nadek, támadásba ki merre megy meg ilyen apróságok. Fejenként 2 féle spot nade meg mondjuk 2-3 hely aztán kész is a móka. 20 perc alatt megvan. Amég egy ember is kamillázik meg kerül meg nem hisz a másiknak addig értelme nincs az egésznek.
Demokat hiába nézünk, attól jobb nem lesz mert felét elfelejted, fele meg csak az adott meccsen adott ellenfél ellen jött be. Mindenki máshogy játszik. Nem másra kell hasonlítani, hanem ki kell alakítani a saját kényelmes stílusod.Este vagyok 10 felé.

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja igen ha elmagyarázzátok hogy CB-n hogyan kell csapatot kihívni akkor simán lelehet előre is fixálni egy időpontot az ellenel és így könyebb is összehozni a WAR-t!
-
Boci_83
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
A CB-vel meg annyi a baj, hogy kurvára lusták vagyok keresni! Kicsit macerásabb mint a PCW warokat leszervezni, és ennyire sem vagytok képesek. Néha még a PCW war keresése is oltári nagy problémaként tárul elénk. Kicsit már unom, de inkább keresek mint a siránkozását hallgassam a csapatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a játk nagyot fog ütni! Azt hiszem ezt is megredelem a COD5 már megvan rendelve! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)