- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
Skacok!
Elkezdtem újra cod-ozni!)) (ha nem emléxetek ent v2.1 volt a nikkem mint PH! klántag.
Van még vmerre szerverünk? -
ent
őstag
Jó reggelt, Vietnám!
Újra éledezik bennem a cod vér. Úgy hallom, hogy kijött vmi elcsépelten szar folytatás, nincs benne gránát-füst-füst-gránát bind auto-ból.Hogy vagytok kedveskéim? Szépen sorjában!
-
ent
őstag
Sziasztok! <- legyen ennyi elég az esti beköszöntőm előtt!!!
-
ent
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet nektek.
Legyen minél több frag-etek a jövőben "és legyen béke a Földön"!!!Hozzon Jézuska legalább egy puszit mindegyikőtöknek!
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #11037 üzenetére
Ha hiszed ha nem bealudtam
. 3 hete folyamatos codolás után várható volt, sry. Felmegyek ma xre, bízom, hogy ma is lesztek.
szerk: kimaradt egy db "t".
-
ent
őstag
Sziasztok!
Ma legalább egy pcw t nyomjunk skacok. 3v3 4v4 21:15 től kereslek Andrish, hátha
Nem másért csak azért mert hiányoztok!!!!!Crash lesz a mapunk...
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #10989 üzenetére
2v2 4v4 ma CB?
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #10970 üzenetére
Szia
Kutyus dolog, hogy áll? Toborzom népet ...
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #10342 üzenetére
Jaaaaaaj most látom puncimókus kutyidat...
Ha nem bánod beszerveztem az ÁNTSZ dolgozóit (országosan), hogy szavazzanak.
Addig is én megtettem. Remélem kutyusod nyer 12 tonna kutyakaját. -
ent
őstag
Sziasztok kedveskéim!
Látom forog a szekér kereke (Kiflink a moci kereke), örülök neki. Mesélnétek, hogy mi van veletek? Összeverődött e már a csapat? Hiányzom e?
GG srácok with GL.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #10255 üzenetére
-
ent
őstag
Nem Akarok nagyzolni de kaptam egy privát üzenetet a cb oldalán ma:
"demo? - Sweden Lego
ent plzz could u send me a demo.. i´ve heard ur pretty good.. i would like to watch and learn some of ur awesome skills."Volt 2 cb warunk, nyertük és vki újságolta!!!
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #10120 üzenetére
Sziasztok, szia Andrish! (tartozom még neked egy telcsivel)
Ezúton szeretném bejelenteni, hogy személyem, mint a -=PH!=- utolsó kilépet tagja, összejött egy másik társasággal. Ezzel a kilépéssel véglegesen megszünt a PH! előtagot viselő csapat.
Itt szeretném megköszönni azoknak a tagoknak, személy szerint SirAndrishnak, Kiflinek (alias Boci), Bagarjának, Saintnek, Zeeenek, Kisanak, Tsunaminak, Napsternek, CsZnek és azoknak akik véletlenszerűen és lelkesen csatlakoztak eme REMEK TÁRSASÁG-hoz, hogy szereztek számomra sok-sok elfelejthetetlen percet, napot, hetet, hónapot, ~évet. Voltak kisebb nézeteltérések, melyek szinte azonnal el is felejtett az ember. Visszatekintve buta, hisztis gyerekre emlékeztető magatartások voltak, semmi más, biztos vagyok benne.
Borzasztó érzés belegondolnom, hogy nem igazán fogunk már nagyokat együtt kacagni. Együtt kacagni pl Andrish szabad-szájúságán (természetesen jó értelemben), Kifli hátán, Saint lelkesedésén, Zeee lagzásán, Tsunami fejetlenségén (megyek és ölök!), Napster (húú ezen most gondolkodnom kell, kacagtunk Napsteren vha? segítsen vki), CsZ vicces!! tájszólásán és nem utolsó sorban Bagarja gyötrelmén. Az a baj, hogy nektek nem biztos, hogy volt olyan ami miatt rajtam nevettetek volna, én nem vagyok olyan jó fej mint ti. De ha van vkinek ilyen infója az gyorsan vesse a monitorára.
Ha lehetett volna, akkor a kacagások helyett óriásit röhögtem volna, de tudjátok a család felébred...
Összekovácsolt minket az éter és úgy érzem olyan barátok lettünk, akikkel remélem itt a fórumon vagy esetleg ts-en beszélhetek még. Barátként mindenképpen szeretném ha nem vetnétek meg a lépésem miatt (csapatváltás). Félreértések elkerülése végett nem azért nem a blizárdot választottam mert vmely személy nem megfelelő, hanem csak egy kis tapasztalat szerzésr vágyom.
És legutoljára egy komoly kérdés gyötör napok óta: vagytok e olyan jó cimbik, hogyha egy 3nT nevezetű nikk rátok ír: visszatérhetek-e?, akkor visszafogadjátok-e? Hasonló érzéssel néztek felém is mint én rátok? Na jó ez már két kérdés, de összekapcsolódik. Ez fontos számomra, fontos mert ez mindent elárul az itt töltött időkről, bárkitől is jöjjön válasz.
Még egyszer fasza csávók vagytok, remélem élőben is megismerhetlek benneteket életemben, sőt remélem első cbs wárotok a mostani csapatom ellen lesz. Nem is lenne rossz ötlet!!! 4vs4 a mostni beregelt felállás (Andris ezt te neked kell választani, hogy ?v? cbs warokon akartok részt venni, melyet növelni és csökkenteni is lehet szabadon, bármikor).
Jó lenne, ha mindenki leírná, hogy érezte magát együtt a csapatban.Sok sikert az új csapathoz és kívánom, hogy minél több klán tartson benneteket csíternek!!!!!! Ez egy mutató arra vonatkozóan, hogy jól játszotok!
szerk: bocsánatot kérek Csypaa tól, őt kihagytam a felsorolásból, neki is köszönöm...
-
ent
őstag
Mi ez a hülyeség, hogy én írtam. Az aimot se a cod készítők írták, hanem mezei userek mint te. Ezt a cfg s dologot meg most azonnal felejtsd el. Kimásoltam a hozzászólásodat. A hsz-ed elérési útja mellett angolra lefordítom és eljuttatom a clanbase.com oldalon lévő adminoknak!!!
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9935 üzenetére
Megvédtelek, tudod miben, de az igazság szolgáltatás nem mindig igazságos.
-
ent
őstag
válasz
kavicssli #9722 üzenetére
De hát te is ott vótál.
Az öcsédet neveld meg mert összekötöm a fanszőrömet a pelyhedző bajuszával.
Tök jó gémer lenne ha azt csinálná amit mondanak neki. Andrish fel is venné az új klánjába ha csipát tedd le parancsra le is tenné. Ja és végig nem is nyúlna hozzá. De hát sunyi 12 éves és csak felvette csipát a végére.
Mond meg neki, hogy a PH ba is felvételt nyerhet ha katonaként viselkedik.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9711 üzenetére
De miért vagyok tök jól el TL en? Azzal, hogy Cuna, Napster és Saint effektíve tényleg alig vannak - MÉG HOZZÁM KÉPEST IS -, Zee nemtom, 4 en vagyunk. Netán 4ünk közül 2 en itt is vannak akkor +3 ember külsős. Erre ott van PUB.
Ez nem az én hibám.
Ha itt lesz rajtam kívül legalább 3-4 ember naponta, akkor leanyázhattok. Addig megtaláltok PUBon. Este felnézek mennyi PH s lesz TS en, ha leszünk annyian maradok...
-
ent
őstag
1 edül vagyok TS en. Miért nincs itt senki? Kifli? Andrish?
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9706 üzenetére
"Ent a család miatt..Napster meg kitudja mi miatt nem tud többet lenni...ezt én tökéletesen megértem csak akkor alapba nem kellett volna erőltetni ezt az egészet..."
Én ilyet soha nem mondtam, hogy nem tudok többet lenni
.
A családról többet mondok le mint az esti warokról (összességében). De ha tényleg 2-3 ember jön össze mostanában (PH-s) ts re warozgatni annak tényleg nincs értelme.
Ahogy beléptem ide PH klánba elhangzott felőlem a következő: minden nap 21:15 től ráérek, természetesen ritka kivételek lehetnek. Leszámítva az utolsó 1-1,5 hónapot (és ez mindenkire vonatkozik, hiányzásra vonatkozóan) ezt be is tatottam. Vessen követ rám a feleségem ha ez nem így volt. Bárkinek megmondom telefon számát és megkérdezheti tőle, ő erről tuti igazat fog mondani, nem szereti ha napközben játszom.
Most miért vettetek ennyire előtérbe nem értem igazából. Az a két lelépés miatt?
-
ent
őstag
válasz
Boci_83 #9705 üzenetére
OPN re nem járok, járhatok. Bannoltak
. Csak a Tudatlanra járok, de per pill 2 napja nem voltam ott sem. 1-3 hét (ami előre bejelentett 10 nap volt) csak a nyaralás miatt voltam távol.
Még mindig többet warozgatok mint te a munkahelyed miatt. Nem is hallom hangodat, msn ezel inkább, nehogy főnököd rájöjjön, hogy nem is a munkával vagy elfoglalva. Félretéve viccet: te se iparkodsz a társaság összehúzása miatt, főleg, hogy vmiféle líder vagy. Arra se méltatsz, hogy küldj egy kibaszott számlaszámot amit PÜ-ben kértem tőled, hogy fizessem a szervert. [ideges]
Hétvégén 13-16 óráig mindig fent vagyok ts en és pubolok egymagam, sehol senki, no komment. [kibaszottidegesvagyok] (andrish megmondhatója)
Majdnem minden nap 21:15 től gép előtt vagyok 23:00 óráig. (kivéve ha nem vagoyk otthon - ritka, hétvégén mozi asszonnyal - ritka, beteg vagyok - ritka) Ez szexuális teljesítő képességem romlásához illetve munkahelyi megrovásokhoz vezetett. De nem érdekes. Hányszor léptem le war alól: 1x?
1x meg előre is szóltam, ha jön asszony lépek, ezzel kezdtük a gémet, mondtátok okés (napközbeni gémelés miatt egyébként).
[kicsitlenyugodott]
Annyit mondok, hogy Te is csak beszólogatsz, de konkrét mostani példával CB eredmények hozásához lúdfingot nem tettél hozzá. Sőt, ha ennyire nekem estél mit igazából nem értek: te voltál az első abban, te nem állsz ki bárkivel CB warra. Még feltételt is szabdtál kikkel nem szeretnél warozni. Maradjunk annyiban, mindenki nézzen magába egy kicsit Te is Kifli. [teljesennyugodtvagyok]
Hangomról csak annyit: mióta cod1 megjelent kodozom és klánban játszom, mindig is család mellett játszottam, és mindig ilyen suttogásba ment a hangom. Ezek a feltételek nálam a családban, nincs külön szobám, ennyi. De ha ezzel a feltétellel nem vagyok építője a klánnak akkor mond ki: nem vagyok megfelelő a csapatjátékra, azt nem kell fülelned többet... Egyébként este leszel Kifli
.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9689 üzenetére
Bedeg vadok kacok. TS re meg azé mentem vóna, hod mondjam: Bedeség miatt vadok távol a géptől. Ég a szemem a monitor előtt. De remélem ma már de legkésőbb holnapra beindítom a pisztolyomat.
CB: Andrish tudja véleményemet. Ha most hirtelen nem is jut az eszibe. Kérdésként én vetettem fel "2 éve" itt a fórumon...
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9682 üzenetére
?
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9655 üzenetére
?
-
ent
őstag
1.7 es a szeró?
-
ent
őstag
Meggyüttem!
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9285 üzenetére
Mindenkitől elnézést. Nem miattatok gondoltam úgy ahogy. Majd ha lesz gyereketek és 1 feleségetek, akkor meg fogjátok érteni helyzetemet. Tegnap picit belilúlt a fejem...
Ez többet nem fog előfordulni, min 10 napig nem leszek!
páztok.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9279 üzenetére
én is... ma leszek! war a cb war...
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9241 üzenetére
Hogyan tovább? Véleményed? Kell külsős? Nem kell külsős? Hány PH-snak van eredetije?
-
ent
őstag
Ok skacok, cb lefújva. Szóljtok ha akut lesz, én benne leszek!
Hunor: szented mit lehet elérni cb-n? Ranglista, szerinted ha minél előrébb vagyunk a magyarok között, az mit jelent?
booz: Hunor nem azért kell mert nélkülözhetetlen, 1 jó játékos a többi jó játékos között, max kisegítésre.
Napster: 1 db építő jellegű hszedet mostanában nem olvastam, sry. Azon témák amikre válaszolsz akut témák. Mindenkiben megfogalmazódtak így vagy úgy... elég rég óta. Hozzáteszem amiket írsz nem hülyeség, félre ne értsd. Csak vmiért vakvágányra tereled a népet vele. Nehogy sértődés legyen!
Andrish: én legalább gondolkozom a klán jövőjén, de valszeg ez nem fog össze jönni. Látván nem igazán ugrik a témáimra senki.
Kifli: csalódok benned ha elszállt ihleted a klán életével kapcsolatosan, Andrishban szintén. Szerintem annak semmi értelme, hogy a nevetek előtt van pár karakter PH közepével és ez szinte csak annyit jelent: hetente 2-3 netán 3-4 pcw war, ami valjuk be már szórakozásnak se mondható, mert jönnek az eredmények.
Szerintem ezek után elmondható, hogy Ricsi felé vagy más külsős tag felé (köztük jelen pillanatban Hunor) kapcsolódása a PH! klánnak feleslegessé vált/válhat. Mi se vagyunk együtt, de miért? Vki erre tud válaszolni? Megszünt a varázs? Unalmassá vált a játék? Unszimpátia lépett fel a tagok között? Újra át kéne gondolni, van e ennek így értelme...
Illetve minden tagnak el kéne gondolkodnia, csak a PH! előtag miatt akarok még a klánban lenni? Mert én lassan eljutok odáig - és el kell mondanom, hogy nagyon sajnálom -, hogy igen. Mikor felmegyek egy szerverre, akkor néha ír vki, "3nT a PH! az prohardvert jelenti?", "Regelve vagy oda, mert én is...'". Ez jól esik, valszeg nektek is, de ennyi. Nincs más mögötte vagy ti máshogy látjátok?Az, hogy lelkesebb vagyok mostanában az nem azt jelenti, hogy én most pörgök! Ti ültetek le! A klán élete számotokra kicsit háttérbe szorult. Nem gáz, volt nálam is ilyen, nem ez az első klán ahol megfordulok. Tudjátok, hogy mit szeretnék már hallani a tagoktól. Ent ne jártasd már a pofádat, nem látod, hogy már nincs ennek értelme? Tudomásul veszem, kussolok, azt majd lesz vmi! Addig is néha warozgatunk egyet vegyes csapatban, majd xen szóljatok ha nem vagytok ki.
Viszont ha egy picit is felfogtatok amit írtam és netán megváltozik semleges viselkedésetek, akkor nagyon szívesen beszállok a közös hogyan tovább gondolkodásba.Még egy: az, hogy cb ben gondolkozunk, gondolkozom, azt tudjátok mit jelent? Leesett vkinek? Elmondom: az eredményeken kívül (ami lehet - vagy +, lényegtelen) azt jelenti, hogy együtt csinálunk oylat amit régen is csináltunk. Összébb húzza a klán tagokat, nem esik JOBBAN szét. Vérfrissítés a klán életében. Megértem Kifli a te álláspontodat is, ha cb zünk akkor rendesen csináljuk, ami vonz maga után egy olyan kérdést: ki vegyen részt ezen warokon? Neked van egy listád, jó lenne ha megosztanád mindenkivel, ha nem akkor nem.
Azért tettem offba, hogy ehhez a hszhez ne szóljon senki. Nem érdekelnek vélemények. Viszont aki nem bírja ki, az PÜ-ben írat rám nyugodtan ezzel kapcsolatosan. Bocsi offért.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9215 üzenetére
Töcög vágy kiccávó?
Inkább lökjed a PÜ-t hogy este leszel warozni...
-
ent
őstag
Jaaaaj sakcok, nem ezt akartam kihozni, max humor volt. Dehogy akarom Hunort átcsábítani, max csak akkor ha mind2 klánban van, azt meg ugye ő dönti el nem mi.
booz, te szemét
Tudod, hogym ilyen low nak érzem magamat néha! A többiek meg még lúzerebbek nálam...*** Nehogy felvegyétek, főleg te. Titeket csíplek, mármint nyeveseket. Semmi bajotok veletek, ezért is fogalmaztam úgy: "nehogy megsértődjön vki!"
szerk:
*** Cuna és Andris nem is szokta kitörölni fenekét kakilás után. Zeee és saint meg mindig részeg, kisaról meg nem hallottunk mióta az asszony kirugta kurvázás miatt. Napster meg Kifli beállt a krisnások közé, az internet ellen írnak most könyvet. Ennyire vagyunk lúzerek... -
ent
őstag
Többet szeretnék mint amit te nyevben elérhetsz!
Nem akarom egyáltalán sőt szándékomban sincs megbántani őket, de ha ma este kiálltok velünk egy PH vs NYEV derbire, akkor bebizonyíthatjuk, hogy az első mondatom igaz vagy netán hamis!!!!!
PH sok, harcra fel, este bebizonyíthatjuk Hunor nak, hogy a NYEV klánnak még fejlődnie kell!!!
Aki ráér este az szóljon PÜben nekem. Hunor, te megszerveznéd nyev részről a dolgot?
(nem csak bizonyítás, szórakozás lenne legfőképp, 6v6 lenne ideális!)
-
ent
őstag
válasz
Tsunami73 #9183 üzenetére
Tsunami: Pedig te vagy az aduászunk!!! Ha nem bírunk a campel, akkor jöjjön a nyers erő. (meg egyébként is, csak hirtelen szervezési problémák adódtak aznap!!!!)
Kifli: intézd akkor Napsterrel egyetemben a TS problémát. Ha kell akkor az összes tag fel tudjon egyszerre lépni (8+6 fő szentem símán elég). Megoldható ez?
Kisa: Ehhez hozzá szólhatsz: ma leszel?
Andrish: vállalnád leaderezésünket a clanbase.com oldalán? Ha nem akkor egyel lejebb kerül a leader. Ki is jött utánatok? (Bagarját ne számoljuk!)
Napster: mennyi időd lenne? Tudnád az adminisztrációs és statisztikai menedzsment folyamatos karbantartási műveleteit végezni mint a PH honlapján, mint a clanbase oldalán?
Többiek: most pedig a cb warozás előtt mindenkitől szeretnék kérdezni egyet. Fontosnk tartom - szentem mindenki így van ezzel -, hogy tisztázzunk 1-2 FÉLREÉRTÉST eredményező rossz hangulatot. A kérdés: Ha a PH! klán és tiszteletbeli tagok cb re mennek, ki az aki ezzel az adott létszámmal nem hajlandó warozni? Szeretném ha megbeszélnénk ts en vagy konferencia beszélgetéssel, hogy esetleg ki milyen feltétellel fogna bele. Az eredmények csak akkor jönnek, ha mindenki csakis a warra koncentrál. Pl: Kifli azt mondta, hogy nem mindenkivel szeretne együtt warozni. Biztos nem személyes problémából adódik, nem úgy ismerem. Kérlek indokold és fejtsd ki bővebben. Utána szeretném ha mindenkiből kibújna ugyanez. Akinek semmi hozzáfűzni valója nincs, "semmi probléma, mehet a cb" mondatot is írjon egy hsz.be. Mindenkitől inteligens kifejtést várok, és előr szólok, senki meg ne sértődjön, fel kell vállalni a hibánkat (ha vannak!!!
-
ent
őstag
Skacok (Zee, Cuna, Saint), nehogy félre értsetek, én sajnálnám ha többet nem szeretnétek a PH klánban lenni
, együtt, egy jó badában
. Gondoljátok át
, ne döntsetek elhamarkodottan
. Nehogy összezörrenés legyen e miatt skacok: senki nem akarja, hogy ne tudjatok warozgatni. Zee a laggoddal csinálj vmit, ezért a cb warokra pl nem tudnál jönni, ez komoly! Cuna, fix helyed lesz a warokon, ez is komoly. Saint, te hozhatod a kávét, ez nem komoly.
Komolyra fordítva: cuna, azon a porblémás napon téged az elején láttalak, lett volna vagy 4 war és pl az ucsó miatt feleség kitette szűrömet majdnem, jó ett volna ha vagy. Zee+Saint: titeket már 2 hete nem látlak (én vagyok). Zee: tényleg másik klánban is vagY?
(Ehhez a részhez csak ti 3an szóljatok hozzá!)A Ts problémát meg kellene oldani, ez az állandó nem férek fel dolog már lassan röhej. A War szerverhez kaptunk TS elérhetőséget, Kifli: mekkora a kapacitása? Ha megfelel akkor légyszi akitől béreljük kérd meg, hogy változtassa meg a jelszavát/vagy te, ne legyen pubos, ennyi. Én úgy tudom, hogy még a kapacitás növeléést is lehet kérni utólag is.
Tudni fogja a PH meg akik még warozgatni szoktak velünk, ennyi. Nem hinném, hogy ne lenne olyan rugalmas a bérbe adó mint az OBInet. Ha nem, akkor semmeddig nem tart átruccani a jobb szolgáltatóhoz.
(Ehhez a részhez csak Kifli szóljon hozzá!)Szerintem kár ezen lovagolni bébik, hogy ki van cb csapatban és ki nem. Egyértelmű, akinek van oridzsije az TUD jönni, akinek nincs az nem TUD jönni. Ez feltétele a CB waroknak, hiszen az eredeti szerverekre akkor nem tud felmenni akinek nincs... Egyébként meg aki most van PH klánban (amit a honlapon is jelezni kell, mert egyébként nem lehet cbn waroznia!!!!) a taglistában, az mindenki regelheti és kell is magát a PH cb clanba. Következmények amik a cb hoz: folyamatosan frissítve fel kell tüntetni a honalpon a warok eredményeit, elég végeredmény illetve melyik klán ellen (nemzetisége is). Ezt gondolom Andris vagy Napster bevállalja.
(Ehhez a részhez csak Andrish és Napster szóljon hozzá!)Apropó -=PH!=- CB Clan: Kifli vagy Andrish lenne jogosult a clanbase.com oldalon regisztrálni a PH klánt, hozzáfűzni a tagokat ID szám alapán. Senki más nem, hiszen a cb klánoknak egy darab leader je lehet!, én pedig úgy tudom, hogy ők 2en vannak mint "alapító" tagok. Egyedüli joguk nekik ketejüknek van erre, ha normálisan csináljuk a dolgot. Szerintem butaság, de döntsön a többség, hogy nem -=PH!=- UnOff Clan néven regisztráljuk magunkat a cbre. Fontos lenne, hiszen hogy néz ki és szerintem szabály ellenes is: honlapon (amit kötelező megadni) PH klán szerepel mi meg BlizZard.Team re regizzük a PH klánt. Nem jön össze a dolog. Szép meg jó meg minden, de utána nézek a cb.com on.
(Ehhez a részhez csak Kifli vagy Andrish szóljon hozzá!)Ami még a cb vel nem kóser számomra, em értem mi a külön cb és mi a akülön cb eu? Vki?
Másik, cod1 ben mi soha 1-2 cb war/ hétnél többet nem waroztunk élesben. A többi mind pcw war volt. Több oka is van, de okos majdnem és már felnőtt emberek vagytok, nem magyarázom.
-
ent
őstag
Szerintem állat volt a tegnapi cupolás. Élveztem és kijelenthetem, hogy jellemem (szűz kurva) megváltozott, mostantól hívjatok kupimátornak.
Összességében elmondható - ha mindenki helyesel - hogy sikeres volt a kupa. 3 war közül 2 győzelem 1 vereség (szerk: döntetlen volt és a szabályoktól eltérő ráadás után 11-10). Azon senki ne lovagoljon, hogy 1 klán nem jelent meg és így nyertünk. Én annak veszem, hogy látván klán nevünket -=PH!=- megrémültek és nem merték kockáztatni a 100% os alázást!
Várom a következő kupát. Egyet sajnálok, hogy az OPN által szervezett mérkőzéseken nem vehetünk részt! Szentem nem valnánk szégyent...
Egyébként egyben fellángoltam: PH! cb-re? Soksok választ ennek kitárgyalására!
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9125 üzenetére
Fordítva jobban hangzott volna.
Kifli?
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9121 üzenetére
Én mondanám 100%-ra, csak az a fránya kérdés:
Nyerni vs csak gémelni egy jót... Kifli?
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9110 üzenetére
Ma leszek...
-
ent
őstag
válasz
Boci_83 #9071 üzenetére
Azért mindenkitől aki jelentkezik várok egy önértékelést: Biztos készen állok egy ilyen megmérettetésre? Képes vagyok betartani a szabályokat? Tudok csapatban dolgozni? A "leader" utasításait elfogadom, követem?
Felhívom mindenki figyelmét, hogy ez nem egy war, nem egy "szórakozzunk egy kicsit" dolog, ez egy kupa. Ide azok mennek akik győzni szeretnének. Tessék komolyan venni a dolgot mindenkinek. Az lenne a legjobb, ha mindenki ráérne és a legütősebb csapat menne a PH! klán nevében, ha esetlegesen a jobbak nem érnek rá, készen kell állniuk a többieknek is. Ne ámítsuk magunkat, vannak köztünk jobbak és vannak köztünk kevésbé jók, vannak köztünk makkerek (mint én) és van köztünk Andrish is. Felnőtt emberként szentem midenkinek tudatában van a saját "skill"-jének.
Tényleg jó lenne ha ráérne az előre lebeszélt kupa-warok időpontján mindenki. A netán felmerülő problémák (személyre szabott) esetén nehogy ne tudjunk kiállni teljes létszámmal.
Én például soha nem érnék rá vasárnap este 19 órakkor warozgatni, a családnak előre szóltam, hogy ekkor ne csináljon nekem senki programot, az asszony bevállalta a 3 gyereket is. Tehát szentem más is képes ilyenre, beszéljétek meg a főnökkel, az asszonnyal, a kurvátokkal, a barátnőtökkel, netán a kutyátokkal, hogy VASÁRNAK ESTE 19 ÓRÁTÓL MAX 2 ÓRA IDŐTARTALOMBAN ne zavarjon senki titeket. Remélem aki olvassa ezen hsz-t az azonnal küld PÜ-t Kifleenek...
Kifli: lehet tudni a konkrét meccsek időpontját, vagy csak a mostani vasárnapit????
Egy ötlet, szavazásra bocsájtom 6(*** lsd: szerk) elvetemült cod4 harcos tiszteletbeli felvételét a PH! klánba!!!! Sok hasznot és jó barátságot várok tőlük: Hunor, Csipa, Gerus, Richárd, G.Cse, Vazz. Szerintem megtiszteltetés lenne tőlünk, ha felajánlhatnánk tiszteletbeli tagokként való felvételüket. Semmi kötelezettség, csakis a mégjobb baráti társaság végett. Ebből adódóan át lehetne gondolni, hogy a war 12 slotos szerver mellé nem e lehetne vissza állítani egy nagyobb slottal bíró pub szervert (én 32 slotosra gondoltam). Egy olyan szervert amely olyan ranked lenne mint az OPV vagy álltaunk referált jobb szerverek. Vannak elvárások a cod4 társadalomban és ezeket mi nem akartuk felvállalni, következtében a pub szerver ami eleinte tömve volt, megszünt. Van nevünk, a prohardver.hu illetve az állndó jelenlétünk más szerverén. Mi lenne ha más miatt is lenne skacok, ti akarjátok e?
Állandóan más szerverén lógunk, néha be se jutunk a tömegtől, csináljunk egy pont olyan jó szervert mint a másé. Ki gondolkozik még velem? Várom a hétvégéig mindenkitől legalább egy mondatos véleményét PÜben!! A pénz szentem nem lenne akadály: 32 slotos szerver ára 10000Ft. Most vagyunk 8 an, hozzá jönnének (és természetesen megkérdeznénk őket is a felkérés során a pub szerver miatt,ez is lenne feltétele a hány slotos szervernek) 6-an az 14 fő, az 715Ft/hó. Ha netán még is probléma lenne ezen összeg, szentem nem csak én hanem más is lenne aki nem ennyit hanem 900Ft ot is fizetne havonta. A pénzt meg lehet oldni, szentem.
Véleményeket hétvégéig PÜben mindenkitől!!!!
***szerk: Először is szeretnék bocsánatot kérni CséZé től, ő rá is gondoltam!!! Tehát nem 6 hanem 7 fő felkérésén gondolkozzatok! (32 slot=667Ft/fő/hó)
-
ent
őstag
HOL VAN ANDRISH???
Kifli: hányan és kik jelentkeztek már a cupa részvételre?
-
ent
őstag
Szervezzünk egy cupát mi is. Megkérdem a PH-t, hogy esetleg tudna e vmivel szponzorálni. Jelentkezni min 12 klán 5000Ft os díjjal. Az első kapna 25000 Ft ot, a második 15eFt ot, a harmadik 10eFt ot. A maradék 10eFt ot pedig a legtöbb fraget lérő játékos kapná. Jövő hónap elejéig lehetne jelentkezni és július közepén kezdődnének a selejtezők. cod.hu-n, prohardver.hu-n, illetve a klánok oldalán lenne a reklám. Szentetek?
-
ent
őstag
Tegnap rájöttem, hogy 125fps helyett miért van csak átlag 112.
1600x1200 felbontásban gémelek
.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #9045 üzenetére
Cod1 ben volt carentan. A legjobb mp map volt, piszok könnyű cod4 füsttel rusholni és piszok könnyű védekezni is. A középső ház a lelke mindennek. Nagyon állat. Kidolgozzak skacok egy taktikot rá? Ház nevekkel, ki hova, ha lelőnek vkit ki megy át, stb.???
-
ent
őstag
Chinetown a nyerő pálya skacok. Készüljetek, ez lesz a mapunk!
Creek is jó, de veszélyes csipák ellen... kihúzva
Az iroda megtámadós pálya nehéz a rengetek színes TV miatt, több szint, felejtős...
Kiképző pálya meg olyan mint a konténeres map, picit nagyobban. Élvezhető egyébként, bejön, majdnem elcsábúltam kínaváros felől.
Kicsit többre számoltam, egyedül a hegyes map egyedi, nagyon tetszik, szép.
-
ent
őstag
Amikor az Úr fogakat adott neked, egy állati jó segget cseszett el.
-
ent
őstag
Tehát a kérdés adott, PH, axenic, NYEV stb. tagok:
Aki szeretne előre lebeszélt warokon részt venni, az jelentkezzen nálam PÜ-ben!!!
Több csapatot fogunk indítani, ha leszünk annyian. Az elképzelések között megtalálható egy ütemterv arra vonatkozóan, hogy lesz kiállítva egy komolyabb és egy félprofi csapat.Nem fedhetik egymást a tagok csapatokon belül. Egy tag csak egy csapatban lehet.
Ha csak PH sok leszünk, akkor PH1 illetve PH2 csapatként indulunk.
Jelentkezzetek ma éjfélig nálam!!!!
szerk: OPN által meghirdetett CUPA!!!!
szerk2: A nyereményeket eladjuk itt a PH apróhirdetésén majd az összeget szavazás útján elköltjük vagy elosztjuk a csapaton belül. Egy ötlet: szerver bérlés évre, segítsünk a rászorulókon, vegyünk entnek egy új egeret, mindenki megkapja saját részét de csak alkoholra költheti, stb.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #8937 üzenetére
ez kukk?
-
ent
őstag
kukk
-
ent
őstag
Ha akad még ilyen kisegítős meló szóljatok nyugodtan NYEV-esek. Imádok törni zúzni. Élvezetes volt. Gerus a BT klán tagja?
-
ent
őstag
MINDEN -=PH!=- Tagnak!
Vért nem kívánó bosszú fortyog idegeim között. Röviden: ma az RFA (OPN) szerverén gémeltem, ment mint állat. Erre bogon lemakkolt, hangsúlyozom le de nagyon makkolt az új tagjuk, nevezett OPN.Kisi. Természetesen mint jó PH s tag, rögtön nyomtam T betűt és megírtam neki hogy milyen makker. Erre ő: nem ismételem el, hisz ide 18 év alattiak is járnak, röviden tráger szavakkal illetett. Na de ennyibe maradtunk, hogy ő egy makker.
Next map wet. megint ment mint állat, tudjátok milyen csíter vagyok. Erre van egy faszláma nevezett stinger nickű egyén aki beszólt, hogy ne stoppoljam mert kibelez. Erre több se kellett, tudjátok nem bírom a vért, főleg ha belőlem jön és leTK-ztam. most jön a lényeg.
A fiatal pelyhes pöcsű KISI bannt adott egyből, de nagyot.Azóta beszéltem főnökükkel nevezett OPN night, rendes volt mondta forró fejű a srác beszélni fog vele. Sőt elmondta, hogy ranked lett szerverük és mennyire örül neki. Mondtam, hogy egy ranked szerveren ilyen nem fordulhatna elő, főleg, indok nélküli bann. Illetve olyan tagok, amelyek bindje tráger szavakat tartalmaznak.
Szó szót követett és megbeszéltem vele egy OPN.kisi tagot megismerő wart késő estére.
Aki érez magában egy kis önfeláldozást klántársa iránt az írjon nekem PÜ-ben kire számolhatok estére.
Számolok mindenkire, és a legjobb felállásban lezúzzuk a fejüket strike-on...
-
ent
őstag
Megint kiírom, hátha!
Jelentkezzen Pü ben az a PH s aki este warra jönne.
-
ent
őstag
Este war, PÜ akire számolhatok.
-
ent
őstag
PH
21:30 5v5 RFA ellen, lebeszélve.
PÜ t aki akar jönni, első 4 felvételt nyert!!!! 21:25 ig jelentkezzetek....
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #8615 üzenetére
aláírásom!
-
ent
őstag
válasz
Boci_83 #8566 üzenetére
Szerintem is maradjon war szerver. Írjon privit akire számolhatok mára. És mostantól kicsit felpörgetjük langyospisit, beindul a war dömpig.
És mivel a probléma gyökere a sok klántag egyszerre vározós kedve, ezért ki kellene találni vmit. Ha 5 nél több klántag van jelen warra, akkor a következő képpen kellene rendezni: az első map sorrendje pl a következő: ent, kifli, andrish, aha, saint. Az 5 tagon felül napster, kisa, zee tartózkodik tsen war reményében. Ekkor a első map ucsó 3 embere (jelen esetben: andrish, aha, saint) lemegy és feljön helyettük a 3 várakozó listás.
Más lehetőségek iránt is nyitott vagyok, de fontos ennek megbeszélése, mivel úgy látom, hogy ez a klán legfontosabb problémája... És ez a más problémák gyökere is.
(ez várható volt egyébként)
-
ent
őstag
Aki még nem tett eleget kötelezettségeinek az most tegye meg!!!!!
xfire: sajtoskenyer
-
ent
őstag
-
ent
őstag
RFA ip ét írjon plz vki, pl Andrish!
-
ent
őstag
Skacok
Össze tudná vki gyűjteni azon gém szerver ipéket amelyek HC modban vannak? (magyar)!
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest