- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
ha már CB-nél tartunk, megmondaná vki miért nem lehet a maxpackets 60 alatti érték?
-
Sirandrish
legenda
öööööööö Bakker hazajövök melóbol és ez van itten?
Ent én vállalom de igazából nem értek hozzá...ha valaki elmagyarázza mit hogyan merre (mivel angoltudásom is elég tré) akkor szívesen regizem a PH klánt és az ID-ket is hozzáadom..
-
CséZé
őstag
Van hun CB, ami csak a magyar klánok részvételével van, és van az eu CB ami Európa szerte minden klán részvételével valósul meg.
Láttam régebben egy szavazást h legyen-e central eu CB, ami csak a közép európai klánok együttműködésével alakulna meg, de nem tudom mi lett belőle.
-
ent
őstag
válasz
Tsunami73 #9183 üzenetére
Tsunami: Pedig te vagy az aduászunk!!! Ha nem bírunk a campel, akkor jöjjön a nyers erő. (meg egyébként is, csak hirtelen szervezési problémák adódtak aznap!!!!)
Kifli: intézd akkor Napsterrel egyetemben a TS problémát. Ha kell akkor az összes tag fel tudjon egyszerre lépni (8+6 fő szentem símán elég). Megoldható ez?
Kisa: Ehhez hozzá szólhatsz: ma leszel?
Andrish: vállalnád leaderezésünket a clanbase.com oldalán? Ha nem akkor egyel lejebb kerül a leader. Ki is jött utánatok? (Bagarját ne számoljuk!)
Napster: mennyi időd lenne? Tudnád az adminisztrációs és statisztikai menedzsment folyamatos karbantartási műveleteit végezni mint a PH honlapján, mint a clanbase oldalán?
Többiek: most pedig a cb warozás előtt mindenkitől szeretnék kérdezni egyet. Fontosnk tartom - szentem mindenki így van ezzel -, hogy tisztázzunk 1-2 FÉLREÉRTÉST eredményező rossz hangulatot. A kérdés: Ha a PH! klán és tiszteletbeli tagok cb re mennek, ki az aki ezzel az adott létszámmal nem hajlandó warozni? Szeretném ha megbeszélnénk ts en vagy konferencia beszélgetéssel, hogy esetleg ki milyen feltétellel fogna bele. Az eredmények csak akkor jönnek, ha mindenki csakis a warra koncentrál. Pl: Kifli azt mondta, hogy nem mindenkivel szeretne együtt warozni. Biztos nem személyes problémából adódik, nem úgy ismerem. Kérlek indokold és fejtsd ki bővebben. Utána szeretném ha mindenkiből kibújna ugyanez. Akinek semmi hozzáfűzni valója nincs, "semmi probléma, mehet a cb" mondatot is írjon egy hsz.be. Mindenkitől inteligens kifejtést várok, és előr szólok, senki meg ne sértődjön, fel kell vállalni a hibánkat (ha vannak!!!
-
Napster01
tag
gondoom nem véletlen hívott meg 3nt, ha kell beugró te is kapod a felugró ablakot
am. "Hunor" a belépőneved, jelszavad te tod, ezt én nem láthatom, max átírhatom, de lehet újat is regelni, és törlöm a régit, lényegtelen, rám kell szólni h adjak reget, vagy aki regelve van az már asszem tud reg jogot adni
-
athomi
veterán
abba az xfire-es ph!-s csapatba én is meglettem hívva
Napster01: Nekem adtál reget, csak elbactam.
-
Napster01
tag
válasz
Boci_83 #9185 üzenetére
100 slotos ts még a kutyám is beférne, annyi h a CB-s szobába max 7 ember mehet, de ezt át tudja írni bárki akinek van szoba admin joga... viszont aki nincs regelve és véletlen átírom a pass-t az még nem tudakolja meg nem tud feljönni, mondjuk már hetek óta ez a ts van, működik egyelőre és ugyan az a jelszó....
-
Boci_83
őstag
Ts: Kaptunk egy 10 slotos szervert valóban, de az nincs beállítva. A mostani Ts.el csak beállítási gond van, egyes szobáknál kell a beállítást megváltoztatni. Nem hiszem hogy nagy dolog, Napster, ez a te dolgod!
Nekem mindegy hogy milyen néven regelünk, Blizzard, vagy PH, inkább az sokkal jobban foglalkoztat hogy kikkel játszok. Van néhány név, akikkel szivesen indulnék CB.-n, és nem feltétlenül PH tagok. Máskülönben nekem angol ismeretem van annyira hiányos, hogy nem tartom magam jó ötletnek, hogy én legyek leader, meg lehet hogy nem is akarok.
-
Tsunami73
tag
"Komolyra fordítva: cuna, azon a porblémás napon téged az elején láttalak, lett volna vagy 4 war és pl az ucsó miatt feleség kitette szűrömet majdnem, jó ett volna ha vagy." 7 előtt már fent voltam várva a war kezdést ami csak tolódott,végül az elsőt gyorsan "nyertük" nem jelent meg az ellenfél.Megjött az igazi első csapat,akivel lehetett játszani,kérdeztem mehetek e,de te azt mondtad hogy most egyenlőre ne,majd szólsz ha kellek.Kb 1,5-2 órát fent voltam még ts-en és x firen is és másik szerón toltam addíg a gamet. Arra pedíg biztosan nem fogok várni hogy estleg a végére bekerüljek "problémamegoldásnak".
-
ent
őstag
Skacok (Zee, Cuna, Saint), nehogy félre értsetek, én sajnálnám ha többet nem szeretnétek a PH klánban lenni
, együtt, egy jó badában
. Gondoljátok át
, ne döntsetek elhamarkodottan
. Nehogy összezörrenés legyen e miatt skacok: senki nem akarja, hogy ne tudjatok warozgatni. Zee a laggoddal csinálj vmit, ezért a cb warokra pl nem tudnál jönni, ez komoly! Cuna, fix helyed lesz a warokon, ez is komoly. Saint, te hozhatod a kávét, ez nem komoly.
Komolyra fordítva: cuna, azon a porblémás napon téged az elején láttalak, lett volna vagy 4 war és pl az ucsó miatt feleség kitette szűrömet majdnem, jó ett volna ha vagy. Zee+Saint: titeket már 2 hete nem látlak (én vagyok). Zee: tényleg másik klánban is vagY?
(Ehhez a részhez csak ti 3an szóljatok hozzá!)A Ts problémát meg kellene oldani, ez az állandó nem férek fel dolog már lassan röhej. A War szerverhez kaptunk TS elérhetőséget, Kifli: mekkora a kapacitása? Ha megfelel akkor légyszi akitől béreljük kérd meg, hogy változtassa meg a jelszavát/vagy te, ne legyen pubos, ennyi. Én úgy tudom, hogy még a kapacitás növeléést is lehet kérni utólag is.
Tudni fogja a PH meg akik még warozgatni szoktak velünk, ennyi. Nem hinném, hogy ne lenne olyan rugalmas a bérbe adó mint az OBInet. Ha nem, akkor semmeddig nem tart átruccani a jobb szolgáltatóhoz.
(Ehhez a részhez csak Kifli szóljon hozzá!)Szerintem kár ezen lovagolni bébik, hogy ki van cb csapatban és ki nem. Egyértelmű, akinek van oridzsije az TUD jönni, akinek nincs az nem TUD jönni. Ez feltétele a CB waroknak, hiszen az eredeti szerverekre akkor nem tud felmenni akinek nincs... Egyébként meg aki most van PH klánban (amit a honlapon is jelezni kell, mert egyébként nem lehet cbn waroznia!!!!) a taglistában, az mindenki regelheti és kell is magát a PH cb clanba. Következmények amik a cb hoz: folyamatosan frissítve fel kell tüntetni a honalpon a warok eredményeit, elég végeredmény illetve melyik klán ellen (nemzetisége is). Ezt gondolom Andris vagy Napster bevállalja.
(Ehhez a részhez csak Andrish és Napster szóljon hozzá!)Apropó -=PH!=- CB Clan: Kifli vagy Andrish lenne jogosult a clanbase.com oldalon regisztrálni a PH klánt, hozzáfűzni a tagokat ID szám alapán. Senki más nem, hiszen a cb klánoknak egy darab leader je lehet!, én pedig úgy tudom, hogy ők 2en vannak mint "alapító" tagok. Egyedüli joguk nekik ketejüknek van erre, ha normálisan csináljuk a dolgot. Szerintem butaság, de döntsön a többség, hogy nem -=PH!=- UnOff Clan néven regisztráljuk magunkat a cbre. Fontos lenne, hiszen hogy néz ki és szerintem szabály ellenes is: honlapon (amit kötelező megadni) PH klán szerepel mi meg BlizZard.Team re regizzük a PH klánt. Nem jön össze a dolog. Szép meg jó meg minden, de utána nézek a cb.com on.
(Ehhez a részhez csak Kifli vagy Andrish szóljon hozzá!)Ami még a cb vel nem kóser számomra, em értem mi a külön cb és mi a akülön cb eu? Vki?
Másik, cod1 ben mi soha 1-2 cb war/ hétnél többet nem waroztunk élesben. A többi mind pcw war volt. Több oka is van, de okos majdnem és már felnőtt emberek vagytok, nem magyarázom.
-
Tsunami73
tag
válasz
szabozeee #9175 üzenetére
Nekem nem tartozol magyarázkodással hogy fent voltál e vagy nem,mert nem nekem volt problémám ezzel.Én nem hallottam hogy beköszöntél volna, azért nem köszöntem.A fülesemben a játék hangja kicsit elnyomja a ts hangját, és ezért nem vettelek észre valószínüleg.Elég sokszor vissza is szoktam kérdezni hogy mit mondtatok,vagy ismételd meg.
(lehet a fülemmel is baj van)
Szia!
-
Boci_83
őstag
válasz
kisa8800 #9178 üzenetére
Majd én...
kapsz 1 linket, arra felmész, az oldalon be kell jelentkezni és elfogadod a meghívást, utána benntvagy xfireön a klán regjébe, szal ha kiírunk 1 kupát/wart/akármit akkor mikor belépsz xfire-re látod, szal egyszerűbb jelezni, mert az xfire-t mindenki használja, és mindenkinek csipog ha fontos dolog van kilátásban
-
Napster01
tag
válasz
szabozeee #9173 üzenetére
kapsz 1 linket, arra felmész, az oldalon be kell jelentkezni és elfogadod a meghívást, utána benntvagy xfireön a klán regjébe, szal ha kiírunk 1 kupát/wart/akármit akkor mikor belépsz xfire-re látod, szal egyszerűbb jelezni, mert az xfire-t mindenki használja, és mindenkinek csipog ha fontos dolog van kilátásban
-
szabozeee
aktív tag
Ent.. amúgy mi ez az xfire-s regisztárciós valami??
Valaki elmagyarázhatná, hogy mi ez, meg azt is hogy miért nem tudtam felmenni ma ts-re.. Megint megváltozott?Az meg hogy kevesebbet vagyok fórumon azért van mert a munkahelyen nincs rá idő, nincs rendes net, ha itthon gép elé kerülök akkor meg nem nagyon szoktam a ph-t olvasni, inkább doc4-ezek egy kicsit..
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #9168 üzenetére
Az hogy majdnem minden este fent vagyok ts-en is az szerinted ritka?
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #9164 üzenetére
Ja hogy akkor lesz 1 cb origi PH klán ,meg 1sima PH klán.Tedd már ide 2 csoportba légyszi a tagokat hogy kik melyikben lesznek.Ez már alapból is szét fogja húzni a csapatot,sima warra is a cb felállás fog majd előnyt élvezni.
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #9146 üzenetére
Jó hogy nem már azt mondod hogy húzzunk a faszba!
Az origi nem volt feltétel a klántagsághoz ha jól emlékszem,és én már az elején jeleztem is hogy nem valószínű hogy meg fogom venni.De ha te ettől jobban alszol,akkor ki is léphetek. -
booz
senior tag
-
Boci_83
őstag
Szerintem is jó volt a játék, a szervezés volt egy halom kaksi.
Néhányan be vagyunk már regelve cb-re Blizzard néven. Arra kellene szerintem mostmár öszpontosítani, felesleges több klánnal beregelni cb-re, ráadásul nem is nagyon tudom mennyire kötöttek a szabályok ilyen téren. -
Napster01
tag
válasz
Sirandrish #9146 üzenetére
nekem semmi bajom gecsével, sőt, simán lehetne klántag, bárki kapott volna ugyanúgy elveszem mindenkitől, mondtam kiflinek, hogy egy SA bármit csinálhat, és mondtam h én döntöm el h ki kap, ki nem kap, így is elég sok ember kapott, nem kell minden reggelt embernek adni, akkor már nem lenne TS mivel volt 1-2 ember aki csak arra várt h kapjon (szvsz) de már BAN-t is kapott... szal egyszerűen nem..
-
mr.saint
tag
Na igen hát pedig ez a másik dolog amit el kell kerülni de nagy ívben
Ráadásul mostanában úgy vagyok ha netán munka kedvem lenne inkább leülök és megvárom míg elmúlik
Na de kezd a foci
De nincs az a pénz amiért érdemes ennyit folyamatosan dolgozni
-
mr.saint
tag
Na én itt vagyok olvasok figyelek élek! Csak én most egy kicsit másképp élem a napjaimat!
Az érték rendek egy kicsit megváltoztak. A lényeg nem ülök már annyit a gép előtt mint régenDe azért fogok játszani de eddig sem játszottam valami jól és mivel mostanában mint írtam kevesebbet játszom ezért gondolom ez még jobban kihat majd a teljesítményemre
Kicsit regenerálódtam
Na egy szónak is száz a vége leszek
Ja csak most megy az eb is és én nagyon szeretem a focit!
-
Sirandrish
legenda
Én már elmondtam a véleményemet a dologról!
Akkor előbb át kéne gondolni ki is lenne benne a klánban...gondolok itt pl olyan dolgokra hogy pl Bagarja-t el is lehet felejteni ugyanis senki nem láttam néhány hónapja...Zeee-t szerintem szintén el lehet mivel tegnap hallottam a hírt hogy uj klánja van ami éppen simán megmagyarázná hogy mé nem látom mostanában TS-en...ez egyébként elég szarul esik mert neki volt gondja a Klánba és nem beszéltük meg...
Aztán Saint aki mostanában Beteg volt vagy most is az nemtudom de tény hogy natgyon ritkán van...Őt pl én továbbra is szivesen látnám a Klánba mert az egyik legjobb arc az Tuti...aztán Tsunami aki kijelentette hogy nem szándékozik megvenni az eredetit..Tehát 4 ember már ki is esik...így maradunk Én,Ent,Kiflee,Kisa,Napster,CsZ...remélem nem hagytam ki senkit...ez 6 ami szerintem Kevés így alapba.
Ugye kéne akkor TGF...de mivel elég keveset Pubolunk...Legalábbis én nemigazán tudom kit lehetne felvenni...plussz ugye vadidegeneket nem is szívesen szeretnék a Klánba...
Ráadásul ugye PUB szeronk sincs ahol megismerhetnénk egy-két jó arcot..Ricsiéket már el is lehet felejteni (ezt Ent-nek mondom) mert Vazz nem játszik már CoD4et...Omlás Hiperritkán van...Ricsi nem szivesen játszik velünk (ezt meg is értem mert engem is sokszor felhuz hogy mindenki megy amerre akar a Platet meg leszarja de ez egy későbbi vita legyen), meg ugye Gecse lenne még aki ugye Ricsiékkel van egy klánba ha jól tudom tehát szintén kiesik...meg ahogy Napster reagálását néztem a TS-en való SA-jához lehet ő nem is látná szívesen de ez most szintén lényegtelen...
Jelenleg ennyit tudok elmondani
Nem kell nekemesni inkább mások véleményére vagyok kiváncsi!
-
ent
őstag
Szerintem állat volt a tegnapi cupolás. Élveztem és kijelenthetem, hogy jellemem (szűz kurva) megváltozott, mostantól hívjatok kupimátornak.
Összességében elmondható - ha mindenki helyesel - hogy sikeres volt a kupa. 3 war közül 2 győzelem 1 vereség (szerk: döntetlen volt és a szabályoktól eltérő ráadás után 11-10). Azon senki ne lovagoljon, hogy 1 klán nem jelent meg és így nyertünk. Én annak veszem, hogy látván klán nevünket -=PH!=- megrémültek és nem merték kockáztatni a 100% os alázást!
Várom a következő kupát. Egyet sajnálok, hogy az OPN által szervezett mérkőzéseken nem vehetünk részt! Szentem nem valnánk szégyent...
Egyébként egyben fellángoltam: PH! cb-re? Soksok választ ennek kitárgyalására!
-
Napster01
tag
Nah, megkaptam az infót, hogy van szerver, lesz szerver és lesz futam is, szal arra készülök, tehát nem meek cup-ra
-
kisa8800
tag
Most néztem hogy müsor változás van. Lehet menni gyakorolni a broadcastra
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #9133 üzenetére
Értelek András
(vagynem)
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #9131 üzenetére
miért is nem?
-
CséZé
őstag
Én megyek, ha szükség van rám, De csak akkor!
-
kisa8800
tag
válasz
Sirandrish #9127 üzenetére
Na Ent most döntött ugy hogy nem jön!
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9125 üzenetére
Fordítva jobban hangzott volna.
Kifli?
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9121 üzenetére
Én mondanám 100%-ra, csak az a fránya kérdés:
Nyerni vs csak gémelni egy jót... Kifli?
-
Boci_83
őstag
Nah! 19 kor Cupa van. Kisa meg én biztos megyünk. Kikre számíthatok még????
-
kisa8800
tag
Az esti cupra kint van a sorsolás
Hát mit tudnék mondani, sok sikert magunknak. Kifogtuk azokat akikel max a végén akartam találkozni
-
booz
senior tag
ez tényleg nemvolt vicc
első 1000ft
második 500ft
harmadik 200ft
lol ez szánalmas -
Napster
tag
Eladó Call Of Duty 4 !
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9110 üzenetére
Ma leszek...
-
F e Z o
veterán
válasz
Balinov #9103 üzenetére
Egyik haver tolja egy MSI notival, asszem turion x2 proc 1,8GHz, 1Gb ram, meg egy X1600-os kártya, s ha levesz mindent minimálra, 1024X768-ban épphogy játszható...
Szvsz egy 8400gs, vagy egy HD 2400-es azért gyengébb teljesítményű kártya, de esetleg ha a felbontást leveszed, akkor még elkocoghat. (Bár akkor nagyon raty a grafika) -
CséZé
őstag
Ma este nem leszek, mert megyek szülinapozni xdxdxd
-
Balinov
titán
Sracok,tudom,nem illik ide bepofatlankodni,plane nem inaktiv =NYEV=-eskent,de mit szoltok ehez a kerdesemhez?
-
Boci_83
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest