Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
booz
senior tag
na csá este már énis leszek megjöttem egykis olaszországi pecából
eredmény 64kg harcsa a pó folyoból
-
BandiHUN
veterán
új cod4(néha cod2) pubszerverünk,jelenleg Search and Eliminate moddal:62.112.193.25:28994 csapatsebzés ON(reflect),game-violations PB,később custom mapok és már modok is! mindenkit várunk szeretettel!

-
BemAnyó
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
az új az most 17körül a régi típust meg megkapod 8-12 körül azért van ekkor kül mert van a rev1 (annak van 1-2 hibája), meg a rev2 az már frankó,
-
BandiHUN
veterán
válasz
BemAnyó
üzenetére
majd szétnézek....énnekem nem ment annó,amit próbáltam,nem is szenvedtem vele,hisz meddig tart egy tabot nyomni a stathoz....többet ér az lcd-re kirakni gém közben az xfire,vagy az msn,email inkább,vagy ha gépet tesztelek,pl.tuning,akkor az everest,ami szintén kezeli,procihőfok,stb...

-
BemAnyó
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Cod 4 alatt nem kapcsol az LCD, elvileg támogatja a legújabb driver van fenn, de csak a gyári cuccok + a fraps jön be alatta, és a gamepanel manager sem látja, de a logi profiler megtalálja, néztem pár g15 fórumot, külföldiket is és nem találtam ilyen vagy hasonló postot
-
BemAnyó
senior tag
Használ itt valaki G15 billt COD4 hez ? kéne egy kis help...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
+ akik CB-znek, azok a Rambokat egy az egyben le fogják venni. Full lowok nem fognak beregelni CB-re.
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig ha jól megszámolod, az csak 1-1 kill -el több.

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ok este CB!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83
üzenetére
ettől függetlenül néha nyomhatnánk egyet egyet...kicsit körültekintőbbnek kell lennünk és kész..a linkből nagyon sk minden kiderül..olyan kell keresni akinek nincs 10nél töb war a háta mögött (mármint cb-s) és abból is veszett mondjuk 4-et 5öt...lehet ott is találni könnyen legyőzhető ellenfelet..
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Mostanába nem is nyomtok CB WARokat!

-
Sirandrish
legenda
válasz
cucmalajmc
üzenetére
ezeken jót kacagtam

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, és Bog helyett itt az ideje váltani, tegnap este is leléptek róla... Többre megyünk, ha Bog helyett máshol gyakorol a csapat.

-
válasz
Gergello
üzenetére
Na de pl. nekem tegnap vki mit is írogatott be a teamchatbe, mikor beugrottam a füstbe ment ZLK helyett?
Kb. hogy "b@szódjál meg, mit csinálsz már..."
Nem sok kellett, hogy lelépjek, de én nem vagyok annyira hirtelen haragú, mint pl. Kavics.
Az meg, hogy leülök a gép elé meló után, s egyből nyomom a RUP-ot, ált. akkor nekem nem megy a játék. Ráadásul tudom, hogy amúgy se vagyok egy top player, van néhány rossz beidegződésem, amiktől nehéz szabadulni. De javulok...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csittel könnyű

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
ahol nincsenek liderek?
Ezt most kb ugy mondod mintha én meg Tomi a NAGY LIDEREK mittomén ostorral hajtanák a népet hogy ezt csináld meg azt csináld

Amugy a te döntésed..ez egyértelmü...nem is haragszik rád emiatt senki...de megmondhattad volna az igazat..hogy haverokkal akarsz összehozni egy timet vagy mittomén..nem kelett volna itt az egyéb nyalángságokat felhozni mikor a fele se igaz.
Most ezért neked se kell megharagudnod és főleg nem így beszélned..
-
-
Gergello
addikt
válasz
kavicssli
üzenetére
Nálunk sem éppen vérre menő warok vannak. Nem is szeretném, hogy azok legyenek (ezért jöttem el az előző helyemről), de egy minimumot mindenkinek hozzá kell tenni. Ha aktuálisan valakinek nem megy, akkor sincs leszólás, biztatás inkább.
Meg az mondjátok nem ír ide senki. Nem tudom kinek, hogy telik a napja, de én nem tudom napközben túl sokat nézegetni a fórumot. Ennek ellenére warozok épp eleget, már sokat is szerintem

-
kavicssli
addikt
Na akkor most tisztázzunk valamit uraim!

NEM 1 emberen múlik a klán sorsa!
Hol vannak az új emberek? Ők nem tudnak ideírni! ..én nagyon sajnálok mindenkit de tényleg! De én így kilépve és hogy a "magam" urva vagyok sokkal jobban érzem magam! Azt hiszem mindenkinek tisztán leírtam a dolgaim és bajaim és megkértem mindenkit hogy felejtsük el egymást!...és pár haverral egy baráti társaságot "alapítottunk" ahol nincsenek leaderek ,nincsenek belepofázások csak a játék és a szórakozás! Nem vérre menő WARok! csak szórakozás!
Köszönöm szépen a figyelmet csak ennyit szerettem volna írni hogy ne én legyek már a ludas de amúgy a f@szomat nem érdekli hogy ki mit gondol! Azt hadd tudjam már hogy nekem mi a jó!

-
kavicssli
addikt
Ez a fórum kibaszottul kivan halva!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Linket!

-
Sirandrish
legenda
nah vettem egy uj fülest...elsőre kibaszott kényelmetlen mert nem takarja el az egész fülemet...viszont gigamegául szol

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem irkálni kell, hanem gémelni!

-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha hiszed ha nem bealudtam
. 3 hete folyamatos codolás után várható volt, sry. Felmegyek ma xre, bízom, hogy ma is lesztek.szerk: kimaradt egy db "t".
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Doing Doing
én csak nyomon követem a dolgokat! Léptem is nem zavarom tovább az állóvizet!
-
Sirandrish
legenda
mi ez a nagy punny itt állandóan?
Sehol senki nem forumozik? -
ent
őstag
Sziasztok!
Ma legalább egy pcw t nyomjunk skacok. 3v3 4v4 21:15 től kereslek Andrish, hátha

Nem másért csak azért mert hiányoztok!!!!!Crash lesz a mapunk...
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
'Napot!
Lesztek ma? -
Sirandrish
legenda
nah jó reggelt kívánok

-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem volt semmi. Zlk-val voltunk fent, de nem waroztunk.
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
negative, tegnap non-figuratívok voltunk
-
Sirandrish
legenda
Jah tényleg...tegnap volt valami figura emberek?
-
Szabest
tag
Sziasztok! látom itt azért van aktivitás és hát had pofátlandojak ide közétek egy ártaltlan kis kérdéssel!
csak annyi lenne hogy miket vagy hogy kell beállítanom hogy ujra tudjak secodary weapont váalsztani , s ne csak a pisztolyokat?? 42es szinten vagoyk de kb 1éve most játszok ujra ezzel és hát kiment minden a fejemből! pls help valaki! tudom nekeótek ez csak mosolygós kérdés de azérrt segíthettek rajtam!
üdv midnenkinek és köszi előre is a választ! -
Kavicsusz
tag
De jó volt így játszani! Főleg 0 PING-gel!

-
Kavicsusz
tag
Valaki ezt megmondaná, hogy ez miért volt?
[link] -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
thx
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pár haverral rendeltünk legalább önfeledten tudunk lövöldözni!!
WW-s?! az még messze van!
Csak kisegítjük őket WARokon!Tesókám nagyon jól érzi magát na meg én is! Kristóf meg nem nagyon játszik nem is baj mert akkor nyugi van!Mindig ő kezdi el ezt a csíterezés témát!
Max saját baráti társaságot alapitunk de semmi több! 1-2 puffogtatásnál megmaradunk és élevezzük a játékot!Majd a COD5re szeretnék rágyúrni mint az atom a legelejétől kezdve!
most tesómnak dobok össze 1 gépet és lecseréljük a régi gépeép valami jobbra! -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekünk most jött meg a német szeró amit rendeltünk

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
pl 3 méteren belül 3an vagyunk miközben plantelünk...és tegnap is volt olyan párszor pl bogon hogy egy tag 2 sec alatt 3 emberkét irtott le..ami persze nem nehéz me beugrik 3 ember közé...rajzol folyamatos tűz melett egy Z betüt a levegőbe és mindenki fekszik..
Vagy hogy 3an 3 helyről ugyanazt a helyet nézzük...kevesen figyelik a radart hogy ki merre néz..pedig csak annyi kéne ahhoz is..de ezeket megbeszéltük tegnap is (azokkal akik voltak) ugyhogy lassan lassan de belejövünk..jó kis csapat lesz ez

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
milyen hibák?

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
plant védés/támadás!!
vagy ti mire játszátok a SD-t! Killre és fragre?!
Nice 38 frag -
Sirandrish
legenda
válasz
forceberg
üzenetére
jó már mindegy..azért nem mondtam hogy keresek mert gondolotam hogy kezdenétek..addig zenét hallnagttam

Amugy örömmel látom hogy lassan belejövök ebbe a trágya fix csipába is..legalábbis tegnap már 38 Fragem volt bogon vele

Jah és Ger1-vel néztük azt a szuper nadet...ami kékház bejáratához esik mire odaérsz...hát kurvára nemtudtuk odadobni...én odatudta dobni végülis csak annyi volt a gáz hogy mire robbant addigra Ger1 már a A házba volt...
-
kavicssli
addikt

A waron a legfontosabb az objective és semmi más, nem érdekes ki hányat fraggel, /killel, TK-zik vagy hal meg, nem érdekes az XP száma, csakis az objective leggyorsabb megcsinálása

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rólad nincs?

gratula!képek nincsenek?
ejj de jó annak,aki pecázni is olaszba megy