Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Már 1 hete nem nagyon látjuk. Tegnap beírt a fórumra hogy 18-ig ráér, csak tőlünk nincs senki 19-ig. Nyilván most az asszony visszahódítása az első, amit megértek. Hogy később lesz-e? Ezt nem tudjuk, majd kiderül mennyit tud az asszony mellett úgy játszani, hogy ne legyen gondja belőle.
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hátha össze jön neki az asszonnyal azt hiszem egy ideig nem is fogjuk látni!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Magától nem igen fog benézni a fórumra, mert napok óta az asszony hajtja és kezd sínen lenni.

-
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Eddig: Ger1, Ricsi, Te, én. Ez már jól hangzik!
TS-en esetleg említsétek meg a többieknek, hátha van még vki, aki beszállna. -
Boci_83
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
A 10 K-t 5 hónapra persze, vagyis feldobtam egy ilyen számot a szerveradminnak és mondtam hogy irjon jóvá érte 5 hónapot ezért az összegért. Hát azt mondta érdekli, visszatérünk rá, majd megkérdezte mikor utalnám...
Aztán azzal váltunk el hogy összeszedem a pénzt és megkeresem.
Persze nincs rá garancia hogy emlékezni fog rá, mert akányhányszor valamit kérdezek tőle mindent el kell meséljek neki, kezdve attól hogy mia az ip-nk, a portunk, a felhasználó nevem, hogy milyen szerverünk van, mi az irányító számom, a Föld keresztmetszete, és hogy milyen messze van a Mars a Naptól...
-
Gergello
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
Én 2 hete benéztem egy felmarást, mondjuk fasz voltam, mert kint volt egy 20-as tábla meg egy útszűkület és belementem 60al kb. Hátsó felniről ennyit. A napokban meg kiderült, hogy csapágyas lett a rendszer, szóval vége a szezonnak.
Szerverpénzt fizetek én is.Ja még ha büntetést is írom, akkor:
2 saroknyira itthontól megállítottak, nem égett a hátsó lámpa. 5 ezer.Meg amúgy is ilyen nagy cbr-re minek rendszám?

-
athomi
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Engem szerencsére csak kisebb kihágásokkal kaptak el eddig. Szerencsére egyikért sem kaptam büntetést.
Egyszer lemeszeltek, hogy nincs biztonsági öv rajtam, kimagyaráztam.
Egy másik alkalommal nem volt nálam se jogsi, se forgalmi, teljesen véletlen otthon hagytam, alig hogy elindultam, 30méterre a házunktól megállítottak.
Az volt a mákom, hogy még látták is melyik háztól fordultam ki. Hazazacvartak az iratokért és folytathattam utam.
Egy alkalommal meg úgy vittem a robogónkat forgalomba, hogy nem volt rajta még biztosítás. Alig hogy elmentem vele a város másik végébe, már le is meszeltek. Ezt is sikerült megúsznom egy kis magyarázkodással.
Persze szerencsém volt, mert nagyon kulturált rendőrökbe futottam mindhárom alkalommal.
Barátomat meg azért megbüntették, mert 20cm-rel túl ment egy egyirányú utcába megforduláskor. Így már szabálytalannak számított a megfordulás. Karácsony előtt 1 nappal történt, 5k-ba került a büntetés.megj.: a robogót haza kellett tolnom a város másik végéből éjjel 10-kor, természetesen épp a debreceni citromszigettől ahol kicsit sok a gipsy

-
Nem akarok itt okoskodni, de:
Kifleevel beszéltem, ezt írom ide most:
10k-t kell összedobnunk, azt hiszem, nem egy egetverő összeg. + nem fair, hogy Kiflee fizette az előző díjat!
Ki hogy áll ezzel, mert hamar kell döntenünk, ha akarjuk még élvezni a szerót!
Andrish? Írtad, hogy tudsz majd utalni, de mikor?
Ricsi is írta, hogy utalna.
Ger1?
Napster?
Zeee?
Vostok?
Én fizetek.Aki tag, annak szerintem magától kellene jelentkeznie, hogy fizet! Hisz ez is fix költséggel járó szórakozás, ráadásul más kikapcsolódáshoz képest még olcsó is.
-
válasz
Boci_83
üzenetére
Idei "termésem":
30k: gyorshajtás(két!!! hónap múlva küldték a csekket) Almásfüzitőn, rejtett trafi. SUXX.
20k: baleset, torlódás volt az M5-ösön, s az egyik felhajtónál megkerültem a pályán ácsorgókat, de a felhajtó végénél megláttam, hogy messze még a sor vége/eleje. Vissza akartam tolatni a felhajtón, hogy megyek kerülőútra... Erre: autópályán hátramenetet hajtott végre...

-
Boci_83
őstag
Drága esti motorozás volt ez nekem...
Hatvanban Tescot építettek, és a lakott terület táblát kirakták a körforgalom elé, én meg úgy ahogy szoktam mentem.
63-al meszeltek le, legalábbis ennyit mondtak a biztos urak. Egy 10K ba fáj ez nekem most, de azt híszem olcsón megúsztam, többit a fantáziátokra bízom, legyen elég hogy egy BMW töketlenkedett előttem...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááá! Inkább megmostam volna ma a motort mint ahogy az tervbe is volt véve. -
Sirandrish
legenda
válasz
forceberg
üzenetére
jahj azért nem vagyok én ilyen kiscsikó a témában..most volt 1-2 honap pangás a melóhelyen..amugy melózok már jóideje...sőt..anno mikor piacon melóztam ott volt amikor hajnal fél 3 ra kelett menni...és anno volt egy kiccsaj akit füzögettem belefe és nem egyszer előfordult hogy lófasz alvás nélkül mentem mert 2kor a csajtól indultam

SŐt!
olyan is volt pl mikor megspanoltam egy csajost (aki elég messze lakott) aztán megdumcsiztuk hogy lejön egy hétre...nálunk volt egy hétig..kb ugy nézett ki a hetem hogy reggel 4kor kelés..5től meló 3ig 4-ig...haza 5re...csajossal billiárd mozi ami kell este minden csak nem alvás 3kor "keltem" meló és ez 5ször...hétfőn kezdtem..szerdán már álva aludtam a melóban
5 nap alatt rohadjak meg ha 4 órát aludtam
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na látod, most már kb. 1%-ban átérzed azok helyzetét, akik ezt csinálják nap mint nap.
4-5 óra alvásokkal 3-4 nap után már sehol a reflex.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát aki ilyen punnyadék

-
Kiflee:
Nekem még senki nem szólt, hogy esetleg utalni kéne vagy valami. Priviben dobsz számlaszámot, összeget akkor küldöm is.Ma este már leszek én is úgy 10 felé..
-
kavicssli
addikt
Ébresztőőő!

-
válasz
Boci_83
üzenetére
Én múltkor kérdeztem, azt mondtad, ne fizessek. Majd küldd el a számlaszámod!
Igazából az a normális, ha minden tag fizet. Senki sem fáról szedi a pénzt, hogy eltartsa más szórakozását. Akinek van pénze CoD4-et normálisan futtató gépre, az nem mondhatja azt, hogy nincs havi x száz, max. 1k-ja szerverre! 3k/hó a szeró, ha jól látom. Azaz 6 emberre: 500/hó fejenként. Más költség jön még erre? Sztem TGF-nél, akkor kerüljön vki felvételre, mikor kifizette a részét.No, amúgy már Te is pattanni akarsz? Mondjuk azt beszéltük, hogy szeptembertől majd beindul az élet. Erre tegnap este 11-kor már sehol, senki...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83
üzenetére
én akárhányszor felhoztad mondtam hogy amint kapok fizut, utalom..eme csodás nap pénteken jő el

Hétfőn nem melózok mert netcserét intézem tehát hétfőn utalom.
azt beszéljük meg akkor hogy ki fizetne bele és akkor osszuk el a dijat..a számlaszámod a 350PÜ közül valamelyikben még megvan
-
Boci_83
őstag
Nah uraim helyzet a következő...
Kb 2 hét van még amig él a szerverünk. Kifizettem előre 3 hónapot hogy majd utaljátok a pénzt. Pénz nem jött, a 3 majdnem letelt, szerver bérleti ideje lejár lassan. Én nem nyavajgok senkinek sem 1-2 ezer Forintért minden nap, mindenki tudja hogy a szervert fizetni kell. Senki meg nem kérdezte hogy mennyit utaljon. Én alkalom adtán szóltam hogy lehet utalni, erre álltalában reakció sem született. Nem hiszem el hogy akárki ne tudna havi szinten kiszorítani 1K Ft-ot.
Szóval ha továbbra is igényt tartotok a szerverre, akkor jelezzétek hogy mi legyen. Ha nem lesz érdeklődés sz@rok bele én nem fizetek szervert tovább egyedül. Illetve ent koléga dobott bele 2,5K-t közvetlenül a távozása előtti napokban.
Neki köszönöm!Ha nem lesz szerverünk tovább, akkor pattanok én is és csatlakozok valami aktív klánhoz!
Szép napot emberek! Üdv.
-
kavicssli
addikt
Látom nem sikerült a CB!

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
23:00-kor jövök ma is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor este war

-
Sirandrish
legenda
nah durván 1 azaz egy óra kemény alvás után ma is lenyomtam a műszakom..fasza volt..nem elég hogy a szemem csak résnyire birtam kinyitni még az eső is esett

-
mr.saint
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Szia!
Csak nálunk lakás felujitás zajlot
Meg tudod a Tomo a tesom vett egy kertesházat és most ott kezdődik minden előröl és így meló után járok oda mert nem messze van tőlünk és csinálom a vízet fűtést meg stb stb és kurva fáradt vagyok már
Amugy meg csütörtökön megyek megint vissza a dokihoz remélem ez az utolsó mert ez a vizsgálat eredménye is negatív lett
Bizok benne a gyogyszerek ugranak 
Ja és azért jól vagyok köszönöm
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kettő már van...

-
Pitbullos
aktív tag
a jelenlegi pitbull mod statusz beta1
extrak:
pitbull skin mod
9 valaszhato musicmix az "F" lenyomasaval:
(house,mulatos,rock,rock&roll,80disco,90disco stb..)
automata g3,m16 es mindket shotgun
sniperek hangtompitosak es 1golyo/halal
aki a snipert valasza 3 fegyvert hordoz:
sniper,shotgun,uzi
minden classba a masodlagos fegyver pisztoly helyett uzi
message mod 5 udvozlo es 8 gorgo uzenettelami meg hatra van:
sniper zoom 4x-45x
at4 lock-on raketaveto
rangrendszer
sp m21
anticamp rendszeraki unja az alap jatekot azt szivesen varjuk egy kis pitbull style jatekra

-
Sirandrish
legenda
este CB war!!!
4-5 ember jelentlétére számitok
-
Sirandrish
legenda
nah felkeltem..még hajnal van

-
Kavicsusz
tag
Sziasztok!
Na hogy halad a WAR-ás? Még mindig BOG a mapotok?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
este vagyok 10 után. go warr
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Látom, ma te ébresztetted a kakasokat...

-
Sirandrish
legenda
Nah jó (khm) reggelt mindenkinek!!!

Sikerült felébrednem
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
8-10-e környékén az utalás napján örül az ember csak a túlóráknak!
Ennek örömére ma este elmegyek:"
Az alkohol a torkon átlohol
Bármi lesz, segít a szesz, ha lesz.
Ő egy nagycsalád, óriási family.
Nem lehet, minket józanítani!
A kocsma sok? Vagy a pénzem túl kevés?
Nem tudom. De mindent lenyelek.
Kőtelki pincelyuk vagy császári sörbár
Szárazon, elviselni nem tudom!
Hééééjjjj!!
Piál a Föld, piál ma minden.
Piába vedelik a szeszt itt minden féle szinten.
Csak az ürge nem iszik, oh azt meg kiöntik.
Mert olyan ürge nem is kell, ki nem iszik.
"

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én meg holnap is túlórázok!

-
Sirandrish
legenda
nah vége a hétnek..warok hajnalig mehetnek...holnap alszok délután 4ig jeeee

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet nagy a bakancs

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
He he 5km és ha szabad kérdeznem mennyi idő alatt sétafikáltad le?
Én mostanában bringával járok dolgozni az kb 10-12 km még nem mértem oda visza.Ha jó kedvem van akkor 20 perc alatt letekerem de inkább hazafelé szoktam megdönteni az időmet
Ha nincs ez a buzi meleg ugyi 
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
gyalog jöttél haza?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
hazaértem a melóbol..jobban mondva már le is fürödtem meg ilyesmi...hát olyan szinten fáj mindkét talpam hogy röhögök kinomban

-
Sirandrish
legenda
én 5körül kelek de 11ig azért benne vagyok minden jóban

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ja. Itt vagyok majd' egész nap aztán sehol senki. Tegnap valami lamikhoz voltam beugró este. Hát nem kommentálnám

-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
sorry 
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
3 x rakta be ez a xar 
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát elég szánalom, hogy mindenki ezt a promod-ot preferálja
és tegnap Ovecs kollégával fél órán át kerstünk wart PAM módra mire találtun
előtte pedig egy rohadt 3vs3-at alig találtam PAM módra
tetszik nem tetszik at kell nyargalni a pro módra
ennyi -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na bakker mire hazaérek sehol senki....
Most nem uborka szezon van, hanem megkezdődött a suli, erre mindenki eltünt. 
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor a Vacant lett a mapotok?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi van veletek?

WARokat nyomjátok? -
Boci_83
őstag
MOD: Na mindegy. Amit ide "írtam" az nem őstaghoz illő...

Nagy a punny.
Miértis? 
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kurvára nem értek weblaphoz...

Megpróbálhatnánk a Farmot mint mapunkat, esetleg owergrown.

-
Sirandrish
legenda
nah ha minden igaz akkor felirtam a Timet a Promodos Ladderra is ha már mostanában azt nyomjuk!
Ez nem biztos mert olyan tetü lassu a CB oldala hogy nemtudom mit fogadott el avagy mit nem.Másik! nemtudom hogy kinek mi a véleménye a Bogrol mint mapunkról de már felvetődött a téma hogy legyen más...erre is várnék javaslatokat ha van valakinek valamifée ötlete!
Megint másik! Weboldalszerkesztáshez ért valaki aki vállalná vagy valakinek valami ismerőse vagy valami? mert azt se kéne ugy hagyni...eredményeket is kéne tölteni felfele szerintem továbbra is.
szóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neki köszönöm!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

??? Ezeket?